28. februari

Det är våren på vägen. Men alla vårkänslorna ära borta. Så mycket börjara att förändras nu. Om mitt körkort. Det går ju så långsamt. Nu har jag kommit fram, att kommer lämna det allt. Men men. Bestämde nu att ta intensivkurs på sommaren, när jag har semester. Skickar J till Estland. Har kollat runt här lite . Utanför Stockholm , det är bättre, för att jag vet att jag kommer inte att göra så mycket hemma ju. Jag ska köra de leksionerna, som jag har kvar , sen kommer lämna. Vet inte om jag ska göra riskettan , men tyckte att det är bättre att göra, spara tid och lite pengar. Jag ska inte prata med M om det. Så nu måste börja att spara pengar för det . Det kommer att kosta ca 15 000krona, men där är oxå risk2, uppkörning, teori, osv. Och jag fick min bedömmning igår. Och jag behöver inte mera att plugga , bara engelska a, sen kan ansöka till högskolan . Yippi. Det betyder att börjara att jobba. Jag berätta till m, att nästa månad har jag inkomst 0. Han sa ok, han ska betala allt.
Alla är ute, så är jag ensamma hemma. Ska göra engelska. sen ska Sweetie kolla , och rätta till mina fel.

25. februari

Har inte fått sova så bra. Hans syrra kom i natten. Låg i sängen, då prata så länge. Och sen hörde jag nånting att de prata om mig. Jag blev så ledsen efter att kunde inte somna om. Jag blev så arg på honom. Jag sa nu imorse, att fick inte sova att de prata om mig. Jag börja må så dåligt igen. Känner sig så ledsen. Jag vet inte om jag kan vara normal, efter det att de prata om mig. Måste bara hålla mig ut, men jag vill bara att han flyttar nu. Han fick sitt pass,nu kan han åka. Bara lämna oss, jag vill inte att han ska träffa henne mer. Aldrig mer. Jah hatar honom så mycket. Hatar de dag, när träffade honom, att fick J med honom. Det gör så ont. Jag har redan så mycket att göra. Mycket att göra i skolan, och nu J- s kalas. Jag vet inte hur kommer att vara imorrn. Jag såg J-s film igår, med bilderna. Jag blev så ledsen när jag såg den, att tårarna bara ville komma. Och sen de titta i natten, jag bara gråt. Jag kommer inte att klara det filmen imorrn. Mår skit, jag vill inte ha den kalas, det kommer mycket folk, och om jag bryter ihop., vart ska ta vägen. Jag vet inte hur kommer att klara. Jag måste skriva novell analys senast imorrn. Men har inte förstott hela texten, så att jag översätter hela texten. Har gjort bara 2 sida , 6 kvar. Det tar evighet. Måste göra sen , när J sover. Men kommer att vara så trött, imorrn. Måste skriva oxå.
Nästa vecka skolan igen. Jag fick svar från skolan, jag kom in till alla kurs. Men jag kommer att börja jobba 2 dagar i veckan-april- ,maj. Sen ska jobba hela sommaren, sen ska J kommer att börja i skolan. Och vi kommer  att vara ensamma.....Jag har inte pratat med mamma om att vi är skilda. Jag klarar inte att prata med henne. Jag kan inte låta J att åka til Estland. Det kommer att vara så jobbigt för oss båda två. När alla är vakna, ska gå handla, hoppas att han ska ta mig med. Om inte kommer jag att gå härifrån.

21.februari

Nu vecka har börjat. Och kommer att vara uppdagen. Mår inte så bra just nu. Jag är förkyld, snuva , ont i halsen. Men våren är på vägen. Vet inte hur orkar att tvätta allt tvätt.
M-s kusin flyttade hit, han ska stanna 4 veckor eller mer. Me han jobbar på dagarna, så träffar honom bara på kvällarna. M ska jobba 4 dagar, sen ska han vara ledig. Hans syrra ska komma hit. Och de planerar att åka till Tallinn på onsdag. Och jag hoppas att J ska med.Själv måste plugga hårt nu.
J -s kalas nu på söndag. Mycket att göra. Måste fixa sista uppgift för engelska,sen är jag klar med alla uppgiftena.
Ska göra nu mathe läksorna.

