31.maj

Hemma, städat, tvättat lite. Nu försöker ta det lite lugnt, men alltid att göra nåt. Imorse när lämnade J kom han...denna kille som brukade träffa på morgonen. Nu hade inte sett honom ca 2 veckor, och nu kom han med cykel. Jag blev så glad, när jag såg honom. Kanske nu har jag tur, och ska ge mitt nr, om jag bara vågar. Jag är rädd, men man kan ju försöka, man vet inte . Jag vill så gärna träffa honom, lära känna honom. Jag vet inte . men det känns nåt mellan oss, att han gillar mig. Men har ingen aning , hur gammal är han. Men tror att han är yngre än jag. Nu tänker jag göra nåt, att ta kontakt med honom. Ska ha nu mitt nr i ficka , om ska träffa honom kanske nästa vecka, då chansar jag. Jag vet inte om ska jobba på hotell, men jag är helt säkert att ska jobba. Helgen ska jobba på teatren. Och J ska åka med M , kanske , han sa inget s'kert, men jag hoppas, att kommer att vara 4 dagar utan henne. Och när J är borta , tänker kolla igen bilarna. Då kommer skatt pengarana. För att nu idag betalade mina räkningar ca 10 000. Tills nästa gång, hahah. Jag vet inte , vad kommer kosta bilen. Nu har hittat en WV, men jag behöver nån ska följa med, annars kan inte. Och denna bilen är i Sollentuna. Lång vägen att ta hem, om ska köpa denna. Jag vet inte, men kanske ska hålla kontakten med M , vi ska få se, vad kommer att hända nu. Kanske ska träffa honom, jag vet inte, men kanske kan få hans hjälp., att han kan följa med, kolla bilen. Finns andra, som vill träffa mig för sex, men nej tack för de. Ska baka rabarberpaj nu, igår J ville att ska köpa rabarber. Hon var ok idag, men inatten hon vaknade, och kom till mig, att hon hade kissat i sängen. Nu har tvättat, men det luktar lite kvar. Klockan är över tre, och jag blir galen nu, helt . Jag vet inte vad ska göra nu. Först det var Milad, som ringde, han ville träffa mig. Vi ska träffa nästa helg nu. Och nu kom svensk D, att om jag kan åka till Borlänge. Fattade inget, vad han menade nu. Men sa att har dotter hemma, och måste jobba. Är det nu att alla kommer samtidigt som vill träffa mig. Och jag måste välja. Tråkigt är det allt. Vem vill jag träffa nu, chatta med en ny kille nu. Jag vill hitta nån snäll kille ju, men men , hur. Tänkte att ge en sista chans till M. Frågade M varför vill han träffa mig, han svarade att jag gillar honom. Han ville komma till mig, men sa att nej, du kan inte komma, när jag har dottern hemma. Och fattar inte varför D vill att ska åka till honom. Snart ska gå hämta J. Det började i ängen en fest.

30.maj

Jobbat idag, är ganska trött nu. Det har gått ganska bra med J idag, inte mycket gnäll. Vi kommer att klara det ,bara att bita ihop. Köpte till henne nya jeansshorts. .. Chattat idag nu denna kille, som bor i England . Jag förstår inte, varför han vill chatta med mig, han låter ganska seriös, men vi kan vara bara vänner. Det är bra, att man kan ha nån vän, att träna sin engelska. Nu är jag ledig bara på söndag, jobbat 5 dagar, och det är bra. Vet inte hur kommer det vara nästa vecka. Då är det nationaldag. Frågade M, om han kan ta J, först sa att nej, nu frågade igen, han svarar inte. Så bättre att skicka mejl nu, att kan inte jobba. Han ska åka nu Till Scottland nästa vecka, och J ska få följa med. Men de kommer att vara borta bara 4 dagar. 4 dagar utan henne, det klarar jag fint. Kollar bilarna, det finns nu ganska mycket, men kollar mer föredag, de har fina bilderna ute, att kanske ska börja kolla de.

29.maj

Jag vill bara gråta, och det gör jag.... Jag känner mig värsta mamma i hela världen just nu. Allt började imorse, när väckte J, hon ville inte lyssna på mig, bara gnäll och skrik, hela vägen till skolan. Hon bara skriker, gråter. Och sen när hämtade henne, hon började igen. Blev helt galen , kasta sin jacka på marken. Jag orkar inte mer, jag ska ge upp snart. Vi kom hela vägen hem, sa att snälla mamma är borta. Hon säger till mig -jag vill dö, jag vill gå hem och ta kniv och döda mig....vad man börjar tänka, hon är inte normal...och när vi var hemma, hon lugnade ner lite, sen ge lite medicin, hon var ok , och sen hon gick till balkong, och ville hoppa ner...men jag stoppade henne sista minut. ...hon gråt, jag kunde bara hålla henne , grät med henne, sist hon lugnade ner, nu sover hon, men vet att jag kommer inte kunna sova. Hon kan vakna, hon kan komma , hon kan göra nåt, jag är rädd för henne nu så mycket. Visst är hon jobbigt, det kan jag också vara, men jag har svårt att vara snäll hela tiden. Jag måste stoppa henne nu, innan det blir värre. Jag vill ha nån brevid mig, vill inte vara mer ensamma, jag är trött att träffa mer killar, orkar bara inte, men jag bara kan fortsätta, att kanske jag hittar nån. Men alla snälla är borta. Nu chatta med en kille, men han bor i England. Igår träffade ju en kille, men tror inte att vill träffa honom mer, kan ju ha kontakt kvar. Vill ju ha nån kille, men jag vill inte ha de at ha för sex. Ja, alla säger, de är seriösa, men de är inte seriösa. Jag vet, vem är seriös, vem är inte seriös. Jag måste börja tänka mer på mig , på J, inte just nu så mycket att hitta nån, att träffa nån. Måste la ner allt denna. Men jag tittar mer runt, när är ute, och igå kollade runt, när träffa denna kille. Jag var inte alls intresserad av honom. Och kanske jag ska köpa bilen snart, för att nu har min snälla arbetskamrat berättat till vår chef, och idag ringde han, och sa att han kanske kan hjälpa mig. Jag fattar inte, att det finns snälla folk här ute. Ska gör ett kopp te, att lugna ner själv. mår dåligt just nu.

