29.februari

Det är måndag och ny vecka har börjat. Igår var en jobbigt dag, för att jag har tagit ett beslut som jag hoppas innerst inne att det är rätt. Jag känner att jag kommer inte klara gå hela vägen just nu med mina studierna. Men hoppas att klarar nu andra terminen. Tänkte ta uppehåll. Det känns för fel för mycket att har inte tid för Jennica när jag måste plugga. Igår började kolla bostäder redan och pratade med tjejkompis, hon tipsade en område i Karlskrona var är lätt att få bostad. Det är kanske bättre att jag flyttar dit och börjar jobba där ibörjan , jag kan ju fortsätta jobba efter sommaren. Det blir en krig med x såklart att jag flyttar igen, han kommer inte att godkänna det kanske. Jag vill bara att han flyttar själv nu som han sa, Det är ett svårt beslut och rädd för honom nu. Samt för Jennica att vi kommer igen flytta. Jag vet inte vad gör. Men mår dåligt redan i början med allt här. Igår pratade med Jonas, och han kollade upp också vilka bostadsbolag finns där. Han är bara så snäll fortfarande. Frågade honom om han kan komma hit för kattvakt, men han sa att han har för mycket att göra när han är ledig. Nu måste börja skriva skrivuppgiften och vill helst skicka in nu. Måste också kolla inspelad föreläsningen.

28. februari

Det ä söndag och smågråter lite. Idag var en tjejkompis på besök och var ute lite. Hon berättade att hon är med barn, hon ä så lycklig med sin kille, jag ä så avundsjuk för alla mina tjejkompisar som träffar någon men vad ä det fel med mig då att jag hittar ingen. Jag skrev lite med Jim imorse, han planerar nu i mars komma till mig. Jag skrev honom hur jag mår o hur jag saknar honom. Det ä något med honom, jag vet inte. Om det kommer väcka mellan oss något. Jag vill bara träffa någon, vill inte mer att vara ensamma. Folk runt omkring hittar bara varandra men jag måste träffa bara de dummaste och sexsjukaste killar. 
Nu jagar jag bilen, finns en seat Ibiza men ingen ide att kolla på kvällen. Helen  ska hjälpa mig att hitta, jag vet inte varför gör hon då med mig, varför vill hon hjälpa mig ...

27.februari

Jag kom hem precis, var på gym. Jag cycklade hela vägen, så skönt det var. 
Förmiddagen skrev med honom och han r allvar att åka hit, att börjar åka vid 10.30-11 tiden, då skulle vara här kl 14 tiden. Jag fortsätter skriva och att fråga om han började åka men han svarar inget, såg han var online. Jag vet inte men tror inte att han åker nu. Bara ville leka med mig. Jag ä/ var seriös med honom och tar honom allvar. Nu ä kl 14 o jag har inte hört inget av honom nu. Han skulle skrivit att han ä på väg men ingenting. Tolkar nu det att han tänkte inte åka. Lämna honom och gå vidare. Han visste att kan träffas kl 14 tiden att vara hemma kl 15 tiden.,och nu ä redan hemma o Jennicas pappa kommer snart lämna henne tillbaka, 
Igår började en kille skriva, eller det ä ca. 30 killar som skriver till mig men har inte svarat till alla. Men blev nyfiken om honom o vi skriver nu. Han ä seriös, jag skrev att jag kan inte lita på ingen. Han sa att han ä inte svikare att han ä seriös. 
Skrev imorse ockdå att träffar en kille idag kanske men han låter inte seriöst. 
Han är helt tyst nu och jag är ganska besviken nu. Varför måste han vara så elak. Han är med alla så elak, varför det måste vara jag som ä på vägen till de dummaste och oseriösa. Jag ä arg men visste redan att han kan inte vara seriös. Han kommer inte mer skriva med mig, nu har han försvunnit för alltid. Han ä ingenting mer han är bara en svin. 
Men har en ny kille på gång men tror inte att vi kommer att träffas. Jag tror inte mer någon men hamnar alltid tillbaka på nätet. Med det blir jag själv mer besviken och min självtroende är så nere. Även Jim är borta, skrev honom men han svarar inte heller inget . 
Jennica började gråta ikväll och sa att hon vill inte vara ensam barn, hon vill ha syskon ... Om hon bara kunde veta .. 
Och snart skulle hen fyllt år alla sår är öppet igen. Det gör så ont just nu. Att jag gråter...


