31.august

Ska gå till Anja snart, hon ska hämta snart. Ringde igår henne, berättade vad hände med mig o N? Hon sa, det går över, men hon har synd om mig. Känner att det börjar bli jobbigt igen. Han ringde inte idag, inte idag heller, om det data. Ska kolla nästa vecka. Om han kommers att svara på mobilen. För en vecka sen var jag över lycklig, när han var här. Det gör ont i hjärta, när tänker på det, när tänker på honom. Jag kan inte sova , en vecka har jag inte sovit , tänker , vaknar. Jag vet inte , om jag ska köpa data , då kommer att träffa honom kanske, men det kan hända , att han svarar inte , när jag ska ringa. Sist vi pratade, det var bara de dator, ingen annan. Inte som vanligt, hur man mår eller så. Som jag är död för honom. Han vet att han sårat mig mycket, han vet kanske att nu vill jag träffa honom, när ska köpa data. Om han ska hjälpa mig. Jag kan inte ringa honom, och fråga om data. Jag kollar hela tiden hans badoo, hans Skype. Han plockar inte bort mig från Skype. Varför?jag vill prata med honom där, men kan inte. När ser honom där, loggar direkt ut. Jag vet inte, om hans ex är närheten., eller ex läser hans meddelande. Bättre att ringa , när han hari rast. Nästa vecka ska jobba igen 5 dagar. Fredag börjar köra igen. Men vet inte hur jag klarar, om jag har stress. Måste släppa honom nu, när ska ta körkort. M vet att jag träffar honom inte mer. Han har inte sagt inget, nu vet att ska köpa data med hans hjälp. M kommer vara så glad, att vet att jag träffar honom inte mer. Men alla de frågorna, vad N har frågat mig. Varför han frågade d?jag vet inte varför han ville veta det. Jag har så mycket att göra nu i september. Nästa månad kommer han åka igen till Lybia , för 2 veckor. Kanske med hans ex, man vet inte. Jag måste vara stark nu, att komma över honom, men det känns så tufft just nu. Nästan en vecka har gått. Första dagarna var inte så, men nu kommer Ibland alla känslorna, när tänker på honom hela tiden, saknar honom. Ska få se, om kan köpa data med hans hjälp. Kommer han att svara på mobilen, om jag ringer.

30.august

Hemma fester jobber, har duchat, ätit mat. M var ledig idag, han har Jenna nu. Igår jag bråka med M, han bara smsa. Att han kan lämna sin data till mig, att han kan köpa ny. Han vill inte att jag köper data av N. Nu imorse igen, jag ska köpa data, är det ok att jag ska få hans data, jag svarade att jag hade redan beställd. Och det har jag inte gjort,men han fattar inte, att jag vill inte ha hans sakerna. Väntade sms av N , men han svarade inte, inte ringt heller. Han har inte kollat det, tror jag. Vill inte själv störa honom,men när han hade rast, ville ringa , men klarade att inte göra det. Kanske nästa vecka ska fråga honom, om han svarar inte. Jag mår inte bra, om jag tänker på honom nu. Jag har inte sovit ingenting, redan 4 nätter. Bara en timme sova sen vakna, sen sova 2 timmar, vakna igen. Kan inte slappna av. Det känns så jobbigt att veta, att det är slut mellan oss. Vissa stunden vill bara gråta, gråta. Kan inte glömma honom, han har inte blockad bort mig i Skype, varför han gör inte det. Då ser han min bild när han är online. ...NÄsta vecka ska börja köra igen, vet inte hur klarar. Men nu måste hålla ut det, när jag är uppdragen. Jag måste klara mitt körkort. Och jobb, jag vill sluta där, men det är jätte svårt att hitta annan jobb, utan att jobba helger. Men måste göra det. Jag klarar inte med de lön, som jag har nu. Vill inte träffa M inte alls, jag kan inte prata med honom . Hoppas att han lämnar bara Jennica. Att han ska inte komma in.