28.maj

Igår blev det ingen bil. Kollade , men tyckte de såg inte ut så bra, att körde inte alls de. Men ingen ide att köpa privat, om man vet inte så mycket om bilarna. Nej, tack. Nu har jag sista chans idag. Har sett en bil, som tyckte kan vara bra, men men. Det är föredag, det är säkrare, men måste ju köra , och kolla. Så idag tänkte gå kolla denna bilen. Igår chatta med en kille, och ska träffa honom idag. Han var seriös, men vet inte , hur . Han ser ganska bra ut, men han är från Rumeniän. Vill inte ju mer träffa de utländska. Vi ska få se vad händer med honom ju. Igår chatta med D. Han började igår själv, men hade tänkt själv att chatta med honom. Han är trevlig , han tyckte om mig. Men det kommer att vara vi två. Han vill ha bara sex. Ska börja fixa J nu . Hemma, men ska gå och hämta J. Kollade denna Opel, men det var inte för mig. Det såg ok ut ibörjan, men när provkörde gick allt fel, hittade inte rätt växel, som fel var i växellåda, fattade ingenting, det blev ingen bil för mig idag heller, och nu tänker inte gå själv ensamma, att köpa kolla bilen. Äckligt, säger jag. Milad ringde, han var i Tumba, ville träffa mig, men sa att är i stan, att kanske han kan komma kolla bilen, han hade inte tid. Och sen träffade denna kille också. Han var ok, men inte att nu vill vara med honom, eller att ha nåt mer med honom. jag kan ju träffa honom, men men. Berättade att vill köpa bilen, han kan hjälpa mig att köpa. Eller hans bror är ganska bra. Så nu måste tänka, att om han kan hjälpa mig att hitta bra bilen, då kan ju fortsätta med honom. Vet inte , vad ska göra. Jag vill köpa min bilen, men klarar inte ju . Kanske ska kolla denna automat bilen istället. Om det passar bättre för mig, för att kände inte så bra, när körde denne Opel...Ska hämta J nu. Ska sova nu snart , men sitter kvar på badoo. Chatta med några killarna, en kille från england. Han är halv turk, halv italien. Och han är intresserad av mig, han bjuder mig dit. Säger att vi måste lära känna varandra bättre, innan vi går vidare. Nu kommer alla igen, att träffa mig. Jag är trött, jag vill hitta nu nån. vill inte vara mer ensamma. Idag när hade hämtat J, kom hem, och började gråta, började bli bara så trött med allt, att det finns för många, som ja har nu, som vill träffa mig, att ha sex med mig. Men började ju tänka på A, jag vet inte varför,jag vill träffa honom, jag vill vara med honom, vad är det som händer med mig, jag fattar inte. Jag orkar inte leta efter nån, vill hitta nu nån, och stanna med honom. Trött är jag. Skickade meddelande till D, han svarade, han börjat svenska , men egen hand, och han ska börja jobba med tidningen i juni. Han är glad för det. Frågade hur jag må, svarade , som det är, tänkte fråga om han träffat nån mer , men tycker att det är ingen ide, att fråga såna grjerna. Måste gå lägga mig, ska vakna tidigt imorgon.

27.maj

Äntligen har beställd idag internet, och fick kör i gång direkt. Tråkigt utan internet, och det känns snabbare. än det andra. Men det var billigaste också nu. Har jobbat mycket nu, men har inte haft nån dejt. Det har kommit killar att chatta, men ingen dejt. Idag ska hämta J. Men det blir lite stressig nu. För att klockan fem ska gå kolla bil nr 2. Idag kollade en WV polo , men det såg inte så bra ut. att tänkte nej. Satt i bilen, men kände inte alls bra, kunde inte köra , ville inte bara. Nu kl 5 ska till Flemingsberg, kolla en Fiat , men kan inte vara heller säker på det nu eller ju. Såg bra ut, men men det kan komma ju några mer fel, jag känner inte bilarna så bra. Vill inte säga till M heller. Måste kolla och känna själv de bilarna nu. Jag vill köpa bilen nu, och N ska inte hjälpa mer, är besviken , han ringde i fredags, frågade om han kan följa med, han frågade .när, sa att kanske lördag , men sen sa han bara" hoppas du kommer hitta en bra bil , hejdå! "Det var allt, det var sista vad hörde av honom kanske. Jag har kontakt med A , han hjälper lite med bilarna, me han kan inte följa med, att kolla de. Och nu har jag M, jag fattar inte vad gör han nu. Han skicka sms, hit och dit. Igår skickade han en blomma sms. Han vill träffa mig, han kan inte ge upp bara. Jag har sagt honom, men han bara fortsätter. Jag kankse kan träffa honom, men jag är osäker, han visar just nu att han är intresserad av att träffa mig. Kanske dags att ge honom sista chansen, men vet inte. Börjar bli ju trött att vara ensamma och chatta bara, och att vissa bara försvinner , jag vet inte varför. Snart ska gå , jag vet inte, men jag hóppas att klarar att provköra denna bilen nu. Men men .

22.maj

Min Internet är slut,och nu är det bara mobilen ,,som använder . För 2 dagar sen började chatta med en svensk kille på badoo . Han såg bra ut,trevlig. Han tyckte om mig ,han ville träffa mig ,jag med. Vi har nåt gemensamt .tills igår när han försvann helt plötsligt. Först hade han tagit bort sina bilderna ,sen var han borta. Fattade inte alls ,vad hände med honom. Och han har inte kommit mer online. Jag började hoppas igen ,att kanske han är seriös ,men nu....han bara lämnade mig. Jag vet inte varför han gjorde så mot mig. Har ingen aning om han kommer tillbaka nu. Jag ville träffa bara honom. Ingen annan . Jag är så ledsen för det. Och denna kille är oxå borta ,som träffade på morgonen .... Kanske ska köpa bilen redan denna vecka ,vem vet. Jag vill ha bilen nu. Kollat runt ,finns att välja men är osäker . Ska hämta jenna snart.

19.maj

Söndag har kommit igen, J ska till kalas snart och jag ska till stan , kanske ska träffa D. Men vet inte om han har tid nu för mig, vi har inte bestämt än. Vi kan ju träffas , sen ska få se om ska gå till honom eller inte. Ska skicka meddelande, för att måste börja fixa mig vid kl. 11, om ska gå till honom, och nu är klockan halv 10. Nästa vecka kanske kommer att köpa redan bilen. Vi ska få se, om hittar nån.Nu finns en bil, som kan tänka att köpa, men kollar mer runt, om det kommer mer bra bilarna. Igår beställde bensinkort, men vet inte om ska få det. Kanske få avslag igen, då har jag inget att göra. När tankar, måste betala då direkt med kort. Vet inte om N ska följa med om ska kolla bilen, om inte, då tänkte kolla med A, hon kommer säkert med. Ska skicka meddelande till D nu, för att om han öppnar FB då hittar han direkt min meddelande. Nu har han svarat, och det passar för honom, frågade om han kan komma till karlberg pendeltåg stationen, vi kan mötas där. Han svarar inte än, vi ska få se, hur ska det bli nu. Tror att han har precis vaknat.Men nu ska jag få träffa honom. Vi kommer ha ca en timme på sig, det måste ju räcka. Och det ska bli regn snart, vill inte denna regn, men det är inte så kallt. Nu ska ducha snart, sen måste hitta kläderna, ioxå för jennica. Ja, jag träffade honom. Han är trevlig, söt, snäll,men det räckte inte för honom. Vi hade lite mysigt, men skulle behövt mer tid, men han ville ju ha bara sex. Men vi passade inte så bra ihop. Jag skulle viljat lära känna honom mer, men det fick inte jag, han är inte efter nån seriös tjej just nu. Men nu har vi ju träffats. Nu kan båda gå vidare, hitta nån annan. Nu har varit mer aktiv på badoo, och chattat med några till men men, jag vet inte om jag vill jus träffa mer nån där. Just nu vill träffa denna kille, som brukar se på morgonen, men såg inte honom i torsdags, och i fredags. Jag är orolig, att han har slutat jobba här. Jag vet bara att han tar tåg härifrån, men ska kolla nu nästa vecka, om ser honom. Om jag ser honom, då kommer jag ta allt min mod, och ska ge mitt nr till honom, jag vet inte, men varför han tittar på mig , varför han ler. Kanske han vill oxå att kunna träffa mig, men vågar inte komma fram. Eller han är uppdagen redan.Nej, om nu få chans, då kommer jag ta min mod, och säga, vad jag har att säga.

