31.detsember

Nu tog fram alla böckerna som tänkte läsa idag. Jag måste skriva klart rapport nu. Det finns inga mer ursäkt. 
Idag skrev på min FB, hur var mitt år och önskade gott nytt år och med bild som tog igår. Jag tänkte länge om ska lägga upp den bild. Det som ville visa med det att jag ä lycklig över det mest att flyttade hit och har hittat hem. Mina vänner trycker gilla knappen och vissa önskar " gott nytt år". Det som jag önskade mest var det om Daniel kommer också gilla det ...och han gjorde det och sa också " gott nytt år". Just nu betydde det mycket för mig. Jag behövde det att se att han har inte helt glömt bort mig. Nu tar det lugnare men fortfarande det gör ont. Men måste ta honom lugnt och om vill att det skulle bli med honom något då måste vara mycket försiktig att inte vara för på om kommer skriva honom. Tänker på honom. Nu försöker igen stänga av mobilen och inte kolla FB. Jag fick det som jag väntade. 

30.detsember

Idag kommer träffa honom. Vet inte hur det blir, är stressad redan nu. Han började göra sig i ordning, skrev han. Och han ska hör av sig när han börjar köra. Jag ä rädd att träffa honom, rädd att bli besviken. Så rädd för allt just nu. Men måste tänka positivt bara. Det är bara en lunch med honom, han kommer hämta mig hemifrån. Bara att inte börja drömma för mycket nu. Det är så svårt, igår började sakna Jonas. Helt plötsligt. Jag vet inte om jag gör rätt. Men tänkte i allafall prata med Jonas, vill veta vad han vill. Det är så jobbigt redan nu, med allt. 
Nu är han på väg, kommer vara framme vid kl12.30 tiden . Jag börjar bli så rädd att träffa honom nu. Jag vet inte varför...varför är jag så rädd att träffa. Rädd att det blir något eller rädd att bli besviken. Han vill ju lära känna mig o jag med. Det är så svårt just nu, skit om jag vågar gå ut nu när han kommer. Kanske kommer han köra iväg eller hitta på något att måste åka hem. Nu måste andas lugnt och vara starkt. Jag ville träffa honom redan för ca två år sen men bodde så långt. Nu är jag här och hittade honom igen, jag var besviken när vi fick inte träffas då. Men nu har åren gått och vi kommer ses. Det kanske blir vänskap istället men det gör inget. Om en timme ä han här...
Klockan ä över 17.
Det hände. Vi träffades. Det var den första ögonblick, jag kunde inte mer. Det bara hände, jag var så rädd att ses. Vi åt lunch i stan, lite promenera i stan. Bjöd hem honom ...det var lite fel.. Vi fika hem, han kom bara och kramade mig. Vi hade sex ...allt känns den stund rätt, båda ville...han sa att han vill träffas igen men , han såg hur jag var. Han vet att jag blivit besviken många gångerna, sårad och jag började nästan gråta. Han sa att han kan inte lova ingenting nu att jag måste jobba på mina självkänsla. Det var inte bara sex men jag vet inte mer om han var seriös med mig. Jag vet inte mer vad tänka. Han åkte såklart hem, det är mörkt redan. Sa att han kan stanna men han har tvättstuga. Jag är så jävla rädd nu, rädd att han försvinner igen att han svarar inte mig tillbaka eller läser inte mer mina meddelande. Jag måste förändra mig , jag måste vara starkt nu men hur. Innan vi kom hem han frågade mig om jag har pratat med Jonas. Varför frågade han det? Han ville veta om det är slut mellan oss. Kust nu är bara igen så ledsen på honom. Jag ville ses honom så mycket , jag ville vara nära honom, nu äntligen vi träffades. Det känns så konstigt med honom när jag vara kramade honom. Om han vill ses mer mig. Jag vet inte hur jag kan fråga honom. Om jag skriver honom att tänker på honom. Tänkte fråga att hoppas du kom hem. Jag vet inte , jag vill inte vara på nu. 
Nu lite senare vi pratades, jag berättade hur det är. Han vet inte just nu om han kan träffa mig, han vill men blev lite orolig på mig när jag var ledsen o förklarade att han måste fundera på det. Kanske blir det svårt för mig om vi kommer ses igen. Sa att tänker på dig, han sa samma. 

