Livet går vidare

Nu är D hemma igen. Han var i sjukhuset i några dagar. Jag var ute och kom hem när de körde förbi mig. Han och hans mamma, de vinkade mig. Jag ville bara komma hem, han behöver komma hem och slappna av nu med sitt nytt liv. Allt är annorlunda för honom, han har haft det jobbigt de två veckorna, och nu är hans slangarna borta. Allt känns just nu så jobbigt, att jag kan inte än göra allt för honom. Att inte kunna visa mina känslorna. Jag har saknat honom så mycket. Jag saknat honom att krama om, kyssa honom, allt detta. Jag vet inte hur jag kan gå vidare. Jag har valt honom, jag har förlorat två av min bästa väninnor, för att det avråder mig att hålla bort ifrån honom. Ingen av de vet hur jag känner för honom. Det är mitt liv nu. Och valde kärleken för att vi är menade för varandra. Han kommer se mig mer än bara vän. Vi är mer än bara vänner. Han är mitt liv. Hur vi går vidare? Hur kan vi fortsätta med det liv som vi lever just nu, att bara visa att vi är bara vänner....att inte visa till andra hur nära vi är. Det är jättejobbigt. Jag kommer inte höra av mig till honom, han kan själv höra av sig.

Svaret

Jag måste komma över min rädsla att förlora min D. Igår skickade meddelande och efter ca 15 ringde D, men kunde inte svara. Men ringde tillbaka, Han ville gå lite och ville komma till mig. Han kom, pussade mig i håret och tittar i mig i ögonen. Hon hade inte hört av sig , tur... men hon smsa när han var här Hon skrev att de är vänner inget annat, och att han vet att D och jag planerar framtiden...Jag måste tro honom, när han säger att jag ska inte vara orolig. Samt hade hon sagt att han sade att jag ska fira midsommar med honom, och hans mamman.... Det var det svar som behövde höra av henne. Ibland kommer den känsla att det är något konstig mellan de två. Men det finns inget mer än vänskap mellan de. Nu kommer J åka till sin pappa och kommer var ensam, och mer tid för honom. Men kommer jobba ganska mycket nu.

Jag klarar inte av det mer

Jag är just nu så ledsen. Hur kan jag gå vidare. Jag känner att det börjar bli slut av allt. Det handlar om D. Hans CC kommer igen på besök. Det börjar vara för ofta. Jag blev så arg och förbannad och vill veta nu ärlig svar av henne. Om hon kommer nu svara, och går inte med min sms igen till D. Det är nånting som inte stämmer. Varför hon ska komma till honom igen, det är lite för ofta. Det är nånting mellan de, det är inte bara vänskap. Jag tänker inte svara till D, om han kommer höra av sig. Och tänker inte heller mer hjälpa honom. Om han nu verkligen bara leker med mig. Varför gör han det? Vad är meningen med det?. Han säger hela tiden mig att jag ska inte vara orolig, men är det verkligen så att jag ska inte vara orolig.... Jag kan bli det när jag har känslorna för honom så starka. Han sa att hon kommer sent... och sen kommer säkert sova över igen....Jag vill bara gråta just nu, men måste hålla huvudet uppe, J är här bredvid.

Att kunna släppa allt det negativt ...