18.maj

J vaknade vid 7, skönt att sova, men var vaken själv redan vid klockan 4. Vet inte varför. Igår var hos A, äta dricka lite, prata lite. Sen kom hem. Och D skickade meddelande, vad jag gör, sen skrev att ska till väninna, sen sa bara ha det så trevligt. Han ville ju träffa mig. Och han är tillbaka på badoo, och såg att han hade addat igår kväll en ny tjej, säkert att hittade henne på badoo. Och kanske ska träffa henne, men jag vet ju att han söker ju ingen seriös nu. Och börjar tänka själv nu, om vill träffa honom. Jag vill, men vill ha nåt seriös med honom. Kanske ska träffa honom, och han ska börja öppna sig till mig. Vem vet, och jag såg inte min kille i torsdags, blev så besviken, kanske han slutade jobba här nu. Vill ju träffa honom, vet inte när ser honom igen. Kollar nu hela tiden bilarna, skickade till N meddelande, att han kan kolla bilarna. men skrev att han kan kolla , när han har tid. Men nu kollade mer, och det finns en wv , som kan tänka , att köpa. Men N sa, att köp automat, men det tar mer bensin. Nu vet inte, vad ska göra. Kanske ska kolla själv nu, denna bilen. Men kanske kan N följa med. Men det är föredag som säljer, det är lite säkrare. Vi ska få se, för att om kan då vill köpa nu bilen. Har lånat redan pengar. Idag ska gå köpa present till L, sen ska kolla runt lite. Ikväll ska det vara mello, som ska kolla , och gråta , för att saknar N. För att precis förra året var han var här, och jag var så lycklig att vara med honom. Jag tror inte att N ska skicka nån meddelande, eller ringa mig idag. Kanske, men tror inte för det. Nu tänker på denna bilen , vill köpa , vill köra denna bilen nu. Ska gå ducha mig, och sen ska börja gå. Nu vill jag träffa D redan nu, orkar inte vänta tills nästa vecka. Jag blir galen, nu skickade meddelande, att jag kan träffa honom imorgon, när lämnat dotter till kalas. Vet inte om han svarar nåt, för att han är igen online på badoo, han letar efter nån annan, jag vet. Jag vill , att det ska vara klart med honom, då kan gå vidare ju. Men helst önskar att N ska komma till mig, men han kommer inte mer, nu pratar vi bara om bilen, inget annat. Jag vill inte vara mer ensamma. J även frågar när jag hittar pojkvän. Jag hatar att vara ensamma, jag vill hitta nån nu. Ska börjar själv igen med badoo. Nu idag tänkte, nu när J är på kalas, ska passa på att träffa kanske D. Skickade meddelande, och frågade om det är ok för honom. Han sa att det är ok, att kan komma till honom. Att vi kan höras imorgon förmiddagen. Så det kan hända, att ska träffa honom redan imorgon. Det är lite bättre att träffa nu, att sen när har vi träffats , att kan gå vidare , om vi passar inte ihop. Vi ska få se, om ska träffas imorgon eller inte. Men det kommer vara bara ca en timme , inte mer.Och efter det han har inte varit mer online . Måste hämta J kl, 3 redan. Eller kanske ska säga till M hämta. Snart ska börja titta på Mello, har köpt en hel del gott. Idag var M och hans kusin här. lite leka med j, fika, fick en liten flaska likör. Och de tog liten soffa nu, äntligen, nu är det mycket plats över här.

17.maj

Ledig idag, är hemma. Skönt.Ska sola lite på balkong. Igår köpte solkräm.. D svarade inget igår, men han läste. Han vill inte svara, tror att han tänker att jag tror att vi är ihop, men sa att jag kommer inte att ha tid , att träffa nån. Lämnar honom ifred, och springer inte till badoo, att hitta nån annan. Nu tänker köpa bilen. Igår N ringde , han hittade en bil, men skrev att det är för stor för min lilla rumpa. Han sa, att det är bättre att köpa automat. Men jag hittar inte, eller hittar, men de är bara med två dörrar. Svårt, nu kollade runt, men de är manuella, alla. Hittade några, men vet inte. Jag vill köpa bilen nu, och N hjälper mig, han är så snäll. När hade pratat med honom, han började direkt att kolla för mig, han hittade, men det passar inte, vill ha ju liten bil. Vet inte , när kan köpa nu, jag lånade pengar nu också. Så nu har jag bilpengar. Bara om kan hitta nån bilen. Ska kolla vidare.

16.maj

Hemma ,tittar på mello semifinalen. Idag tog, och skickade till D, att kan inte träffa dig, att fick ingen barnvakten, att vill att båda kan njuta av varandra, när vi ses, att jag har lingon kvar. Han svarade, att ok att vi kan träffas nån annan gång, sen skrev att kan hålla mig till honom, men han svarade ungefär såhär. att jag kan ligga med nån annan innan vi ska träffas, att vi är inte ihop. Nu skrev att om han har några planer nästa helg, men han har inte svarat, och vet inte om han ska svara nåt. Jag vill inte träffa nån just nu. Och började tänka på N, att han har inte kontaktat mig, och nu tänkte, att ska ringa honom, att prata med honom, och samtidigt kommer meddelande, hur jag mår, sen berättade att tänkte ringa honom på helgen, han svarade , att du kan ringa nu. Och jag ringd, vi prata bara om bilen, att han ska kolla också för mig, om han hittar nåt. Och det var allt, vi prata inget om han skulle frågat,om har träffat nå eller så, inget. Ska titta på tv nu lite, sen ska sova, tror inte att han ska svara, menar D.

15.maj

Hemma efter jobbet, lite trött. Träffade honom imorse, jag vill träffa honom. Och när hämtade J, träffade honom i stationen, han såg mig. Men nu är för hungrig , chattar med D. Han ville träffa mig på fredag, och nu är vi chattat att han är för hungrig, att han ska komma själv till mig. Jag vet inte, om jag gör rätt, att låter honom komma. Jag såg honom på skype, han vara ok ju, men nu har jag lingonvecka , och det kommer bli jobbigt för mig. Och J är hemma. Hur jag gör nu, jag är helt slut nu. Vi ska få se, om han kommer. Kanske han kommer inte, jag vet inte. Det kommer allt så snabbt, att träffa nån på en gång nu, det kommer inte hända ju. Han säger att han kan komma nu. Men J ser ut trött, hon ska sova snart, kanske han kommer, om han är nu jätte sugen på mig. Vi ska få se. Han kommer inte, och det är bättre, att vi kan ses på fredag. Jag har lingonvecka,och tror inte att det är slut på fredag. Men måste ju hitta barnvakt nu på fredag, om ska träffa honom. Jag vill träffa honom, vara med honom.Men men. Det är ibland för mycket.

