31.august

Tiden gar som fan.Host ar pa vagen.Tiden gar sa snabbt.Vill inte tanka pa det.Igar sa han att hennes syster ar gravid, jag bryr inte om henne.Jag har ingen kontakt med henne, och tanker inte att ha.och sen.
Maste borja leva mitt liv, men det ar jobbigt.M soker ju lagenhet, men det ar inte latt.Det kan ta lite extra tid.Jag vill bara att han bara flyttar ut.Da kan ga vidare med mitt liv.Nasta ar kommer att vara battre, hoppas jag.Jag vill att det ar slut.Tanker pa honom sa mycke, men jag far inte ta kontakt med honom.
Ska sova snart, fick jobba idag 8, 5 timmar.

30.augusti

Och en månad har gått igen.4 månader är kvar, sen det är över.Men men.Jag bara vill, att han ska flytta ut.
Jag har börjat hata lite honom, och vill att han ska gå.Den kille, som jag hade kontakt.jag vet inte, men börjar bli lite konstigt.Jag vet inte, vill träffa honom , eller prata, men jag kan inte.Jag börjar bli kär i honom lite.Hela tiden tänker på honom.Jag kan inte nu säga om mina känslor, för att han vet att jag är inte redo att ta nån seriöst.Men jag kan inte.Hur kan jag hålla kontakt med honom, om M bor här.Det är inte lätt för honom heller, om jag berättar till honom om honom.Fy fann.Jag vet inte vad ska jag göra.Jag vill att han flyttar, sen får jag träffa honom.Hela tiden kollar honom FB.
M är ute med J. Igår hade jag körleksionen, och fick avboka det sista sekund, och missade en leksion.Nu har jag bokad tiderna.Tills november.Jag vet inte hur mycket måste köra.Nu har kommit till backning och vändning.Det känns inte så svårt.Det går lätt.Men har ju mycket kvar, att lära sig.M säger att jag bara kastar mina pengar.Kanske måste byta skolan, men andra är dyrare, som jag har kollat.
Vet inte.Ska börja laga maten.Snart kommer J och M hem.

27.august

Tiden går som vanligt.
Jag söker nån, och det finns som är intresserad av mig.Har en kille, som är intresserad av mig.Men igår meilade honom , och berättade om mig.Han blev lite ledsen, men förstår mig, och skrev att när jag är redo, finna han för mig.
Han(M) har inte fått ingen kontakt med en tjej, som han är intresserad av.Han fårtsätter.Jag har börjat att öppna mig.Har chattat med en killkompis från jobb, och sa att jag har problem med min man.Prata inte så mycket.Han finns för mig.Och sen har min bror frågat, och nu vet han med.Men sa att han ska inte säga det till mamma.
Idag ska till Junibacken med kompisar.Det ska bli kul.
Ska börja fixa oss.

24.august

Igen en månad är snart bakom.2 månader har gått och 4 månader är kvar.Sen det är slut.
Jag försöker att vara stark,men det är så jobbigt.Fick veta nu i den dejtingsajten, att han har blivit platiummedlem.Så att han kan chatta oxå där.Så kommer han säkert att hitta snabbt nån.Kollat ju meiler, men ser inte ut att nån svarat.
Ah, jag vet  inte vad ska göra.Saknar ju honom, kan inte komma över honom.Jag får meilerrna, men känner samtidigt att jag är inte redo, att träffa nån.Jag kan inte komma över honom.Jag är avundsjuk.Jag kan inte Jag kan inte.Jag är så trött, jag kan inte sova igen, att tänker på honom.Men varför?Jag vet inte vad ska göra.En dag kan vara ok, sen kommer det igen, att alla känslorna kommer.Kan inte se folk, när de håller varandra eller kramar varandra, eller pussar.jag kan inte se det.Jag måste ta mitt huvudet och hålla upp och gå vidare ,men det är så jävla svårt.jag har ju inget, som kan prata om mina problem.
Ska jobba imorrn , och sen fredag oxå , sen ledig.Vet inte vad ska göra. Pengarproblem har ju.A
Ska göra några testerna .

