Efter regnet kommer solen fram

Det var länge jag skrev här. Det har hänt mycket under sista veckorna. Just nu är det extrajobbigt , särskilt med J. Nästan en vecka har vi varit inne i sjukhus, det blev värre med henne och blev tvungen att åka till akuten. Det bara inte funkade mer att fixa det hela på egen hand. Det blir en jobbig period för båda oss just nu. Men vi kommer klara det tillsammans. Hon behöver mig just nu mer än tidigare. Och samtidigt har det hänt med D allt möjligt. Vi har verkligen kommit närmare till varandra inom några sista veckorna, och allt detta bara växer större. I början av vecka när vi var inne här, hade vi en stund att åka hem, och J kunde följa med. D var ute på Verkö men skulle åka till Mältan att slänga skräp. Han kom till mig och vi fick en liten stund för oss båda. Han hade pratat med en nära vän, och hon sade honom att han måste ha en plan hur han kommer göra med sitt liv.... Han berättade sen att hösten kommer han avbryta sin förhållande med sin sambo/fästmö.... och han tänker det på allvar, att bli ihop med mig och flytta till mig... Just nu känns det allt bara början hur det allt kommer bli. Det finns mycket att ta in med allt det hela. Det en en del jobb för mig med. Katterna. J. Hon har märkt det att det finns något mellan oss. Men har förklarat för några månader sen att han har sin flickvän, och vi är bara vänner. Men sista tiderna har han varit hemma hos mig, när J är hemma. Hon har märkt det säkert att det är något mellan mig och D. Det måste jag kunna prata med henne , om oss. Men inte nu. Hon behöver att bli frisk i första hand. Det är en tufft period framför oss alla. Det kommer säkert att lösa allt. Men känner mig verkligen just nu så lycklig med honom. Igår lånade han bilen här, och när han skulle lämna tillbaka, vi kramade7kysste länge.... och han sa till slut" love you"...jag bara lee tillbaka...jag blev chokad att höra det redan nu. Igår kväll skrev meddelande och skrev " love u 2". Såklart svarade han det tillbaka. Det händer på riktigt. Men vi måste vara just nu extra försiktiga med det allt, att visa oss tillsammans. Han är inte helt fri än, men han har tagit sin beslut nu. Efter regnet kommer solen fram... det är som händer just nu med mig.

Tiden börjar vara här

Det känns att nu är den tid inne.Tiden jag har väntat för länge. Jag mår just nu 90% nöjd med mitt liv. Ett liv jag hade önskat. Det känns rätt vägen för mig. Jag tar just nu en steg i taget. Igår hade jag och D en kväll. Vi kollade en film och hade lite mysigt. Det kändes något extra denna gången. Han har visat under sista dagarna sin intresse mer än tidigare, och det är inte mer bara sex. Det är mer vad han vill med mig. Det är svårt att förklara. I denna vecka har haft en jobbig samtal med J. Hon har inte mått bra för länge. Vi pratade en kväll och hon berättade hur hon mår. Det kändes så fruktansvärt att inte kunde se det tidigre, att kunde inte hjälpa henne tidigare med sina problem. Men nu vet hon att jag finns för henne här. Det är extrajobbigt när jag tänker på det. Men innerst inne hoppas att hon kommer komma över det hela. På fredag vi ska åka ut, tänkte åka till c4 shoppingcentret med henne. Bara att kunna vara en hel dag med henne, och ha en trevlig dag tillsammans.

6 juli

Jag började med min nya medicinen den 1 juli, jag måste ta den i 12 dagar i varje månaden. Men dag 2 vaknade jag med starkt huvudvärk och illamående. Sen läste att de är vanliga biverkningar. Men idag är det dag 6 och har fortfarande huvudvärk. Det går inte bättre efter jag tagit huvudvärkstabletter....Jag skulle väntat att börja denna medicinen, för att skulle ta med en annan. Som kommer kanske i morgon. Det är jättejobbigt situationen för mig. För att måste jobba med. När de dagarna är över kommer nästa steg. Mens... Det börjar kännas hända sakerna med D. Vi börjar mer och mer komma närmare till varandra. Det känns allt på rätt vägen just nu. Att det kommer hända som är menat för oss. Men vi måste vara mycket försiktiga just nu för den delen.

RSS 2.0