29.dets

Det är tisdag och ska iväg snart igen. Till bibblan. Det ä så jobbigt att skriva texten. 
Tänker på honom nu så himla mycket, det känns att han är lite seriös med mig. Igår skrev ungefär att det ä så trygg att gå bredvid dig och din kropp det pratar inte jag om...han fattade säkert vad menade o svarade att jag är go och sen skickade läpparna. Efter det skrev inte mer. Redan imorgon kommer vi att ses. Jag vet inte hur det går till, jag ä rädd att träffa honom om jag kommer igen att få de känslorna jag känner ganska snabbt de känslorna. Men är bara vänner med honom. Vi båda måste ju känna likadant nu att vill lära känna varandra. Jag vill inte helst tänka för mycket för honom. Men gör det redan nu. Imorgon när kommer hem då vet bättre hur känner . Om vi kommer att ses igen eller inte. 
Nu är det kvällen och började gråta igen. Lite vi pratade idag. Han kommer hit imorgon o parkerar bilen hemma hos mig( liten tecken att han vill kanske ha sex). Jag tänker på honom , kan inte sluta att tänka på honom. Idag kom sladden som Jobas skickade, jag skrev honom och tackade. Nu kan inte mer att skriva med honom, jag klarar inte. Det ä så jobbigt. Saknar honom samtidigt och tänker på någon annan. Hur kommer jag ur härifrån nu. Nu måste lyssna bara min magkänsla. Jag måste sluta drömma om honom nu, vi har inte träffats än. Allt ä möjligt med honom. Men alltid blir det inte som jag önskar. Livet ä så orättvis ibland bara. Bara att vänta när onsdag är över då vet jag bättre vad händer med honom. Men det känns att det blir vänskap i allafall. Samtidigt när han skrev att han inte har stora förväntningar och sen skriva att vill lära känna mig. Hur sjutton ska man tolka det. Ah måste sluta att tänka på honom nu. 

28.detsember

Ny vecka, snart ska till bibblan. Jag kan inte göra hemma inget. Några timmar kan vara där och läsa lite o skriva. 
Igår pratade på FB med D, han vill träffa mig o lära känna mig men skrev också att han inte har stora förväntningar. Och redan på onsdag kan vi ses. Men han frågade redan min adress, blev rädd att han vill komma hem till mig ...frågade honom hur menade han nu på onsdag om han tänker komma hem till mig. Sen sa att han hör av sig senare att han ska träffa en vän. Men han skrev inte tillbaka. Säkert var hemma sent o ville inte väcka mig. Men nu väntar som galning att han svarar. Men får inte skriva honom. Försöker hålla borta annars tror han att har för bråttom att ses. Nu ä det hans tur att skriva. 


27.detsember

Jag har idag bara gråtit och gråtit. Hela livet känns meningslöst. Han kom hit igår och vi pratade om allt. Han sa att han har inga kärlekskänslorna än och vet inte om de kommer. Han sa också att det ä svårt att ses oftare. Om vi fortsätter att vara bara vänner eller vill att vi ska inte ha någon kontakt alls. Jag sa att vet inte o sa att kan inte slösa bort tiden med honom. Sist sa att vi kan fundera på saken några dagar hur vi gör med varandra. Samtidigt tänker mer på D o nu skrev honom också om det, o skrev att nu ä jag redo att ta en fika om han vill o kan. Han läste men svarade inget tillbaka. 

26.detsember

Han försvann igår, han hade en vän på besök. Nu skrev han att det blev inte mycket öl igår o han sov länge idag. Jag frågade honom nu hur han känner om han orkar att köra hit idag men han svarar inte, säkert att fixa hemma något. Själv håller jag på att tvätta, snart är jag klar. Om han skulle komma nu idag skulle åkt till Ikea redan nu. Men tror inte att vi hinner nu idag, hoppas att han kommer senare ikväll. Jag vill träffa honom och vara med honom o prata med honom. Men om han kommer då försöker jag hålla avstånd av honom. Jag känner att det känns inte rätt om jag kommer närma honom, vill att han känner likadant. Orkar inte att vänta när han svarar. Kanske han somnade om..