18.februari

Det är lördag. Min mamma ska åka hem ikväll. Tiden har gått. Har fått lite hjälp, men nu kommer allt vara som vanligt. Ska ta henne till hamnen, sen ska komma hem. Städa hemma, det är en måste. Måste skriva samt engelska uppsats. Började redan, men kan inte skriva när J skriker, pratar här. Ska skriva när hon sover.
Sen kommer Sweetie nästa fredag, och M kommer att vara ledig. Han prata att de vill åka till Tallinn eller till Riga. Om de ska åka hoppas jag att de ska ta J med sig. Jag behöver tid att vara utan de. Nu börjar det bli jobbigare i skolan. Måste plugga extra, om vill ha bra betyg. Hoppas att kan fortsätta med kurs, men kommer att börja jobba 2 dagar i veckan. Måste få mer pengar. Att ta mitt körkort. Och nu är jag helt säker, att ska fortsätta med Tumba. För att det Globens är helt galna. Igår de ringde, och fick avboka tiderna, som har bokat , nu har jag nya tiderna. Jag kan inte byta tiderna hela tiden. Det kan hända att de kommer snart igen avboka de tiderna. jag har min schema, som måste passa. Jag är arg på mamma, för att hon hämta mycket sötsaker, att börja äta själv oxå...
M sover, imorrn är han ledig. Hans kusin ska komma hit imorrn. Ska skriva lista , att kan handla imorrn. Och M betalar.

17. februari

Nu har jag suttit vid data 2 timmar, och pluggat engelska. Tar lite paus. Sen ska göra mathe. Hade ju första prov i onsdags, och fick G. Bara en poäng, sen skulle haft VG. Och jag hade 2 övningar, som skrev rätt först, men sen ändrade. Dumma jag. Nästa gång måste ta allvarligare nu. Jag vill ha ju VG,mathe. Engelska kommer jag ha G, hoppas jag ju. Men måste plugga mycket. Nu är det bara en månad kvar, sen det är slut. Jag har inte fått svar om  nästa kurs. Men hoppas att kan fortsätta. Men kommer att börja jobba 2 dagar i veckan. Prata med M oxå om det igår.
Han fick igår brev, som skulle hämta från posten. Jag sa direkt, att det kan vara dokument om hans svensk medborgarskap. Och det var det. Och sen han tog ledigt från jobb. Så nu har han svensk medborgarskap, och han ska åka, men när. Han tänkte att åka nu redan i aprill, men han vill ta J med sig.Men J -s pass är hos Migratsion, vet inte när vi ska få svensk medborgarskap. M sa, att nu måste det gå snabbare med oss.Min pass är slut, och behöver göra ny pass, men vill inte göra estnisk pass, och sen svensk pass. Sen sa M , om han ska inte åka nu, då kommer han att åka i augusti. Men i augusti börjar J skola, men vilken datum det börjar, vet ju ingenting om det. Jag har ju tänkt att ta körkort, men när. Och vilken skola ska fortsätta. Var ju vid Globen, det leksion gick så där. Måste fixa några sakerna till. Det kommer att vara lite billigare, men det känns, att måste börja om där,men här i Tumba har kommit redan till landsvägen.Tror att väljer Tumba. Närmare. Men jag vet inte hur många leksioner behöver. Jag har 4 dubbla kvar. Sen har jag ju motorväg kvar. Hur många behöver där. Tänkte själv att ta 2 st 10 pack. Hoppas att det räcker. Jag tjänar ju nästan ingenting just nu, och jag vill inte ta nytt lån för det. Nu tänkte att ta studielån 5 veckor, efter det kan ju jobba, sen kommer lite mer inkomst. Vet inte hur ska göra. På fredag ska gå göra ju riskettan om 2 veckor.Jag vill ha körkort, men när kan boka tider. Det är långa köar.Kanske kan köra upp på sommaren, när jag jobbar.Vet inte, vad göra.
Måste gå handla mat hem.men vill inte gå ,med mamma. Men kanske hon ska betala. Vet inte. Ska äta lunch snart.men vad ska äta för middag, vet inte vad .
Ska äta lunch, sen ska ta mamma till centrum. Hon ska åka imorrn ju.