14.maj

Sitter hemma, och tänker. Tänker på N, hur saknar honom, hur vill vara med honom, bara honom ingen annan. Känslorna har jag kvar, jag har ingen aning nu, när han ska ta kontakt. När ska köpa bilen, jag skickade meddelande, att börjar kolla runt, att vi kan höras när han har tid nu. Men han har inte kontaktat mig nu. Men försöker kolla själv runt här. Har tänkt att betala av mina räkningar så mycket bara ka. Jag har ett lån kvar, som måste betala, men har inte räknat in det. Så när lön kommer ,då försvinner allt pengar på en gång, måste betala av hyra , snart kommer inkasso. Sen kan betala nästa hyra , när får skattpengar. Och nu, när kommer att köpa bilen, måste låna pengar ju för det. Och sen igen är jag i minus. Men i juli får mina pengar, och måste kunna jobba nu så mycket i maj, hoppas att är ledig bara idag. Och sen helgen. Det regnar nu ute, måste gå handla, men vill inte gå när det regnar. Jag vet inte ,vad ska göra med D, om kan träffa honom. Han var ganska ok igår, men han vill inte ha nån seriöst förhållande, han vill bara ligga med mig. Hur kommer det bli, om vi kommer att träffas nu, om han vill träffa mig. jag frågade igår, han sa att han vill absolut att träffa mig, men kan inte hoppas så mycket nu. Tänkte hålla borta nu , och sen kanske i början av vecka ska ta kontakt med honom , om vi kan träffas. Om bara kan hitta nån seriös, ja , det finns ju Milad, han vill träffa mig igen, men jag är osäker, efter första dejten han var ju lite konstigt, att han ville ha sex med mig, men det vill ju ha alla. Det finns ingen , som vill inte ha sex. Alla är efter det, jag kan inte hitta nån, som vill inte ha det. Men får man inte träffa först, och sen bara se, om det är nåt seriös, att ha sex. Jag vill inte ha bara sex, jag vill bli kär i på riktigt, att få känna nån, som känner som jag. Har varit ute och handlat lite nu. Jag skickade meddelande till D, att nu fick huvudvärk, när träffade dig på skype igår.Tänkte, att han ska inte svara, men han svarade, är det så, och sen att det var skönt att träffa mig bakom kamera. Det känns att han vill träffa mig på riktigt, sen började chatta lite, och sen frågade , om han är på jobbet, han var där, sen sa att kan höras senare, annars han blir kåt igen. Börjar tänka på honom nu med. Att träffa honom, man får ju se vad kommer hända, hur det kommer att kännas. Han är snygg , han är äldre än jag,Man ska få se vad händer. Imorgon och på torsdag ska jobba, det betyder att kommer träffa honom,när lämnar J. .... Klockan är över nio, kollar mellot 1.:a semifinal, och gråter. När jag tittar denna program, kommer ihåg N. Han var här hos mig förra året, och tänker hur vi hade det för ett år sen. Jag kan inte komma över honom just nu. Det var en kille från Nepal. som vill träffa mig, igår berättade att jag kan inte träffa dig, för att jag har kvar känslorna hos min ex. Nu idag han fortsätter , säger att kan inte träffa dig. Han säger nu vi kan träffa som vänner. orkar inte mer förklara honom. Kan man inte förstå vad ett "nej" betyder, Tror inte att vi kan höras idag med D. Tror att han kom hem precis, men det betyder inte att vi ska chatta här som igår, eller träffas på skype, Bättre att inte störa honom nu så mycket. Jag förstår att han jobbar för mycket ju, han hittar inte alltid tid ju.

13.maj

Idag för ett år sen hände med mig, nåt som kan inte glömma så lätt. Träffade N första gången. Han kom till mig, han hade en jättefin blombukett med sig, det var kärlek vid första ögokast. Jag blev direkt kär i honom. Han var första kille efter M, vem hade sex. Kommer inte glömma denna känsla att vara med nån annan än med M. Att bli kär i nån, att hitta nån, som ville ha mig. Nån som tyckte om mig. Jag kan inte komma över honom. det har gått ett år, men alla mina känslorna är kvar. Bara om kan vara med honom, prata med honom, vad jag känner. Men nej, kan inte, han har sagt sitt, att han vill vara fri man. Han har sitt liv. Denna tid, när vi var tillsammans var mitt bästa -jag var alltid glad, att vara kär i honom. Varför blev det så, att kunde inte vara med honom. Man vet inte vad kommer hända. Just nu har vi kvar kontakt. Vi hatar inte varandra, eller så. Vi kan vara vänner. Jag ska köpa bilen, och han har sagt att han kan hjälpa mig, men vet inte ju, kanske han har ändrat sig. Idag jobbade, och är ganska trött just. Imorgon vet inte om ska jobba , de sa inget, men tror inte. Kanske ledig, hoppas jag. Träffade inte igår honom, idag chatta lite, han frågade om kan träffa honom idag, men sa, att kan inte att har dotter hemma nu. Och nu han vill göra videosamtal , han ska vara hemma snart. Varför vill han träffa mig nu via videokamera. Haha, vill se mina tuttarna kanske. Men vi ska träffa när jag har inte j, han sa att ok. Eller kanske kommer int träffas, efter vi har haft samtal. kanske han ser mig, att nej, jag vill inte träffa henne. man vet inte. Om inte , då kan gå vidare, finns mera att välja, men känner just nu , att det är för mycket. Tar det lugnt. Nu träffade honom på skype, han såg ut snygg, honom skulle jag träffa, men är osäker, om han vill träffa mig. Han sa, at jag är snygg, sexig, fina läpparna osv. Men vet inte ju, kanske han vill inte träffa mig. Jag skulle träffa honom, men det kommer inte bli nåt seriös ju mellan oss, som jag skulle vilja. Men tänkte nu få sen, vad han kommer att göra. Kanske kommer att a bort mig på FB, eller i skype. Vill inte tänka på det nu. Ska gå och lägger mig nu. , trött är jag .