... runt om mig. Det känns igen så tungt med allt vad handlar om honom. Han är mitt liv, och för mig är det äkta kärleken men han kan inte ta den steg vidare. Igår bröt jag ihop , igen. Jag skrev honom långa meddelande hur jag känner mig just nu, hur vilse jag är. Jag vet inte vilken väg jag ska välja. Han blev såklart förbannad för det, ungefär jag ska vara stark för honom. Han vill inte ha en svag tjej, han vill ha en stark tjej. Osv. Den resa som vi har pratat om så mycket, att göra det tillsammans, jag känner att det räcker inte för mig. För att vi är inte tillsammans. Han förstår tydligen inte den poäng jag försöker förklara. Han slutade idag säga till mig " puss och kram" och säger bara " kram". Nu ifrågasatte honom. Han svarade att vi är inte tillsammans , han säger det ibland när han känner för det. .. Jag skulle ringa honom när jag var hemma. Sa att måste ladda mobilen, men efter det sista meddelandet hat inte ork att prata med honom. Det gör fortfarande ont. jag är så ledsen just nu över allt som pågår. Allt detta som kommer hända när vi kommer verkligen skaffa barn tillsammans på det sättet. Vill han det verkligen 100% jag frågade honom i mina meddelanden. Men vi sa att vi diskutera det när han är hemma. Allt handlar om hans CC. HON håller på för mycket, märker jag. Jag raderade bort hennes nr i min mobilen, jag behöver inte såna människor i min närheten, som går pratar bakom min rygg. Och igår märkte att han hade reagerat på hennes kommentar med hjärta, och alla andra och min bara en hjärta i famnen. Man undrar såklart att det pågår någonting mellan de som de döljer. Jag och D har pratat om lite om sex. Han säger ungefär att vi kan inte sex just nu, men vi måste vänta han mår bättre. Varför han säger det. Han ville ha ett barn med mig, vi hade sex för det. och nu känns att han vill fortsätta med mig....vad är meningen med det för honom. Han smsa mig ca en timme sen, och skrev att ring när jag kan. Men kommer inte ringa honom just nu inte alls, Han kan själv visa den intresse om han vill prata med mig. Han kan ringa och undra varför jag ringer inte. Sk kolla om ska ringa efter kl 19, då är hans CC också slutat på jobbet och märker om hon ringer när vi pratar. men känner att D kommer snart ringa mig...han saknar mig och är säkert orolig att ringer inte honom.

Livet

Det är dagar när jag kan vara hur glad som helst, och dagarna när jag är ledsen och vill bara gråta. Idag är det sån dag att vill bara stänga av allt och bara gråta... D har varit nu i en vecka borta, och det gör så ont. Allt gick bra och han mår bättre. Vi har pratat videosamtal nästan varje dag, tills igår. När han slutade med detta... han säger inte varför, han bara känner så. Men känner att det är nånting som har hänt med honom, att han vill inte att jag ser honom. Jag har inte frågat mer. Han har börjat säga till mig igen " puss och kram". Men vet inte hur seriöst det är han säger. Han säger alltid bara " kram" men nu börjat med detta. Jag har ju skrivit till CC , igår bara om hon har kunnat prata med D, men hon svarade att inte, att han har inte orkat. Och idag säger D, att han vet att jag pratat med henne. Vad är det fel på henne? Varför måste hon säga allt till honom Hon spelar dubbelspel, känner jag. Och nu vill inte ha mer kontakt med henne, vill bara radera bort henne i mitt liv, men hon kommer finnas i hans liv. Idag pratade han igen om ivf att börja med detta. Att han har funderat på det, ungefär om det inte gå mellan oss, dvs om mina ägg funkar inte, att vi kommer använda cc ägg... jag blev väldigt besviken och ledsen. Och sa att då kommer det vara eran barn, jag kommer bära 9 månader, och sen kommer hon vara henne mamma. Han säger bara att nej, det blir ju våran barn. Jag hoppas verkligen att vi går inte så långt, med detta. Det känns inte alternativ för mig. Och just nu tar jag det så hårt, att jag blev inte gravid på normalt sätt. Jag har inte pratat med honom om det, hur jag känner. Jag kommer lyckas att bli gravid med mina egna ägg. Det kommer kosta en del, men D hoppas ju fortfarande att vi kommer får det gratis. Och nu vill även han skynda den processen. Jag har kollat upp redan en klinik i Danmark. Och skulle bara fylla i journalen , skulle gjort redan prover förra månaden. men det blev stopp när han fick beskedet att han bli opererad. Det är tufft att vara så långt borta ifrån honom, men vi har den fina kontakten och det betyder mycket.

RSS 2.0