Mycket jobb

Jag jobbar mycket just nu och inte haft tid att skriva här. Nu är jag ledig två dagar och kommer vara med Jennica.
Det har varit tufft just nu sista tiden, min ekonomi har kraschat helt att var tvungen låna pengar och har inte betalat hyra i Kalmar. Denna tjej sa att hon kan betala mitten av augusti och nu har problem med henne om hon stannar så länge. Jag fick ett mejl av en student som har fått min lägenheten och vill flytta in redan nu i augusti. När berättade till den andra tjejen sa hon att hon kan flytta ut redan nu i helgen eller nästa veckan. Jag skrev henne att skulle vara tacksam om hon kan stanna i två veckor men fick inget svar. Nu ä orolig att hon säger att ja hon flyttar ut redan nu och sen fortsätter att bo där utan att betala. Jag litar inte på henne mer, hon ville inte betala hyran, att väntade så länge. Just nu önskar att allt detta ska vara över helt att kan lämna detta lägenheten. Jag hatar mitt liv så mycket just nu. Det är så svårt att klara allt ensamma. Nu såg schema efter sommaren och har jobb kvar några veckor till sen blir det mindre. Måste spara nu pengar jag får. Att betala räkningar. Jag är stark och klarar det jag vet, måste tänka positivt.
Jag har börjat tänka på mina hår nu. Att sluta färga de helt nu. Kanske kommer att raka allt hår att börja allt i början. Men vågar inte göra det just nu. Sista tiden har jag tänkt mycket på miljön. Vad är bra för det och vad är bra för hälsa. Jag har förändrats mycket just nu efter nyår.


Soliga dagar

Nu är det riktigt sommar. Det är varmt ute och jag jobbar hela tiden nu. Men när är ledig då passar på att vara ute. Igår var med Jennica vid annan strand. Det var inte så långt men klarade att hitta dit.
Jennica började i fritids idag och det gick bra. Redan nu kan hon träffa några i hennes klass. Det känns lite tryggare för henne att får nya kompisar nu.
Själv jobbar jag mycket nu, men fyra veckor till sen blir det lugnare. Det vet inte jag hur kommer jag klara betala mina räkningar då. Jag försöker vara positiv men tänker på det ju. Jag måste hitta annat jobb annars det går inte bara. Samt hoppas att kan sälja mina böcker också snart.


Det blir snart bättre

Jag kunde inte sova nästan inget hela natten. Det börjar bli tuff snart när kommer jobba igen bara extra. Hur kommer jag klara med allt., det vet inte jag. Jag måste hitta någon annan jobb. Nu måste jag räkna varje krona. Jag tänkte att ta internet hemma men vet inte än hur snabba ska ta. Kanske ska ha kvar mobiltbredband men mindre gb. Jag vet inte. Det är extra kostnaden om tar vanliga internet. De månad blir tufft nu,vet inte om kommer att klara betala alla räkningar. Det kan hända att måste ta sms lån igen, men vill inte betala igen hög ränta. Jennica kostar mer nu än tidigare. Hon skulle behöva nya kläderna och måste köpa för henne nya kläderna. Hon växer. Jag kommer inte köpa mer nya kläderna själv nu. Hon kommer först. Igår hade det jobbigt med henne. Jag berättade att hon ska inte mer kolla på netflix, för att internet är snart slut med hennes tittandet. Hon blev sur och arg, på kvällen pratade lite mer med henne. Hon vill ju ha allt och sa att jag inte är snäll. Hon måste förstå att man kan inte få allt vad man vill. Det är tufft att vara ensamma med henne men gör allt för henne att hon ska må bra. Just nu önskar jag att det blir bra med henne i skolan och nu i fritids, att hon kommer hitta vänner. När jag jobbar är hon hemma, och hon är hela tiden inne. Jag har sagt att hon kan vara ute lite , men det vill inte hon. Hon behöver tid att känna sig tryggare här hemma. Det blir bättre med tiden. Jag hoppas fortfarande att hon kan börja här gymnastik, men har inte fått något svar än. Själv har jag börjat jobba mer på mig själv, men min självkänsla, själv förtroende. Det är svårt när jag själv tror inte på mig själv. Ny vecka har börjat och det händer mycket nu. Jennicas skrivbord kommer denna vecka, Lisas klösträd och dammsugare kommer denna vecka. Jag är ledig bara två dagar och tänker vara med Jennica, hon kommer vara i fritids men bara i några timmar. Efter det tänkte vara i stranden, vill åka bort härifrån men känner inte till här stränder. Snart ska till jobbet och idag tänkte springa dit, lämnade kvar sakerna på jobbet igår.

Första dopp i Karlskrona

Idag har vi tagit vårt första dopp och det kändes inte så kallt. Det blåste men vatten var inte så kallt. Nu är vi hemma igen. Jag måste fixa middag men ver inte vad ska jag lagga. Kanske måste börja skriva ner matsedel, då är det lättare. Hela tiden tänker jag vad ska man lagga för mat. Det är jobbigt att fixa alltid något till mig och något till Jennica.
Jag känner det att börjar bli känna mig ensamt igen. Man vill inte vara ensamma, vill vara med någon , vill träffa någon, vill bli kär i någon. Jag tänker på killar som har träffat sista tiden. Jag tänker på Jim....jag vet inte varför. Jag tror att han hatar mig nu bara. Bara glömma bort honom och gå vidare. Men hur.