29.august

Jag vet inte vart ska börja, men måste börja skriva nånstans. Igår kväll. Klockan var kanske 8. Bara kolla, om han hade slutat och gått hem till Valsta. Kollade på badoo. Och han var i Märsta. Då var jag helt säkert, han har flyttat till henne nu. Vad gjorde jag då? Jag ringde, och han svarade. Vi pratade ca halv timme. Jag hade rätt, han är tillbaka hos sin ex. Han sa att han har ingenstans att bo. Ok. Sen pratade om oss, om mig att jag älskar honom, som sa på arabiska. Han sa, att det kom så snabbt, att sa det. För att vi känner inte varandra så bra, att säga att man älskar varandra. Jag frågade , om han har haft några känslorna med mig, när han har varit med mig. Han sa, ja, jag HAR( han skulle sagt hade) känslorna hos mig. Men han har starkare känslorna hos sin ex. Han sa, att de bråkar ofta, men de är tillsammans. Han frågade en sak , vad kan inte förstå varför han frågade det. Om min ex skulle komma till mig och vill ha sex med mig, skulle jag ha sex med honom???Jag svarade nej, jag kan inte.Alla känslorna är döda. Jag kan vara utan sex, eller hitta nån annan, men inte just nu, för att måste glömma honom, släppa honom, leva mitt liv. Såhär svarade jag. Varför han frågar de frågorna?. Jag förstod inte. Han sa igen, att han ska söka egen lägenhet. Men tror inte, att han ska göra det. När jag pratade, då jag hade gråt i halsen, men höll tillbaks. Men det känns skönt, att höra vad vi känner mot varandra. Jag förstår att han kan inte lämna sin ex. han har kvar henne i sitt hjärta. Men det gör ont i mitt hjärta.Det kommer ta tid för mig, att släppa honom. Men jag måste förstå honom, om han känner inte som jag känner. Jag måste lämna honom i fred. Väntar bara när han ska blocka bort mig i skype. Jag försöker att inte tänka på honom, men det är svårt. Och igår, frågade honom, om han kan hjälpa mig att hitta data. Han sa att han ska kolla på jobbet. Jag trodde inte att han ska göra det för mig. Och idag han ringde, och hittade 2 dator, som är bra. Han ska få bra rabatt där. Jag kollade , men hittade inte andra data. smsa de om han sa rätt ord. nr.att han kan kolla imorrn. då kan hända, att måste träffa honom igen, om jag ska köpa nu det data. Det blir lång resa att komma på banan igen, att må bra igen. Mitt hjärta är krossat igen.... Senare efter klockan 9. Nu bråkar jag med M. För att han har sagt till mig, om jag behöver pengar, kan fråga honom. Nu frågade , om han kan låna femtusen,att ska köpa data. Han sa ok först. Men sa, att en kompis som jobbar med datorer har bra rabatt på jobbet. Och nu bråkar, han ska inte låna pengar. Att han lämnar sin data till mig. Men jag vill inte ha det. Smsa att jag träffar inte mer honom. Nu måste han vara glad. Och jag har ingen penagar att köpa. Nu kollar igen att låna pengar som vanligt, för att jag vill köpa det som han rekommendera.Jag orkar inte bråka med honom mer. Han bara måste förändra hela tiden.

28.august

Fortfarande sjuk. Mår inte alls bättre. Kunde inte sova heller. Ville prata med honom igår i Skype. Skrev bara att min internet funkar nu. Men han svarade inget. Han mår inte bra, för att ringde honom, och han svarade inte. Han svarar inte, om han är inte ok. Ingen ide att störa honom nu. Tänkte inte alls att ringa, men bara kunde inte . Jag saknar honom så mycket. Nu måste ta det lugnt några dagarna, men klarar jag det. Jag tror inte, att kan vara utan honom de dagarna när han mår inte ok. Rädd bara att han blocka mig Skype....saknar honom att prata i Skype ,när vi brukade prata på kvällens. De känns så mysigt. Jag vet inte , vad han tycker om mig nu. Igår när vi pratade han var helt ok. Och nu. Han vill inte prata med mig. Måste lämna honom att vara i fred lite. Snart ska börja med tvätten. Sen kommer snart Jennica. Jag vet att snart kommer de. Jag ska inte vara nära henne, för att vill inte att hon ska bli sjuk med. Stängde av mobilljud. Jag vill lämna mobilen hemma, när jobbar. Men kan inte. Att inte kolla honom i Skype eller badoo. Vill sova tidigt , ska tvätta tvätt, och sen ska gå lägga mig tidigt. Jag har inte sovit redan 2 nätter, bara några timmar sen vakna, sen somna om, sen vakna igen. Köpte nässprey , ska spraya det igen , när ska sova. Jag orkar inte göra inget. Måste diska, men har ingen ork....