12. maj

Idag det är söndag. Jag vet inte om M ska lämna tillbaka J ikväll eller jag kan hämta henne nu imorgon. Men hoppas för imorgon. Snart ska till jobbet. Det kommer vara en jobbigt dag. För att jag ska vara arbetsledeare till andra, måste kontrollera deras rum, och städar själv också några rum. Igår jag kontrollerade, det gick så där, men måste vara mer allvarligare nu. En viss person förstod inte , vad sa. Och vill inte mer prata med henne. Idag ska göra mitt bästa, att de ska lyssna mig bättre. Och sen efter jobbet ska träffa honom, min nästa dejten. Jag var orolig, att vi kommer inte att träffas. Men chatta igår kväll, och sen på natten, kunde inte somna om. Och han väntar att träffa mig. Ska meddela honom under dagen , när vi ska träffas. Och igår läste D sida, att han hade varit igår i Kungsträdgården och testat att sjunga på gatan, och det kom publik fram, och han var glad, att han älskar Stockholm nu. Jag chatta med honom också lite, att jag är glad att han sjöng , att ha ´n kommer bli bäst här. Det känns bra, att han börjar bli säkrare här. N har inte kontaktat mig ,inte än, vet inte om ska ringa honom själv nån gång. Eller väntar. Vill köpa snart bilen, men vet inte när, tänkte att kanske han kan hitta nåt till mig. Nästa vecka får lön, men måste betala direkt hyra förra månaden, och det kommer säkert inkasso. Och sen har ju lånat en hel del, vill betala borta de också. Och sen om ska köpa bilen måste låna nytt lån. Jag vet inte hur kommer att klara nästa månad, för att får mindre lön . Jag vill ha bilen nu. Nu är jag hemma, och det blev ingen dejt. Jag skulle träffat honom kl 5, men sen skickade nu meddelande, att hinner inte, att kan vi ses kl. 6. min mobilen funkade inte så bra idag. Och sen han sa , att han måste till jobbet, att vi hinner inte träffa idag. Och sen han skickade vanlig sms, också . Jag svarade, att det är ok, att vi kan träffas nån annan gång, men nu skickade ny meddelande, att det kan hända att kan träffa honom om 2 veckor, att det är lång tid, men han har inte läst, eller svarat nåt. jag är nu orolig, om jag kommer att träffa honom, att han kan hitta lätt nån annan, som har mer tid över. Jag är rädd, att han vill inte träffa mig, att han fick kalla fötter....jag vet inte, jag är ju lite besviken nu, att fick inte träffa honom, jag hoppades ju så mycket nu. Men samtidigt, varför han skickade till mobilen med meddelande, och nu han har mitt nr. jag är trött ska sova snart, vill inte tänka på honom, jag vill bara att han ska svara nåt. Det är nån annan nu, som vill träffa mig, men det vill jag inte, och han skicka nu hela tiden FB meddelande, orkar inte svara till honom. Just nu klockan är över halv åtta, och jag vill ta bort min smink, och bara gråta mig ut, jag ville ju så mycket träffa honom, jag hoppades så mycket på honom, att kanske vi kommer att hitta nån hos varandra, och nu, det blev inställd. Och han svarar inget , jag skrev att två veckor kommer bli en lång tid. Jag vill inte träffa andra nu, jag vill träffa honom, men nu. Jag mår lite ledsen, jag passade på att nu har jag ingen J, att kan träffa ju nån, jag kan träffa vemsomhelst, finns att många välja på, men vill inte ju.

11.maj

Snart ska till jobbet. Igår vi hade ganska kul med A. Vi drack, vi promenerade, tog några bilderna. Det känns skönt att vara ute, och slappna av lite. Många på badoo, som ville träffa mig igår. Och sen jag dumma jag skickade till D meddelande. Att om han vill träffa mig redan nu, han svarade att vi kan se, han är på middag, att han är trött, att vi hörs. Men hörs inte mer, och han läste inte mina meddelande. Nu skickade igen, och be om ursäkt att pressade honom, att träffas. Nu börjar bli orolig, om han vill träffa mig imorgon.Fyn om han vill inte träffa mig nu. Men vi ska få se, vad han svarar. Han har varit onlne för ca en timmer sen...men inte läst mina meddelane, lite konstigt känns, han skulle ju läsa. Jag vet inte, men igår när vi var ute, känns det så skönt, att vara fri, kollade runt killarna, men detklart att började inte ju flirta direkt nu. Kanske nästa gång, kompis-arbetskamrat P frågade, om vi kan gå ut nån gång, jag sa att klart det kan vi göra. Det finns ute killarna att träffas. Och igår efter klockan elva, skickade M meddelande, vad jag gör, ja skrev att var ute, är på väg hem. Varför han vill ha kontakt med mig, tyckte jag om honom , känns, men vet inte själv om vill träffa honom ju. Vill nån som är lika gammal, lite äldre , och helst svensk. Och N har inte svarat inget till mig nu. Jag skrev ju att vi kan höras, när han har tid. Nu är jag hemma efter jobb, har ätit. Och D svarade, han skrev att det är lugnt, att pressade honom igår, att han hoppas att jag vill träffa honom imorgon, svarade att såklart vill träffa honom imorgon. Så nu vi ska ses imorgon, men sa först till honom, att slutar imorgon. Nu skrev till honom, att vet inte vilket tid ska sluta. Om han kommer vänta mig, om slutar efter klockan 5. Nu vet inte, när han ska svara, för att han ska till konsert, kanske han har kompisar på besök, han kan inte svara nu. Jag fattar inte än , att vi ska ses imorgon, hur kommer det bli, jag vet inte. Kommer han att vara besviken, kommer jag vara besviken. Jag hoppas just nu, att det blir nåt mer än en gång, att träffas. Jag vill hitta nån, att bli kär, bara att inte vara ensamma. Kanske han ser mig, och kommer ta mig nån mer, inte bara för sex. Jag vill inte ha bara sex med honom. Det finns mer, som vill träffas, orkar inte chatta med alla nu. Han sa, att det är lugnt, när slutar. Ska fixa sallad för imorgon, sen ska kolla lite på tv, sen ska sova tidigt.

10.maj

Väntar, om ska jobba idag. Ingen samtal än, men man vet inte aldrig. Men ikväll ska ut till stan. Igår pratade med A, hon ska komma klockan 6 tiden. Sen hon sa, att vi kan gå nån uteserveringen. Det är också bra ide, för att ska jobba imorgon, eller kanske hittar vi nån som ska bjuda oss, hahaha. Och kanske träffar nån vän där ute, jag är helt säker att David är där ute i stan, som vanligt. Igår prata med Daniel, och han kan inte träffa mig på lördag, han ska iväg redan klockan 5. Att vi kan ses på söndag. Nu har vi bestämt , att ses på söndag, men J ska hem på söndag. Eller kan prata med M, att han kan lämna henne på måndag. Det kommer många ju som vill träffa mig, men vill inte träfffa nu. Nu är det D tur, sen kan ta nästa Kan ju träffa nån på lördag, men vill inte. Och igår skickade M meddelande, bara hur mår jag, inte mer. Fattar inte varför han kontakta mig igen, han fick inte mig första dejten. Vill han träffa mig mer. Vet inte om kan om vill träffa ju honom. Måste tänka ju vilka kläderna ska ha ikväll. Vill se ut snygg ju, och sen måste handla lite , sen köpa lite vin , kanske. Nu är hemma, ska fixa grejerna. Köpte en flaska vin , ska dricka hemma snart. Vet inte när kommer A, igår sa att kl 6, men nu skicka sms, att hon kan komma tidigare, om hon vill. Det ska bli kul, att komma ut lite. Det behöver jag. Vet inte om ska till krogen inne, eller stanna bara ute. Vi ska få se. Och M ringde till mig idag, han ville träffa mig, men sa att jag är lite uppdagen, ok, att då kan träffas nån annan gång. Jag frågade varför han vill ha kontakt med mig, han sa, att får man inte. Jag sa ,att jag visste inte att han vill träffa mig mer. Men nu ser att han har intresse kvar. Jag vet inte än, om vill träffa honom eller inte, för att jag har andra, som vill ju träffa. Eller hittar nån annan utanför badoo. Chatta med en till kille, han är från Turkiret. Han hade gammal bilden där, men nu visade andra bilderna, och han var så gammal. Nu vill han träffa mig, lämna sitt mobilnr, att ska kontakta, vart ska vi gå ikväll. men kommer inte att sä'ga, vill inte träffa honom nu. Fyn , jag tänker nu hela tiden på D, vill träffa bara honom, skickade FB meddelande, men han svarar ingen, tror att han är på jobbet. Imorgon han ska till konsert, då kan inte träffa honom. Men på söndag ska träffa honom , hoppas att han kommer inte säga, igen , att han kan inte. Måste smsa till M,. när han ska hämta J-s grejerna. Ska iväg snart. A ringde, att hon somnade, och att vi kan ses vid stationen. Tråkigt, nu har jag druckit lite, och det börjar att kännas. Inte mer att dricka hemma, det räcker. Väntar när M ska komma hämta J-s grejerna. Sa att kan han hämta före klockan 7. Han har inte svarat. Jag chatta lite med Marco( denna sweitc kille). Han är bra att prata, prata lite om mig efter skilmässa. , och att det finns andra . Han svarade, skojade att kanske det är jag som kan ge kärlek till honom. Han är trevligt kille, skulle så klart att träffa honom, om skulle få denna chans. Nu har M varit här, lämnade J.s grejerna, och kanske kommer han lämna henne till skolan på måndag, hoppas jag. Snart ska iväg, men killarna runt.

