31.juli

Jag har inte använd data nu 3-4 dagar. Flyttade till hus, och min data funkar inte där. Vi trivs bra där, men men.
Igår började med skolan, och första teorileksionen gick bra. Idag ska ha första körleksionen, är lite nervös, för att har inte kört nu ca 4 månaden. Men hoppas, att klarar att köra bra. Måste läsa mycket, har gjort 2 test, och båda är underkänt. Det är jobbigt, att kan inte läsa, när J är med. Då måste vara utan henne. Imorse mamma sa, att hon kan ta J till Estland, men sa att nej. Men tycker att det är bra ide. Kollade kryssningar, inte dyra nu. Måste tänka på det, för att nu kom hem, att plugga här, annars kan inte.
Tänker på N, men han är hela tiden offline nu, så tror inte att vi kommer att ha kontakt de 4 veckor.
Ska sola på balkongen nu, och läsa läsa innan ska gå till köra bilen .
Nu har läst boken ca 2 timmar, och solat i balkongen, och jag har kvar så mycket att läsa. Ska läsa hemma senare, när J sover kanske. Måste plugga ju, jag har nästa teorileksionen på torsdag, måste göra det. Jobbigt. SkA gå snart, köra bilen. Lite nervös är jag, men det går säkert bra, jag vet. Jag vet inte vad ska göra,om låta J att gå till Estladn eller inte. Jag kommer vara uppdagen nästa vecka. J vill inte åka ju. Vill inte tvinga henne heller, men bara en vecka kan hon stanna ju. Säkert att M vill inte att hon ska åka. Kommer inte att svara hans samtal sen . Jag vet inte vad göra. Jag är redan stressad där hemma, med allt. Göra det och det. Och sen måste plugga, har inte tid att ta hand om J. Hon saknar mig, när jag är inte hemma.Jag vet inte vad ska göra. Måste tänka på körkort just nu. Om J ska åka, kommer M säga nej, jag vet. Ingen ide, att låta de gå. M vet inte att jag tar körkort , ville inte säga honom ju. Men måste göra det nu, kanske. Vill inte tänka på M.
Saknar så mycket N,vill höra nån av honom, men nej, han har inte tid för mig ju.Men tiden går snabbt. Jag hoppas att han kommer hem under sista vecka, när båda har semster. Och hoppas att han kommer inte sen på lördag eller på söndag. Och jag vet inte var han ska bo, när han kommer hem. Först sa han, att han ska flytta till ex,nu, när frågade han svarade inget. Han sa att han letar efter lägenhet, och han har stora chans att få det snabbt, när han är mera poäng nu.
Ikväll ska öppna skype, för att ska prata med Kristi, att hon ville att ska kolla skor till Sabiine.Nu ska klä på mig, har ingen aning, vilka kläderna ska ha idag. Det känns solig, men samtidigt, vill inte vara så naken,när ska köra bilen ju.

27.juli

Äntligen fredag. J somnade redan på soffa, vill inte väcka henne nu.
Färgade mina hår, och det är ingen skillnad. jag är så besviken. Nu beställde ny färg, avfärgning, från mörkbrunt till blond. Det måste funka , att bli ljusare. Kastade nu pengar borta.Tråkigt.
Jag försöker, att inte tänka på honom, men kan inte. Jag saknar honom så mycket.Vill se honom i kamera, vill prata med honom. Han vet, att jag saknar honom, men han är bara där. och njuter sin semester. Jag vill inte vara utan honom, men måste hålla ut de fyra veckorna. Det är jobbigt, men måste vara stark. Nu måste tänka på mig själv, bara själv. Måste börja läsa boken allvar.
M ringde, frågade vad ska vi göra imorrn. Sa, att vi har inga planerna. Han vill inte att vi ska flytta dit, men säger inget till honom. Kanske ska stänga mobilen, eller inte ladda nu på natten. Måste ladda, att vakna, tvättstuga,klockan 7-10. Låt mobilen vara, men kan inte. Stängde av ljudet, men ser när få missat samtal eller nåt.
Ska kolla om det kommer nåt på tv. annars ska läsa boken lite eller gör nåt annat. Inte sitta här med skype öppet.

26.juli

Morgon:
Igår gick M, tack för det. Prata lite. J hade berättat, att vi ska bo hos Anja 2 veckor. Han sa , att är försiktigt om Tariq. Orkar inte lyssna , vad de pratar om varandra. Glömde fråga nyckel. Sen han frågade, om jag vill ha ipad, att han vill data. Att han har cv-s, här.Jag sa, att jag behöver oxå data, jag har e-legitimation här,. Och behöver nu, när börjar plugga, men vet inte om det funkar hos Anja. Hoppas, det funkar.
Känns, att nu börjar bli sommar. Det blir solen i helgen, på måndag var oxå solig. Kollade min första leksionen, vad ska läsa, Samma avsnitt, som läser nu. Då det inte så farligt.
Imoorn det är fredag, efter jobb, det är mycket att göra. Tänkte städa hemma klar. Sen på lördag kan gå med mina sakerna dit. Måste handla oxå , innan mamma kommer.
Börjar sakna honom så mycket igen. Vill höra nånting av honom, men han kommer inte skype. Han är uppdagen, jag måste förstå, att jag är för honom" hemlig tjej". Att han kan inte chatta med mig närsomhelst. Jag vet inte , när han kommer igen till skype. Han vet, när jag är där. Men om han är inte där, vad gör jag där då. Kan inte sitta där, och vänta honom. Men kollar ju hela tiden, om han är där. Måste börja fixa mig för jobb.
Kvällen:
M smsade, att det är inte bra, att jag ska gå bo hos Anja, för att Tairiq( hennes man) inte bra. Orkar inte om de. Inte min problem, om de har själv sina problem. Vill inte mer prata om det med honom.
Sitter , lyssnar musik, öppnade skype( men tror inte att han ska logga in). J började bli sömnig, somnade, men nu  tittar på tv. Men hon är klar, att lägga sig. Klockan är bara kvart i sju. Ska ducha och tvätta håret. Idag fick paket, vill färga håret nu, men nej nej, ska vänta tills imorrn. Hoppas, det blir lite ljusare.Vill bli ljus i håret, vill vara som naturlig jag, Kommer N att gilla när jag är ljust i håret. Kanske ska ta en bild, med nya hårfärg.
Tråkigt ,att sitta här och hoppas, att kanske han ska komma in. Skype kan vara öppet. Ska kolla senare körskola hemsida, min sida, det finns tester där oxå, att träna.
Imorrn äntligen sista dag på jobbet. Min semester börjar oxå med solen, känns så.
Tänker på honom, kan inte vara utan honom. Men känner, att han kommer inte mer till skype.En vecka har gått, fyra veckor kvar. Tiden går ju snabbt. Och nu kommer jag vara uppdagen de 2 veckorna, att kanske har inte tid att tänka på honom, men tror inte. Han vill vara med sin familjen, jag måste förstå, men jag fick svar ju att han är framme. Om han kommer till skype, kommer vi inte att prata ju varandra, tror inte det. Bara skriva, kanske. Vem vet. Tiden går ju snabbt, vi kommer träffa när han är hemma igen. Men det kommer hända om 4 veckor.

25.juli

Lyssnar Spagna i Spotify, vilken musik. Men mår bra, när lyssnar henne.
Min knä mår inte bra. Det började igår, det är under knä en liten bula. Jag har ingen aning, hur det kom. Helt plötsligt kände igår. Det gör ont, men kan gå. Idag hade band på den bula, och smörjade med gel, men det går inte över. Men kan inte ta sjukskrivning, bara 2 dagar kvar att jobba. Jag jobbar ju 5 dagar den veckan, bara 2 dagar, sen min semester börjar, men det blir ingen riktigt semester. För att måste plugga ju. Redan på måndag har första teorileksionen, måste läsa boken mycket.Och göra läxorna.
På söndag kommer redan mamma hit, lite hjälp behöver jag.
Igår gick det ganska bra med hans kusin och hans familjen, sov sent, men fick sova. Nu är det över, ingen stress med de. M är kvar här, hoppas att han ska gå snart hem. Han vill ta J att cykla, men sa att han ska vila lite sen de ska ut lite. Då kan läsa lite. Jag är så trött, vill sova. Min N kommer inte till skype, han var inte där igår, tror inte att han ska komma ikväll. Nu har det gått en vecka, när fick prata med honom sist. Men måste förstå, om han har inte möjlighet att vara där nu varje kväll. Känner, att han har inte berättat om  mig, och kommer inte göra det heller. Då kan vi inte prata som vanligt, när han är där. Men hoppas, att ibland han kan skriva med mig. Han vet när jag brukar vara där. Jag skulle vilja prata med honom varje kväll, men det går inte. Nu måste börja att koncentrera på nån annat. Måste klara körkort nu. Och jag behöver läsa teori mycket. Och tycker att det teorikurs kan hjälpa en stor del, att förstå bättre.
Måste diska, men vill inte när M sover, sen måste ducha, och sen smörja med bus, det kräm är slut snart. Tråkigt.
Planerar att färga håret på fredags kväll. På lördag ska flytta till hus.
Ingen ide, att sitta där i skype, nu kan kolla i mobilen direkt, om han är inne. Jag har hans bild där. och en liten prick, om det är grönt, sen är han inne.