23.august

Det gör så ont.Men måste släppa honom.Men kan inte. Han är ju medlem i dejtingsaiten, som jag.Bara skojskull skickade honom , om han har hittat nån.Och tror att han är jätte arg på mig. Ringde mig, men jobbade, kunde inte svara ,då ringde lite senare.Då han sa nånting, men hörde inte,vad.Efter det var på jobbet helt slut.Bara tårarna kom , men bara lite.Och nu kommer jag oxå att hitta nån.Är ju vi samma sida medlem, och det är redan många, som har kontaktat mig.Senare ska chatta med nån.
Idag var mina lycklig dag.Jag vann en tävling i FB.Jag vann 6 månads körkortsteorifrågor.Glad är jag. Nu ska jag ta det körkort.Och måste vara nu snäll mot honom,annars han säger att jag får inte låna hans bilen.
Han är inte hemma.Smsade, om han ska komma snart,att behöver sl kort.Men sa om han är hos Kasif, då är det ok.Sa att ska träffa nån jobbkompis.
Ska lägga snart jennica.sen ska kolla runt körkort.se.Ska plugga nu snart.

22.august

Jag orkar inte mer, jag måste gå .jag klarar inte mer.
Jag vet ju att han söker nån, men att redan att han är redo att träffa nån.Han har skickat ca viis meila , att träffa nån.Han har kommit över mig, men inte jag.Jag är så besviken.Jag kan inte mera, jag vet inte vart ska ta vägen.Det gör så ont,att jag måste ta mina sakerna och gå härifrån,Just nu känner jag så.Fi fan han hämta en kompis hit.fattar inte varför.Måste ta det lugn, men just nu kan inte.

21.august

Mamma har gått.Snart går hennes flyg.Vi kom hem.Träffade Jenny och co.Kunde inte prata inte mycket, bara hur vi mår.Jag mår skit ju, ska inte säga om mina problem.
Och imorse sa min mamma, att självklart att hon ska komma hit för jul.Varför M frågade henne.Att jag ska må sämre.Han vet hur jag mår , jag fattar inte varför han måste göra mitt liv helevete.Jag vill vara lycklig , och jag är inte det.Kämpar för J, men det räcker inte.Jag kunde inte sova inatten.Bara tänkte på honom.
Vad ska göra med mamma?Hur ska säga, att hon ska inte hit.Han tänker säkert att det är bra, att min mamma ska komma, att hon ska ta hand om mig.Jag tror inte att jag kan vill fira jul.Det blir inte bättre.
Nu ska leka med J.

19.august

Jennica är hemma, och min mamma är oxå här.Hon ska åka tillbaka imorrn.
Äntligen kom min älskling hem.Börjar känna mig, att vill inte släppa henne.Jag vill att hon vet, att mamma älskar henne.
Jag är förbannad.När vi åt idag , frågade M min mamma , om hon vill -kan komma hit vid jul.Varför han frågade det, blev så arg på honom.Mamma vet ingen, att vi ska skiljas,och få inte veta det.Inte nu.Ska prata med honom senare, när vi har tid.
Jag har fått veta, att han söker nån annan, och det är sant.Jag trodde inte det.Hur han kan det? Arg på honom , och mycket.Jag förstår, att det är slut mellan oss, men tänk på andra.Kan du inte vänta, när han bor inte här.Jävla skit är han.Jag är slut.Imorrn åker mamma, då ska prata med honom.Jag söker oxå nån annan.Men det är svårt, om man skriver att man har barn.
Ska till tvättstuga, Jenn vilar.

17.august

Sitter här, och surfar lite runt.
M har köpt kompis data, då kan jag ha data hemma, när han flyttar.Jag tar det lugnt , att det är sant, att han går.
Kollade runt, om jag blir ensamma med J, att får alla de bidrag, då klarar jag mig fint.Det kommer vara ganska annorlunda.Men hur kommer göra med J.Hon vet ingen, och vi ska inte berätta nu.Tänkte att vi väntar med det samtal.
Redan på fredag kommer hon hem.Saknar henne så mycket.
Snart sova, att vakna , och jobba.

16.august

Nu måste jag släppa taget.Det är över.
Igår pratade igen, och det går inte vidare.Bara lämna allt bakom, och bara gå vidare.
Idag har jag registrerat M till bostadskö, för att han ska flytta.Och han ska söka lägenhet här i Tumba.
Det allt känns tungt, men måste vara starkt nu.Han kommer flytta , när han har hittat lägenhet.Det kan hända innan året är slut.
Planera mycket, om han flyttar-internet, telefon.
Har inte sovit så mycket, måste jobba imorrn ju.