27.august

Hemma ,sjuk. M är här, han ska ut med J. Äntligen själv. Idag första dagen på jobbet. Jobbade 6,5 timmar. Jag blev sjuk inatten ,igår. N smittade mig. Jag mådde efter igår jätte dåligt. Kunde inte sova,bara tänka på honom. Tänkte inte ringa honom nu 2-3 dagar. Men kunde inte vara. När han hade rast, ringde. Trodde inte att han vill prata med mig. Men han svarade och det var som vanlig Nabil. Lätt att prata med honom. När hans rast var över, sa han bara "vi hörs, hej då". Jag blev rädd lite, när pratade med honom. Men han var i god humor. Nu har jag lugnat ner mig lite, och kan andas ut . Ska ansöka lån, sen ska göra the med honung och citron.

26.august

Söndag idag. Jag vill använda Internet ,utan att surfa i mobilen. Hoppas nästa vecka får det klar. Igår han var Skype online,började chatta,han svarade. Sen ringde,men han svarade inte. Ok.låt honom vara,men sen fråga om han är kvar där. Han ringde,fråga vad jag ville. Sa bara ,hur är det med honom. Han var ok, sa att han är "hungrig" fortfarande, men han är sjuk. Han köpte ny parfym, sa att vill lukta honom. Att nästa gång ,vi ses. Nästa vecka han kommer att jobba övertid,sa att de är mycket jobb,att han slutar klockan 10 kanske på kvällen. Hoppas att han blir frisk. Han hade tvättstuga ,då prata inte så mycket. Tänker på honom mer mer ,efter det att sa att "jag älskar honom". Han svarade inte tillbaka, men han har vissa känslorna,jag vet . Jag känner honom. Vill inte störa honom,att ringa själv. Vill låta honom vara. Han kan rings,om han vill. Nu ska gå handla. Hemma,gråter .... Skrev till Skype,att saknar honom. Efter halv timme ringde med andra mobilen. Han är sjuk men mår bättre. Sen sa han att han flyttar nu,till sin ex. Att han har mycket att göra. Sa bara hoppas vi hörs och hejdå. Sen kom bara tårarna, efter en timme skrev Skype,att jag vet att han mår inte bra,hoppas att snart han mår bättre. Vi hörs, kram. Jag fattar ingenting nu. Han sa mig tidigare, att han ska inte flytta till ex. Att han söker egen lägenhet. Och nu. Igår han var ok, att vi pratade. Och nu .han är helt borta igen. Jag mår igen jätte dåligt. Jag vet inte mer vad ska göra. Är det därför vad sa jag igår, att han säger så till mig. Varför han sa inget igår då? Han skulle inte ringt till mig. Jag vet inte mer ,vad görs. Han plockar inte mig bort i Skype. Han skulle göra det,om han vill inte ha mig kvar där.

25.august

Han kom igår. Stannade hela natten. Men han är förkyld, då han fick inte sova så gott. Det känns skönt att ha honom bredvid hela natten. J var snäll med honom. J vaknade klockan 7 tiden,kom till oss,kramade mig sen kramade honom och sa till honom"pappa"....förklarade att det är inte pappa,sen kom krama mig,blev rädd av honom. Men sen det gick bra mellan de. När han var vaken,låg i sängen,sa till honom de magiska ord på arabiska. Han skratta lite, sen sa att jag sa rätt. Jag sa att jag har känslorna hos honom,att jag vet inte vad han känner. Han svarade inget. Sen åt vi frukost. Sen gick han. Sa bara att hoppas att vi hörs, puss kram. Den började tänka att nej. Nu har jag sagt till honom att älskar honom, att nu kommer det vara slut. Ingen mer kontakt. Sen var jag o J i badhuset. Lämnade mobilen hemma ,annars skulle kollat det hela tiden. När kom hem,han hade ringt. Ringde tillbaka. Han hade tänkt på mina ord ,vad sa. Han har nånting med mig men han kan inte visa sina känslorna. Prata lite med honom. Jag trodde inre, att han skulle ringa mig. Men blev glad ,när han ringde. Känns det finns nåt mellan oss. Laggar maten till J, sen ska äta middag. Han var online i Skype. Kanske ska säga hej bara. Men tror inte att han pratar med mig.

24.august

Hemma igen,ska äta middag. Idag hade körning och det gick inte så bra. Tänker inte så mycket på det. Tänker på honom. Ringde honom klockan halv fyra. Sa att jag vill träffa honom. Han ska komma till mig kanske ,om han mår bra. Jag kan inte börja hoppas så mycket. Tror inte att han kommer. Väntar tills klockan 7,när han slutar. Om han inte ringer mellan mellan halv 7 halv åtta,då kommer han inte. Annars sa han ,att han kan sova här hos mig. Tänker inte så mycket på det. Jag vill inte hopas så mycket, och sen bli besviken igen.