Dagen med Jennica

Idag var jag ledig från jobbet och var med Jennica. Imorse fick jag samtal från fritids och vi var på besök i fritids. Det gick bra med henne, men hon är orolig lite såklart. Vi träffade även en tjej som kommer gå i samma klass med henne. Det känns lättare att hon får träffa någon redan nu. Samt hörde jag att många som bor i nära skolan,så att hon kommer inte känna sig så ensamt. Efter fritids åkte vi till stan, fikade och kollade lite i affärerna runt. Jag tänkte i början att vi kan cykla till Jennicas fritids men nu när jag körde dit, det känns för långt att cykla så att kommer ta bilen nu de dagarna när hon är där. Det är bara i några dagarna och sen kommer hon vara i skolans fritids. Imorgon kommer jag jobba och hon stannar hemma. Jag vet vad hon kommer göra sen. Kolla på data, hon fick låna pappas netflix nu. Jag tror inte att jag kommer beställa nu det. Det är inte rätt för henne att titta hela tiden nu på data. Idag hann vi fixa hennes grejerna i hennes rum. Nu känns det lättare för henne men fortfarande känns att det finns inte plats för allt. Om några veckor kommer henne skrivbordet nu också. Jag beställde nu uppbärning också. Jag minns inte vilken dag det var nu, men min schema var jag ledig nu. Imorgon måste jag gå och köpa dammsugare, efter jobbet tänkte åka. Jag kollade på nätet och det finns inte så många bra pris här i Karlskrona, vet inte men kanske ska beställa på nätet istället.

Tiden går för snabbt

Tiden går för snabbt. När ser Jennica som blivit så stor och tänker hur kommer jag klara att uppfostra henne själv. Hon har sin pappa men har inte önskat livet ensamma med henne. Det är tufft att vara ensamma och klara allt med henne. Om man skulle haft någon som kan ge lite mer leende till mig.Jag känner att är ingenting för någon. Ingen som vill ha mig, ingen som kommer bli kär i mig. Jag vet inte men det är så jag känner just nu. Jag saknar någon bredvid mig, någon att krama och kyssas. När ser andra som är lyckliga då blir jag mest ledsen. Det känns så himla jobbigt. Jag börjar tänka på denna kille på jobbet,jag vet inte varför.
Imorse cyklade till jobbet och såg helt plötsligt Daniel, vinkade honom och han vinkade tillbaka. Han var ensamma. Han var här bara att vattna sina växter och blommor. Han bor inte hemma nu, han ä mest tiden nu hos sin flickvän.
På fredag får jag lön och på lördag planera att köpa dammsugare. Det ä så dammig och det går inte utan dammsugare nu.


Jag är trött, jag är ledsen, jag vill gråta...

Idag är det dagen när jag känner mig nere just nu på kvällen. Jag skrev dumma jag till Daniel ungefär att synd du är inte här ofta att kanske du kan visa runt här badplatser, eller du kan tipsa några ställen. Han läste men svarade inget , som vanligt. Han bryr inte alls om mig, han har helt annan människa nu när han är "uppdagen". Jag försöker vara trevlig , bara skriver och frågar, men han bara skiter nu. Nu var i Stockholm, hämtade Jennica. Körning gick bra, men trött var jag helt. Tråkigt att köra ensamma. Nu är Jennica hemma,hon gillar här men hon gör ingenting nu hemma. Idag sa att hon kan fixa lite grejerna hemma, men hon har inte gjort ingenting hemma. Att vill att jag ska hjälpa henne nu. Hon är riktig jobbigt just nu att vill ge upp snart allt. Det känns för mycket att vara ensamma med henne, hon tar allt min energi nu. Jag vet inte hur kommer klara med allt snart när sommaren är slut. Hur kommer leva sen? Det blir inte så mycket mer jobb. Jag måste hitta annan jobb då. Jag söker och ansöker men ingen som anställer. Men försöker att vara positiv nu, men är svårt när tänker på framtiden. Jag saknar någon bredvid mig. När var i Stockholm, lämnade Lisa hos Jonas. Han är så trevlig och snäll att kunde hjälpa mig. När lämnade henne, då kramade honom lite. Det var allt. När hämtade Lisa, då var det honom som kramade mig. Det kommer inte att bli något mellan oss mer, vi är bara vänner och han har träffat någon annan redan. Jag vet inte hur seriöst det är. Det är inte min sak att prata och fråga om det. Jag känner mer och mer nu om denna kille på jobbet. Skit det får inte hända nu att få känslorna med honom. Varför addade jag honom på FB och han själv godkände det. Vi prata inte alls med varandra nu heller. Bara säger " hej". Vad ser jag hos honom, hur jag hamnade på honom, varför just han. Han är lika gammal som jag, vet att han röker, och vet nu att han är ute och festar. Inte min sak, men börjar bli intresserad av honom men känner inte honom alls. Jag vill ju lära känna honom men hur. Han tittar på mig ibland men det är inget ju. Jag är så blyg själv nu också nu.