15.august(klockan 10 kväll)

Jag blir galen snart, om det är slut nu.
Imorse skrev jag ett litet brev till honom.Ibörjan att om han kan handla lite.Sen bara skrev att han finns i mitt hjärta, att jag älskar honom.Men ingen som händer.
Nu han pratar med nån, hörs Adline.Nu tänker jag visa, att jag har känslor kvar.
Jag tänker inte sova utan honom.Bara vill veta allt, vad är fel.Jag vill förändras, nu och forever.Nu eller never.
Väntar, när han är klar, då börjar prata med honom.

15.august(klockan 5)

Jag är vaken.Har sovit bara några timmar kanske.Skickade sms igår, att kan sova på soffa.Men det är jobbigt , att sova där.Klockan 3 ringde honom, när han ska hem.Han sa att om en timme.Klockan är 5, han är inte hemma.Kunde inte sova i sängen heller.Men känner inte att jag är trött, men kanske det kommer senare.Jag har körleksionen oxå ikväll.Hoppas att klarar att vara vaken.Men frågan är, var är han nu.Igår innan han gick till jobbet, frågade, när han slutar, och han sa att klockan 1 eller 2.Jag har börjat att få en känsla, att han har slutat, och han har nån annan, och han är hos henne.Jag vet inte, men jag känner.Men det kan jag få veta.Kan kolla hans taxiboken, vart han skriver, när han vilar.
Jag ska börja jobba idag, men måste ju hålla mig. Jag har inte pratat med ingen om min skilmässa, och vill inte att nån ska få veta det.
Jag vill bara att han ska hem.Jag vill att han kommer och kramar mig, eller pussar på kinden.Gråter....et gör bara så ont.Jag vet att jag ska ringa innan jag ska till jobbet.Om han har inte kommit hem.Varför varför varför han måste göra så mot mig.Jag mår inte så bra just nu.Jag har ingen aning, hur det går när Jenn är hemma igen.Jag vill inte att hon ska vara ledsen,eller att hon ser att jag är ledsen.Jag vill bara hitta tillbaka till hans hjärta, ingen mer.

14.august

Det är söndag och imorrn börjar jobba.Min semester är slut.Tråkigt....
Har fixat mina naglarna,rakat ben.Igår färga hår.Jag vill ju bli blond igen, men många som säger, att jag passar bättre med mörka hår.Då fortsätter att bli brunett.
Imorrn ska posta 2 paket.Fick sälja lite på Tradera, hoppas det går bra där, att kan fortsätta att sälja lite kläderna.
Körning oxå imorrn.Bara 3 leksioner kvar, sen ska börja kanske med Claudia.Hoppas jag.Måste ju gå utbildning.
Han jobbar idag igen, 6 dagar den här veckan.Imorrn han har mycket att göra.Han pratade om hans planerna.Och tänkte fråga honom, om han vill gå till bio imorrn.Men nu, ingen.
Ska börja diska igen.Jens rum är nästan klar. Måste ta ut den sängen, jag hatar den.Hoppas att han ska fixa det imornn.

13.august

Jag sov i natten i sängen.Skönt.Han kom klockan 7, men spelade tv spel.Klockan 8 vaknade, att han ska sova.
Igår började ordna Jens rum, det kommer vara så fint.Fixade hyllorna, nu bara flytta sakerna in, och det gammal sängen slänga ut.Tänkte oxå att köpa ny lampa.Men har pratat med Jen, och hon vill ha Barbie lampa.Jag har ingen aning om det finns.Har surfat lite här , men hittar inte.
På måndag ska börja jobba.Nånting att göra.Och redan nästa vecka kommer min älskling hem.Saknar henne så mycket.

11.august

Idag hade jag körleksionen, det gick bra. Sen kom hem, och fixade Jens rum.Även M ville se , hur man tapetserar ett rum.Det blev fint.Men fick jobba ca 8 timmar.Är slut.Men kan inte sova.Nu sover ju på soffa.Inte så bra.Jag har haft ont i kroppen,men vad kan jag göra.
Känner mig lite lugnare, att fick säga till honom, hur jag känner, att vill inte att han går.Men samtidigt gör det ont i hjärtat.För att jag vet att han söker nån annan.Eller han har nån annan.Hur jag vet. Igår han hade öppet FB, och hittade en meddelande, som han hade skrivit till en tjej, om hon vill ta en kopp kaffe eller en öl.Men hon hade svarat, nej.
Just nu måste jag hålla mig.För att min mamma kommer hit om en vecka, för att lämna Jen.Hon vet inget, att vi har kris.Jag har sagt bara till en kompis.Han har sagt bara till syskonen.
Ska gå och lägga mig, är trött.