26.februari

Nu började skriva med honom. Vi kommer att träffas imorgon. Men vet inte om han menar allvar nu. Kanske bara säger så. Jag vet inte. Om det allt skulle vars över. Jag vill inte börja tänka något med honom nu. Vi kommer bara träffas under dagen o sen ä kanske han borta , vill inte mer. Det vet inte jag. Jag ä rädd för det att jag hoppas just nu bara sen blir jag besviken. 
Måste läsa lite innan ska iväg. Jag ska köpa cykeln idag 
Jag köpte cykel, och är nöjd med den. Det var två cyklar, andra hade ganska mycket rost. Men var lite fel med växel, att lämnade in i cykelaffären här nära hemma. Det var så skönt känsla att cykla, så lätt att ta fram. Jennica frågade när ska jag köpa till henne också cykeln, tänkte sälja den som har hemma eller kan ta med när åker till Stockholm, men bilen. Ja, jag kollar nu mycket runt och vill köpa bilen nu. Jag har hittat några via bilaffären, men de ligger lite långt härifrån. Jag tänkte vänta med de bilarna, att kanske de sänker priset då kan tänka att provköra kanske. Jag vill ha bil, det skulle vara så lätt att ta fram. Jag har en som är helt ok, det finns i Karlshamn, nu tänkte att kanske Jonas kan följa med och kolla den. Vet inte. Vill inte fråga honom ju. Jag tänkte vänta tills bilar ska ha sommardäck. Nästa månad kan jag tänka att köpa kanske. Imorgon kommer han hit ,eller han bara leker med mig. Jag har ingen aning, han jobbar idag och säkert är borta nu. Igår skrev honom att saknar honom och mitt i natten han svarade "samma ". Jag är rädd att han bara leker med mig nu. Nu måste börja min texten, det blir jobbigt igen att få ihop texten. Nu måste skriva max 1000ord, det betyder inte att man måste ha 1000 ord, men det är max.
Vet inte men tror att måste släppa honom nu. Han ä online, skrev om han ä slutat, då svarade han om halv timme. Nu tyst igen men ä online. Hur tolkar jag det, han chatta med någon annan. Skrev om vi kan prata om morgondagen. Vi skrev om det imorse redan, men vill vara helt säker att han ä seriös. 


25.februari

Det är fredag och sitter uppe redan. Föreläsning börjar kl 10 tills kl 15. Jag kollar runt bara bilar nu, men vet inte än om jag ska köpa manuellt eller automat. Det är lättare med automat, men blir dyrare. Jag vet inte. Och tänkte köpa nu att kan börja träna lite i taget. Att komma igång när börjar köra längre än här. Men hur sjutton kommer jag igång med det. Jag funderar köpa härifrån kanske, det finns en bilaffär här nära, men vill inte gå ensamma. Kanske ska fråga Marlene följa med. Men att köra bilen är inte så lätt att börja igen. Det kommer med tiden såklart. Imorse tänkte att kanske ska ta några lektionen i bilskolan. Men det kostar också pengar. Jag vill köpa bilen nu. Men hur, när. Just nu har jag ju de pengarna. Kanske bättre att vänta tills man använder sommardäck. Vet inte. Nu blir det igen jobbiga dagarna. Måste skriva texten imorgon. Men tänkte börja skriva redan i kväll. Daniel svarade igår, han varit lite fullt upp att inte svarade. Jag berättade att jag fick jobbet, och vill köpa bilen, att kanske han känner någon men han bara kolla på blocket. Om bilar pratar jag med Jonas. Han tipsar mig också lite. Funderar om jag köper nu härifrån, närmare hem, Då kanske är det någon ide att köpa den vanlig och bara öva öva .
Nu måste läsa två böcker att koppla texten. Hur ska jag läsa när Jennica skriker här, men försöker göra min bästa och inte bli arg på henne. Hon är jätte arg på sin pappa, de hade pratat igen varför får inte hon åka till Stockholm. På lördag kommer han hit o jag klarar inte prata med honom. Nu berättade hon även att ska jobba i Karlskrona. Jag vill att den helg är över. 
Fick lite mer tips om bilarna. Några som säger att Ford fiesta ä bra att äga. Jag måste börja lära köra igen bilen. Tänkte fråga nu Marlene kanske hon kan följa med att kolla bilar. Men ä rädd att hon inte har tid. Hittade en Ford men det ä i Karlshamn. Jag vill köpa bilen nu...

