Att känna sig ledsen....igen

Jag har tydligen fel kännedom när det handlar om D. Sista tiderna har jag märkt att han är lite mer annorlunda och fått känsla att han vill inte bara vänskap. Han säger nästan varje dag " love u" Varför säga det så ofta. Han säger ofta att vi har varandra. Varje gång vi kramar varandra, känner jag att jag är hel med honom. Vi vill inte släppa varandra. Jag är fast i honom helt, jag har försökt släppa honom om och om men det går inte. Vi är för varandra. Att han kan inte se det själv. Idag sa han nånting att jag blev så ledsen. Vi pratade lite om ungefär är det inte ensamt och så där. Så säger men vi hade dejt igår, i gruppen. Och idag plockade vi, och då säger men vi hade dejt idag. Jag sa men det var so jobbdejt. Och frågade ungefär, när vi ska riktig dejt. Så fick svar att han tror inte att det är någon ide. Att han vill träffa någon att skaffa barn med, att han söker ingen just nu, att han vill vara själv. ... där gick min gränsen över...jag sa ingenting om det, och ville bara bli av med honom och inte prata med honom. Så sade vi att vi kan höras av senare. Efter en timme ringer han vi pratade som vanligt och jag blev ledsen att prata med honom, att han hörde att var ledsen. Jag sade att det är ingen ide att prata om det. Sista sa att blev ledsen för det vad han sa. Han bara jag förstår det. Jag kan inte styra mina känslorna, det kan inte jag. Han vet det vad jag känner.

Egen tid

I helgen åkte J till sin pappa och jag hade egentid,men jobbade i helgen. I fredags var D hos mig på kvällen, överförde bilderna till hans dator. Det känns alltid så skönt att ha honom hos mig, att kunna kramas. Och så sade han att höna( hans mamma) hade sagt till honom IGEN, att du ska ta Tiina, att jag ska bli hans flickvän. Jag visste inte riktigt vad jag ska svara på det, blev bara så berörd. Jag sade att vet att din mamma gillar mig väldigt mycket. Jag hoppas varje gång han säger det att han öppnar sina ögonen upp. Senare sade han mig så ungefär, att han känner inte att han är intresserad av tjejerna länge. Och att det var på kalas någon som blev intresserad av honom , men inte han. Jag tänkte direkt vad, vem det var. För att alla tjejerna har man och sambos, pojkvänner.... Och så sa att han älskar ju mig. Nästa kväll var jag hos honom och vi fixade bilderna i hans datorn. Så att somnade nästan hos honom, Vi kramades, och ofta när vi gör det, han vänder sin ansikte bort snabbt. Ungefär att vi ska inte kyssas, men känner att han vill kyssas men vågar inte släppa sig fri. Jag känner hos honom den känsla att han har verkligen de känslorna, men det finns rädsla samtidigt. Men samtidigt ser jag framsteg hos honom. Han är på väg tillbaka till mig

Tankarna

Det finns inom mig för mycket som jag måste kämpa på. Min relation med D har börjat bli lite varmare, det är inget seriöst relation mellan oss. Men märker att han är lite annorlunda. Han säger ofta till mig" love u". Jag svarar till honom alltid tillbaka" love u more", vi kramas annorlunda. Han var sjuk för några dagar sen. Hans mamma var hos honom under dagen, sen på kvällen var hos honom. Han blev matförgiftad, tror vi. Men hans mamma tror att han drack för mycket ( vin) i lördags. Han var hos Nettan/ Peppe. Han sade för några dagar innan till mig att han ska till kalas. Det var folk, han lade upp bild. De var ca 10 personer. Han hade kul, kom hem vid kl 3. Vi smsa " gosnatt" på kvällen, men sov inte så bra. Nästa dag pratade han, och kände att sov så dåligt och var orolig. Han sade att jag behöver inte vara orolig. När han var sjuk, var hos honom, han låg på soffa. Jag tog hand om honom, träffade en stund hans mamma innan. Vi pratade en del. Och han tog upp det igen, om skaffa barn. Det gick rakt in i min kropp. Ungefär att hans mamma tycker att han ska inte betala för det, pg hans sjukdom, och vi kan skaffa barn utomlands, att jag blev inte gravid nu innan hans op. Och har gått upp i vikten nu, och han hoppas att kan får tillbaka ägglossningen nu. Att han kan kolla upp det. Sen frågade om jag har släppt den tanken, de har jag gjort. även jag ville så mycket att skaffa barn med honom. Senare frågade han om jag ser honom som bara vän. sade att nej, jag ser dig inte som vän... Varför tar han upp det nu, varför. Sen höll vi varandra, och ville att ska stanna hos honom. Sen att kanske är det inte bra iden, när han är så sjuk. När han är frisk kan stanna hos honom. Vad är det med honom. Och märkte när han kramade mig, att han försökte kyssa mig, men visste inte riktigt hur skulle vara, så bara vände ansikte bort. Jag känner att det händer något med honom, och han böjar se mig inte som vän. Jag vet att hans mamma säkert också pratat med honom OM MIG. Han är på väg tillbaka till mig, och att stanna.

Nytt år 2022

Det kom helt ok. Jag firade det med D hemma hos mig, och även J var med oss. Jag märkte att hon kände sig inte så ensamt nu. Sen var jag och han ute och kollade fyrferkeri. Det blev kyss bara på kinden, och han sade " i love u"... det trodde jag inte att han kommer säga. Han sade även det när han gick hem sen. Igår plockade vi skräp, en tjej i gruppen frågade honom / jag var inte med om han dejtar någon.... och om vi är ihop. Han svarade att vi är vänner. Hon vet vår situationen , jag berättat henne. Han sade det till mig, och blev lite förvånad att han sade det. Jag blev lite ledsen för det. Ja vi är vänner i hans ögonen, men i mina ögonen är vi inte det. och han vet att det är inte bara vänskap mellan oss.

RSS 2.0