28.oktober

Igen är en månad över, börjar ny månad.
Ingen lägenhet denna gång.Han tyckte att det var liten för oss.Nu bestämde att söka en tvåa, flytta tillsammans dit.Sen han ska flytta till Australia.Det är sant. Just nu finns inte många lägenheter, som man kan söka. Jag vill flytta snart härifrån. Hoppas att får snart mindre lägenhet.
M kommer att sälja bilen.Jag berättade, att måste glömma drömmen om körkort.Jag kan inte betala mera, jag har betald 50 leksioner, hur många behöver ta mera. Kanske dubbelt.Glömm körkort.Inte just lätt beslut, men måste tänka på ekonomi.
I tisdags var vi ute, äta pizza, han köpte till J vinterstövlarna.
Idag var jag ledig. Bokade tid till Engelska, nivåtest, fick tid på måndag. Sen måste ansöka mina kurs.Jag har bara 2 veckor kvar att ansöka. Men har nu redan skrivit upp, vilka ämne ska läsa.Och sen ska ansöka på våren till högskola.Måste plugga mycket.
M vill åka till London till jul.Men känner inte att jag ska följa med. Han sa att kanske Pinky ska oxå åka dit.Nej tack. Jag klarar inte att prata med hans familjen. Undviker att svara på telefonen. Min mamma ringer, håller mig tillbaka, att mår så dåligt.
Inte tänka så mycket på honom, men det är svårt.

21.oktober

Tiden bara rinner iväg.
Har jobbat hela veckan som vanligt. Imåndags fick mejl, att har fått visning.När kom hem, prata M oxå att han fick visning.Så nu igår hade han visning.Han tyckte om det lägenhet, men vet inte.För att han behöver bara tills juni bostad.Han kom fram, vad ska han göra.Han ska flytta till AUSTRALIA, plugga hotell.
Vi pratade om oss igår lite.Jag pratade om mina planerna,att ska börja plugga till sjuksköterka.Han sa, att det är bra ide.Han sa oxå att om han flyttar, då kommer han sakna J.Att kanske han ska ta Jenna, och sen när jag är klar med min utbildning, kan oxå flytta dit. Men jag sa, att jag kommer inte flytta dit.Om vi skulle inte skilja sig, sen kan jag tänka på saken,men när vi är skild, är det inte bra ide. Han sa att kanske allt slulle varit annorlunda, när vi hade flyttat till London för 5 år sen. Det här pratade han för 2-3 år sen.Men jag sa nej.Det skulle varit bra, om en åkt före,och andra efter, sen det är ok.Men tänkte inte att han ville riktigt att flytta dit.Han kommer inte att stanna här.
Vi är i olika kultur, att det funkar inte mellan oss. Jag förstår inte vad han menar med det.Frågar inte heller.
Han frågade oxå att . om jag ska gifta sig i framtiden med nån.Jag svara, att aldrig mer. Det räcker, när man har varit gift redan en gång. Jag vill att vi ska försöka att ändra oss, att vara familjen.Han är jätte snäll.Vi ska skilja sig. jag är inte så här, att nu måste du flytta härifrån.Han frågade , att kanske han kommer att stanna kvar här, tills han ska flytta till Austarlia.Jag frågade, om han klarar att bo med mig. Jag vet inte. Det gör ibland så ont. Jag drömmer, att han kommer tillbaka ,att vi ska ge en chans, att förändra.Men jag vet inte hur kan jag bevisa det, att jag har känslor kvar.Jag saknar honom så mycket.Gråt i halsen.
Kommer jag över honom.Svårt att säga just nu.
Imorrn ska shoppa med J lite.