24. Februari

Jag blir snart galen. Den kille helt plötsligt kom igår skriva med mig. Nu tror jag att han är sjuk på allvar, jag vet inte. Han pratar bara om sex hela tiden och håller på så länge. Skriver något annat men han fortsätter. Han kommer såklart till Kalmar nu på lördag att träffa mig o ha sex senare...jag vet inte vad ska göra med honom. Han menar allvar att åka hit eller jag vet inte. 
Igår skrev till Daniel o frågade om han kan tipsa någon matställe men han svarade inget och tänkte att han kommer svara säkert senare men nej ingen meddelande. Imorse skrev igen om han glömde bort mig. Han läste men svarade inget tillbaka. Jag vet inte vad hänt med honom nu. Han svarar alltid ju tillbaka. Men nu ...han ä borta bara. 
Sen skrev till Jonas och skrev med honom, han svarar tillbaka alltid. Han ä min vän. 
Nu har fått jobb under sommar och måste köpa bilen. Det går inte mer. Jag funderar att köpa automat. Det ä lättare för mig. Men tar mer bränsle och Jonas sa att blir dyrare att laga. Jag vet inte ...

23.februari

Det är kvällen, på onsdagen. Sitter i mobilen. Han kom helt plötsligt att skriva med mig. Jag vet inte varför...men jag skrev med honom. Han säger att vi kommer att ses på lördag osv om allt. Jag vet inte varför håller jag på med honom nu, hur länge låter jag smutsa ner mig nu. För att jag känner att jag är ingenting just nu, jag ä inte värd någon bara. Jag ä så lättlurad bara, jag litar på män så lätt. Det blir bara för mycket med allt. Han försvann igen nu.., 
Imorgon ska till Karlskrona, skrev till Daniel och frågade om han kan tipsa någon matställe men han svarar inte. Han bryr inte om mig kanske. Vet inte men han brukar svara alltid. Men inte på en gång. Jag kan inte vänta för länge. Tänkte gå till subway, det ä på vägen till Svsndic, hinner äta innan ska dit ju. Efter intervju åker hen direkt, skulle stannat kvar men ingen ide att stanna. 