14. februari

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Men känner inte glad för det, för att jag har tappat mitt hjärta....
Mamma är här. Undviker henne helt. Lämnade J till dagis. Mamma ska hämta henne. Hon är så jobbigt. Jag mår inte ju ok. Jag ville inte att hon skulle komma, men hon ville. Kunde inte ju säga , att du får inte komma. Ska börja tvätta klockan 10. Sen klockan fem i två har jag körleksionen på stan. Ska säga till mamma, att ska till skolan.
Imorrn ska J fylla år. Bestälde Smurfarna cd, men det fanns inte i lager.Kanske kommer inom 2 veckor. Nu kan inte ge det för present. Köpte igår ny eltandborste.Men räcker det, Hon ville ju hello kitty data. Jag vet inte, ska prata med M, att kanske ska köpa själv det. Vet inte. Lämnade ut oxå inbjudninskort på dagis.Vi ska ha kalas nästa söndag. Mycket att göras och fixas. Kommer jag att klara med allt stress.
M frågade förigår, om jag vill byta lägenhet med Shaid. Hyra är ca 500 krona mindra. Att andra våning. Men sa, att vet inte, att det är långt bort. Han sa att vi kan gå titta. Men tror inte att vill flytta dit. Annars kommer han bo kvar här ju.Jag vet inte vad göra. Jag vill ju flytta härifrån. Jag vill inte bo här. Det börjar bli jobbigare och jobbigare nu.
Hur kommer se ut sommar. Mamma vill ta J för 2 veckor igen i juli. Men J vill att jag ska stanna med henne. Men jag kan inte stanna där, och vill inte att J stannar hos henne. Det ser ut att vi kommer stanna hela sommaren hemma. Vet inte. Måste oxå planera semester. Jag tänkte ta augusti 2-3 veckor, bara. Och jag vet inte om J kan vara kvar på dagis på sommaren. Kanske inte, att hon ska börja skolan.Hon kommer inte att ha nån semester ju. Jag måste ju skola in henne, kanske en vecka. Jag kommer inte hoppas på M. Han kanske flyttar från Sverige redan på sommaren. Då är jag ensamma.Vill inte tänka på det.
Ska fixa tvätten nu. Jag kommer inte att ha mycket tid, för att måste gå hemifrån klockan halv ett. Hinner inte tvätta allt.

12.februari

Mamma är här.Hämta imorse henne. Det har gått bra, men hon hämta så mycket igen-sylt( 3 burkar som vi inte äter),godis( 2kilo), estnisk salami, ost, kohuke,Ah orkar inte skriva allt.Blev arg, för att hon hämta så mycket. Ok, en dag är över, 5 kvar. Hoppas att kommer att klara bra. Men kommer inte vara hemma ju. Måste plugga mycket.
M är ute och handlar. M sa att vi kan ge den gammal data till mamma. Tänkte ja så , men efter våran gräl, när sa att han kan flytta nästa månad, tänkte att inte ge bort data. Men det betyder att han ska inte flytta då. Han tänker att stanna. Det är nästan säker då. Han vill köpa ny , att jag ska få det data då. Han ska vara ledig imorrn med. Hans kusin ska komma imorrn, han ska hämta honom i hamnen. J ska vara ledig imorrn., kanske. Det är bättre för mig. Måste kolla mathe igen, imorrn har leksion, men det är inte viktigt, Bättre att gå, sista chansen att lära det sista, jag har lite fel. Jag vill ju bli VG. Och sen har jag ju engelska. Jag börja göra grammatik varje dag nu. Måste bli bättre, ska prata imorrn med lärare.