9.maj

Torsdag, hemma, J också ledig. Hon bara leker. Måste gå handla idag,men kan köpa bara lite, har inte mycket pengar just nu. måste låna imorgon. Ska ringa till A, och fråga om imorgon passar till henne, att gå ut till stan. Kanske hon vill inte gå ut inte alls, vet inte. men kommer inte stanna länge. Tänkte vara bara tills kl, 1, sen hem, för att ska jobba kl. 10. Och sen jag ska ha en dejt på lördag efter jobb. Igår började själv att chatta med en kille-man. Och han är vän i FB. Vilken snyggning han är. Om man frågar redan på badoo, om man får adda på FB, då betyder det nåt , att man är intresserad av . ... Och nu samtidigt tänkte ta kontakt med N. Om jag vågar att kontakta honom, tänkte bara att prata lite, vi ska inte träffa nu. Kanske han kan kolla runt, om han hittar nån bilen till mig ju. Kanske väntar några veckor. Men om ska köpa nästa vecka redan, då har problem med parkering, för att kollade igår, och det finns inga här stenvägen. Det är tråkigaste, som finns. Passar på nu hela tiden ju. Denne helg kommer vara uppdagen nu. passar på att ha nån dejt. Hoppas det går bra med honom, som ska träffa på lördag, han bor Kungsholmen, inte långt från jobb.

8.maj

Just nu kollar parkeringsplatser, men hittar inga här Stenvägen. Det är så konstigt, om hittar ingen plats. För att börjar att tänka köpa bilen snart, för att ingen ide att vänta så länge, har inte kört en månad, kommer att glömma bort allt. Att kanske ska kontakta N redan denna vecka, att kanske kan träffa honom, eller prata om bilen. Eller kanske han kan kolla nån bra bilen, kanske han känner nån som vill sälja sin bilen. Nu har jag fyllt år, nu ska det bli en bil. Jag vet, att måste ta lån, men ska betala tillbaka direkt, när får min sista lön i juli. Jag vill ha bilen nu, vill inte vänta mer. Tänkte att gå ut på fredag, ska prata med A imorgon. Hoppas hon vill åka till stan. Om inte då ska hitta nån kille, ingen problem, Och alla de killarna på badoo, jag är trött om de. Igår igen en kille chatta. han säger att kanske jag kan komma vi kan ta en promenad, sen sa att kan inte komma , har dotter hemma, sen kanske jag kan komma hem till mig. jag sa nej, sen han lämnade sin nr, men raderade hans meddelande i morse. Han med, att få ha sex med mig. Jag logga in MP, och G har varit online kvällen innan, nu loggade in och han var igen online kvällen innan. Han är singel ff tror jag, annrs han skulle inte varit ofta där ju. Ah , varför får jag inte träffa honom, varför han svarade inte FB meddelande. nu tänkte skriva nåt, när ska ut på fredag. Att han kan läsa, att kanske ... Ska sola lite på balkongen igen, ingen jobb idag heller. Och sen kommer ju såklart att chatta med Marco, kanske. Nej, vill inte vara så aktiv med honom här. Han tänker kanske, att jag är intresserad av honom. Kan inte ju, varför han bor där, och jag här.

7.maj

Idag är jag ledig, och jag är trött, och lite huvudvärk. Igår jag träffade en till kille på kvällen. Han bor i Huddinge, har haft kontakt med honom på badoo. Han var jätte trevlig, snygg, men det funkade inte mellan oss, jag menar s...Jag vet inte om det var mitt fel, men det känns inte bra. Men han var ok, men tror inte att han vill träffa mig mer. Men han är kvar i FB nu. Efter igår har jag varit så lättirriterad nu, att små sakerna, blir arg . Jag vill inte vara ensamma, vill hitta nån att bli kär i, vill bara inte vara ensamma, hoppas att ska jobba imorgon, då kanske ska ge mitt nr till honom, som träffar på morgonen. Om han är ledig, jag vet inte. Nu vill träffa honom. Jag var motesplatsen online just nu , och G hade inne igår. Känns att han är inte med denna tjej tillsammmans , jag vet inte, och han vill inte prata med mig på FB, jag vet inte varför. Varför han godkännde mig, om han tänkte inte ha kontakt med mig då. Nu på helgen planerar att gå ut, men vart vet inte. Och när, ska gå på fredag eller på lördag. vi ska få se. Och jag ska dricka, hemma. På torsdag ska prata med Anja, vilken dag passar för henne, och hoppas att hon ska komma till klubb, men vart. Jag tänker på Engeln, kan inte vara utan denna. Vi ska få se, vad händer. Idag ska M hämta J, liten lättnad för mig, och det ska bli varmt idag, och ska sola lite på balkong, började igår att sola, och det känns att solen tar mig, men ska smörja mig in. Nu börjar själv bli aktiv på badoo, att skriva till killar , som jag gillar. Men vet inte om de svarar ju. Tråkigt. Men en kille har inte läst , hoppas att han svarar. Ska sola lite till på balkongen nu. Händer inte mycket med killar. Det kommer några att chatta med mig, men vill inte chatta med alla. Bara raderar bort deras meddelande. Chattade med denna kille från Sweitch , han är trevlig att chatta, men han vill ha sex ju, att skicka video, och bilderna. Men försöker inte prata mycket om sex med honom. vill visa att jag blev intresserad av honom. Jag frågade honom, om jag skull inte bott i Sverige, skulle han träffat mig, och han sa ja, Man kan ju ha nån vän utanför SVerige med. Men han är jätte snygg, fyn varför han måste bo där. Jag skulle ta honom. Snart kommer J hem, snart ringer han , jag vet. Måste passa på , att fixa mina grejerna. Ska stänga data igen, det är hela dagen öppet. Och det funkar inte internet i mobilen.