22.februari

Det ä måndag och snart ska till praktik. Jag sov vid kl1 mitt i natten, läste kurslitteraturen. Idag o imorgon måste göra observationer. 
Igår jag kontaktade en tjej på FB som känner också den kille. Han berättade att han pratade med honom ca 1,5 år men träffades aldrig o sa att han är kanske inte den personen som ä på FB, hon hade sett en av hans bilden med annan namn. Så hon sa att tror inte att han ä seriös. Det var lättnad att kunde fråga någon om honom. Att måste vara försiktig med honom. I lördags skrev med honom och skrev lång meddelande, han svarade att han ä seriös. Sen skrev han att hade tappat mobilen, fixar på måndag. Nu försvann han. Han varit aktiv men inte läst mina meddelande. Den tjej sa också att han ä inte ofta på FB för att han jobbar mycket. Jag blev besviken lite med honom. Vi skulle träffats nu på lördag o nu blir det inget. Nu måste gå vidare bara. Skiter på badoo nu, den kille också försvann helt plötsligt. 
Måste börja fixa mig.
Klockan är 9 på kvällen och sitter i köket och läser mina barnböckerna. På fredag måste skicka in texten.
Idag gick praktik helt ok, fick observera lite men svårt uppgift är det. Imorgon hoppas se lite mer. 
Nu har jag klarat det igen...hur länge... Det måste bli slut nu.., raderade mitt konto på badoo. Det var nu när insåg att det finns ingen för mig på nätet. Bara att gå vidare och nu den sista killen som jag började lita på och trodde att han var /ä seriös. Det blev lite för mycket för mig. Det blir bättre , vet att många säger det att jag kommer hitta någon men jag tror inte det mer, det finns säkert någon men jag har slutat att jaga hela tiden killar. Jag har ju honom men det kan inte bli vi, om han skulle se mig med andra ögonen om han skulle kunna bli kär i mig. Vet inte, han vill åka till mig någon dag , jag kan inte säga nej, för att har de  känslorna med honom. Jag kommer inte kunna släppa honom , han finns här i mitt hjärta men det gör ont ...att inte kunna vara helt 100% med honom. 
Samtidigt kom en ny kille skriva med mig, han låt trevlig. Skrev med honom o skriver fortfarande. Han söker vänner. Berättade att han ska träffa någon i helgen, varför vill du skriva med mig då. Om du har någon som du kommer träffa. Förstår inte på riktigt. Nu skrev han till mig ska få se vad vill han skriva nu. 

21.februari

Det är söndag, jag tvättar och måste skriva ut lite papper. Och läsa, läsa , läsa. Men hur hinner, Jennica är här. I några dagar har skrivit med en ny kille, han är yngre än mig och " visar" intresse men är osäker med honom, vet inte hur seriös är han. Igår pratade om det, han säger att han är seriös med mig, och vill träffa och lära känna mig. Om det kommer nu bli att vi kommer träffas, då kommer vi ses på lördag kanske när Jennicas pappa är här. Men vill inte börja hoppas för mycket. Jag vill ju träffa någon, precis började skiva med annan kille, men nu försvann han. Om nu skulle vara min tur, men jag är så rädd så rädd att bli kär i honom och sen blir besviken. Jag vet inte, han skriver ju alla de kommentarer och allt. Men jag vet inte om han är rätt för mig. Han ser bra ut, men han bor i Göteborg. Han sa att han kan åka till mig, det är ingen problem.

20.februari

Det var en kille som skrev mig på FB. Efter några dagar svarade honom och han började skriva med mig igår. Han visade stort intresse och vill träffa mig och allt möjligt. Han ä yngre än jag, och börjar se lite att han bara skriver o leker med mig. Han sa att vill träffa nästa lördag att han åker hit. Jag vet inte hur seriös ä han. Det ä så lätt att skriva. Jag ä rädd för det o jag kan inte ju ta honom nu allvar. Om allt skulle vara lättare 

18.februari

Det ä omöjligt att plugga, vet inte varför ä det så svårt. Snart kommer Jennica hem. Idag läser först kapitel och sen tar begreppet, då har lite mer koll på de. Jag förstår inte vad ä det med mig nu, att det är svårt att koncentrera sig. Igår skrev lite med Daniel, han vill ju träffa mig som vän, han frågade om kommer att jobba heltid eller timmar o att det blir långt att pendla. Jag vill ju jobba på Scandic men det ä långt att åka dit. Vet inte vad göra nu. På onsdag åker och ser hur det blir då. 


17.februari

Nu började plugga imorse och det går sakta vidare, det ä svårt att kunna allt nu på fredag. 
Jag skrev till Daniel, bara hoppas du hade trevlig födelsedag. Han jobbar nu men tänkte fråga honom om han jobbar nästa onsdag. Säkert att han gör det, vill fråga honom om han kan tipsa någon restaurang var man kan äta vegetarisk. Vad kommer han säga om det när jag berättar att kommer kanske jobba där. Hoppas att blir glad. Dessutom börjar fundera nu att köpa bil. Det känns att det är lättare här i småstad. Imorse fick samtal och får beviljad lånet. Tänkte betala halva norde a lån bara o köpa bilen. Men vet inte vilken ska köpa och måste ha någon kille med sig som kan om bilarna. 
Daniel svarade, jag skrev att ska dit på onsdag och sen skrev han att synd att vi inte kan ses. Frågade honom om han vill träffa mig igen, han har inte svarat. Hm det betyder att han vill ju ses igen. Men hann inte berätta att ska till arbetsintervju. Om han svarar då skriver om det honom. 
Nu måste stänga av mobilen eller lämna ifred den och plugga till tentamen. Jag är rädd att kommer inte klara det, mycket kvar att läsa. Måste gå genom allt ikväll nu. Imorgon ä ingen ide att plugga för hårt. 

