Känslorna

De känslorna börjar vakna till liv.... för D. Igår var vi ute och plockade skräp lite och satte några skyltarna. Han ville gå ut till skogen , med mig. Det förstod jag helt. Det var inget konstigt som hände. Jag blev lite orolig att det kommer något mellan oss, men allt var som vanligt. Dagen innan vi skrev lite och lite kramar och han skrev att han ville att jag ska ge en puss för kinden. Det gjorde jag när han körde mig hem, först en till kram och sen puss på kinden. Han blev så glad..sen sa att puss och kram. .Jag känner att de känslorna är tillbaka, det gör bara så ont. Han är ihop med någon annan, men just nu förstår inte vad han håller på. Igår skrev vi också, ungefär att nästa gång vill han två puss på kinden.. Jag svarade aha saknar du mina pussar nu. Han svarade ja, senare skrev ungefär att han ska ge mig nästa gång en skogspuss. Jag skojade att har aldrig fått den, han svarade att det ska du få se vad det blir. Jag förstår inte nu vad han håller på att börjar flirta med mig såhär. Jag försöker vara så stark nu, att inte börja hoppas för mycket. På lördag vi ska ut med gruppen, plocka skräp. Jag vet inte vad händer med mig, att de känslorna smyger tillbaka. Det är jobbig för mig. Men han vet hur jag känner, och hur jag kan bli, om han bara " leker" med mig. Han vet att han kan förlora mig helt, om han gör det. Men varför drömde han om mig, varför säger han att han vill ha mig , en del av honom. Det finns något mellan oss, det har alltid haft så.

Tiden

Tiden går för snabbt. När man inte har råd att skriva här. Livet går som vanligt. Nu har vi varit i nya lägenheten, men inte än flyttat. Det kommer et par att bo i våran lägenheten,nästa vecka.. De stannar över två veckor,så att jag kommer får pengar en liten del. Det sista är kvar att fixa, men ska försöka nu att flytta allt som möjligt nu innan de kommer, sen blir det tufft . Det är mycket på jobbet, och det tar allt tid. Känner mig helt slut varje gång jag kommer hem. Ofta är jag ute med min angels gruppen. Den lördag ska ut igen. Imorgon ska åka med D ut och plocka med honom skräp. Det har hänt något nu under de sista dagarna. vi är vänner, men jag har kvar de känslorna, de finns kvar, jag tänker ofta på honom. Men nu...för några dagar sen pratade med honom. Han berättade att han drömde om mig i en natt. Att vi var tillsammans, att vi hade ett barn, vi bodde i ett hus, vi var så lyckliga. Tills han vaknade och blev ledsen att det var bara en dröm. Att hitta sin flickvän bredvid. Han säger så att jag finns i hans undermedveten , att en del av honom vill mig och att jag gillar honom. Att den dröm blev så stark för honom. Det betyder inte direkt nu att vi kommer bli ihop. Men det värmde mitt hjärta att han berättade det till mig, han finns även i mitt hjärta. Imorgon kommer vi träffas och börjar kännas lite rädsla, hur kommer det kännas efter det han berättade om hans drömmen. Det måste finnas någon anledning att han drömde om mig...men måste vara försiktig nu att inte börja hoppas för mycket.

Flytten

Jag har kommit i gång med flytten och har flyttat mina grejerna lite till nya lägenheten. Idag ska träffa bovärd, som ska kolla de fläckarna på väggarna. Hoppas bara att de kommer fixa de, annars måste jag göra det med egna pengar. Men vill inte bo där om har de fläckarna, och de kommer bli större med tider. Nästa lördag har beräknat att ta de stora möbler, men kan redan nästa tisdag flytta in när har fått elen. Det är mycket planering just nu , hur ska göra att inte blir tufft slutat. Det är därför att flyttar redan nu små grejerna. Det är en tufft period just nu men vet att klarar det. Nu har nästa liten problem med J-s mobil, min mobil funkar inte som det ska göra. så att hon har med sig sin i pad...Hennes pappa tänker inte fixa mobilen vi sickade till honom, för att försäkringen betalar inte hela summan. Han är så snål, när det gäller sitt barn, men själv kan köpa mobilen för tiotusen... Nu har jag bestämt med henne att köpa en begagnad, som jag kommer betala. Pappa tycker att det är fel att köpa begagnad, men orkar inte tjafsa med honom att köpa hela tiden nytt. Ikväll kommer vi beställa nu. Snart ska börja fixa mig, har packat några säckar till att ta med till lägenheten. De kommer idag att måla fönster, det är bättre att de kommer nu, än senare när vi är hemma igen. Sen ska ut till skogen

Oktober

Ny månad har börjat, tid tar mest med flytten. Jag fick nycklarna och har börjat köra dit mina grejerna. Lägenhet ser ok ut, men har i två rum tapetfläckarna och vill inte helst själv börja att fixa de. Jag fick en tid med bovärd på onsdag, hoppas att de kommer fixa de nu. Annars kommer jag själv fixa med mina egna pengarna ( som jag inte har).. Jag söker nytt jobb och har inte än nappat något, men ger inte upp så lätt. D är igen arg på mig, att jag har stressad upp honom. Jag skrev bara i gruppchatten att längtar efter nästa veckan att gå till skogen, och sen fråga till D om det är den sista biten skogsarbete. Han skrev privat direkt, han är bortrest...skrev ungefär att han kommer inte skriva där att han har semester, att jag stressade upp honom nu att jag frågade inte honom först om får skriva i gruppchatten. Jag börjar bli riktigt besviken på honom nu, att han måste igen nertrycka mig att skriva så till mig. Det har börjat hända nu sista månader, att han är sur och arg på mig. Jag öppnade inte denna meddelandet och har ingen ork att bråka med honom. Det känns att jag får inte skriva inget där i gruppchatten. Jag tänker inte heller läsa eller svara nu där som tidigare gjort och kommer hitta på sakerna att har inte tid för uppdraget. Jag kommer trycka honom själv nu ner. Han kan se själv hur det känns. Jag vet inte vad är det med honom, att han är så hårt mot mig. Är det dags att avbryta våran vänskap...jag mår just nu så dåligt att han är så elak mot mig. Han har sagt tidigare att han vill att det ska vara mer action i gruppen, att vi medlemmar visar sin intresse, och nu när jag skriver så, tydligen hade jag gjort fel för honom. Bättre att inte ha någon kontakt med honom, och inte svara på hans meddelanden.

RSS 2.0