11.februari

Det kommer Scoopy filmen, J tittar. Men snart måste lägga oss. För att vi måste åka till hamnen imorrn, hämta mamma.
Idag var jag och J i badhuset. J fick simma, inte jag , men fick vara i bastu. Det är bästa vad finns. Och jag har plyggat idag. Tittat på mathe, måste plugga mera lite. Sen har tittat engelska. Hittade oxå övningar för grammatik.
Nästa vecka kommer att vara uppdagen. Skola , J-s födelsedag. Men mamma är här, då kan fixa mina sakerna. På tisdag ska gå till andra körskola. Och bokade riskettan , när Sweetie är här.
Men M det går som vanligt. Han berätta , att hans farbror son ska komma till Sverige. De bor i Finland. Han har praktik 5 veckor. Tänkte att han ska bo här. Men han har inte pratat att han behöver bostad. Men säkert att han ska komma hit. Hur kommer jag att klara med alla de folk.Tiden bara rinner iväg. Vill leva  mitt liv perfect. Vad kommer att han göra-stanna eller flytta. Jag känner att han ska flytta, jag vet inte. Jag vill inte träffa min mamma, vill inte träffa hans syster , vill inte träffa folk,om de frågar hur mår jag.
Ska kolla oxå filmen.

10.februari

Fredag igen.  Jag har suttit vid data ca en timme, och pluggat engelska. Hittade en sida, att göra övningar. Jag måste ta lite extra min engelska. Det är svårt, jag är jätte oroligt nu, att kommer att klara det kurs eller inte. Men måste kämpa mycket, att förstå. Träna träna mycket.
Idag har pluggat  nästan hela dagen mathe . Har försökt att göra det testet. Imörjan gick inte alls, men nu har börjat att förstå. Små fel kommer, men blandar ihop mycket. J äter chips, och hon hittade mörkt choklad. Sa att hon får inte äta mycket mörkt choklad. Nu har jag varit över en månad utan godis. Äter bara lite J-s godis, eller lite kex, ingen choklad, ingen godis, eller mycket kex, som tidigare. M köpte vafflor, i måndags, det finns kvar. Äter inte de heller, som tidigare skulle ätit upp hela paket på en gång. På söndag kommer mamma, vet att hon kommer hämta mycket godis, eller cholklad. Jag skrev att hon ska hämta bara 3 paket godis, och små choklad.kex oxå , inte mer. Hon vet inte att jag har slutat med godis. Och jag mår bra. Spara pengar. Annars skulle betala varje vecka kanske 20 krona. Hela året ca 700 krona. Måste börja, att tänka hur kan spara pengar extra. Nu när kommer vara utan M.... Vet inte om han har tänkt klar, om han ska flytta nästa vecka eller inte. Jag vill inte prata med honom om det. Det är en känslig tema för oss. Jag har sagt till honom, att jag vill inte kasta ut honom, men jag är inte värd hans hjälp. Och han vet att jag har känslorna kvar. Han vet. Nu måste börja planera livet utan honom. Jag mår fortfarande mig som dumm, efter det gräl. Om han ska flytta vi kan inte prata till J just nu. Hon ska fylla år, kommer kalas, vill att hon ska vara glad. Men om M ska flytta kommer hon vara ledsen. Jag vet.
Ska kolla nån att äta. ska göra fruktsaallad.