16.februari

Jag är just nu så lycklig. Igår ringde till Scandic Karlskrona, och fick skicka in mitt CV. Idag ringde husfru och på onsdag ska arbetsintervju. Det ser lovande ut och kan börja jobba redan nu om jag vill. Men det blir jobbigt att börja pendla och blir dyrt, men vill jobba på Scandic. Samt började fundera att skaffa bilen. Det skulle underlätta mycket, jag känner mig så bra just nu. Men måste plugga på tentamen, men kan inte. Ikväll måste skriva min text och skicka in den också. Allt blir bättre nu om jag har fixat sommarjobb, men det blir jobbigaste för Jennica nu om jag kommer jobba så långt. Det är svårt beslut men funderar på saken och kanske kan se om jobbar någon dag och känner efter hur det känns. Ah vad kommer säga Daniel eller Jonas om berättar om det. De tänker att är helt galen kanske. Nu ska till tandhygieninst, vill inte gå, rädd om mina tänderna och blir mer tänder som blir lösa.
Nu har jag varit hos tandhygienist och fortfarande har munnen svullen. Betalade ca 500 kr. 
Jag försöker att plugga här lite men har absolut ingen ork, tänker på Karlskrona så mycket. Men måste tänka bara på skola just nu. Tenta blir svårt men klarar det säkert. 
Den kille jag skriver med. Jag frågade honom hur lång tid behöver han när vi kommer att ses, berättade att skrev med en kille ca tre månader tills han hittade någon annan. Han svarade ungefär att om jag har mer bråttom önskar han lycka till att han vill ta det riktigt försiktigt. 
Nu svarade honom att jag inte har bråttom att vill lära känna honom mer. Men problem ä att han är inte så ofta där ju. Två meddelande under dagen, hur tänker han. Det ä inte normalt för mina ögonen. Han måste vara Uppdagen, jag vet inte om det är sant men konstigt att han är inte ofta där. Meddelande kommer alltid på morgonen 
Nu måste skriva klart texten, har bara 4 timmar kvar att fixa den. Såg nu den. Hela dagen tänker på Karlskrona, och chattade lite med Jonas också. Han sa att ska hitta lägenhet istället. Jag vill åka nu dit redan. Jag vet inte hur ska göra med allt nu. Sommarjobb måste jag ha, och vill ha bilen nu. Idag ringde freedom finans och får låna pengar, om det kommer några banker att ge lån, och redan fick första erbjudande. Jag har krediter som är höga, som är onödig att ha, betala bara ränta. Det lån har just nu ca 8 % ränta, samma som på Nordea, skulle betala i månaden 900kr. Nu betalar ca 1100kr. Jag vet inte, blev sugen att skaffa bilen också nu. Kanske kan ta den lån och betala bara halva Nordea lån, och ha kvar pengar och köpa bilen istället. Jag vet inte, det skulle underlätta mycket nu mig. Om kommer skaffa bilen, funderar på automat faktiskt. Jag vet inte vad ska göra. Jag vill ju. Men det kommer ta extra pengar igen. Jag måste börja fundera på saken faktisk. Idag kollade redan bilarna...