10.august

Jag sov inte så bra inatten.Var i våran sängen.Han kom klockan 4, tog sin kudde och täcke,kom till soffa.Hörde det,kom själv sova på soffa.Han sa att jag kan sova i sängen, men sa nej.Vaknade igen klockan 7.Började jobba, men mådde inte bra.Jag har gråtit så mycket idag.När han var vaken, fick prata lite, men inget vidare.
Jag frågade direkt, om jag har nån chans att få tillbaka honom.Han svarade att , han vet inte.Senare han sa, att han vill flytta.Men nu har jag sagt till honom, att jag vill ha tillbaka honom.Men vill han samma, vet inte.Kanske han kommer att öppna sina ögon eller inte. Jag gråter igen, det är så mycket. Jag har börjata fundera, att gå samtalsterapi, att kanske det kan hjälpa mig.Bättre skulle vara familjerådgiving, men det vill inte han.Jag hoppas på det bästa.
Ska gå och måla igen taket i jens rum, då kan börja att tapetsera hennes rum imorrn.

9.august

Tisdag, och började idag att jobba hemma.
Just nu har jag målat taket första gången.Ibörjan spacklade, och det var mycket,jag har lite att slipa kvar.Men ska göra det imorr.Ska måla väggarna oxå imorrn. Och sen börja med Jens rum.
Jag är så besviken om honom. Jag har ingen aning, hur orkar att klara.Igår bara kunde inte vara.När var i sängen skickade sms-får jag sova hos dig, saknar dig.men det hände ingen.Kanske för att jag är förskyld.Jag försöker , at
t visa att jag har känslor kvar, men han bara är sur.När han ska till jobbet, han säger ingen Hejdå.Jag har kvar känslor, och måste visa honom.Men jag är bara rädd, att han bara skickar mig i väg.
Jag älskar honom.

7.august

Jag är förskyld,har snuva och ont i halsen. Fick prata med Jen idag, och hon prata med pappi oxå.
Han är ledig idag.Just nu han handlar, kommer snart.
Lagade maten-ugnpotais och fläskkotletter.Det smakade gott.Även han åt.Vilken överaskning.Imorse kom han efter klockan 8. Jag var redan vaken. Jag bäddade sängen , och var i datarummet.Att kolla, om man bryr sig om mig.Jag tänkte, att han ska tänka, att jag är inte hemma. men han kom och kollade i datarummet.Det var så.
Jag vill prata med honom, Jag vill sitta hos honom, Jag vill krama honom,Jag vill säga, att älskar honom, jag vill vara i hans famnen.Men han är så kallt.Hur ska jag närma till honom.Hur kan jag vara utan honom.
Pratade igår med honom, att ska göra om Jens rum.Att måste åka och köpa hylla, och tapter.Och imorrn ska gå och handla.Så nästa vecka är mycket jobb hemma.Hoppas att klarar.
Ska gå till tvättstuga nu snart.
Snälla öppna dina ögon, och se mina ögon, JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET.

6 .august

Ja, klockan är  6 på morgon, och jag sover inte.Sov bara 5 timmar, kunde inte sova mer.Mår inte bra.För att han.
Han har inte kommit hem.Han slutar klockan 4-5,väntar att han ska hem.Men var är han.Jag är rädd, att han har nån annan.Eller.Jag klarar inte att vara utan honom, men jag vet inte hur bevisa,att jag har känslor kvar.J men är inte hemma.Jag måste göra nu,att hitta tillbaka till hans hjärta.Men hur, han ser inte mig ju.Nu när han är ledig, ska fråga honom om han vill gå ut med mig, eller till bio.Men tror inte att han vill.Jag vill jag vill krama honom, men kan inte .När öppnar han sina ögon, och ser mig, när.Jag orkar inte mer, är så less.Hoppas bara att gud ser mig, och hjälper mig.

4.august

Har varit borta en tag, men nu är tillbaks.
När var borta, hade jag nästan ingen kontakt med honom.Ja, vi pratade lite,men det var inte som saknar varandra eller så.Igår kom hem, sov efter klockan 11.Imorse kollade mobilen , han hade ringt klockan 12, varför.
Nu är det bara jag och han.Ingen Jennica.Men hur det kommer att vara, vet inte.Jag hade tänkt, att ta och fixa Jennicas rum,men men.Jag har inte pratat med honom om det.
Ska gå och hämta en paket.
Och han ska fylla år idag.

RSS 2.0