6.maj

Måndag idag, tror att ska vara ledig, men hoppas de ska ringa dag, att ska jobba imorgon. Hoppas hoppas. Det blir lite varmt nu ute, kanske ska sola lite på balkongen. Köpte igår till J solkröm, lånar hennes. Tänkte vänta tills kl.10, om de ringer inte då ska skicka meddelande till M( ny kille, som är kär i mig...). att om han vill kan träffa honom idag. Igår vilka meddelande, han skicka , han vill va med mig, vill krama mig, vill kyssa mig, vill sova med mig.....han är kär i mig. ... Vad ska göra idag. Måste handla lite maten hem, inte mycket pengar kvar, måste räkna vad ska köpa, har köpt för mycket nu. Kanske mamma ska skicka pengar, men då måste betala till M tusen direkt. Tror att måste låna lite pengar igen, för att kan gå ut helgen nu, men vet inte vart ska gå. Kanske bara vara ute, ta en öl cider, bara vara , ingen nattklubb eller så. Ska stänga nu data. en kille kom badoo, nu skicka sms igen. Tråkigt.. Ingen samtal, ledig idag. Jag skickade meddelande till M, men han har inte svarat inget. Tror inte att han kan svara , när han är på jobbet. Klockan två kanske han svarar nåt, och sen tror inte att kan träffa honom. då skulle han svarat nu före 2. Nu chatta lite med en kille från Sweitch , han låter trevlig. Det är ok, att bara chatta med nån, träna lite engelska. Ska handla snart, sen ska få se, vad kommer hända, men hoppas träffa honom idag.... Och jag träffade honom nu. Han kom till Tumba, vi promenera här i Storvreten. Jag blev besviken. Han hade lång skägg, gillar inte det. Han var ganska tyst, kom och la sin hand över min axeln direkt. Sen ville gå till skogen. Och ville ha sex, han bara sa nej, jag vill inte ju. Jag sa direkt nej, jag kan inte sådär bara. Kom hem, bara, sen kysste jag honom , sen bara "hejdå". Blev så besviken, jag blev alltid besviken, om först man tänker att det är nån seriös, och sen bara sådär slutar det. Vill inte träffa nån. Nu har haft kontakt en italian, som bor i sweitch. Fyn, vad snygg han ser ut. Nu har varit i skype idag med honom. Bara chattat, och lite till. Bars skriva skriva här. Jag känner mig helt besviken efter denna dejt med M, allt skulle varit annorlunda, om han skulle inte viljat ha direkt sex. Jag skickade meddelande, att det var trevligt att träffas, att hoppas du hittar nån annan bättre än jag. Han svarade , att ok. Och nu är han online på badoo. Detklart, han fick inte mig, nu söker nån annan. Men nu har jag träffat honom i alla fall, och det blev inget, nu kan gå ju vidare. Men vill inte just nu träffa nån direkt efter honom. Nu i helgen ska ut, och vem vet kanske hitta nån annan, eller då kommer ta allt min kraft, och försöker ta kontakt min kille på morgonen, men jag jobbar inte ju. När ska jobba, hoppas att får jobba 4 dagar, säkert att jobbar helgen. Vet inte vilken dag ska ut med Anja, och vart ska vi gå. Tänkte ju Engeln själv, och frågade en kompis han sa att spybar, vid sturebar, men men. Ah, ingen aning , vart ska gå. Kanske bara sitta ute, sen ska få se. Chatta med M ( Marco, italian) om vi kan chatta här i skype, han sa, att ja, och jag frågade, om han bor ihop med sin fru, och han sa ja. Men han vill gärna ha kontakt kvar med mig. Det känns o, att får chatta med honom, nån utanför, men tråkigt att det händer inte att vi ska träffas. Men konstigt, att han sa att kanske blir jag hans första, som han ska träffar. Måste till tvättstuga nu igen.

5.maj

Idag jobbade, och sen var ute med J lite, inte länge. För att hon hade gjort sönder mina fina solögonglasses, att blev så arg på henne..... Sen kom hem, jag vila lite. Och jag har börjat att bli kär i honom nu....Idag har chattat med honom länge, han erkände först att han tänker på mig. Jag sa med, att tänker på honom. Han ville se mig mer, då skickade några nya bilderna, och han blev nöjd. Och han är sjuk, sa att han har ont i kroppen. Att jag tror inte att kan träffa honom imorgon. Vet inte än, om ska jobba eller inte. Jobb har inte ringt, men de kan ju ringa imorgon. Men planerar nu att gå ut, på fredag eller på lördag. Jag frågade Anja, hon ska följa med. Men om nu kommer att träffa honom imorgon, och det blir nåt mellan oss på riktigt, kommer han bli avundsjuk , om ska ut . Jag vet inte. Det känns så konstigta att chatta med honom, när han skickar hela tiden kyssar och hjärta och säger till mig "min blomma"...Vi har inte träffats, men vi har sett bara på bilden varandra. Och har förstått att jag gillar honom. Hoppas att kan träffa honom imorgon.

4.maj

Idag fyller jag år, och jag är nöjd med min dag. Åkte till Heron City tivoli med J, sen träffade jag en arbetskompis , som hade lika gammal dotter som J. Sen var vi tillsammans, sen gick vi Mcdonalds. Det var kul. Och idag pratade med M, han vill träffa mig, och det kan hända kanske redan på måndag. Nu har smsat med honom hela dagen, och vi fortsätter. Han skickade en bild idag, jag med. Han såg ut bra, tycker om honom. Det ska bli spännande att träffa, men vi ska ta bara fika, inget mer, att börja . Vet inte om det blir ju nån seriös, men känns just nu, att båda har intresse. Vet inte, men ska kollar på badoo andra också , kan inte vara säker med honom. Man kan inte hoppas för mycket, det gör jag alltid ju. Och ingen sms av N. Han har glömt bort mig. Och på FB ingen kille, utom Pithak önskade "grattis":-) Men jag är glad, att nu har jag ny vän kanske, eller mer än bara vän hittat. Men som sa, får inte ju hoppas så mycket. morgon ska jobba, sen ska gå köpa papper till J. Glömde bort idag helt. Snart ska J sova kanske, ska kolla nån filmen kanske. Eller sova tidigt .