15.februari

Idag fyllde min Jennica år, hon blev glad när hon fick mina presenterna. Jag mår inte så bra just nu, har för mycket på gång. För att planerade mer att klara idag , men kom inte så långt. Dessutom hade en föreläsning men gick inte. Två böcker som skulle behövt läsa mer idag men har inte de böckerna. Just nu måste fixa ny text, skicka in och sen plugga för fredagens tentan. Jag är så rädd för tentan, det är så svårt med alla de begrepp. Men måste vara positiv bara. Nu planerade Jennicas pappa åka hit, men idag de pratade och Jennica vill åka dit istället. Det betyder att får lite egen tid, då passar bara på och tänker träffa min Jim. Eller kanske den andra killen, vet inte än. Om kommer träffa den andra killen måste det vara hundra % säkert med honom. Jag har inte pratat med honom heller om det, men tänkte ta upp den nu idag eller imorgon. Det är bättre att prata med honom med öppet kort. Han är tyst idag nu, bara skrev lite. Vet inte men känns fortfarande att han är hemlig...Om han är singel...jag vet inte. nä nu måste läsa boken igen.

14.februari

Det gick bra igår Jennicas kalas, nu är alla gått hem. Jag är helt förskyld nu, ikväll har Jennica träning. 
Det börjar kännas att det är något på gång ned den kille på badoo. Jag vet inte hur allvar är han nu, jag är försiktig med honom. Det känns att han är intresserad av mig, skriver och skickar hjärtorna men samtidigt vet inte om han bara leker med mig. Jag vill träffa honom såklart men vill inte skynda heller. Han är själv också försiktig, sade att han vill träffa den rätta nu. Om han känner att det kan vara jag då kommer han vilja träffa mig. Min problem är att jag blir för snabbt kär i. Jag ä rädd att träffa honom, rädd att bli besviken. 

13.februari

Det börjar snart droppa in Jennicas kompisar, det blir kalas men jag ä förskyld. Jag ä klar städningen och kladdkakor. Just nu hoppas jag bara att klarar allt och kommer inte explodera. 
Jennica springer runt här, igår fick hon sin keyboard som pappa hade skickat. Hon blev glad men tycker det var onödig. 
Jag börjar igen bli orolig för den kille jag pratar på badoo. För att hittade en till med samma namn och frågade om det är han. Han sa nej , men frågade om jag har bild. Den kille har sambo/ fru. Det känns ibland att han ä inte singel, jag vet inte men magkänsla säger så . 

12.februari

Det ä fredag och börjar känna att blir sjuk. Idag tänkte gå till gym men är osäker hur mår senare. Dessutom kommer vara Uppdagen hela dagen. Jag måste tvätta hemma o vill fixa tårta till Jennica. Men vill inte att hon ska får veta det. Då måste vänta när hon somnat. 
Igår mådde så bra att lade upp en bild på FB och skrev att mår bättre efte det när blev vegetarian ...och min vän Daniel kommenterade att kul att höra. Han är inte glömt bort mig. Han ser ju vad gör via FB. 
Snart ska jag till skolan o även till skrivverkstad. 

11.februari

Igår var helt slut med min texten, inte klar än, saknas ca 200 ord. Men bättre än ingenting. Dessutom går imorgon till skrivverkstaden och hoppas att få lite hjälp med att skriva. 
Det börjar kännas lite att denna kille i Hässleholm ä mer intresserad av mig. Det känns lite för att han skriver oftare nu och igår frågade honom om han börjar känna mågot att börjar bli kär i. Han svarade att det finns något på gång för att han skriver med mig. Jag vill inte börja hoppas för mycket med honom just ju. Han sa att han vill träffa nu den rätta. Skriver inte mer med andra alls. Jag vill inte skriva med honom där men han vill inte än att ge sitt nr eller kik. Då måste vänta med detta. 