9.februari

Det går lugn här. Idag var skolan. Engelska är så svårt. Vet inte om jag klarar provet. Måste kämpa mycket nu.
Mathe har vi första provet på onsdag. Der är inte så jobbigt. Men , men.
M började lite senare. Vi pratar med varandra lugnt. Måste ju. Prata att det är bättre att bjuda alla J dagistjejerna till kalas. Han sa, det är ok. Han frågar Rachmi oxå att komma med sina barn. Det är ju roligt. Men nu måste börja att tänka på maten. Men har fått lite tips. Ska köpa imorrn inbjudningkort. På måndag ska lämna till alla. Nu börjar det bli lite jobbigt. Först kommer min mamma, hon stannar en vecka, sen kommer M syster, stannar oxå en vecka. Måste kämpa att inte visa hur jag mår. Jag bara hoppas, att ingen kommer att fråga, när ska skaffa syskon. Jag hatar det.
Imorrn är ledig från skola, men måste plugga hemma. Ska ta engelska. Måste göra oral presentation. Jobbigt. Jobbigt.

8. februari

Nu har båda lugnat ner sig lite. Igår var M o J ute lite. Han köpte till J, fotballsbordet. När J sov började jag prata med honom. Jag sa direkt, att det är jobbigt för mig , om han är här, att jag har känslorna kvar. Att behöver inte hans hjälp, att jag är inte värd det. Han sa att han kan flytta till S. ok. Pratade om igen om de sms.Att det är kunderna , som lånar hans mobilen. Jag visste inte det. Han sa, att jag är inte redo att sova med nån annan. Men nu han ska sova med nån. Jag sa med, att jag är inte redo att träffa nån annan. Han sa att han ska åka till Pakistan, han vill inte vara här. Han gråt... Sen gick han till S. Smsade, att han har ledsen om han blev arg, att han mår inte bra, att han ska till S. Svarade att förlåt att sårade dig, och skrev att det är jobbigt för mig, att kan inte krama honom. Att saknar honom. Att vi måste tänka båda två om oss. Tror att han ska flytta , nästa månaden.
Idag när kom hem, såg inte hans bilen vid parkering. Första tanke var att han har gått nu....Men han tog bilen till station, att parkera där. Lättnad. Jag vet inte vad känner. Om han går. Jag har lugnat ner lite, men jobbigt.
Pratade igår med annan kille. Han är oxå fusk, eller fattar inte. Pratade i timmar, sov efter klockan 1. Han sa oxå , att det är inte han på bilderna. Vet inte om han vill prata med mig, eller inte. Men är så trött, ska sova tidigt idag.
Ska ta en dusch., tvätta håret oxå.
Vad kommer han att göra? Vill inte prata om det. Måste vara snäll mot honom.
älskar bara honom.

7. februari

Jag vet inte vart ska börja. Jag hatar mitt liv så mycket nu.
Igår efter vår "samtal" , när jag gick sova gick han till Shaid. klockan 12 ringde Shaid, att vad hände att M är mycket ledsen , och bla bla, sen bara berätta vad hända, sen prata med honom. Han skrek till mig, att han gör bara till oss, att jobbar för oss. Att han kan jobba måndag till fredag på dagen och fuck alla tjejerna varje helg. Jag hade inga ord. Jag kan inte förklara. Han sa att han stannar hos honom. men han  hem. Nu när hämta J, han ringde, att han kan ta J till Lekplatsen. med Shaid. Sen när J var i bilen, frågade att jag kan följa med. Jag sa nej. Kom hem och bara gråter. nu smsade, om vi kan prata senare. Han kan inte jobba idag. mår så dåligt iGEN. Vet inte hur ka prata med honom .Ska vila lite.Stängde av ljud i mobilen. Större problem med honom. och sen .
Den kille som pratade i badoo, är bara fusk. Jag ville träffa den kille, som var på bilden, men det var nån John alabana.Sen han skickade riktiga bilderna. Namn är Nåt Ali tahir. Fyfann säger bara. Jag hatar alla killar nu. Vill inte mer prata med honom.
Tänkte säga till mamma, att hon ska inte komma hit. Vet inte hur kan jag förklara till henne, hon förstår ingenting. Jag vill inte att hon ska komma, men hon har köpt allt redan nu. Jag vet inte vad göra. Ska skicka mejl, berättar allt, , men jag vet att hon kommer hon förstår inte om säger att måste komma i fötterna igen. Vet inte vad kommer hända , när hon är redan här. Eller hur ska jag göra med M. Han sa igår, att han kan flytta direkt, om han ska göra så, då ska mejla till mamma.
Tar en tablett, att lugna ner nu lite.

