Egen tid

Det händer inte ofta när jag är ensam, utan J. Bara två kvällar kvar sen är hon tillbaka. Jag hade mina planer, att träffa denna kille. Med tiden förstår jag att vi var inte för varandra. Jag blev besviken att han behandlade mig så illa. Igår kväll skickade en lång SMS, väntade att han skulle svara något tillbaka,men nej han är för feg . Det betyder att allt jag skrev hade jag helt rätt. Efteråt raderade bort hans SMS och hans nr. Jag är igen ruta 1 och låter det vara såhär just nu. Imorse pausade även HP igen, jag klarar inte mer att bli behandlad såhär. Jag är värd mycket bättre än han var. Idag hann tvätta bilen och handla lite grejerna hemma. Vet inte vad ska göra imorgon , kanske ska till bio imorgon om får lite pengar , men tror inte att får några,extra . Nu blir det jobb, jag ä ansvarig på min avdelningen nu. Samt ska skriva klart min ledighet ansökan nu. Sen kan börja planera lite vad ska göra.

Det blev sista droppen

Nu orkade jag inte mer och det är slut. Den kille jag skulle träffat imorgon . Vi hade planerat så länge, månader att träffas nu när jag är barnfritt. Igår frågade hur är med dig. Han svarar att inte bra, sen frågade vad hände om han ä försyld .Han svarade inget tillbaka. Nu skrev idag- känns att det blir inställd dejt imorrn. Fick inget svar ...med tiden börjar inse att han är inte ärlig med mig, han bara lekt med mig. Ofta ser honom kommentera sina tjejkompisar bilder. Nu såg idag han kommenterar ofta till många samma- du är vacker, vackra ögonen , att man smälter, finns här för dig ....han är inte normal ..han är helt sjuk att söker såhär någon. Nu tog jag bort honom från min vänslista , jag behöver inte mer honom . han är inte någon vän. Han är bara en svin. Jag försöker att vara stark ...jag hade stora förvantnivgar, han kan fortsätta att söka sågar, det kommer ta lång tid för honom. Vem skulle vilja ha honom , den idioten.

Trötthet tar inte slut

Hela veckan har känt mig så trött...för allt. På jobbet,,, hemma,,, Idag är det lördag och har inte ork att göra något hemma heller. Dessutom mår jag så dåligt...Igår började J tjafsa att gå till stan, men förklarade att har inte pengar att köpa vad hon ville. Jag mår skit som f..att inte köpa ..har bara lite pengar kvar att handla mat. Tills lön kommer. Nu vill betala räkningar redan nu när lön kommer. Det känns att blir en tull tuff månad just nu, extra räkningar, csn 1700,bilförsäkrin 1400...och de små betalningar. Jag tänkte att kan köpa en matta till J-s rum,men vet inte om kommer att ha råd för det. Jag kommer köra nu, och bensin kostar också nu. Det kommer jag inte mer att ta för kredit. Har inte råd, kör inte bil. Mamma skickar inte mer pengar heller, det har jag sagt till henne. Hon skickade för jul nu. Jag hoppades att hon skickar nu innan lön kommer. J kommer fylla år och hon kommer säkert att skicka ett paket eller pengar. Vet inte säkert det, men det brukar hon göra. Och då kommer jag köra till honom, allt är inte hundra % säkert än men det känns att kommer göra det. Igår tog jag en sömntablett att kunna sova, jag sov bättre men känner mig idag lite svag. Nästa vecka ska ringa till gym, måste göra det.

Slut på gym..

Ja, jag slutade idag att gå till gym. Jag gick men kom inte in, ah jadu du har inte betalat medlemsavgift för 200kr. Jag sa att hade gratis medlemskap, men nej du måste betala. Gick direkt därifrån....blev så besviken på det. Jag hade planer att byta gym efter de månader var slut. Nu börjar kanske redan i mars i ny gym. Idag hann redan städa hemma, nu håller på med tvätten,kommer inte hinna torka allt nu. Men det går aldrig att kunna hinna med allt tvätt. J kläder är huller och bullar i garderoben och jag ska inte städa efter henne.

Efter regn kommer alltid solen fram

Såhär känner jag just nu...jag skrev med killen. Det var på väg att ta helt slut men fick förklara hur jag kändes det allt. Han förstod mig och skrev att jag är så osäker att han är då också osäker. Vi började skriva nu igen, men fortfarande vet inte om ska åka dit eller inte. Bollen är i hans hand nu, han ska bestämma nu ,. när och var vi kan ses. Det blir kanske jobbig för honom att träffas i den lilla byn, var han bor,. jag har inte pratat med honom än om det. Kanske kommer vi ses någon annanstans. Jag vill träffa honom, han vill träffa mig. Det är en tuff period, igen, min ekonomi är helt krachad igen, lever på lånad pengar. Använde J- s sparapengar nu, och nu använder pantpengar. Jag vet inte om kommer får nu lite mer i lön eller inte. Det blir extra utgifter nu denna månad, och om ska åka till honom, kostar bensin extra för mig. Om allt skulle vara lättare bara. Nästa vecka ska J fylla år, hon har inte sagt inget om sin kalas. Jag tror inte att hon vill ha någon kalas nu. Men vet inte än, hon svarar bara , att hon vet inte.

En svart moln...

Jag känner att det finns en svart moln framför mig. Allt händer på en gång. J kommer fylla år, och tänkte beställa halsband till henne, men det skulle behöva betala nu på en gång, har inga pengar för det...ledsen Sen den kille, jag vet inte än men det känns att vi kommer inte träffas. Igår gjorde en liten test bara. La upp en inlägg i den singelgruppen, att man ska la upp sin bild och man ska gilla bilden om man vill träffas. Jag fick ca 10 som skulle vilja träffas. Då såg att även han la upp sin bild, jag älskade hennes bild...det var bara jag... trodde att han kommer gilla min bild men det gjorde han inte. istället började han kommentera andra tjejernas bilder och kommentera- fin, vacker, vackra ögonen....jag blev så besviken på honom ...sist skrev honom när vi skrev sist, skojade bara lite. Han skulle raka sig och skojade att han kan skicka före och efter bilden. Igår skrev att nu fick jag inga bilder. Han svarade inget tillbaka....det var min gränsen med honom....jag raderade hans meddelande...jag tog bort mig i gruppen. Jag klarar inte att se när han kommenterar andras bilder, och ser inte mer mig. Det är ingen ide och vänta honom och ge en chans. Han är inte värd mig...jag är så besviken på honom just nu. Idag är jag ledig och tar det lugnt hemma. Bara måste gå handla maten, imorrn ska med J till polisen, måste fixa passen för henne.

RSS 2.0