Trött

Igår hände det sakerna som sade honom att han skulle känna själv hur jag känner. Han var ute med gruppen, och var helt slut. Jag jobbade, sen tränade på gym. Jag var inte hemma. Han smsa att kolla på gruppsidan, jag skrev att ska träffa en vän kollar sen. Han påminde mig senare ned en kindpuss... Jag gick in och gillade, kommenterade med en kommentar, godkände hans mammas inlägg. Senare skrev han är helt slut, att sade att du behöver vila. Senare skickade meddelande god natt. Han tillbaka. Sen skrev att hoppas att kan sova, att sover över hos min dejt...Han svarade oj oj oj, hoppas du kan sova. Senare han skrev att hälsa en kollega han känner. Han trodde att är hos henne... skrev att hälsar henne om två veckor hon jobbar. Idag ska jobba, och vet inte hur han kommer prata med mig nu, och hur ska jag spela med honom. Men ska vara mig själv. Han är ju träffat andra varför skulle inte jag göra det

Stopp

Nu får det räcka. Hur länge jag ska orka.. hur länge jag ska vara hans hemlig flickvän... varför han leker fortfarande med mina känslorna. Nu när jag verkligen trodde på honom, att han verkligen älskar bara mig. Varför ha mig kvar när han träffar andra... Ja , jag fick veta det igår, att han träffar andra tjejerna, och han raggat upp på Maxi någon, och träffar någon gammal vän, och han haft även sex med andra. Han är inget att ha mer i mitt liv. Jag trodde att han har bara mig men det är inte jag Igår smsa CC och vi pratade om honom. Han hade själv sagt honom om alla tjejerna han träffat, han är ju inte seriös med någon an de. Blir han seriös med någon, kommer han ju direkt ta avstånd från honom. Jag spelade med igår och såklart undrade om hans vänner som han träffade sent på kvällen på måndag. Igår var hos honom, han bjöd smootie, Sen ringde någon, frågade om det var höna( hans mamma) han sa ja, sen kom en sms. Det har aldrig hänt att han svarar inte till sin mamma. Om det skulle varit höna skulle han svarat, och sagt att jag är på besök, och sagt att han ringer upp. Jag tror inte mer inga ord vad han säger. Nu tar jag fram mina tassarna och visar mina riktiga jag. Han känner mig och kommer förstå att det har hänt något med mig. Jag kommer undvika honom , inte svara alltid när han ringer, kommer med ursäkt, att är uppdagen, ringer senare osv osv. J ska snart till Växjö, sen ska handla mat hemma, ska försöka hitta parkeringen vid miljöstationen, sen komma hem, stänga av mig från allt, stänga av mobilen. Jag är så ledsen för det att han söker till andra, trodde att det räcker med mig. Kommer han säga nånting, kommer jag säga honom ungefär, att han ska sluta med detta, att ha mig som en hemlig flickvän. Jag har inte mer energi för honom, det är slut med allt detta. Det är gränsen för mig, han fick mig tillbaka, men denna gång är han förlorat mig för evigt. Det finns ingen mer vi. Jag håller tillbaka min ilska, mina tårarna, allt, men är rädd när jag åker hem sen, kommer jag bryta ihop helt.

5 aprill

Vissa dagar är bara för jobbiga. Med D... Hans mamma sagt IGEN till honom att hon tycker att han ska bli ihop med mig... Han berättade om det. Jag klarar inte av att höra det så ofta. Jag vet att jag gillar hans mamma väldigt mycket, och hon vill ju verkligen att han ska bli ihop med mig. Men han är ju så envis, han vill ju fortfarande skaffa barn... med någon annan. Det hände en sak för några dagar sen. Vi var ute vid parkeringen, det var en litet barn, han hälsade detta barnet. Och efteråt sade till mig att han är verkligen så ledsen att vi fick inte barn. Efteråt sade han att allt är inte kört, vi kan inte använda dina ägg, det blir en annans svensk tjejs ägg.... jag fattade inte riktigt vad menade han med det, men vi diskuterade inte mer om det. Han sade ungefär att han är redo att skaffa barn med mig, men inte med mina ägg... Vi är sammankopplande och ingen som kan komma mellan oss, och förstöra vår band. Vi är menade för varandra, han har fortfarande svårt att förstå det. Men han är på väg att fatta det snart. Jag känner av det.

RSS 2.0