25.dets

Nu sitter jag här och måste börja plugga på riktigt. Jag fick godkänd min didaktisk analys, var helt säker att blir underkänd. 
Igår svarade han när han kom hem, vi prata lite. Vi har inte bestämt än om vi kommer att ses nu eller inte nu. Han ska idag till några vänner, han berättade. Jag tänkte om han kommer hit och kanske kan hjälpa mig att köra hem grejerna som tänkte köpa på Ikea. Jag har inte frågat honom om det än. Men skulle behöva några bokhyllor att köpa. Jag pratade med honom lite nu på kvällen. Han har inte planerat något än och kanske kommer han hit under helgen nu. Hans kompis kom dit och fick inte prata så mycket nu, kan prata lite senare med honom. Känner lite bättre att har pratat med honom lite.

24.detsember

Det är julafton och sitter på soffan med tända ljus och grät...igen. 
Imorse sprang och han önskade mig först " Gud jul", skrev tillbaka. Nu på kvällen skrev honom, han läste inte ...nu raderade de två meddelande och skrev" förlåt om jag stör dig" 
Jag har tänkt idag så mycket på oss och nu är det jag som börjar känna osäker om det är rätt, har jag de riktiga känslorna. Just nu säger min magkänsla  att han ä inte för mig ... Jag tänker på J, skrev honom " Gud jul", bilden o sist " saknar dig" han läser inte nu den. Jag vet inte varför tänker o saknar just honom. Vad ä det med mig. Är jag kär i honom nu. Vi kan inte bli ihop med honom, det går inte. Det ä något med honom, varför tänker på honom. Det går inte över, det tar inte slut. Jag kommer inte kunna glömma bort honom. 

23.detsember

Det ä onsdag o imorgon ä det julafton. Nu känns det jobbigare o jobbigare att vara ensamma. Jag har hoppats att den jul kommer jag inte vara ensamma. Men det är jag. Jag hatar mig själv så mycket  , jag vet inte varför. Ville inte vara ensamma, om bara han skulle vara med mig om bara vi skulle varit ihop. Men det är vi inte. Kanske kommer han hit under helg, vet inte, vill inte själv börja prata eller fråga. Han kan själv tänka och komma på det.. Om vi skulle ses och prata med varandra med öppet  kort. Och nu tänker även på D, jag vet inte varför. Kanske är det han som jag måste dejta istället...varför tänker på honom....gråter igen. Det är så svårt. Jag hatar att fira jul ensamma och vill inte se FB alla glada bilderna och inlägg...

22.detsember

Jag känner mig så ledsen just nu. Det känns så jobbigt just nu. Att vara ensamma, jag trodde att kan hitta någon att fira med. Jag hittade någon men skulle träffat honom lite tidigare. Just nu försöker undvika honom men kan inte. Igår kväll tänkte inte skriva honom, han var hos några vänner på julbord. Han kom hem och skrev själv till mig. Om han skulle inte bryde om mig alls då skulle han inte skrivit. Han önskade godnatt och puss . Allt ä inte borta än, hoppas att vi kan ses under helgen. Om han kommer hit. Vill träffa honom snart. Idag ska gå till stan och köper egen julklapp som hade önskat. Present till honom, ska inte köpa nu, jag har en liten present bara. Den andra måste vänta. 
Jag har hela dagen varit så ledsen och tårarna bara rinner....har pratat med honom lite då och då. Det känns så konstigt när tänker på honom om jag gör rätt val. Sista tiden har jag börjat tänka på den D, jag vet inte varför. Jag vet inte vad händer med mig. Jag ä osäker med honom, tänker mer o mer för allt just nu. Hur jag gör nu när jag har kontaktat D o pratat med honom. Varför ville han ta fika, han kan inte väl tänka att börja dejta mig. Jag vet inte hur ska göra, nu tänker jag ge honom chans att visa vad han känner om han kommer inte att visa intresse att ses nu innan nyår kommer jag säga honom att vi kan vara vänner då. Och då kan väl ta den fika med D. Det ä så jobbigt period just nu 

21.detsember

Det ä måndag o Lisa är tillbaka, somnade i min famn. 
Igår kom jag hem o när var hemma började tårarna bara rinna. Jag är ensamma, ingen luft av Jennica. Saknar henne så mycket. Tänker hela tiden hur går det med henne och särskilt nu när x har sin flickvän med, vad pratar de om mig hur dålig mamma o fru jag var. Tankarna snurrar i huvudet. Nu ä jag utanför o känner att hon tar min plats. Ibland är jag bara avundsjuk . ...
Igår kväll skrev med honom igen o tog upp igen om oss. Han vill träffa mig att känna nu hur det känns. Jag skrev honom direkt att om du ä säker redan nu att vi blir inte ihop bara sa, men han sa att han vill träffa mig o känna hur det känns. Jag vet inte hur ska göra med honom, vill inte slösa bort min tid mer. Jag är för snabb men man ser ibörjan redan om man vill fortsätta eller inte. Men är rädd att han gör mig besviken. Vi har kommit redan så långt o jag har starka känslorna med honom o saknar honom så mycket. Jag skrev honom om det hur jag känner. 