24.juli

Nuvaken, ska gå till jobbet. Måste inte lämna J, vilken lättnad det är.
Imorrn ska komma solen. Tänker att gå till stranden, men måste vara extra försiktigt, för att mens är på vägen. Man vet aldrig, när.
Jag var så glad, efter det att fick höra av honom igår. Han svarade direkt, men ja, inte just mycket, men jag förstår, att han kan inte skriva , om nån annan är där. Men att han svarade, det betyde för mig mycket. Viktigaste allt, han har inte glömt bort mig, men kan inte börja hoppats så mycket nu, att nästa gång han ska ringa( det kommer inte vänta ), eller skriva mer. Idag kommer vara uppdagen efter jobb. M kom hit redan igår. Sover här. Jag vill inte visa, att vi är tillsammans,men men .
Igår beställde hårfärg, ansiktskräm, och olja till håret.Skönt att kan lyxa lite. Men måste räckna pengar oxå. Imorrn ska han betala , men frågade bara 1600 krona, men tror att han betalar mer.
Fattar inte vädret. Nu är det varmt, men eftermiddag ska bli regn. Vet inte vilka kläderna man ska ha.

23.juli

Måndag igen och sista vecka att jobba. När slutade jobba idag frågade om det behövs personal, och ja, jag ska jobba imorrn. Blev såklart glad, nu jobbar 4 dagar. Men det kan hända att bara 6 timmar, som idag.
Jag börjar bli lite besviken om honom, för att jag saknara honom så mycket, vill se honom , vill prata med honom. Ringde viber idag, men han svarade inte. Tror inte att han kan använda där mobilen, viber är oxå med internet. När har data öppet, öppnar skype oxå, men han är inte där. Jag klarar inte, att inte kunna höra av honom inget. Men jag tror att han vill inte, eller kan inte prata om mig, inte ännu. Han kan inte prata med mig, t.ex hemma, när hans syskon ser eller hör, eller hans mamma ser mig. Jag vet inte, om jag måste vara nu sådär utan honom alla de veckorna. Jag blir galen. Han vet, att jag tänker på honom, han vet att jag saknar honom, Bara om han kan skicka meddelande eller mejl eller nån, att veta att han mår bra.Väntar nu en vecka, sen jag vet inte mer, vad göra. Men känns att han kommer inte att ha nån kontakt med mig, när han är där. Men jag hela tiden kollar skype, om han är där. Han vet vad jag känner. Han vet när jag brukar vara i skype. Jag skulle bli så glad, om han skulle ringa mig.Nu är han borta 5 dagar, och det är bara i början.
Tror att på onsdag är jag ledig, kanske ska sola hemma. Och M ska jobba, för att han är ledig idag och imorrn. Då kommer J vara med mig på onsdag. Imorrn han ska ta hand om J. Nu tänkte skriva upp, vilka dagarna han har J, eller hur länge. Ännu ingen svar från FK, om bostadsbidrag, jag hoppas att jag ska få nästa månad.
Bestämde mig, att färga hemma håret, med samma färg som sist hos frisören. Det kostar ca 140 krona, men kollade upp, att kan köpa nu. men betala i september utan ränta. Och nu hittade att min ansiktskräm är oxå snart slut, då kollade där två, måste bestämma vilken ska beställa. Nu har börjat att ta hand om mig mer. och lite mer naturligt, inte massor med kemikalen.Det kostar lite extra, men men.
Nu ska fixa middag, sen ska småka paj, som har bakat idag.
Klockan är över 21. bara sista gången kollade skype i mobilen, och han var online. Öppnade data, att kanske kan prata med honom.Bara skrev lite, han är framme , han är bara trött, han mår bra, frågade hur mådde jag. Skrev att väntade  honom i skype. Tror eller känns, att han kan inte skriva eller prata där. Han skrev bara hejdå, sen var han offline igen. Men det känns lättnad, att vet att han är framme nu, och allt gick bra. Tråkigt , att kan inte prata med honom. Men hoppas, att nu kommer han ibland inne i skype, men kommer inte att hoppas, att få prata med honom. Jag förstår, om han kan inte, Vilken lättnad, att han svrade till mig, men ville skriva mer. Men han är trött.

22.juli

Söndag morgon, sitter här och tänker att det blir mycket att göra idag. Ska städa hemma, tvättstuga, sen efter lunch ska gå till stranden, ska sola lite. Jag är inte helt vit, lite brunt, tack för bus kräm. Tänkte lämna mobilen hemma, annars kommer att kolla det hela tiden.eller då ringer M, jag vill inte prata med honom inte alls. För det han skrev i sin sms, att han kan flytta tillbaka.j...a idiot är han. Måste hålla ut tisdag, när hans kusin ska komma hit. jag vill inte att de ska komma, men jag har inget att göra, måste vara glad och le,bara fuska det. Hoppas att kan jobba tisdag, onsdag, om inte jag ska gå ut på onsdag morgon. Då kan M ta hand om Jennica hela dagen. Orkade inte börja läsa boken, var så stressad igår. Nu börjar läsa varje dag ,att klarar innan teorikurs börjar. Hoppas jag.
Imorrn jobbar, och hoppas jobba 8 timmar. Sista vecka att jobba. Måste hålla ut tills september, då kommer semesterlön, då kan betala lån. Jag börjar räckna hur mycket måste ta. jag kan ta redan nu fyra tusen, senare kan ta mer.Ska ansöka nästa vecka. Jag tror inte att jag få nån bostadsbidrag.,Kanske nästa månad.
Nu idag kommer han att vara hemma i lybia, hoppas jag. Men väntar inte att han ska öppna skype, redan nu. Jag vet inte, om han ska öppna det. kanske han tänker inte vara online inte alls. Men man vet aldrig. Nu när jag har semester måste hitta ny jobb, jag vill inte gå tillbaka dit, nej nej nej.
Kvällen.
Nu har ätit middag, diskat, tar det lugnt. Snart ska lägga J. Sen kan göra mina sakerna.
Idag var hos Anja. Hon frågade , om vi vill bo hos deras hus, för att de ska åka till Finland, och det är bättre att de är nån där,det finns inbrott möilighet. Nu har tänkt, och tänkte, varför inte. Nu när mamma ska komma, då kan bo där. På lördag ska gå och fixa där. Men jag får inte säga till M, då kommer han bo här. måste hålla ut 2 dagar med honom, när hans kusin är här. Jag hatar det, att visa mig sådär, att vi är tillsammans. Jag hoppas, att N är i skype online, då kommer att prata med honom, men det är inte bra ide, för att han kan tänka att ex är tillbaka. Bättre att hålla borta från skype på tisdag.
Just nu öppnade skype, men jag tror inte att han ska logga in där. Nu känner att han är hemma äntligen, och han har inte tid att prata med mig. Jag har ingen aning, om han kommer att använda skype, när han är där. Om han kommer inte in skype, jag vet inte vad ska göra.Kommer att bli galen. Han vet att jag saknar honom. Imorse fick sms, att det gick inte fram. Men försöker ta det lugnt, om han hittar tid för mig, kommer han att kontakta mig själv. Jag blir galen, om han tar ingen kontakt inom en vecka. Men måste ta det lugnt nu de första dagarna, för att han måste få vara med sin familj. Men han vet, vad jag känner, och jag tror att han kommer att ta kontakt med mig själv.
Imorrn jobbar , hoppas jobba mycket. Och måste börja nu ta min teori bättre. Behöver läsa mycket.

22.juli

Söndag morgon, sitter här och tänker att det blir mycket att göra idag. Ska städa hemma, tvättstuga, sen efter lunch ska gå till stranden, ska sola lite. Jag är inte helt vit, lite brunt, tack för bus kräm. Tänkte lämna mobilen hemma, annars kommer att kolla det hela tiden.eller då ringer M, jag vill inte prata med honom inte alls. För det han skrev i sin sms, att han kan flytta tillbaka.j...a idiot är han. Måste hålla ut tisdag, när hans kusin ska komma hit. jag vill inte att de ska komma, men jag har inget att göra, måste vara glad och le,bara fuska det. Hoppas att kan jobba tisdag, onsdag, om inte jag ska gå ut på onsdag morgon. Då kan M ta hand om Jennica hela dagen. Orkade inte börja läsa boken, var så stressad igår. Nu börjar läsa varje dag ,att klarar innan teorikurs börjar. Hoppas jag.
Imorrn jobbar, och hoppas jobba 8 timmar. Sista vecka att jobba. Måste hålla ut tills september, då kommer semesterlön, då kan betala lån. Jag börjar räckna hur mycket måste ta. jag kan ta redan nu fyra tusen, senare kan ta mer.Ska ansöka nästa vecka. Jag tror inte att jag få nån bostadsbidrag.,Kanske nästa månad.
Nu idag kommer han att vara hemma i lybia, hoppas jag. Men väntar inte att han ska öppna skype, redan nu. Jag vet inte, om han ska öppna det. kanske han tänker inte vara online inte alls. Men man vet aldrig. Nu när jag har semester måste hitta ny jobb, jag vill inte gå tillbaka dit, nej nej nej.