10.februari

Nu är det onsdag och måste skriva idag min text. Jag vet inte hur ska börja, måste börja någonstans. För att måste skriva nu två sidor av texten, ca 800 ord och känner att det är för mycket för mig. Problem för mig att skriva akademiskt. Jag känner mer och mer att jag vill ha någon bredvid mig, det känns så tufft att vara ensamma med Jennica. Hon behöver mig, men kan inte ge den tid som hon skulle behöva. Det är jobbigt för henne. Igår kom jag hem efter klockan 18. Min skrivande är så dåligt, var i studieverkstaden och fick lite hjälp med texten. På fredag ska tillbaka. Jag behöver hjälp att skriva. Så rädd nu med nästa text att blir igen underkänd. Det känns att klarar inte mer med studier, vill ju fortsätta för bättre framtid. Det tar tid när den är klar. Orolig för sommaren , om jag inte kommer hitta någon jobb. Vad gör jag då? Jag började spara pengar, om kan fortsätta att spara lite varje månaden, så att kan klara de månader om jag kommer inte hitta något jobb. Idag tänkte ringa till Scandic här i Kalmar och även till Karlskrona. Jag hoppas att få jobba en av de hotell. På lördag blir det Jennicas kalas, och det kommer bli 7 tjejerna. Det blir inte lätt att fixa allt. Idag måste gå handla , samt köpa present till henne. Jag tänkte köpa kanske örhängen eller halsband. Eller båda, vet inte än. Nu måste börja skriva texten.

9.februari

Det är tisdag och känner helt slut. Jag tänkte att kan fixa texten idag, när var i bibblan. Men fick lite hjälp men ska tillbaka på fredag, då fortsätter med texten. Imorgon måste skriva klar texten och vet inte hur klarar det. Måste läsa böckerna först. Några har jag börjat men behöver mer att läsa. Imorgon tänkte gå till bibblan, jag känner att jag kan göra mycket mer där än hemma. Vi ska få se hur ska göra det allt. 
Samtidigt har jag killar igen på gång. Igår skrev lite med Jonas, han ville inte skriva mig för att tyckte att jag behöver vara själv. Men sa att det ä sant men ibland behöver bara någon att prata med. Han sa att det ä bara att skriva. 
Jennicas kalas närmar sig o har så mycket kvar att fixa. Det kommer bli nu 3 tjejer som sover över. Nu ä hon lite gladare i allafall. Att fixa nu allt mat ä inte set lättaste. Tårta? Vet inte men tänkte göra prinsesstårta och kladdkaka. Ah om det allt bara skulle vara över o har inte presenterna till henne heller. Måste köpa något. 
Skriver med en kille aktivt eller försöker, han känns lite hemlig fortfarande men tycker om honom. Vill inte skriva med honom på badoo. Jag vet inte, det känns att han är inte alls singel. Vet inte hans riktiga namn, röker han sagt det men hittar inte honom. 

7.februari

Jag har inte haft ingen ork att skriva sista dagarna. I fredags var på bibblan och skrev texten, det gick lite bättre. På tisdag ska till bibblan och låter i skrivverkstaden någon läsa genom texten. Jag behöver hjälp på riktigt. Igår var ute med Jennica och handlade för hennes kalas. Det är mycket kvar att köpa nu, men vi kommer att klara de, hoppas jag. Nu väntar när mamma skickar pengar. Samtidigt har mycket i skolan, nu skrivuppgift som väntar, vet inte hur kommer klara det. Det blir svårare att skriva bara för en dag. Jag måste göra det. Jag fortsätter att skriva med den kille, som är säker om han är singel . När jag frågade honom svarade han att han är singel, och frågade om jag är det. Han skrev lite mer nu igår. Jag vet inte hur det bir, han såg ut helt ok men vet inte om det är han . Jag är så trött att bli sårad hela tiden, ville ju skriva med honom annan stans ,men han vill inte ju det. Jag vet inte varför. Han är hemlig. Jag vill inte ge upp nu , jag måste börja kämpa mer nu än tidigare. Jag måste det. Det skulle vara lättare om man skulle haft någon. Jag saknar så himla mycket någon, vill inte mer att vara ensamma. ...

4.februari

Det är torsdag och mår sådär. Imorgon går till bibblan och tänker skriva där klart min text. Det går inte göra hemma, jag vet. Sen ska gå träna också. Min mål just nu att träna minst två dagar i veckan. 
Alla män kan åka till h... Jag kommer la ner badoo. Den kille som jag var intresserad av, han ä inte intresserad av mig. Han är inte där alls. Skrev att försvinner snart, han skrev att synd att förstår inte o sa lycka till då. Jag skrev att för många oseriösa och vill inte bli sårad igen att ville lära känna honom. Vet inte om han svarar något eller inte. Jag har bara J, behöver ingen annan i mitt liv, han betyder för mycket just nu för mig. 