6.februari(senare)

Jag har pratat med  honom. Fråga om han ligger med prost.Han fråga om jag har sett nån porrsidorna. Jag sa nej,. Sa att jag läste hans meddelande, han fråga vilka. Han hade raderat. Han prata inget. Fråga varför jag läser hans meddelande. Jag sa att jag visste inte att han mår så dåligt. Att han kan gå så nere. Sa, att om han kan flytta nåsta månaden. Han sa ok. Han titta på tv. Jag har sagt det, vad jag ville och jag har fått svar. Nu det är slut. Finito. Nu börjar nästa steg. Men hur kommer det att vara. Kollade upp, att ta bostadsbidrag, nästa månaden. Och sen måste ta lån. Jag vet att jag sårade honom, men jag bara kan inte mera. Jag orkar inte. Ska kolla runt här.sen ska försöka att sova.

6. februari

Har pratat med min ny kompis. Han känns ok, att träffa. Det är så lätt att prata. Så jag försöker ta en steg. Lite i taget. Men M? Vad ska göra med honom. Jag är en dumma tjejen. Imorse innan gick till skola. Ringde i hans andra mobilen till de "hora".De svara inte. ok.Men mår jätte dåligt. Tänkte att prata med honom idag. Han läser till J nu. Kolla mobilen, han hade raderat alla meddelande. Han vet, att jag vet. Vad kommer att han svara. Han kommer vara jätte arg. Men det kan hända att jag kommer att säga , att han kan flytta. Jag mår så dåligt redan. Men måste hålla mig. Jag måste lämna honom, men det är svårt. Han träffar horar, jag kan oxå träffa andra. Men det var sista droppen till mig. Jag fattar inte varför han gjorde så. Jag kan förstå , att han träffa nån tjej, ok , förstår, men att vara med nån hora. Och betala för det.Jag måste säga , jag måste prata om det. Kommer att säga, att han kan börja att hitta andra bostad. Jag klarar inte mer. Hjärta slår som tusen. Jag måste få komma ut allt, vad jag tycker om det. Ska få see, vad han kommer att svara.
Imorrn har jag körning. Ska boka tid till riskettan oxå. Ska gå när Sweetie är här.J kan vara på dagis, men han vet inget ju, att jag fortsätter.
Han är klar nu med J.
Nu börjar....

5. februari

Vet inte vart ska börja skriva nu. Idag på dagen kollade M-s andra telefon. Jag kan inte att låta bli ju. Hittade en massa sms, samtal. Började läsa där då några. Och vad kom ut. Jag kan inte fatta, att han mår själv så dåligt. Han har träffat prostitutes, och inte bara en, 2 stycken . Vet inte hur klarar allt det här. Nu har skickat till en nr, att lämna min man i fred. Jag har inte frågat honom, men jag är så besviken i honom. Och han träffat de , när han jobbar. Jag kan inte låta bli. Varför han gör så mot mig. jag vill kasta ut honom direkt. Men kan inte, jag klarar inte göra det mot honom,jag älskar honom. Hur kan jag ha kvar känslorna. Ville smsa till honom, och skriva att saknar honom, men han bryr inte om det ju. Pratar själv med en kille i badoo. han känns ok, att träffa. Kanske ska träffa honom snart. Om allt går, om jag klarar. Det finns killar, som vill träffa mig.Jag måste gå vidare med mitt liv. Men just nu det är jobbigt. Men måste vara starkt. J ser mig, när jag gråter och är ledsen.
Imorrn skola igen. nu vecka börjar.