21.juli

Lyssnar Sptify och surfar runt, räknar min ekonomi. Måste låna ca sju tusen. Men olika , utan ränta kan låna. Sen när få lön, betalar tillbaka. Och just nu känner så dåligt, att jobbar bara 3 dagar nästa vecka. Vill jobba 5 dagar. Hur kan det vara så lite jobb. Problem är att det finns för många personal. Varför de anställde så många nu, att vi kan inte jobba som vi har rätt till. Fyfann, jag måste hitta nåt annat jobb. Jag kommer inte att klara jobba kvar där. Nu det räcker för mig. Men det är så svårt att hitta jobb utan att jobba på kvällar eller helger. Måste tänka nåt annat.
Han är offline, skickade sms, men det gick inte fram. Hans mobilen är död.Skrev i meddelande, att känns att kommer inte prata i skype, att vi hörs när han är framme. Han ringde igår, och det betyde för mig mycket. jag saknar honom så mycket. Och det är allt början. jag hoppas, kan prata med honom senast på tisdag. Om jag är ledig.
Nu måste planera så mycket, skrev allt i min lilla boken-vad betalar, när, sparar alla kvittor.Kan inte tänka nu, om få lite lön nästa vecka oxå. Jag blir galen. bara låna låna, betala lön. sen tänka tänka, hur klara. Nu ska skriva upp, vad ska handla.jag har ca 250 krona, att använda nu, inte mer nästa vecka,ska panta sista flaskorna med.
Nu har klockan blivit över 5. Hela dagen kollar bara meddelande, men det går inte fram. Och spype är offline. Hans mobilen är död, och tror inte att han öppnar det , när han är borta nu. Kollade idag hur långt det är till Tripoli. Det är över fyra tusen km, och tar ca 2,5 dagar med bilen, men det var räcknat utan rast. jag kan tänka, att han kommer att vara framme imorrn kväll eller på måndag. Jag tänker hela tiden på honom, kan inte tänka inget annat,bara han. När kan prata med honom, att allt gick bra. Bara att kolla nu skype, när han är online, då kan han vara framme hemma. De måste ju ha data hemma, hoppas jag.
På tisdag kommer hans kusin hit. Han är ledig. Och på onsdag är han oxå ledig. Kankse på onsdag kommer han att ta Jennica. Då kan vara själv, ensamma igen. Nu måste börja ju läsa min boken. Och allvarligt. Det är en måste nu, och inte tänka på honom så mycket. Om en vecka börjar att köra bilen igen. det kommer att vara tufft.
idag har vilat lite, jennica med. Då kanske kan börja läsa boken allvarligare.
Klockan 21, och jag bara gråter. Arg på alla just. Jag måste göra nåt, måste lämna mitt jobb.Jag klarar inte livet med det lön mer, när är jag ensamma. Nu måste hitta jobb, och heltidsjobb, och det är jättesvårt att hitta, när man kan inte jobba på helger.Alla jobba är på helger, det kan jag inte. Lämna jennica ensamma eller. M ringde,sen smsa, fråga om kan ge 150 krona, att han ska betala imorrn. Jag svara att jag har ingen pengar kvar. Jag sa inte att jag har betalat för körskola, det är inte hans sak, vad jag gör. Sa, att betalade lån. Sen sa att måste lämna mitt jobb, sen men jag sa att plugga. Sen bara skrika, att det är jättesvårt att komma in. Sen bara kunde inte prata mer. Nu smsa, att han kan flytta tillbaka, om jag vill. men sa nej. När är ledig nästa vecka, ska börja skicka cv,att ansöka nåt annat. Nu det är slut för min del. Jag kan inte mer jobba kvar, med det anställning. Jennica sov själv, sa att mamma mår inte bra, hon kom och krama mig.
Han kommer att vara hemma kanske imorrn, jag vill höra av honom, att han kom fram,Jag saknar honom så mycket, om jag mår inte bra, vill inte prata med honom heller.Jag vill inte visa, att jag är inte ok. Jag bara hoppas, att han öppnar skype, att kan prata med honom. Hans mobilen är död ju nu. Måste lugna ner lite nu, tänka positivt. Han finns i mitt hjärta, och vill inte ha nån annan. Och när han kommer tillbaka, säger på riktigt vad jag är redo att säga. De magiska tre ord , på arabiska......

20.juli

Idag jobbade bara 6 timmar, och var ca halv timmar försent. Nästa vecka schema ska jobba bara 3 dagar,men hoppas att få jobba mer. Jag vill jobba mera än 3 dagar, jag behöver pengar att "överleva". Jag har redan ont med pengar, för att betalade nu körskolans kurs. Nu kommer att ta lån efter lån tills september, när få semesterpengar. Nu har börjat spara alla kvitto. Räcknar att använda bara ca 500 krona per vecka. Nu har jag 200 kvar, måste tänka, vad ska äta nästa vecka. Om en vecka börjar min semester, då måste börja ta lån, kollade runt lite, måste ta 2 olika lån, och sen betala tillbaka, när få lön. Jag hatar att räkna hela tiden pengar. Vet inte, om vågar att fråga M, men vill inte göra det. Och nu kommer mamma hit, måste tänka på henne nu oxå.
Nu i helgen kommer att stanna hemma.Det ska bli regn, ingen strand. Väntar min röda danten oxå, ska börja nästa vecka, eller tidigare.
Nu är han varit i väg 2 dagar. Tror att han är nånstans i Tyskland nu. Imorrn ska han vara i Italien, och sen på söndag ska han ta båten, och kanske på måndag är han hemma i Lybien.Han är offline i skype.Imorse var han on line, nu kollar hela tiden, han är offine. Men det är bättre att han är offline, då vet att han är på väg. Och kankse han ska komma online, när han är hemma. Jag saknar honom redan nu, och vill bara veta att han mår bra. När kan jag få prata med honom, nästa vecka kanske, ska vara online när jag är ledig, att kankse han ska ringa mig. Det känns så jobbigt, att han reste bort. Men jag vet att han tänker på mig.
Nu ska göra min pastasallad klar.
Jag kände mig så trött, somnade på soffa, men klockan är bara 8. Tänkte att bättre att gå lägga sig. Sen bara kollade, om han är online i skype. Han var online, öppnade data, och skrev- hoppas resa går bra, jag vet att du är nånstans i Tyskland, och imorrn kommer du åka mot Italien. Jag var säker, att han ska inte svara. Men han ringde direkt, men kunde inte prata inte alls, han var offlina. Det måste vara nån problem, med nätverk där. Jag tror att han stannade i Tyskland, sover, och sen åker vidare. Vill inte ringa, då betalar han med. Väntar lite till, sen ska gå lägga mig.Han ringde mig, han tänker på mig,han saknar mig. Nu vet jag, när han är online, vi kan prata, men om han är direkt offline, vet inte vad är fel. Hoppas hoppas, att han kan komma online snart. Nu kan jag inte sova, skulle pratat med honom. jag vill bara prata med honom, jag kan inte tänka nåt annat. Kanske ska lämna min mobil skype öppet, kanske när han är online kan ringa mig.

19.juli

Han är på vägen.Jag vet, jag känner. Han är inte i badoo. Saknar honom redan nu. Han åker åker längre längre ifrån mig.Vad tänker han just nu? Tänker han på mig? Saknar han mig? Jag är säker, att han tänker på mig. Jag var så glad, att fick prata med honom igår. Jag var rädd, att han ville inte prata med mig mer, eller han har glömt mig. Men jag såg honom i kamera, jag såg honom, hur han tittade på mig, när han skickade puss och kram till mig. Det var nånting , att känna, att han har känslorna hos mig. Jag vill prata med honom, hoppas att på måndag är han framme, och hittar tid att prata. Just nu vet , att han är på väg. Han ljög inte. Skype han var online , skickade meddelande, om han är kvar i Sverige, men han svarade inte. Nu kan han vara redan i Danmark. Han berätta , att han ska sova där. Tänker på honom, hur han klarar att köra det lång resa. Det tar ca 3-4 dagar. Men han tar flyg hem. Det kan hända, att vi kommer inte ha nån kontakt första vecka. Han har inte tid för mig, han ska träffa sin familjen. Jag förstår det,om han tar inte kontakt med mig första vecka. Men min semester börjar om en vecka. Det känns bra, men kommer att vara uppdagen ju. Plugga plugga, köra köra. Ska börja boken ibörjan, och läsa att förstå bättre. Snart ska lägga mig, imorrn jobba. Hoppas 8 timmar.

18.juli

Sitter vid data, J är vaken, snart ska lägga henne.
Jag fick prata med honom. Jag sa, att kommer att sakna honom. Han sa, att han kommer tillbaka. Sen önskade en trevlig semester, kör försiktigt,och sist hälsa din mamma och dina syskoner. Han sa, att hans mamma kommer att slå honom, om han säger att Tiina( rumpa på arabiska) hälsar henne. Jag kommer tänka på honom så mycket, när han är borta. Jag sa att kan vi ha kontakt via skype, när han är där. Han sa, att han ska försöka använda skype. Men jag är jätterädd, att vi kommer inte ha nån kontakt. Men sist pussade och kramade honom. Och han gjorde samma. Jag betyder nåt för honom. Jag vill inte tänka så mycket. Det kommer vara jobbigt, när han är borta, men tiden går snabbt. Och jag kommer att vara uppdagen , när min semester börjar. Bara en vecka kvar. Ahja, vad han frågade mig. Har jag mens? Jag sa, att nästa vecka börjar, han skrattade.Han är orolig, jag vet, jag började oxå bli nu. Nu räcknar bara dagarna, när mens kommer. Det hände nåt sist, som skulle inte ha hänt, men mina äldagarna var över. Jag hoppas, men man vet aldrig. Jag kände idag jätte konstigt, ont i mage, som mens är på vägen. Nej, jag kan inte bli... nu.
Ska gå lägga J , sen ska tvätta mina hår.