3.februari

Det är onsdag o snart till skolan, idag har seminarium. Jag läste boken tills kl12 men känner att minns inget vad läste. 
Igår blev jag besviken på båda killarna nu på riktigt. En kille som bor här i Kalmar ville ju träffa men känns att han vill ha bars sex. Han ville komma hem till mig för första gången. Jag sa att glöm bort det. Sen sa han ok att nästa veckan kan vi ses under dagen i stan. Igår blev arg på honom när han skrev ungefär att han kan ge mig bra och skönt sex. Jag svarade tillbaka att tror inte att det ä någon ide att träffas. Han svarade inget tillbaka. 
Sen en till kille. Han är inte skriv på badoo, frågade om han har kik eller FB att chatta. Han hade med din FB men lade ner. Jag tolkar att han har tjej för att han svarar på morgonen tidigt, under lunch eller på kvällen. Varför han skriver så lite. Nu kollade upp honom om det är han nu. En man som.med samma namn ä 45 år, fru och tre döttrar, FB också hittade men ser inte ut som han, vet inte. Nu frågade honom hur gammal är han. Under lunch svarar han säkert nu. Eller inte. 
Jag är så trött om man ljuger eller pratar för mycket om sex. 
Han, den lite äldre man vill ha kontakt kvar med mig. Dock skrev han att han har just nu fullt upp att kunna ses. Men en liten intresse har han. 
Nu är det kvällen och sitter bakom data, skickade några ansökan angående sommarjobb. Idag gick det helt ok i skolan, men blev så ledsen när fick veta att klarade inte min rapportdelen, måste skriva nästan ny. Jag tänkte att klarade men nej, måste mer diskutera själv, hur jag tänker. På fredag har ingen skola, men måste plugga hemma, men tänkte skriva den rapport. Snart ska börja läsa igen, imorgon ska gå tidigare att läsa på bibblan en boken. Jag har föreläsning imorgon bara. Det känns idag extra jobbig med alla killarna, den kille som började skriva, han är för hemlig och nu såg att han har tre olika konto. Och tror inte att han är singel, han skriver inte ofta, han måste vara uppdagen,han är inte singel. Om han skulle vara det då skulle han vara aktiv och visa mer intresse. Och den andra killen som skulle träffat nästa vecka, han är också borta nu. Jag skrev att det är ingen ide att ses att han är ju efter bara sex och tänker inte att skriva mer honom. Idag skrev lite med min Jim, jag har bara honom och behöver ingen annan...

2 februari

Det ä tisdag och sitter hemma. Nu ä jag i Rut 1, igen nätdejting. Nästa vecka kommer träffa en kille härifrån. Han var ganska på att ville komma hem till mig men sa direkt att glöm bort det. Nu förstod han och sa ok. Jag vet inte om det är rätt nu att börjar igen dejta. Det blir ju igen besvikelse... Måste lämna allt dejting bakom nu för alltid men kan inte. Jag saknar någon brevid just nu så mycket ...

1.februari

Ny månad...och idag var Jennica ledsen när han kom hem. Det var många i hennes klass som kommer inte i hennes kalas. Det trodde jag inte att det är nästan alla som jag bjöd in. Hon började gråta nu att kommer inte får presenterna. Jag vet inte vem kan bjuda in mer att hon kommer inte känna sig ledsen. Det blir svårt. 
Igår hamnade tillbaka på badoo, och började prata med en kille som hade redan tidigare pratat. Jag vill ju igen försvinna därifrån. Han säger ju att jag ä trevlig, söt osv och skickade hjärta igår....det kan inte vara han som kommer träffas kanske. Vet inte vad ska göra, orolig att han ä inte singel ju. 
Nu håller jag på med tvätt och ska färga håret med blåbär. Tänkte testa, att bli av med de gula toner lite. 

RSS 2.0