17.detsember

Det är torsdag. Jag klarade seminarium o blev godkänd, tror jag. Varit ute o fixat lite sakerna. Jennica packar väska, måste också packa lite. Idag pratade lite med honom, han skrev bara hur synd han har att jag ä ensamma. Sist sa att skulle varit i Stockholm men hade två praktikdagarna. Frågade redan vad kostar bussbiljetterna. Blev rädd att han vill ge pengar nu, men nej. Nu gick han till en kompis o sa att hörs kanske senare. Idag skrev han själv först. Jag ville inte skriva. Saknar honom så mycket, det har gått två veckor vi sågs senast. Men snart kommer jag träffa honom igen och sen ä vi själva. Äntligen kan vi vara själva utan att Jennica är nära. 

16.detsember

Det är onsdag och känner mig ganska seg i huvudet. Jag måste börja skriva men det är så svårt om jag tänker på något annat nu. Det är såhär nu att jag söker ny bostad, jag vill flytta härifrån på riktigt. Det går inte. Jag har tagit beslut som kommer förändra mitt liv rejält nu. Jag kommer inte fortsätta mina studier. Så fort har jag hittat ny lägenheten kommer söka jobb och sen kan lämna mina studier. Jag pratade med honom också det, han försöker ju peppa mig att jag kommer hitta bostad, och allt går bra. Jag känner länge det att jag kommer inte klara att jobba med det i framtiden. Barnen är för jobbiga för mig. Jag försöker göra allt vad kan att fortsätta den tid jag har kvar. Idag pratade med honom, om det allt att jag är rädd för allt att jag kommer ge upp allt , att kommer bli utan bostad och att dotter kommer flytta till pappa. och sen ploppade ut det , att skulle haft andra barnet, nu vet han om det. Jag ville säga det när vi skulle varit tillsammans, men pratade inte allt just nu. Snart går och hämtar J. Jag måste lämna in hennes ledighetsansökan, vet inte om hon får ledigt, jag r så sent ute med det nu. För några dagar sen pratade med D, den andra killen, och börjar tänka på honom istället. Jag vet inte varför det. Men det är så. I natten drömde om honom, jag får inte göra det. Det är fel med allt. Nu måste börja skriva min texten, men det är så svårt igen som vanligt, och imorgon läsa den inför andra, ca 5 studenter. Det är så svårt, jag vet inte om klarar det , men gör min bästa. Läste boken nu och måste analysera det nu.
Nu är det kvällen och sitter här. Idag hann börja skriva texten men måste skriva med de begrepp och analysera. 
Det kan göra när är klar med tvättstuga. 
Började söka lägenheter idag. Hoppas att hittar snart. Jag vill flytta. Han vet vad jag har beslutat och kanske börjar inse att han kommer inte behöva vänta mig så länge. Vet inte hur det ser ut om månaderna. Kanske är vi inte ihop och glömt. 
Jag har annan stora problem som jag måste fixa nu, det kan inte jag vänta mer. Jag måste gå till tandläkare och fixa mina tänderna. De kommer kosta pengar och vet inte om kam fixa de. Men sista dagarna har jag ganska ut, vid de tänderna som har lösa redan. Skit jag hatar det att nu måste betala till tandläkare. Jag måste fixa de, nu har inte varit hos tandläkare ca tre år. Jag måste ringa och boka tid. Det går inte mer att vänta. Imorgon eller på fredag kommer jag ringa. 
På fredag åker vi, kan inte fatta att redan åker hon bort. Jag kommer sakna henne så mycket. 

