29.juni

...är datum, när vi har skrivit under skilmässa ansökan. Fick prata med honom nu ikväll.Känns att det är kört.Men men, vem vet. Bara jag kan förändra , men hur. Tänker nu så mycket, vad sa han.T ex, att vi kan vara bara kompisar, ingen annan.Ibörjan 2-3 år var allt ok, sen det började. Det klart , sen när jag gjorde abort, och började må illa. Jag kommer inte över det. Men släppa det nu, om jag vill rädda mig, att inte skiljas. Har blockat bort några "kompisar" från FB, lite problem med de.
Ikväll när jag pratade med honom , frågade han om han få stanna kvar här tills detc.Svarade ja.Men måste hålla nu, att inte börja närma till honom.
Ojdå , klockan är över 11 måste sova lite.

28.juni

Har börjat nu vägen, som gör så ont. Allt började fint, och nu är det bara kaos.Vad skriver jag om ? Jag är på väg att skilja sig.
Pratade min man i söndags,och sen han berättade, att han vill inte ha ingen framtid med mig. Jag försökte hålla mig, pratade. Han ska flytta ut så snart som möjligt. Nu sover han i dotters rum. Men han vill vara vänner, inte bli fiender.
Nu har vi tagit första steg.Har kollat upp, hur det går till. Igår beställde personbevis från Skatteverket, idag betalade avgift till tingsrätten.Imorrn kommer skriva ut ansökan i biblioteket, sen bara skicka iväg ansökan.Och sen har vi 6 månader på oss, att vara helt säkra, att vi ska skiljas. Det är klart, att jag vill rädda min äktenskap, men är osäker om han vill det. Just nu det är tungt.Särskilt för Jennica, vi har inte pratat med henne.Hon kommer vara ledsen. Men jag vet, att hon förstår. Jag måste bara hålla mig för jobb 3 veckor, att klara jobba.Sen kommer min semester. Jag försöker hålla det så hemligt som går, men hur länge.
Det var allt för idag, nu ska äta lite jordgubbarna.

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om mitt liv, som man kan säga att tar slut, och samtidigt börjar nånting nytt.


RSS 2.0