När livet börjar vända mot det goda...

Jag har inte skrivit länge här, för att har haft det mycket, och inte riktigt ork att skriva. Allt går som vanligt. Det går upp och ner, med D. Jag försöker att inte tänka så mycket på honom, det är svårt men det behövs att inte bli ledsen och besviken. Idag var vi ute och fångade grodrom, som han ska ha hemma, att släppa de ungarna ut till naturen. Vi var hela dagen, sen var inne i skogen och planterade vattenväxter lite. Sen ville han bjuda pizza till mig. Så åkte till Time out. Sen hände det... han vet min situation , att har kommit till klimakteriet. Vi har pratat om det tidigare. Lite om framtiden, att skaffa barn tillsammans. Ett liv tillsammans. Och idag han frågade- har jag tänkt på det om vi skulle blivit ihop för några år sen och bildat familjen , skaffat barn. Jag svarade att har tänkt så mycket på det, han såg mig och blev ju också lite ledsen. Sen frågade om det igen, finns det någon chans att jag skulle få barn i framtiden. Jag sa att jag försökt med kosten, och sen sa att jag tänkte det när han sa att sojaprodukter innehåller ungefär som dödar östrogen, som dödar kvinnans fertilitet. Jag berättade att kanske därför min mens försvann att började med soja... sen sa han att sluta helt med det, att försök att äta kikärtor, det är något som kan vara bra för mig. Allt känns just nu, att han verkligen vill ett liv just med mig....det är meningen att vi ska bli ihop. Jag har vetat det redan från den första dagen vi träffades. Det kändes redan då. Och nu känns det mer och mer, att han vill det från hela sitt hjärta. Alla de tecken alla de mina önskningar kommer att uppfyllas. Det finns inget mer vad kan stoppa det. Han svarade just idag på frågan, han visade det idag, att han vill ett liv med mig.

Våren

Nu är det våren på riktigt. Jag har längtat efter det hela sk vinter. Det var ingen riktig vinter, och det har varit för jobbigt för mig , de sista månader. När man hade äntligen börjat hitta lyckan, och sen den bara gled i väg....Men måste vara stark och ge inte upp. Allt kommer hända i rätt tid. Igår åkte efter jobbet till Verkö, att hjälpa lite D. Han började fixa en stig. Vi var ute tills den blev mörkt, tills kl18 kanske. Sista tiden har jag märkt i hans ögonen något igen, jag sett honom rodna i kinderna. När vi kramar varandra. Igår kramades igen så länge, jag ville inte släppa honom. Först han höll bara med en hand , men sen tog även andra hand. Jag kan inte förklara det hur det känns. Sen när vi åkte iväg, stannade han att kolla lite skräp. Han kom till min bil, öppnade dörrfönster, det fanns ingen skräp, sen lade han sin hand....som han ville hålla min hand... Det finns något hos honom, han håller det tillbaka. Jag märker det. Det finns en del i honom, som vill ha mig. Vi skriver med varandra, ofta med hjärtan, och även märkt med kindpussar.

Idag

….är det igen årsdag...för min 2a, hen är i himlen. Jag tänker på dig så ofta, och det är alltid jobbig dag för mig. Det finns inget att göra. Att man litade på någon, någon som älskade förtiden , någon som krossade mig, och allt detta. Jag glömmer aldrig dig, du finns alltid i mitt hjärtan.

RSS 2.0