15.detsember

Det är en så jobbigt period just nu. Särskild med honom. Han är fortfarande sjuk och skriver inte så ofta tillbaka. Så att började skriva igår med den Daniel och berättade om situationen. Han förstod i början att det ä slut mellan oss, frågade om jag flyttade här nere och sen frågade om jag vill ta fika någon gång. Tänkte vad är det, vill han träffa mig. Sen pratade om honom och han tyckte att jag är lite för snabb med honom. Att måste ge tid till honom. Sen skrev att vi kan vänta med fika. Slutligen skrev även " kram". Jag vet inte men började känna lite som att han är intresserad av mig. Ibland tänker jag på honom. Jag måste få tid med J först. 
Nu skrev honom att jag har tagit en svårt beslut om mina studier, att har tänkt så mycket på det. Inget annat, nu vill att han frågar själv vad jag har beslutat. Vet inte när han skriver tillbaka. 

14.dets

Jag är ledsen, besviken, sårad, vill bara gråta. Det är jobbigt period, känner jag. Nu skulle jag behöva honom nära mig, saknar honom, vill bara hålla om honom, kramas och kyssas. Efter det vi hade pratat känner jag mer orolig med honom. Tänker hela tiden om vi kommer inte bli ihop, om han kommer säga att han får inte samma känslorna med mig. Mina känslorna är äkta, jag skriver honom att tänker på honom men han svarar inte tillbaka. Det måste jag sluta att göra. Jag skrev honom att skulle vilja där hos honom och tagit hand om dig, skrev också att saknar dig. Han vet hur jag känner, det gör så ont att veta att han är osäker med mig. Jag har varit så lycklig den månad och är rädd varje dag som går, tänker om han kommer skriva mig, tänk om han tar bort mig som vän... Jag bara väntar att han skulle skriva mig. Han skrev sist att han ä inte pigg och går hem tidigare o stannar hemma imorgon. 
Jag önskar just nu bara en sak, att få bekräftelse att han har känslorna med mig. Måste sluta att tänka så...
Jag skriver lite med honom men känner att det går in i sanden allt med honom. Han ska ta ett bad, jag skrev honom nu att saknar honom och känner att han börjar försvinna... Jag vet inte vad kommer han svara på det. 

13.dets

Söndag...trött... Det är hemtentamen som jag försöker skriva. Igår började skriva och har kvar en till sida. Det är det jobbigaste som jag skriver nu. Jag vet inte om kommer bli godkänt den, känns att jag är fel ute. Men vill skicka in i rätt tid bara. Tiden går för snabbt. Om en vecka kommer jag sitta på bussen på väg tillbaka hem. Om en vecka kommer Jennica åka bort. En månad utan henne det kommer vara så tomt och ensamt att fira jul utan henne, det är inte så kul. Jag hoppas att kan träffa honom efter jul, vi pratat om det. Han sa att han kommer jobba mellandagarna. Vi pratar som vanligt. Det känns så svårt med honom just nu. Tänker på honom som vanligt, men rädd att det blir inget mellan oss. Han är inte redo att ha en förhållande med mig. Vi pratar med varandra öppet om allt nu. Nu ska fortsätta att skriva. Vill sova snart, vill inte vara uppe så länge. Kunde inte sova inget i natten.

12.dets

Det är lördag idag och måste skriva hemtentamen men går inte alls vidare. Kollade min film, skrev ner mina mål som tänkte börja skriva om. Jag kan inte när de två tjejerna är hemma här. Nu kommer börja skriva senare när de två har somnat. Jag har inget annat val. 
Igår vi pratade lite på kvällen, jag känner mig besviken med allt just nu. Jag berättade honom även om hur känner med studier att om jag kommer fortsätta eller börjar söka jobb. Jag vill att han förstår att kanske kommer avbryta mina studier. Han sa att jag måste bestämma mig vad jag vill. Först måste hitta ny bostad om jag tänker börja jobba. Jag är snurrig i huvudet igen om jag är ärlig. Det är svårt med allt, sommaren är också  här snart och måste hitta jobb för det ockdå. Om allt skulle vara lättare med allt. Tänker på oss så mycket att kan inte sluta att tänka på det. Saknar honom så mycket just nu. Tror inte att vi kommer att ses nästa vecka. Jag vill bara vara säker med honom, att han få de känslorna som jag har redan. Igår skrev med Daily och hon började igen att han vill ha bara sex, att han är osäker. Jag blev så arg på henne att hon kommer bara själv att såra mig på det här sättet. Svarade inget tillbaka. 
Jul närmar sig och det känns igen att är ledsen att vara ensamma. Jag vill inte vara det, om bara jag får veta att det är någon mellan oss. Det finns någon med oss, han skulle inte haft kvar någon kontakt om han skulle inte tyckt om mig nu. Han har sagt att jag gillar honom. Igår när han skrev godnatt, skrev även puss o kram. Det visar för mig att han känner något med mig då. Vi behöver mer tid att lära känna varandra, om vi kommer att bli ihop. Jag börjar fundera hur ska jag göra nästa gång när vi kommer att ses. Kanske inte stanna hemma, gå och äta en middag ute. Eller vara hemma och lagga middag tillsammans. Vara uppe länge, mysa på soffan. Vill att han vaknar att se mig helt. 
Nu sitter Lisa här och somnade. Vill inte väcka henne. Försöker att läsa och kolla i boken. 