17.juli

Morgon:
Igår han bytade sin profilbilderna i skype, skrev lite där, och sen jag bara ringde,och han svarade. Prata lite lite, ca 5 min.Han sa, att han ska sälja bilen nu kanske.En kille skulle kommit, men han kom inte. Han har nu bråttom att sälja sin bilen, innan han ska åka. Jag vill prata mer med honom, men han har inte tid ju. Jag vet inte, vad han tycker om mig. Känner han samma , som jag. Kommer vi att höra, när han är där. Jag kommer att sakna honom, men kommer han att göra det. Jag vet inte, kanske vi kommer inte att ha nån kontakt, när han är där. Jag vet inte, jag är bara kär i honom, och han vet, vad jag känner. Jag trodde inte att han skulle svara mig igår. men han var uppdagen. Jag måste pressa själv lite nu, att prata med honom de sista dagarna. Senare ikväll ska kolla, om han har mer tid, än igår.
Kvällen:
Idag när slutade öppnade min skype bara, att se om han saknar mig eller vill prata med mig. Jag var säkert, att han ska inte ringa, men han ringde. Prata ca 10 min, jag väntade bussen , han hade rast, ingen jobb.Han flyttar, igår han packa sakerna, och idag forsätter. Jag frågade honom, att vart han ska flytta, men han försod inte, eller hörde inte. Jag sa att jag kommer att sakna honom, han svarade att han kommer att sakna mig med. Han prata om J, att när han ska komma tillbaka, då vill han träffa henne, eller bjuda till henne nånting. Han säger, att hon är så söt, och gullig ,att han vill leka med henne. Jag tänkte inte prata med honom idag, öppnade skype, men han är offline just nu. Hittade inte honom badoo heller. Jag vill inte störa honom, när han har mycket att göra.Hoppas att imorrn kan prata med honom sista gången.Vet inte , om han har tid imorrn. Men nu jag vet efter det att han ringde mig, att han känner nåt hos mig.Annars skulle inte han ringt ju. Men han vill inte öppna sina känslorna. Jag vill säga till honom de ord( jag älskar dig), men vågar inte just nu. han säger inte, men tänkte att säga de på arabiska,när träffar honom , när han är tillbaka. Om bara kan ge en kram, en puss till honom, innan han ska åka,men det kan jag inte göra.
Imorrn ska börja klockan 9, inte klockan 8,då kan jobba bara 6 timmar igen. Han ska sluta redan klockan 2, för att han ska till läkare, han har ont i ryggen, han ska ta sjukskrivning 2 dagar.

16.juli

Jag är trött snart, ska gå lägga mig. Tittar bara lite på tv.
Var inne i skype, han med, skrev bara "hej", han svarade samma, hur mår jag, frågade om han är uppdagen, han svarade "ja". Tror inte att han ska ringa mig ,om han har mycket att göra. De sista dagarna kommer han att vara uppdagna. Jag vet. Tänkte imorrn skriva till honom i skype, men kunde inte vänta. Hoppas att kan prata med honom imorrn eller på onsdag. Jag är så avundsjuk, för att han 'är kvar på badoo, och han har lagt upp 2 till bilder nu. Men kan inte fråga, vad gör han där. Sen det är slut mellan oss direkt. Vill bara visa honom, att kommer att sakna honom mycket, att visa sin kärlek. Nu ska dricka te, och tita filmen.

15.juli

Söndag idag. Planerna ser ut såhär: Väntar när M kommer, och tar hand om J. Hoppas att han ska ta henne, och åker ut. Sen måste plockan sakerna här i vardagsrummet. Hans grejerna, som vill inte ha här. Det mycket att städa undan. Ska lämna i förrådet. Sen städa lite igen. Senare har jag tvättstuga.
Jag är lite trött, sov inatten ca klockan 2. Han kom före klockan 22.J sov inte, hon var vaken. Hon ville träffa honom. Sen lade J sova, att mamma ska ha vuxenprat. Han sa , att hon är så söt och gullig flicka. Vi mysa tills halv ett,sen promenerade med honom till station. Det känns bra, att vara med honom. Det var nu sista gången vi såg,innan han ska åka. Men han sa att vi kommer träffa efter han kommer tillbaka. Han berätta, att han fortfarande söker egen lägenhet,han ville inte prata , varför han ska inte till ex. Det hände nåt med de. Han skulle få en lägenhet i Sigtuna, men han sa nej. Det är så långt. Igår kännde jag, att det saknades nåt, han ville inte prata  om oss, byta ämne. Jag vet inte, eller kanske han vill inte visa, vad han känner. Men vi hade det mysigt. Mysa hela tiden hos honom. Hålla varandra.....Nu det är bara 4 dagar, sen åker han. Han måste nu få sälja sin bilen, innan han ska åka. När han ska tillbaka, då han ska vara utan bilen. Om han få lägenhet långt från Märsta, sen måste köpa,Det tar mycket pengar för bilen. Jag berättade inte att jag ska ta körkort, nu när jag har semester. Vill fixa det själv, och sen när är klar, ska berätta. Men det kommer att vara tufft tiden. Nu läser boken bara, sen ska börja läsa lite allvarligare. Den boken är lite lättare att förstå. Andra har mycket svårt att förstå. Ska sälja den andra boken. Få lite extra pengar.
Har börjat skriva kassabok nu, att ser var går pengar. Räcknar för maten nu ca 1500 krona. Tänkte ta ut kontakt, och lämna andra plånbok, och använda bara för maten.
Imorrn få lön, betalar för skola, och sen lite räckningar. Sen ska ta lån, behöver ca 7000 låna sen. Men det är mycket. vet inte om få bostadsbidrag, eller M betalar nån extra. Vill inte fråga själv.
Ska kolla runt här. Nej, ska betala vad tänkte att betala.
Senare på kvällen. Har tvättstuga, kyckling i ugnen. J på vägen hem. M tog ut henne lite. Skulle hämta henne föra klockan 7. Jag är så trött, vilade 1,5 timmar, läste boken, nu surfa runt. Skrev till honom. hur han mår. svarade själv att jag är trött, och ont i fötterna och rumpa. Jag väntar inte att han ska svara eller ringa, men håller min skype öppet. Ska tvätta mina hår, ducha J oxå, tvätta hennes hår. sen sova tidigt, men det går inte. Måste sluta tvättstuga först, sen kan jag ducha, torka håret. Kommer inte sova före klockan 10. Nästa vecka har J sista vecka i simskola. 4 dagar stressa med henne, sen det är lugnare. måste kolla trafik från jobb, tvärbana inställd.
Nu var M och J hemma ca 5 min. Och J ska sova hos honom. Packade väska. Det känns så tomt, att vara ensamma nu.Måste packa hennes simskola väska.och ta med sig till jobb.Och jag har mycket tvätt att fixa. nu är alldeles själv hemma. Det känns så konstigt, det händer inte ofta,men det är bra att vara ensamma. Tror inte att han tar kontakt med mig ikväll. Han sa att hans kompis ska komma på besök. Det betyder, inte tid för mig. Jag är inte besviken.

14.juli

Idag vaknade J redan klockan 6,men jag vaknade ca klockan 8, åt frukost. Sen började städa, hann städa toalett-duchen, sen krovköket. Inte mer. Det är mycket att städa. Tar det lugnt. Nu har fixat, postat mina papper till FK, handlat mat, ätit lunch. J tittar på tv lite, jag bara surfar. M ringde, fråga hur vi mår. Känns att han är inte ok, Han ska komma hit imorrn. Ska ta J ut snart, hon vill cyckla lite. Det kan komma regn snart.
Idag för 2 månaden sen träffade jag N, det var 10 dagar efter jag fyllt år. Det var min drömm att träffa nån. Jag träffades, blev kär, och nu.Det är inte som hade tänkt mig. Han kom inte igår, men jag väntade inte att han ska komma. Men nu skickade sms, att "lycka till för bil säljande",men han svarar inte ju. Kollar att han är hemma. Han skulle gå och göra service till nya bilen. Han sa igår, om han ska sälja bilen, då kan han komma hit. Han sa- jag vill komma till mig, men kan inte, han har ingen pengar , att köpa bensin. Han ska sälja bilen sen. Men jag kan inte hoppas på honom, att han ska komma. Men det känns inte bra, jag saknar honom just nu så mycket. Han sa oxå. att vi kan träffa, när han kommer tillbaka.Det betyder ca 6 veckor, måste vänta. Han ska åka om 5 dagar. Han kommer att vara uppdagen, innan han ska åka nu. Jag tänker på honom, men vad gör han. Han vet, att jag saknar honom. Just nu vill inte börja störa honom, om han har såld bilen. Tänkte inte börja prata med honom själv, han kan prata. Kanske ska börja prata i skype på måndag, om han har inte tagit kontakt med mig själv.
Tänkte baka brownie idag, lite lyx hemma. Ok, ska gå ut med Jenna nu. Återkommer lite senare.
Klockan över 6. Fun fun säger bara. jag bara skrev -hej gick det bra att serva bilen, det var allt. Nu han logga ut som igår. Ingen ide, att kontakta honom just nu. När var köket, stängde hans sida i skype, men kom tillbaka var det öppet. M hade öppnat det, jag vet. han sa inget.
M kom hit, ringde, men hann inte svara. Nu de ska ut att cyckla. Måste ta det lugnt. Ska börja städa lite sovrummet, fixa kläderna.
Städat lite. Kollade hela tiden skype, ville ringa, sen nej, och samtidigt ringde han. Berätta , att tänkte ringa till honom. Han sa, att han vill komma till mig. Med pendeltåg, Kollade, när kommer pendel, och när går sista pendel till Märsta. Sen sa han bara, att han ska ringa till mig.(om han ska komma eller inte).Jag vet inte nu, om han ska komma eller inte. Ska jag vänta honom eller inte. Vet inte. Han kan ringa och säga att nej, han ska inte komma. Jag blir galen, om han ska komma nu. En pendel kommer 8.34 nästa efter halv timme. Och sen åker han en timme, sen ska komma hit. Nu ringde han igen.Han ska komma.
Han är på väg, kollade badoo, han var i Märsta.Kommer han nu 8.34 eller tar 21.04.Han kommer äntligen, orkar inte vänta så länge.