3.maj

Hemma, J är i skolan, började med min tårta. Ska städa hemma, hämta J och hennes kompis från skolan. De kan leka här efter skolan. Tar det lugnt idag. Men känner mig lite ner, att imorgon ska fylla år, och ,måste vara ensamma. Jag önskar mig bara en present, att N ska kontakta mig, om han kan bara skicka meddelande, och säga "grattis". Då skulle vara glad,. Jag vet inte, varför jag saknar honom mest. Han finns kvar i mitt hjärta bara. När är det över, när träffar nån att vara kär i . Bara att inte vara ensamma. Imorgon kommer säkert mamma ringa, men vill inte prata med ingen . Det känns så tungt, när man känner sig så ensamma. Imorgon vill vara bara med J, att hon ska vara snäll mot mig hela dagen. Och jag vill inte höra inget från M, under denna helg. Tänkte gå till tivoli imorgon med J. Men vet inte, om orkar ju gå. Eller gå till badhuset , Det tar mycket pengar, har tagit lån igen. Hoppas att mamma ska skicka pengar lite, för födelsedag, och nästa vecka. Måste betala till M, och sen har kvar räkningar. Väntar när kommer lönebesked, hoppad idag de ska skicka. På söndag ska jobba på teatern, och igår prata med jobb, om de har fått min mejl. , att kan jobba varannan helg. De har fått det. Så nästa helg ska jobba. Vet inte, om vill gå ut nästa helg. Skulle viljat att gå imorgon, men kan inte gå . Nästa helg ska träffa nån kanske. Igår chatta med denna galna killen. Skrev att tror inte att vill träffa honom,att jag letar inte efter samma som han, men han bara fattar inte. Skrev igen, vill jag inte träffa honom, känna honom. Nu blockerade bort honom, att han kan inte mer kontakta mig, men han har mitt nr. han kommer ringa snart , jag vet. Ska börja städa här nu. Kakan var klar, efter städning kan fixa tårtan. Kvällen, hemma med J. Nu har hennes kompis gått hem. Det var trevligt att hon hade nån kompis med. Nu idag har smsat med M( kille träffade på badoo) , eller vi har inte träffats, men har haft kontakt. Han ringde idag till mig, prata lite, men var uppdagen lite. Nu har sms at . Han ville se min bild, nu skickade en ny bild som tog , han sa "snygg". Då skickade han också en bild, svarade också nice too. Han säger "blomma" till mig nu. Skulle pratat med honom senare, men han sa att han är trött , att vi kan höras imorgon. Jag vet inte, vad kommer bli, när vi kommer att träffas. Han lät ganska trevligt, ska prata imorgon med honom. Och sen såklart började chatta med D, han svarade att han mår bra, hur mår jag, svarade samma. Sen skrev att glöm inte att sjunga imorgon vid fönster. Han svarade heheh. Sen bara önskade trevlig kväll. Han gick ut igen, som vanligt ju. Varje kväll är han ute. Men han svarade i alla fall ju. Nu vill träffa bara M, ingen annan. Men kollar ju andra också. Men vi börjar ha mer kontakt, att kanske han kommer säga , att nu vill han träffa mig. Jag vet inte när kommer hans ex hem från semester. Vill inte fråga, vill att han ska fråga, om jag vill träffa honom. Nu har han min bild, kommer att drömma om mig, kanske. Min tårta ser ut so fint fint. Tänkte ta J till Tivoli imorgon. Sen kanske ska gå äta pizza, det är min födelsedag,. och kan ju vara snäll mot mig själv. Mamma skickade pengar lite, betalade j--s skola, nu har lite pengar över. Och väntar min lönebesked, och hoppas jobba nästa vecka fem dagar, kommer ju jobba på lördag o söndag nu. Ska sova också snart. Vill inte svara imorgon ingen samtal

2.maj

Snart ska hämta J. Jobbade idag, sen handlade. Nu är hemma lite. Och imorgon är jag ledig, och sen på söndag ska jobba på teatern, och J ska följa med. Hon vill inte , men vad kan göra. Jag ska inte säga till M, att han kan ta henne. På lördag ska ta henne till Tivoli, hoppas jag. Men hon är hela tiden-Marie här och Marie där. Trött man blir, hela tiden bara hon. Jag träffade imorse honom, jag vet inte om vill träffa honom, jag har nu många att välja på. Han titta lite på mig, inte så djupt. Imorgon ska inte träffa honom. På badoo finns en kille, som har börjat att smsa, och honom skulle vilja träffa. Han letar efter seriös , och det känns ok för mig. Andra, vet inte. En kille är galen, han ringde redan efter klockan 9, men svarade inte, sen skicka meddelande-ring mig, sen han ringde,men sa att jag jobbar. Jag är trött om honom. Han bara fattar inte, att jag är inte intresserad av honom. Igår skickade sms- kom till skype. Jag sov redan. Sen det kommer mer och mer att chatta med mig, och sen har jag denna Italien, tre stycken som vill träffa mig. Vem ska träffa först, jag vet inte. Jag vill träffa nån helt vanlig kille, att bli kär i. Jag vill inte träffa nu de alla på samma helg. Det räcker max 2 att träffas. Jag vill själv träffa denna, som har sms kontakt, men han vill lära känna varandra mer. Igår skickade meddelande, önskade "god natt" till mig, och min lilla ängeln.... Ska börja gå , hämta jennica nu.

1.maj

Ny månad har börjat, och det kommer bli en bra månad, hoppas jag. För att jag ska fylla år, det kommer bli mer jobb, och sist hoppas jag köpa bilen denna månad, eller nästa månad. Jag planerade ju köpa i maj, och vill köpa nu. Men behöver vara säker, att ska jobba mycket denna månad. Nu första vecka ska inte jobba. Nu är det bara 2 dagar, som kan jobba ju. Imorgon har en möte, vet inte om ska jobba eller inte. Men hoppas att ska jobba. Igår chatta nästa hela dagen med killarna. En blev helt galen , som vanligt. Kom till skype, jag vill se dig, jag vill se dina bröst. Jag sa många många gångerna, att "nej" , men han bara fattade inte. Helt sjuka finns där. Och nu har jag tre italienare , som vill träffa mig. Fattar inte varför de vill träffa mig. Men just nu finns en av de, som ska träffa säkert, hoppas jag. Det är jätte svårt att träffa nån, när jag har J ju. Nästa helg är jag utan henne, då kan träffa ju några killar. Men vem ska träffa, jag måste veta, att man är intresserad av mig, inte att ha bara sex. Nu på lördag ska fylla år, och vad kommer jag göra. vara ensamma, och fira mig. Jag ville ju gå ut, inte vara hemma, men kan inte göra inget nu. Det är många som jag vill ju träffa. jag har ju denna kille, som träffar på morgonen, vad ska göra med honom. Ville ju träffa honom, men nu är det andra på gång. När jag är online kommer många som kommer att chatta med mig ju, men nu känner att vill inte vara hela tiden online. Nu har jag denna kille, som vill träffa, nu väntar vad han ska svara.Skrev ju att orkar inte vänta , att träffa honom. Han svarade igår, att kom hit då. Nu svarade att kanske på fredag kan träffa honom. Nu väntar vad han ska svara. Jag vill helst veta mer om honom. Men han är inte ofta, eller länge online. Nu är hemma, varit ute några timmar med J. Det är fint och solig vädret ute. Det börjar bli vidare med killar. Men en kille är helt galen. Han fattar inte vad betyder en "nej". Idag han frågade igen, kan vi träffas idag. Han har bara så bråttom att träffas. Jag har sagt tidigare, att kan inte träffa så snabbt. och sen är han arg, att jag svarar inte. Jag hinner inte alltid svara. Jag är trött om honom. Sen denna kille , som vill själv träffa, han läste sista meddelande, men han svarade inget. Börjar tänka om han är intresserad av mig. Han är inte länge online, kan inte prata med honom, han bara logga in sen ut. Och nu började chatta med en ny kille idag, nu har vi smsat nästan hela dagen. Han vill inte träffa mig direkt, vill bara lära känna först , sen vi ska få se, om vi ska träffas eller inte. Han var trevligt, han söker en seriös tjej, jag svarade att jag letar efter en vän först, sen kan man gå vidare. Han sa, att vi kan vara vänner först. Han är 33, han har en dotter , 2 år. singel 1,5 år. Han kan vara värd, att träffas, när han vill med att lära känna. Vem vet, de kommer , jag menar killarna, måste bara hitta denna, som är mest intresserad av mig. Orkar inte svara till alla ju. Ska börja fixa pannkakor nu.

RSS 2.0