11.detsember

Det är fredag och jag hade sista dagen på praktik. Vissa barn kom och kramade mig, jag trodde inte att någon kommer sakna mig. Jag fick praktik godkänd, känns bättre nu. Men den känsla kommer igen om jag ska fortsätta, kommer det bli så. Eller släppa allt och börja jobba, hitta jobb. Det betyder att måste flytta först härifrån. 
Jag tänker på honom hela tiden, hur kommer det bli med honom , jag är rädd att han kommer snart säga att det kommer inte bli något mellan oss. Jag är så rädd att det händer igen med mig. Jag vill ju att det blir något mellan oss, men när han sa att han är mellan vänskap och kärlek då blev jag besviken och nu är jag mer orolig för det. Saknaden är bara så stor, tror inte att han kan komma hit i helgen. Vi skriver lite idag, han varit ute och handlat julklappar. Skojade med honom att glöm inte julklapp till mig, han sa vi ska får se vad blir det. Sen pratade lite om vi kan ses efter jul, han sa att kanske kan ses mellan dagarna. Jag är kär i honom, det vet han säker själv nu. Ikväll tände lite ljus och drack lite glögg, om han skulle varit här bara. Jag vill inte skriva honom hur mycket saknar honom. Vill bara gråta igen...det är så jobbigt med allt just nu. Jag har inte än börjat skriva, jag vet inte hur kommer klara att skriva det nu. Vill gå till sängen och bara somna...i djupt sömn... Nu kommer gråtattack 

10.dets

Igår pratade vi med öppet kort, nu har han erkänt hur han känner. Han sa att han är osäker med mig, han har inte än så starka känslorna. Vissa stunder han känner något med mig, och vissa stunder känner bara vänskap. Samt berättade han att har tänkt mycket på mig sista vecka, hur det blir i framtiden. Han har sitt hus, de kommer ta tid för honom om han kommer sälja sitt hus att flytta till mig. Allt är öppet mellan oss, vi tar det lugnt och se hur det kommer att bli. Vi pratade även att ses nu när J är inte här hos mig. Han sa att han vill ju ses oftare men kan inte åka för ofta till mig, Jag vet inte hur kommer det bli, det blir svårt om man kan inte ses när man känner för det. Kanske blir det för jobbigt för båda att börja pendla mellan varandra. Men nu har vi pratat med varandra hur vi känner. Han sa också att det känns lättare nu när han förklarade hur han känner. idag skrev honom lite, han svarade att Lisa är som en liten barn att håller mig vaken. önskade mig ha en bra dag, att han kommer hem sent. Skrev också att ha en bra dag på jobbet och en trevlig kväll på julbord, puss och kram. Kommer han svara samma eller inte. Nu måste börja fixa mig, dags att gå till skolan.

9.detsember

Idag var en av mina dåligaste dagen. Det känns att måste prata med honom ordentligt, vara ärlig med honom, prata hur jag känner och hur jag tänker. Det är så att börjar tänka att han är inte seriös med mig och vill bara ha sex. Vi känner varandra en månad och vi måste ju känna något med varandra. Jag har erkänt tidigare att jag är rädd att blir kär i honom. Han svarade då att vi måste ge tid för det. Sista dagarna känner jag att han undviker mig-han svarar inte alltid tillbaka. Han säger på kvällen att han ska sova nu och senare ser jag att han varit online ...kanske är jag fel ute jag vet inte. Men vill ha klartecken med honom att vi båda vill hundra % . Vi pratar till varandra att saknar varandra och tänker på varandra men det räcker inte för mig. 
Nu pratade jag med honom. Han har funderat mycket de sista veckorna på mig och framtiden. Han är osäker vad han känner. Han känner vänskap och kärlek , båda, men hans känslorna är inte så starka som jag har. Vi håller kontakt som vanligt och se hur det blir. Det känns lite jobbigt att veta att han har inte så starka känslorna som jag har. 
Men vi har kontakt med varandra som vanligt. 