13.juli

Fredag idag. Skönt att vara ledig nu 2 dagar. M gick redan igår sova hos Shaid. Han ska komma och packa idag, tror jag. Jag tror att han blev besviken, att jag hade träffat nån. Men nu han vet. Men sa , att det är inte seriös.
N ringde inte tillbaka. Jag tror att han förstod, att ex var här, och ville inte prata med mig. Han blev arg,tror jag. Men idag tänkte skicka meddelande,att han flyttade igår. Kan jag gå vidare med N eller inte, jag vet inte ju. Han kan börja undvika mig igen,jag vet inte. Bara en vecka kvar , sen går han. Jag hoppas att kan träffa honom, eller han kan komma hem till mig nu. Nu måste han inte vara orolig, att  ex kommer. Kommer han att svara på min meddelande. Tänkte göra det , när jag har rast. Hoppas att han har skype online. Just nu är han online , hela natten, dygnet runt.Men hittade inte honom i badoo. Men han är offline, och han är hemma. Lättnad lite. Ska börja fixa mig. Sen väcka Jennica. Hon vet att hon ska stanna hemma med pappa,, men nu är han inte här. Vet att hon kommer att bli ledsen.
Efter jobbet:
Sitter här, och sa Hej till honom,men han svarar inte. kanske ska vänta igen 2 timmar, eller han är uppdagen. Jag skickade meddelande- äntligen ensamma, ex flyttade igår, han var kvar,när du ringde igår.Mår så bra nu. Han svarade inte. Kollade badoo, han är hemma. Men kanske kan inte prata nu, han svarar när det passar till honom, Jag vill gråta just nu, jag är så ledsen. Kom hem, ingen M, det känns så tomt här. Men saknara min N så mycket, om en vecka kommer han att åka, kommer jag träffa honom eller inte. Jag  vet inte, vi träffades för 3 veckor sen nu.Jag vill bara honom just nu, hålla, krama....tårarna kommer. Bättre att gråta allt ut,men det gör onte i hjärtat just nu. Ska ta min kvällsducsch, vet inte när han har tid ju. Jennica somande på soffa redan. Tänkte gå handla, men inte nu.
Efter klockan 8. J sover fortfarande.
Jag var i skype, han hade loggat ut. Ok, Tänkte han vill inte prata med mig. Ville ringa honom,men tänkte ju att han ska inte svara. Men han svarade, Pratade ca halv timme. Han vill komma till mig, men han skulle sälja sin bilen idag, men köpare har inte ringt. Sen sa, att om han ska sälja bilen, sen han ska komma direkt till mig. Men tror inte att han ska komma. Nu när slutade , han kom in till skype. Ringde direkt honom, fick se honom. Prata lite. Han berättade. att Sigtuna hem ringde, att han ska få lägenhet i augusti, men han sa att han vill inte. Att när han ska komma tillbaka, han ska ansöka igen. Börjar tänka, om hans ex. Är hon här eller han bara säger. Jag förstår inte. Jag vet inte vad ska göra med honom. Jag saknar honom så mycket, jag sa till honom. Sa att vi kan träffa, när han är tillbaka. Det är lång tid. Jag frågade, om han kan komma hit imorrn. Han sa, om han har tid, Han måste sälja bilen. Jag vet inte vad ska göra. Han sa, att han ska åka redan på torsdag morgon. Jag vet inte vad ska göra med honom. Jag känner att han vill inte träffa mig. Jag frågade, om vi kan ha kontakt, innan han ska åka. Han frågade, varför han ska kontakta mig. Frågade, om han vill inte träffa mig. Han svarade, att han vet inte. Börjar ta det lite som, han vill inte träffa mig. Men samtidigt säger. att han vill träffa mig, han vill komma till mig. Jag förstår inte honom. jag loggade ut, han är oxå utloggat nu.
Fredag idag, och J sover redan. Vad ska göra imorrn, vet inte. Om han ska komma hit eller inte,Men planerar inte, att han ska komma nu. Ingen ide, att fixa allt. och sen han kommer inte. Ska kolla på tv nu, om det kommer nåt.

12.juli

Idag få veta, om jag kommer in eller inte. Men jag drömde att jag hade kommit in, men det var ju bara dröm.
Igår var länge i skype, men han ville inte kontakta mig, inte jag heller. Logga ut, sen kollade badoo, och han är kvar där. Tidigare har kollat honom, och hittade inte honom, då tänkte att han hade lämnat badoo, och nu. Jag vet inte vad jag ska göra, jag saknar honom så mycket, me jag får inte prata med honom just nu. Tänkte ju vänta några dagarna, sen , men det kan hända, att han svarar samma, att han mår inte bra. Hoppas träffar honom igen idag.
Igår M berätta att han ska ta pappaledigt , nästa vecka kanske. Det blir lite lättare, men men. han sa oxå. att han ska flytta, kanske ska redan ikväll. Nä, ska gå springa lite, det regnade, men nu det är slut.
Efter jobb.
Ingen skola, reserv alla plats, bästa var plats 83, sen andra upp till 600 plats.
Jag slutade klockan halv fyra, var i mobilen, och kollade att han var i skype, lämnade öppet. Sen kom byta kläderna han hade ringt 2 min i halv fyra. Sen ringde , men han svarade inte, sen skrev bara "hej", sen efter 10 min han ringde, men fick inte prata , svarade, men han hörde inget, tror jag. Sen skrev att vi kan prata senare, när är hemma. Han läste det, men svarade inte. Han är på jobbet, kollade badoo. Det är så lätt, att kolla där. Men varför han ringde, jag förstår inte. Mår han bättre redan nu. Eller han tyckte om det sista meddelande "jag saknar dig"på arabiska. Varför ringa klockan klockann halv fyra. Nu snurrar han i mitt huvudet igen. Hoppas kan prata med honom senare, när är hemma. M har packat sina kläderna, slängt en soffa. Han ska flytta., då kommer han inte sova här, hoppas jag. Han är ledig idag, tror jag. Han sa igår. Han ville att planera pappaledigt. Ska hjälpa honom, men var är han nu. Han svarar inte på sms. Ska hämta Jennica, sen ska till simskolan.
Klockan är åtta, sitter vid data. M är kvar, jag sa "hej" till N, men han svarar inte, han har inte läst, eller kan inte prata nu. Han brukar svara direkt annars. Men det kan hända, att han ska ringa direkt. Men M är här. Han ska flytta, men fattar inte, när. Han har packat sakerna, tänkte att redan ikväll kan vara utan honom, men nej. Han vill ta ju pappaledigt, sen frågade, om han kan stanna kvar här. Jag sa nej. Han frågade ,om jag har träffat nån. Jag svarade, att ja, frågade vem är han, varifrån kommer, hur länge har varit här. osv. Han är orolig. Men nu vet han. Kan jag få prata med min älskling ikväll eller inte. Jobbigt, att M är här, kan inte sitta här i skype så länge ju. Måste gå ducha oxå,J ska vara ledig imorrn. Han ska inte jobba. Ska hjälpa honom att fylla papper.
Nu hjälpte honom att fixa papper, sen han sa att det är lite pengar, att jag kan jobba. Vad i helvete gör han. Hatar honom. Säger att jag ska ta pappaledigt, sen bara , nej. Nu kan han flytta ut. Nu kan han ta J bara söndag och måndag, som vi har pratat.Jag vill inte ha honom här nu mera. Bara gå. Och min kompis N vill inte prata med mig, öppnade skype igen, men han svarar inte. Han måste vara uppdagen. ca 2 timmar väntar, men nej, han prata inte. Ok, han kan vara själv. Men varför han ringde, att prata med mig. han ville säga nåt, eller och nu. nu han svarade, sa hejm´, nu skriver vi, M är bakom mig på soffa. ska skriva lite med honom.Han ringde, fick prata bara 5 min, han såg att flyttade runt i rummet, sen sa att han var uppdagen, att ska ringa senare. men när. Ska jag vänta nu.sa bara "hejdå".Eller han såg mig gå runt, och tänkte att min ex är kvar här. Nej. Han kan inte tänka så.vet inte. Men M ska flytta imorrn. Ska lämna skype i mobilen kvar,om han ska ringa nu. Ska skriva lista, vad ska handla imorrn.
 
 
 

11.juli

Morgon:
Imorrn ska få veta, om jag kommer in till skola eller inte. Men tror inte på det. Kan hamna på reservplats.
Jag sov sådär inatten. Tänkte på honom självklart. Han mår inte bra, men hoppas att han ska bli bra igen. Han vill inte prata med mig om, varför han mår dåligt, men det känns, att det är hans bostad, att han måste flytta. Nu vet jag inte, var är hans ex. Varför har han inte flyttat redan nu till henne? Är hon här?Tänkte lämna honom i fred,inga sms, kanske ska börja prata i skype om några dagar, hur är det med honom, om han mår bättre. Jag vill att M ska flytta ut, men tror att han ska flytta när han är ledig. Han ska fixa alla papper., byta adress. På lördag ska fixa alla mina papper. Sen kan posta till FK. Sen hoppas, att jag hat rätt till bostadsbidrag.
Ute det har regnat, ville inte springa om det är regn. Men det der ut , att det ska bli fint vädret.
Igår smörjade andra dagen med brun utan sol, och det ser lite brunare, men inte så mycket som förra gånger. Idag kanske ska få paket från Bodystore, beställde olja, och ansiktstvätt. Mina hår mår bra, jag vill ha ju lite ljusare , men vet inte om vågar färga. Men kommer att snvända samma färg , som nu sist. De slingora är inte så ljusa, det är som ljusbrun, och det kan passa till mig. För att frisör sa , att blond passar inte till mig så bra. Inte så blond, som jag var sist. Kollar de gamla bilderna, och ser själva, att det är inte fint. Måste börja räckna nu mina pengar ju, om kommer att klara.
Kvällen klockan 8.
Idag när gick till jobbet , träffade honom i alvik, han gick till tunnelbana, han var överaskad, när han såg mig, tänkte vilken väg tar jag. Nu börjar tänka på honom igen.
Jag skrev ju igår till honom på arabiska "jag saknar dig", han var offline, när skrev det. Då kollade hela tiden, om han har varit inne. Han var on online för ca en timme sen, sen offline. Tänkte att han kanske såg, när var online, då loggade han ut. Ok. Nu är han onlne, och nu han har läst det sista meddelande. Men jag ska inte börja skriva med honom nu. Jag vet att han är inte bre. Det är ingen ide, att börja prata igen. När han mår bra, kan själv skriva. Han är kvar där. Jag tänker på honom så mycket. Redan nästa vecka kommer han att åke, jag vet inte när, men efter fredag. Och det känns, att vi kommer inte träffa nu innan han ska åka. Kommer det vara slut mellan oss? jag vet inte. Han har inte sagt , att ring inte mig, eller skriv mer meddelande.Eller radera mig på skype. Men han mår inte bra, då det är ingen ide, att prata med honom, För att sist eller första gång, han var inte ok, då var han riktigt arg, då sa han att radera mitt nr, badoo, allt. Efter några dagar han ringer, som ingen har hänt.Men nu är han ( tvärbana ) kille tillbaka. Hoppas att ska träffa honom igen, och alla de dagarna, som ska jobba nu.
Igår berättade till Claudia, att jag och J-s pappa ska skilja sig. Hon sa inget.Ska gå och ducha, och tvätta hår,sen måste håret torka.
 