4.februari

Tittar på Mello med J. Hon är vaken, vi vila lite eftermiddagen. Efter bio. Vi var här i Tumbabio,tittade"Mästerkatten".
Idag har jag varit så nere, igen. Blev ledsen, att saknar honom så mycket. Arg på J, men det är inte hennes fel ju.Laggade kycklig idag för lunch, och han åt oxå innan han gick till jobbet. Han sa Tack sen. Han brukar inte äta min maten. Sen tänkte att måste visa vad känner. När han var vid dörren, kramade J. Jag bara gick fram och sa, om jag få krama honom. Och det fick jag. Jag vet inte att jag måste släppa honom. Han skulle bara packa sina saker och bara gå. Men nej, han stannar. Det gör ont, men det blir inte bättre när han går på riktigt. Men måste släppa honom, men kan inte. Jag börjar dejta andra, kanske,pratade med en kille i badoo. Han vill träffa mig, kanske ska träffa honom, när mamma är här. Vem vet.Kommer jag att klara det, vet inte. ska få se.
Snart ska J sova, sen ska börja skriva film analys.

3.februari

Hej snälla dagboken. Sitter på soffa, det kommer en film på tv.J tittar, ska oxå titta det. Men måste skriva lite om allt. Det känsla kom igen ikväll.När  blev ledsen, saknader efter honom är så stor. Det gör ju så ont, att man kan inte visa känslorna. Vet inte om det går över. Jag har ju ingen aning, när han ska "flytta". Hur kommer att livet ser ut. Just nu har jag mina önskningar-ta körkort, börja plugga på riktigt,hitta andra bostad. Ja har inte pratat med honom om det, att jag söker vidare andra bostad. Jag bara vill inte leva här. Jag vill inte sova i "våran" sängen. Jag vill kasta många sakerna, som påminner honom. Jag har ju tagit ner våran bröllopbild på väggen. Jag försöker att vara bättre, att jag bryr om honom, men han. Han ser inte mig. Jag förstår inte varför.
Nästa vecka ska komma min  mamma hit. Han kommer fråga säkert om vi vill gå ut, när han är här. Men frågade redan honom , men han sa inte nej, inte ja heller. Jag bara frågade om han vill gå till bio med mig, när mamma är här. Men det kommer inte att hända, jag vet att han ska gå med Shaid. Han berätta oxå att han ska ta ledigt, när hans syster är är här. Så han jobbar 6 dagar i veckan.
Jag önskar bara , att allt kommer att förändras....men det kan inte hända.Det är svårt, men måste hålla huvudet upp och vara strark.

2. februari

Ny månad har börjat. J-s månad, Alla hjärtans dag( hoppas att få blommorna av honom, men det kan man bara drömma om.....). Men det månad är kort, tidern går fort.
Om 2 veckor är mamma här. Då kan slappna av lite, hoppas jag. Efter det kommer M-s syster hit. Då ska fira J-s kalas. Måste börja planera redan nu. J pratar om sin kalas redan på dagis. Men kan inte bjuda alla ju. Hur kommer att klara det, vet inte. Vill bara att det månad är över.
Iskolan går det. Llite svårt på engelska. Måste plugga hemma mycket hemma. Nu måste skriva en filmanalys, det känns lite jobbigt. Började idag skriva lite, men kommer inga ord. Måste skriva en a4 sida. Imorrn ska försöka skriva lite. Kan inte lämna sista dagen. Har ansökt nu mathe, samhälle, och naturkunskap. Hoppas kan fortsätta med studier. Sen ska ansöka till högskola oxå i mars. Mycket att tänka nu. Fick post från Backmanngruppen, semester ansökan. Sista dagen är 15.mars. Kan få kanske bara 3 veckor, tror jag, men ska kolla upp det.
Imorrn har körning. På lördag ska till bio med J.

RSS 2.0