15.oktober

Idag är det lördag igen. Det är som vanlig dag hemma. Städa, tvätta , handla.
Ionsdags var hos distr.sköterska. Fick prata lite, men tror inte att behöver gå dit igen.Inte just nu.Jag mår upp och ner just nu.Tiden bara går, han har inte hittat andra bostad, då han är kvar. Har börjat själv att söka lite mindre lägenhet.Behöver att spara lite pengar,, varje öre är viktigt just nu. Har kollat runt, hur det kommer att bli, när han har flyttat.Jag har rätt till bostadsbidrag, socialbidrag.Om jag kommer att börja plugga, då kommer ta tjänstledig 6 månader, sen kommer att jobba på sommaren, att få nån inkomst, när skolan är stängd. Men måste gå till vägcenter, att fråga vilka ämnen kan ta nu.Jag har en liten dröm, att plugga nån, men först måste få betyg i vissa ämnen.
Och fortsätta med körkort.Behöver pengar, att köpa nya leksioner.Ska ta ett lån, att betala andra lån och sen kreditkort, det är dyrt att betala för det.Varje månad extra ca 100 krona. Nej , tack.Säljer lite kläderna i tradera, men det är så lite just nu, som kommer in. Måste sälja kanske Jennas överall, får lite mer in.Eller då många kläderna. jag börjar ju med 1 krona, och det har börjat att stiga lite, men det är lite. kanske ska få bara 20 krona bara för 3 plagg.Klockan 11 tar det slut. kollar .Ska börja städa lite, ska städa badrummer-toaletten.M sover, måste vara tyst.Sen ska börja med tvätten.

10.oktober (senare)

Jag mår dåligt igen. Har varit hos tandläkare, betalade sista tusen lapp.Men nu det tand gör inte ont mer.
Han ringde , svarade inte. Sen kom hem. Han äter, berätta att menade inte att ta hans bilen .Bara att träna att backa. Tänker inte fråga honom mer.Blev arg igen , kom ut, gråta.Ringa till Jenna, prata med henne. Kom hem ducha halv timma , gråta, skära handen. Det gör så ont. Har tagit en tablett,lite Bättre, men det gör ont. Att vara själv och må bra.Nej, det gör jag inte . Har gråt i halsen. Det gör så ont just nu.Men måste kämpa för Jenna, men jag kan inte.Klarar inte mera.Vill ta alla mina saker och bara dra. Snart kommer han att flytta hoppas jag.Men när.Det ser inte ut så.Behöver att prata med nån, men ska till läkare på onsdag, kommer det bli bättre eller inte,vet inte.
Han tittar på tv, jag sitter här och är ledsen.

10.oktober

Jag är arg på honom.
Idag slutade lite tidigare.Tänkte att kan göra lite med Claudia , vid parkering att backa lite.Smsa till henne.och sen till M.Han ringer att ni ska ha skylten, och papper att ni får köra.2 år han gnällar att när ska jag ta körkort, nu tar jag.Och han kan inte hjälpa.Jag ska inte köra så mycket, bara backa. C kan inte bli handledare för att hon har inte så mycket tid.men hon sa att ibland vi kan köra lite. Då ingen körning idag.C smsa att hon är uppdagen idag. jag är så arg på honom. Jag bokade tandläkare tiden, ska gå klockan 6. Tänker inte komma hem sen, ska promenera lite runt.Ska inte säga till honom ingen.Jag vill skrika på honom. Hatar honom så mycket. Jag förstår , att han är orolig, men varför han kan inte hjälpa mig., det är inte mycket. Börjar må dåligt igen. På onsdag har läkartid.
Ska gå nu.

8. oktober

Idag:
hämta yves paket, köpa mjölk
fixa tvätten
städa
strycka kläderna, som ska säljas i tradera,göra bilderna,lämna annonserna
bilskola
laga maten
Mycket att göra idag.Hoppas att hinner med allt,då är det lugnare ikväll och mysa.
Nästa vecka jobbar som vanligt, men vet inte om kan jobba mindre timmar på onsdag, när har läkartid klockan 3.Måste prata med chef.
Idag ska köra igen, nästa vecka ingen leksionen.Kanske ska köra med Claudia.
Igår var helt slut.Tvättade så mycket.Nu har en säcken att fixa, men när.M sover och vill inte störa honom.
Ska kasta soporna, och ska till Hemköp, köpa mjölk och hämta paket från yves med.


1.oktober

Nu månad har börjat, och mår lite bättre.
Idag ska köra bilen, men bara en leksion.Sen ska till bibliotek, måste skriva ut en ansökan.Sen ska köpa lite godis.Sen som vanligt-städa, tvätta.Och sen ska ta en liten påse, att sälja kläderna i tradera.Jag har fått in ca 200 krona på 2 månaden.Inte illa.Då tänkte att fortsätta med säljande.
Vädret ser ut fint.Ska vara bara med Jenna idag.Mitt telefon batteri är slut, ska inte ladda det.Då svarar inga meddelande idag.
Mycket att göra hemma, när M är vaken.

RSS 2.0