 

10.juli

Efter jobb och för J-s simskola. Hade tid, och kom hem. Nu tänkte skriva lite.
Igår fick inte skriva prata med honom mer. Ville inte börja själv heller. Kanske idag han har tid över för mig. Jag saknar honom så mycket, jag vill krama honom på riktigt, jag vill att han ska komma till mig, men vill inte säga det.Förra vecka han sa redan 2 kvällar, att han kommer till mig,men han kom inte.Ja, han var här, när jag var inte hemma i lördags.Jag räcknar dagarna, när han ska åka ju. Det är bara 10 dagar kvar. Jag är rädd, att kommer inte att träffa innan han går. Jag bara hoppas, att han saknar mig oxå så mycket.
M var hemma, när kom, eller han började jobba. Han lämnade papper, att lägenhet är nu i mitt namn. Frågade, om han har flyttat, han svarade ja.Vet inte,om han ska komma hit efter jobbe eller inte. Han ska ringa senare säkert. Jag är ledsen, för att kan inte vara med N, när behöver honom. Jag hoppas, att få se honom,, och säga vad känner.Jag ska inte ringa honom, han svarar inte, jag vet. Han pratat bara i skype med mig nu. Men kommer hem efter klockan 7, sen ska äta maten, sen ska lägga J. Tänkte öppna skype, men inte skriva , eller ringa. Det är han som ringer alltid.
Ska gå snart till J-s simskola. Kanske senare ska skriva, hur det gick med honom.
Klockan 8, och jag är så ledsen, vill gråta ut mig. M skickade meddelande, att han ska flytta snart, ska fixa bara papper.Efter det kommer känslorna, att vara utan nån, det gör ont,Nu måste klara mig själv, men det kommer att vara jobbigt, om kommer må dåligt.Just nu känner att jag är ingenting.Tårarna bara rinner, jag tänker bara på honom, vill prata med honom, se honom, krama, pussa. Jag vill känna att jag har nån att hålla. Han har inte kommit till skype, passar redan efter klockan 5. Det betyder att han är inte hemma. Kankse han är hos henne, jag vet inte.Jag vill inte ringa, för att han svarar inte, jag vet. Kan prova bara en gång,nej. jag får inte, han kan prata, när det passar för honom. Jag vet inte vad jag gör med honom, jag har så starka känslorna, om han vill inte träffa mig mer. jag vet inte, det vill jag inte. Jag vill bara krama honom. Nu loggade ut mig. jag kan inte bara sitta där och vänta ju. Han vet att jag brukar vara där efter klockan 8. Jag vill bara ringa, men det är ingen ide, för att han svarar inte, jag vet inte. Då ser han direkt, att jag är galen i honom. Nej, ska gå och ducha, och gråta mig ut. ALLT vill ut från mig, alla tårarna.
Han kom till skype, men inte prata. Ringde klockan halv 9, men han svarade inte. Nu sa bara hej, och hur mår du. han svarade att han mår inte bra, frågade vad hände, han sa inget. Sen ringde, men han ville inte prata. Nu skrev meddelande på arabiska -jag saknar dig
Nu skickade sms, att det blir bättre. Han ska åka nästa vecka, jag förstår att han har mycket att tänka på, men han brukar vara några dagar , sen är han ok igen. hoppas jag, han loggade ut direkt, när hade skrivit med mig, då min meddelande väntar. Nu vet att han är inte ok. Låter honom att vara.

9.juli

Jag vet inte vart ska börja.Började må lite dåligt igen.
Kunde inte låta bli, att ringa honom, och ringde, klockan halv fyra,men han svarade inte. Ok, han kanske ville inte prata , ingen problem. Nu senare igen ringde, han svarade inte. Ok, vad tänkte jag då, han måste vara hos sin ex. Men nu han kom till skype, då måste han vara hemma. Jag var helt säkert, att han svarar inte. Jag skrev bara, att hur mår du. han svara, att bra. Nu frågade, att om han är hemmam,men han svarar inte mer. Tror han kan inte prata, annars han skulle ringa direkt. M är här, vad kommer hända, om han ringer, och M ser. Nu vet att han mår bra.Och M ska inte flytta idag.Jag skulle varit så glad. Men nix. Han var ute i skype, nu igen inne. jag tror att han är ute. Han svarar inte ännu.eller ringer. Nu han svarade, han är hemma, ska prata senare.
J var idag i simskolan, det gick bra. Men hon fick feber. Och det var borta, som M sa, men nu det var tillbaks, Hoppas , hon ska bli ok  imorrn.
Jag sa till honom, att ska ducha, sen kan prata eller skriva. Han sa ok. Allt bra mellan oss.

8.juli

Söndag idag. Snart ska börja tvätta, som vanligt alla helger. Skrev till mamma mejl. Hoppas att hon är inte orolig mer, efter det när berättade att vi har skild oss nu. Jag har 4 veckor kvar på jobbet. Sen börjar plugga plugga. Måste bara få ihop pengar nu. Har inte tagit mer lån. Jag kan inte ju betala allt 8000 krona på en gång. Jag vet inte , kanske måste ta för 3 månaden, men vill inte betala extra ränta ju.
Min hud mår så bra, mina ben är så lena, min ansikte oxå ju, gjorde trådning igår.och plocka ögonbryn. Nu kan vaxa själv mina ben, och kankse min bikinilinje, vet inte. Hon som jobbade på salongen sa, att behöver använda olja på ansikte, det är torrt, så visade olja för 250 krona en liten flaska, men köpte inte, men kollade runt, och hittade en för 70 krona. Då tänkte prova det.Måste ta hand om mig själv ju. Ikväll ska till frisören, ah .vilken kommer jag se ut sen.
Vill inte skriva om honom just nu, men tänker på honom.
Nu ska börja tvätta tvätta.

7.juli

Morgon:
Lyssnar Spotify, och mår bara bra. Snart ska lämna J till Anja, sen ska dra till tyresö till salongen. De ska till stranden, kanske. Packar hennes väska klar.
Idag han ska köpa bilen, hoppas jag. Han sa, att klockan 11 ska gå. Tänkte önska honom" god luck".Ah hur jag saknar honom , vill träffa honom,vill att han ska komma hit ikväll, men tror inte.Ska till salongen, sen ska till Anja,hon vill grilla. Hon frågade att J kan sova över, om jag vill träffa honom, men sa att det behövs inte. Kanske nästa vecka vi kan åka, det var ju bara 40 krona för en hytt. Det är nästan ingenting. Jag vet  inte om han vill åka ju.
Ska klä på mig nu, sen ska ducha, sen ska gå.
Kvällen klockan över 10.:
Idag var i salongen, det gick bra. Sen tänkte ringa till honom,men han svarade inte. Ok, han är uppdagen, efter 10 min kanske han ringde.Han frågade om jag var hemma, jag sa nej. Han var hemma hos mig med sin ny bilen. Jag visste inte, att han skulle komma hit. Han blev besviken, jag med, sen han åkte hem till Märsta. Jag åkte till Anja, grillade där lite, sen kom hem ca klockan 9. Öppnade skype, skrev att jag är hemma, om han vill prata. Han ringde direkt, men J skulle sova, då sa om det är ok, att kommer om 15 min. Nu pratade ca en timme. Han frågade, vad jag gjorde i salongen, att visa, då visade . Han sa ok. det är fint. Pratade som vanligt. Han vill inte åka nästa helg med båten, känns att kommer inte att träffa honom då, om 2 veckor han ska åka. Han sa att vi kan träffas i september, om jag vill,efter hans semester. Måste jag vänta honom så länge. Berättade att ska till frisören imorrn. Han sa ok. Sa, att jag kan komma till honom efter det. Men han sa, nej. Jag förtår, han vhar ingen plats, han tänker att ha sex med mig. jag vill inte ha bara det. Han sa, att han ville träffa mig idag, men jag var inte hemma. Jag hade redan planerat det salongen. Jag var ledsen, att fick inte träffa honom, Sen det var allt vad vi pratade. Sa bara "vi hörs". Det betyder att vi hörs. När han är arg, då brukar han inte säga, bara hejdå. Och det brukar vara nu ofta, att vi hörs i skype. Jag vet inte när ska träffa honom, jag vill att M ska flytta redan på måndag. Han är ledig då. Jag vill att han ska komma hit. Men han vill inte komma för att min ex är här. Och jag förstår. Nu måste diska, det dumma M har inte diskat. Orkar inte mer, att göra allt hemma.