7.detsember

Jag är hemma och ledsen lite. Tiden går så snabbt, vill inte att det rinner iväg. Nästa helg åker igen till Stockholm, då åker Jennica bort. Sen är jag ensamma fyra veckor. Jag skrev helt plötsligt till min Malmö kompis, skriva bara lite. Jag berättade även om honom att det går sakta med honom. Han behöver tid att känna efter att vara helt säker med mig, att jag leker inte med honom. Jag saknar honom hela tiden, vet inte vad kommer hända nu inom en månad inom ett år. Jag har känslorna med honom, och det har även honom. Vi båda är lite rädda att inleda så snabbt förhållande. Han vill lära känna mig bättre. Vet inte när kan vi ses igen. Han kan inte åka i mitt i veckan, kanske under helgen. 
Jag känner att får min mens snart, är lätt irriterad. 

4.dets

Idag är det fredag och kommer vara ensamma på praktik. Min handledare har blivit sjuk och kan inte komma idag. 
Det går säkert bra men känner mig otrygg lite. Men måste ta mer plats. Sen skulle slutat redan kl16 och nu vet inte om jag kan sluta kl16. Ikväll åker vi att hämta vår kattunge. Jag beställde i början av veckan grejerna som skulle komma bakom dörren, trodde att igår kommer men var ingen paket. Nu hoppas att det kommer idag när J kommer hem efter mellanmål. 
Försökte igår att inte skriva honom först och han skrev först. Han leker inte med mig han är seriös med mig. Det måste vara så nu. Tänker på honom mycket. Saknar honom mycket. Igår påminde honom att för en månad sen träffades vi. Jag minns den eftermiddagen, minns när vi träffades, minns den blick när han såg mig. Jag minns när han sa att han vill träffas igen. Jag ä kär i honom. 
Snart ska gå, måste ta ut pengar ut. Vet inte om hinner sen, men måste gå handla också. Min väska kommer inte vara låst , kanske bättre att ta efter praktik ut. 

2.dets

Tiden går så snabbt, snart är praktik slut. Igår ville bara gråta bara, några timmar innan skulle gått hem. Kände mig ingenting bara, fick höra sakerna som jag är dum i huvudet. Att klarar inte det som behövs. Fortfarande har det känsla, att kommer bita ihop helt. Idag var jag utan handledare, klarade mig fint ju. Nu är jag helt slut. Imorgon kommer göra min aktivitet nu och det ska filmas. Igår kände att det gick inte bra. Jag är rädd att klarar inte min praktiken och det blev för mycket. Hur ska gå vidare`? Han kom hit igår, jag hade saknat honom så mycket. Men vill ju att han ska visa mer det att han tänker på mig eller saknar, det är nästan alltid jag som säger det först. Ikväll kom hans kompis dit och ska sova över där. Jag har känslorna med honom , men är så rädd att de räcker inte för honom. Om vi kan bara vara utan J, så blir det kanske annorlunda. I söndags svarade D, kille som hade kontakt på HP. Vi pratade lite, han är singel för tre månader sen, han var ihop med någon ca ett år. Jag berättade honom att dejtar någon, och han känner någon som känner min "kille". Han frågade den kompis om min "kille " dejtar någon, men fick svar att tror inte. Han vet om honom och håller tummarna för mig att det ska bli något. Men jag ville träffa honom så mycket när jag flyttade hit men hittade inte honom och nu träffade min J och nu kom han ut igen. Måste bara känna efter om jag är hundra % kär i honom. Jag vet inte själv, jag har känslorna, men det saknas något med honom. Samt är jag rädd att han kommer hitta någon annan. Det är så jobbigt. Det händer sakerna i mitt liv. Jag känner mig trygg med honom, jag gillar honom, vill mer att han visar vad han känner. Vill att han kommer krama mig först. Nu måste jobba lite vidare.

RSS 2.0