Sista dagen utan Jennica

Imorgon ska åka till Stockholm att hämta Jennica, och bo på Scandic. Idag sa till henne att mamma har överaskning. Hon ville att ska säga men hon fick en ledtråd. Hon kommer bli så glad. Just nu väntar jag när Jonas ska höra av sig, ikväll skulle lämna Lisa. Han var i Västerås och kommer hem ikväll o sa att han kommer höra av sig när han är hemma och sen ska åka och lämna Lisa. Nu packade även min väska men svårt att välja kläderna, det ser ut att det blir varmt och sen också regn. Men hittade kläderna som kan ha nu imorgon och på måndag. Måste packa lite till sakerna, imorgon ska åka hem och packa lite sakerna, och kanske kan även sälja Jennicas cykeln, vet inte, ska försöka. Det börjar kännas så konstig, jag undviker honom vill inte se honom i ögonen. Idag slutade och han såg mig och sa "hejdå" . Det kan inte blir något med honom, det kan inte. Men är så nyfiken på honom nu. Han är inte intresserad av mig, han har säkert andra tjejerna. Ah vill inte tänka på honom. Han hade nu semester och är tillbaka på jobbet.

Fredag

Idag är det fredag och snart ska till jobbet. Igår hann jag fixa ganska mycket. Jag klarade matbordet men det gick lite "sönder", nu är osäker om det kommer att hålla. Nu börjar det kännas lite mer hemma. Samtidigt måste tänka nu mycket om kommer köpa något nytt. Det är bättre att börja gå på loppisar, eller second hand. Spara pengar. Igår var min "kompis" på jobbet. Jag försöker att undvika honom nu så mycket, men igår han var ute och kom in och han sa"hej". Jag vet inte det känns för mycket med honom, jag börjar få lite få känslorna men måste glömma bort de känslorna nu. Ikväll har jag tvättstuga och sen ska åka till Biltema och maxi, måste köpa en mobilhållare och sen handla mat hemma, även för Lisa. Just hemkommen efter jobbet, är trött, började med tvätten, det kommer ta så lång tid. Bara två maskinen , en torktumlare. Jag har ingen aning hur funkar nu torktumlare , om kläderna blir torra. Snart ska gå och kolla. Jag måste fixa maten men har ingen mat hemma att laga. Efter tvätten ska åka och handla. Imorgon jobbar och måste fixa maten själv. Och måste fixa hemma men har ingen ork kvar. Ska försöka fixa nu de borden ikväll.Trött trött trött är jag nu.

Trött efter flytten

Jag är helt slut efter flytten, allt är inte än på plats men det går framåt. Mest orolig om Jennica blir inte nöjd, för att matbordet är i hennes rum men vill lägga någon skydd eller nåt att rumsavdelare, att de stör inte hennes så mycket. Det finns inte plats i köket. Jag måste köpa så mycket men tar det sakta, köper som är viktigaste just nu. Nu jobbar jag två dagar till sen är ledig två dagar och kommer åka till Stockholm. Jag bokade Scandic, jag vet att Jennica blir så glad när säger att vi ska bo på hotell. Nu kollar på fotbollen, har duschat mig och har även bud på mig. Jag hinner skölja imorgon. Det känns för mycket just nu när tänker att köra till Stockholm, det blir en lång resa och är orolig, hur ska klara det långa resa nu. Jobbigaste är nu den Södertälje sidan, den bron som blir problem nu med långa köar nu. Bara att ta det lugnt.

Första vecka i nya hemmet

Nu har jag varit här i tre dagar och idag börjar första vecka här. Idag ska gå före jobbet att teckna elavtal, hinner inte efter jobbet. Jag måste fixa det men kan hända att kommer vara utan el i två dagar. Det blir tufft. Jag har jobbat i fyra dagar och är redan helt slut, igår var det värsta dagen på jobbet. Jag slutade ca en timme senare. Idag hoppas att blir mindre rum nu, senare på kvällen tänkte jag gå och springa. Jag hittade en runda, men vet inte om orkar springa hela vägen nu. Bara att få komma ut lite. Imorgon blir det jobbigt, måste åka hem till Kalmar och packa den sista och sen åker lastbilen hitåt.

I nya hemmet

Jag är äntligen hemma, i natten sov jag redan här. Det finns mer grejerna som måste hämta, orkade inte ta allt som planerade ibörjan. Just nu ville se hur det ser ut här och sen kan planera lite. Det finns så mycket som måste handla, att får plats för allt. Jag försöker att ha lite mer ordning nu. Största problem är med kläderna. Måste köpa trådkorg som blir billigare än köpa byråar. Vet inte. Jag är helt slut just nu att fixa allt själv. Mina kläderna bara ligger här på golvet, vet inte vart ska lägga de. Jag tänkte köpa galgar och kan lägga nästan alla kläderna där, samma med Jennicas kläderna. Jag känner mig så trött och har ont i kroppen, ska duscha snart och tvätta håret sen ska lägga sig tidigt, tror jag.

RSS 2.0