6.juli

Morgon:
Jag sov ganska gott, tänkte inte så mycket på honom. Kände lättnad, efter att skickade det sms till honom. Hoppas att han kändes oxå bättre, att han vet att jag är inte besviken eller arg att vi ska inte åka.Jag bryr om honom, jag vet att han är nu så här några dagar, sen kommer han att bli bättre igen. Snart ska till jobbet, J vaknade. Berättade att hon ska inte sova över komisar. Hon blev lite ledsen, men sa att mammas kompis blev sjuk, att han kan inte åka med mamma. J förstod. M kommer nu att flytta. Nästa vecka kommer lägenhet att vara bara i mitt namn.Sen kommer han att flytta. Äntligen. Det känns bra, att han går. Nästa vecka ska jobba 5 dagar, och kommer att fråga jobba 7 timmar. Bara fredag kan jobba 8 timmar. Hoppas idag kan jobba 8 timmar, för att Mariola(arbetskamrat) är ledig idag. Imorrn ändrade tiden nu klockan 14. Då kommer att lämna J klockan 12 .
Efter jobb:
Nu är jag hemma, och sakanar honom så mycket. Att vi ska inte åka imorrn, gör lite ont. Ringde , när han hade rast, men han svarade inte, sen skickade meddelande, att ville bara veta om han är ok, att förstår att han vill inte prata med nån. Önkade bara trevlig helg, vi hörs. Kollade han är inne i skype, och jag hittade inte honom på badoo, tror att han har plockat bort sin profil,har tidigare oxå kollat och han finns inte där. Men det spelar ingen roll. Börjar tänka på honom igen, att inte kunna träffa honom. Vill hjälpa honom, att han kan hitta bilen, som han ville köpa, men vet inte om kan hjälpa. Ska google lite,kanske hittar nån.
Kvällen:
Kollade sidorna, att köpa bilen. Tänkte ok, han vill inte prata med mig. Skrev bara till skype"hej" och han svarade.skrev att vill hjälpa honom, att köpa bilen, att hittade sidorna. Sen han ringde. Han sa idag, att han ska köpa bilen imorrn, han hade hittat. J var här, och skojade hela tiden med mig, kollade honom. Han ville inte visa till henne, men sen de pratade. Han skrattade, jag tror att han gillar barn. Det är bra. Sen sa han, vi kan åka imorrn. Sa att vänta nu, ska kolla biljetterna. Men det fanns för 500 krona, han sa nej. Jag sa, att kan betala, men han sa nästa gång. Sen han slutade, men han sa "vi hörs". Sen kollade nästa lördag, fanns för 40 krona för en hytt.  Skrev till skype, men han svarade inte. Han är online, men pratar inte just nu. Ska logga ut. Efter det att fick prata med honom, mår bättre. Jag trodde inte att han kommer att svara , eller ringa till mig. Vet inte när ska träffa honom. Men sa att saknar honom, att om han vill kan komma hit. han sa inget.
Imorrn kan lämna J, till Anja, de ska till stranden kanske.Ska kolla om det kommer nåt på tv.

5.juli

Morgon:
Jag vill skrika av lycka just nu. Jag är som en fågel i himlen just. Känner så bara.
Igår skrev bara "Hej" i skype, och han började skriva tillbaka, och sen självklart ringa och prata ca en timme. Han ville komma hit. Han tänkte komma, men ville inte ta bilen.Det skulle tagit ca 1,5 timma att komma med tåg. Nej, han kom inte. Samtidigt ringde M,och sa att han ska komma snart hem....men sa inget till N.Sen frågade N, om han vill åka båt med mig nu på lördag. Han tänkte, och sa ok. Men jag har så många planerna nu på lördag och på söndag ju. På lördag har jag klockan 12 vaxning(ska ringa och boka senare tid), sen har jennica kalas på lördag, sen frisör. Men tror att klarar allt , att måste avboka nåt helt. Igår prata med Anja, hon kan ta J. Då kan J sova över där. Jag vet inte vad jag gör. Jag fattar inte att han vill ha mig, var är hans ex. Jag frågade honom, vad kommer säga din ex, eller hon kan ringa dig. Han blev arg på mig ,sa tänk inte du på min ex, det är jag som tänker på henne. Jag sa bara förlåt. Kommer det hända, att äntligen kan vi vara tillsammans hela natten. Vet inte. Ikväll ska boka biljetterna. Kolla igår, att det var cinderella, som passade till mig. Hoppas , det är ok för honom.Nu de närmaste dagarna kommer att vara uppdagen mycket. Och jag tänker inte säga till M. Ska fixa mig nu för jobb. Sen väcka J.
Kvällen:
Idag skickade viber meddelande, om får jag bjuda kryssning. Klockan före 4 han ringde,men hörde inte , Nu klockan 6 ringde han, han sa att det är ok, att jag kan boka,men han har en kompis, som vill följa med. Men nu kollade , att det finns hytter kvar. Nu han ringde skype, att hans kompis vet inte. Då kan inte boka till oss eller. Nu måste vänta. Och nu kom hans kompis hem, han kunde inte prata mer. Nu måste vänta , när han har tid.
Hela dagen har tänkt på honom, om det är sant, att vi kommer att åka båten tillsammans. Ah , orkar inte vänta de 2 dagarna nu. Det är en evighet. Men tiden går snabbt.Saknar honom så mycket. Måste tvätta lite kläderna, för att nästa tvättstuga fick nästa vecka på fredag.
Kvällen klockan 21:
Just nu vill bara gråta.Fick prata med honom. För några timmar sen, när han slutade jobb, han var så säkert att vi ska åka, och nu. Han hade hittat bilen, som han skulle köpa. Men nu hade pratat med sin bror, att det är inte bra bilen. Han skulle köpt på lördagen, klockan 10 -11.Och han blev stressad, nu vill han inte åka, och inte prata med mig heller.jag förstod direkt. Sa bara att han ska gå ducha, Han var så säker, jag var så säker,och nu. Jag skulle haft barnvakt, och allt och nu.Skickade sms till Anja, att behöver inte lämna J över., att ska prata imorrn. Jag blev besviken, men jag visade inte ut. Jag sa, att ta det lugnt, nästa gång.Att det är inte bra att åka, om en är stressad. Jag förstår direkt, när han blir stressad. Han sa , att han har så mycket i huvudet, att han måste flytta sina grejerna innan han ska åka. Ingenting om sin ex, att han ska flytta till henne. Jag börjar blir ana att , han har inte ex här, eller han har problem med henne. Jag vet inte, det känns lite konstigt. För att hans ex kom förra vecka tillbaka, varför han är kvar hos kompis, och nu sa att han måste flytta sina grejerna. Jag vet inte, han ändrar sig så snabbt. En dag och sen natt. Nu måste lämna honom ifred. Inte störa honom.Men nu vet jag inte, vad han vill. När skulle sluta, sa att saknar honom, han sa samma här. Nej, måste lämna honom, att vara.
M ringde, att han kan flytta till Shaid. Att ska fixa lägenhet till mitt namn, att behöver papper. Beställde personbevis. Nu när lägenhet är mitt namn, kan äntligen skicka mina papper in. Utan hans namn. Han sa, ok, att han ska flytta till Shaid.
Nej, nu ska sova, för att fick inte sova mycket inatten. Drömde om honom, att vi ska åka båt, att få vara med honom, men nu....

4.juli

Onsdag idag, klockan är bara halv 9. J är på dagis, jag är ledig idag. Tänkte gå till banken, lämna små pengar, och avsluta lån med M. Men var Nordea hemsida, och har avslutat båda lån, och nu är inte M med mitt lån. Men nu betalar lite extra, när står ensamma med lån. Tog tjugofem, och hade lån tjugatre. då har lite pengar över, men ska vara lite extra försiktig med det nu. Men ska börja att spara lite varje månad, att kan betala lite av lånen. Jag måste ju betala åtta tusen för körkort, behöver ta andra lån, men vill ta utan ränta. Hoppas att klarar.På jobbet känns att det börjar komma mer jobb, kommer att jobba nu 2 veckor bara 7 timmar.För att J har simskola, börjar nästa vecka.
Tänker fortfarande på honom igen, när pratade med honom. Varför han ville prata med mig , om han har  nu sitt ex. Han berättade ,att han tänkte att han har glömmt henne, att han har inga känslorna kvar, men han har henne i hjärta kvar. Jag sa bara , att jag förstår dig, om du vill ha henne. Han sa bara , att jag är en bra tjej. Men igår känns, att han saknar mig lite. Jag vet inte , jag såg hans ögonen, hur han tittade på mig, och tänkte.Varför sa han att han vill komma till mig. Varför han fråga, om min ex är kvar här? Tycker du att du vill ha honom tillbaka i framtiden? Alla de frågorna, vad han frågade, började tänka, att han tänker på mig. Frågade honom, om han ska åka ensamma, han sa ja. Jag vet inte,vad kommer hända nu. Varför jag skrev till honom, och varför han svarade.Bara en stor VARFÖR? Vill bara gå vidare med livet, och glömma allt bakom.
Imorrn kan få M veta, om han ska till visning, eller inte. Jag hoppas, att han ska få det lägenhet. Jag berätta till N, att hoppas att han ska flytta på söndag. Han fråga, varför säger jag "hoppas". Då berätta, att ansökte till honom en lägenhet. Varför N frågar , när ska han flytta.
Ska se vad ska göra idag. Kanske ska sola lite på balkong, sen ska ut till banken, och sen shoppa nånting till mig eller till J. Hon behöver sommarhatt.
Kvällen klockan halv åtta:
Mår sådär igen. Tänker igen på honom hela tiden. Bara varför????Vill ringa till honom, men jag får inte. Öppnade skype, han är online , men vill inte börja prata först.Började sakna honom nu efter igår.Jag vet inte vad ska göra. Vill ha honom nära, vill krama honom. Kankse ska säga bara hej, som igår, men tror inte att han kommer att svara. Idag kommer han inte att prata. Måste gå ducha J, sen ska själv ducha. Tvätta håret med.

3.juli

Morgon:
Vaknade med alarm, för att somnade igår med medicin. Kännde så dåligt, att gråt i sängen, sen somnade. Försökte att inte tänka på N, men kunde inte. Nu försöker tänka på min "tvärbana" kille. Idag ska ta bussen, sen byta till tvärbana i Liljeholmen, kanske hinner ta det tidigare, och kanske träffar honom, vet inte ju. Men måste komma över N ,det gör onte. Jag ser honom överallt, jag ser hans bil överallt. Det gör ont i hjärtat så mycket.
M ska jobba idag, då träffar inte honom idag, och inga mer dagarna, som att prata med honom. Imorrn hoppas att vara ledig, sen ska fixa alla papper.M frågar nu  hela tiden om lägenhet, när de ska svara . Jag sa, jag vet inte. Han är inte mer första plats nu. Det är inte säker att han ska få det lägenhet. Men hoppas. Han är säker, att han ska få. Men jag har sagt, att han ska flytta det här vecka. Fortsätter senare, när kommer hem igen.
Kvällen klockan över 22:
Idag fick jobba 8 timmar,sen hämta Jenna, sen komma hem, laga maten. När var på jobbet, gjorde igen badoo.Och bara besökare, fick ca 30 besökare.och sen meddelande. Prata med en kille, turk, han var ok, men prata inte så mycket. Sen bara kollade, att hittade inte N på badoo, men skype var online. Tänkte att han hade plockat bort sin profil. Vet inte. Nu bara öppnade skype, och skrev bara " hej", och sen han började prata med mig, jag kunde inte fatta, att han skrev , och sen ringa. Prata ca halv timme eller så. Han berätta, att han har kvar känslorna hos sin ex, han ska flytta till henne. Men när han prata med mig, sen hela tiden titta på mig, prata tit o tut. Sen att han ska komma hit. Men sist frågade, sen sa nej, han ska inte komma. Sa bara att jag ska ducha, sen ska lägga mig. Han vill ha mig, men han ska till sin ex, om han vill ha . Jag är för långt, och klockan är mycket. Ok, ska gå ducha snart.
Men jag fattar inget, att han började skriva med mig eller prata i skype. Fattar inte ännu. Nej, ska gå nu. Imorrn ska  inte jobba, men ha mycket att göra.

2.juli

Morgon:
Vaknade utan alarm, som vanligt. Ingen jogging idag, har röda dante på besök. Sov sådär inatten. Jag vilade igår lite, sen tittade ju fotbollen, Spanien vann. Jag höll tummarna för Italien.
Mina tankar snurrar hos honom,men det känns bättre, att raderade min badoo, att kan inte mer kolla honom. Han har krossat mitt hjärta, och jag kan inte ha honom mer,måste bara förstå det. Det skulle inte funka mellan oss, för att vi bor ju så långt ifrån varandra. Börjar tänka nu bara negativa sakerna om honom. Kanske sen det är lättare att släppa honom. Jag vet inte ju. Men just nu vill vara mig själv, utan att ha nån brevid. Jag klarar inte att bli kär såhär snabbt, jag vill hitta nån, men är rädd att bli igen besviken. , att bli sårad, det känns inte bra. Men livet går vidare, och det blir bättre. Här på blogg.se kan jag skriva öppet vad jag känner,skriva ut alla känslorna. Det känns lättare, att man kan skriva , vad man känner. Idag ska jobba, men vet inte om ska jobba 6 eller 8 timmar. Och imorrn, vet inte om ska jobba eller inte. Om ska vara ledig, då kan göra mina ärande. Fixa lite papper, skicka, osv. Vill inte ha med mobilen, men vill inte vara utan det heller. Kanske ska ta av ljudet. Nu ska fixa mig, sen väcka J.
Kvällen efter jobb:
Jobbade 6, 5 timma idag. imorrn kan jobba och, 8 timmar. Annars skulle varit ledig ju imorrn. Men kanske ska vara ledig på onsdag?Vet inte ännu. Men måste jobba ju mycket nu.
Idag det går sådär. Imorse tänkte att träffa honom, men missade det tvärbana, och kankse missade honom med. Vet inte ju. Om tänker på honom, kan glömma N snabbare.Och jag vill träffa nu "tvärbana" killen-mannen......Om han har inte semester. Kanske kommer inte mer att träffa honom. Jag vet inte hur såg honom, bara sådär, och tyckte att han såg bra ut. Nej, om jag skulle träffa honom nu närmaste dagarna, jag ska gå fram , och ge mitt nr. Jag vet inte det känns lite för mycket, men man kan ju prova. Jag vill komma över N snabbt, men det går inte, tänker på honom , ser hans bilen överallt, lyssnar musik, som han hade i bilen, alla minnen kommer ihåg. Det är så jobbigt just nu, men kan inte gå badoo, och kan inte träffa där just nu, men det finns många som skulle träffa mig, jag la min bilden, sen bara meddelander kom fram.Men han( N) finns där, och det kommer göra mest ont, att see honom där. Vill inte öppna min skype, jag vill att han radera mig bort  skype, men han gör inte det, jag vet inte varför. Varför han vill hålla mig kvar där, om det finns inte kanske vi mer. Måste komma bort från honom. Men hur. Jag tänker på honom, och kan inte tänka mig att träffa nån annan snabbt, att kunna glömma honom. Just nu vill att M ska flytta ut, sen kan börja ta det kanske lugnare,jag vill inte se honom här. Vill inte prata med honom. Det gör mera ont, när det är slut mellan mig och N. Han skulle ge mig lite styrka, att vara stark,men nu...Nu kom M och J hem, ska äta middag

1.juli

Ny månad börjar. Tiden går så snabbt.
Min badoo är problem. Loggade in, och fick inte se besökare mer. För att jag hade ingen bild där. Och ser inte mer honom, ok. Nu lade en bild, håller kvar den bilden. ska få se.Kanske bara idag, om nån tar kontakt. Men kan inte träffa ingen just nu, för att tänker på honom hela tiden. Men kollade just , att han är hemma i Valsta. Han skulle flytta ju till sitt ex, men när. Eller vad väntar han?
Jag vaknade precis, ska ära frukost, sen ska börja ringa till simskolan, om de svarar inte då ska gå själv dit.
Jag hade min bild ca en timme, sen plocka bort, och sen började killar att skriva till mig, men svarar inte, det finns fina killar, men nej, jag klarar inte just nu. Fick se igen mina besökare. Han var kvar i min lista. Och han hade varit i Borlänge imorse.Kom klockan 12 kanske tillbaka. Jag ser när han är hemma i Valsta. Fann hur saknar efter honom, vill ringa eller skicka meddelande, men jag får inte. Kolla bara honom nu i badoo,men måste la bilden, om vill se mina besökare. Så bara la en bild, och sen plocka bort igen. Imorrn börjar ny vecka, nu hålla bara tummarna, att M ska få lägenhet här i Storvreten, och han ska flytta ut. Men jag sa att han ska flytta den här vecka, men N bryr inte om det, han har ny sin ex....eller blev han rädd, när skrev om mina känslorna.Jag vet inte, men kan inte bara lämna honom såhär. Kommer att skicka meddelande, när han ska åka till Lybien. Jag tänker på honom hela tiden, kan inte låta det vara. Jag är galen i honom,men jag måste plocka bort honom i mina tankarna ju.Men klarar inte att radera honom, måste radera ju i skype honom, sen kan radera hans nr. Men han kan radera mig i skype, om han vill inte ha ingen kontakt, men han har kvar mig.
Idag var ute med J i parken, det var solig, sen gick till badhuset, och hon kan börja simskola, betalade idag. Blev så glad, tänkte att nu är jag försent, men tur jag hade. Hon är glad oxå,men det kommer att vara jobbigt lite efter förskola, efter mitt jobb. kommer inte att jobba då 8 timmar.
Nästa vecka ska vara ledig, då ska fixa papper till FK, för bostadbidrag, och sen ska till banken, att stå ensamma ett lån. lämna lite pengar till konto med, jennicas pengar. Har ingenting kvar i konto. Men måste ta liten lån, att betala för körkort, men måste hitta vart ska ta lån.
J är ute med M, de ska handla, och gå till Mc.
Va mycket jag skriver idag. Nu har jag tagit första steg, och raderade mitt andra badoo konto, men jag känner att mår inte bra, om jag ser hans bilden där, eller jag kollar hela tiden vart är han nu. Tror att det blir bättre, om jag ser inte hans bilden så ofta. Jag är inte redo , att träffa nån annan just nu. Jag måste komma på fötterna, men kommer bli jobbigt tid just nu. Jag vill bara gråta, det gör så ont i hjärtat just nu, att det är svårt att förklara. Han vet vad jag känner, men det gör inte han. Han har inte samma känslorna ,som jag har. Han tänkte inte , att jag kan bli kär i honom,men han har nu sitt ex...och jag har ingen, just nu när skulle behöva honom mest, Han har inte sagt, att jag får inte ringa eller meddela till honom, men han kommer inte att svara. Kommer jag att klara vara utan honom, utan att skicka nån sms, jag vet att jag klarar inte, snart kommer jag skicka nån sms, jag vet, Men det spelar ingen roll för honom. Han kan läsa den och sen bara radera bort ju. Han vet att jag mår inte bra, men han bryr inte om mig mer.Men måste hålla bort från honom, det är svårt, att man har så starka känslorna, men man måste göra det. Efter regn kommer solen, efter mörkret kommer ljus.Måste sluta nu , att skriva om honom,men kommer skriva nu mycket om mina känslorna, hur det går .Dags att säga bye badoo i mobilen med...

RSS 2.0