23.August

Morgon: ska lämna snart J till skolan, sen kommer hem,att plugga. Sen ska köra bilen igen. Igår han var online i Skype, visste inte om han vill prata med mig. Eller jag tänkte, att han mår inte bra,han ska inte prata. Men skrev bara --hej,hur mår du idag. Och sen RINGDE han direkt. Prata bara ca 5 min, sen han skulle handal,att han ska ringa senare. Han såg mina hår,och sa att de är fina ,passar till mig. Blev glad . Men han ringde inte, men skrev att det är ok om du är uppdagen,att går att lägga mig,vi hörs, godnatt,kram. Jag mår nu bättre efter det att fick prata med honom. Frågar inte honom mer om hans ex. Eller varför han bor inte hos henne.han bor kvar hos sin kompis, jag vet,men han vet inte att jag vet. Kvällen: Jag visste ,att klockan halv fyra han ringer. Och det gjorde han. Prata med honom lite. Tror han saknat mig med. Han är trött. Han sa att det är fint bild i Skype. Tackade för det. Han frågade om jag är "hungrig". Jag svarade, att mycket. Sen hans rast var slut. Sen sa han att vi ses. Vad han menade med det? Man börjar tänks ,att han ska till mig. Men tror inte ,för att han berättade att han är trött. Tänkte fråga honom, att han kan komma nu på helgen. Sen frågade han om Internet. Sa att har inte fått kopplat. Att han kan komma och fixa. Han sa, om han har tid, han kan komma. Saknar honom mycket, sa till honom det oxå. Jag hoppas att vi ska träffa snart. Jag känner nu igen honom. Nu är han tillbaka. Han sa att han fick inte sova ,för att hans kompis kompisar var där. Jag frågade inte, om han bor kvar.

22.august(kvällen)

Hämtat Jenna ,vi var ute i parken. Jag kunde inte bli, och skickade sms-att hoppas du mår bra efter resa,skickade ny inbjudan i Skype, att saknat dig mycket. Att ska visa, när vi ses.kram. Han ljög inte, att han jobbar idag. Han är på jobbet nu! Och han är godkänt min inbjudan i Skype, men utan bild. Och jag har nu där ny bild. Han är offline. Nu kan ta det lite lugnare.om han skulle inte godkänd i Skype, då skulle varit slut. Men nej. jag har varit så dledsen hela dagen. Kunde inte plugga, nu kan passa på och plugga lite, när j tittar p å tv.

22.august

Klockan är 2 mitt i natten. Varför är jag vaken? Jag var i toa och bara kollade Skype. Han var online. Sa bara hej. Efter det han plockade bort mig. Sen bara ringde med andra mobilen. Han är hemma. Frågade om Skype. Han sa att han vet inte,att det gick fel. Han känns inte som han är. Han sa att han ska till henne imorrn. Sen sa att han ska jobba imorrn. Jag vet inte. Det känns konstigt med honom. Sen sa han att han ska sova nu. Jag mår inte alls ok nu. Jag vet inte mer,vad ska göra. Det Skype, han plockade bort mig. Sen sa att det gick fel. Jag vet inte vad göta. Han sa inte att han vill inte se mig eller så. Det känns inte bra för mig. Jag vet inte, det är nåt med honom. Jag känner honom. Jag tror inte honom.tror inte att han ska jobba imorrn . Och hans ex. Vad är med henne? Varför han gick inte nu till henne ? Jag vet inte, vad ska tänka nu. Jag har saknat honom mycket. Nu har lämnat J till skolan. Tid för mig själv. Fick inte alls att sova efter klockan 2. Bara tänker på honom. Kollade Badoo - han är kvar hos kompis. Och nu kom ihåg ,vad sa han om ex. Det var inte,att han ska till henne. Det var att han ska prata med henne imorrn.tror så var ,vad han sa. Plockade bort honom Skype, samtidigt skickade inbjudan , men kommer han att godkänna det. Jag vet inte, mår jätte dåligt efter det att hade pratat med honom .det känns nånting med honom .jag vet inte vad göra. Nu kommer kolla Badoo, om han ska jobba idag. Kollade hans profilen, men jag har ingen bild där. Då han vet inte att det är jag. Jag tänker på honom bara, nu är han hemma. Kommer vi att träffa. Jag vet inte. Måste bara lugna ner sig, inte ringa eller skicka meddelande. Men jag kan inte. Om han ska jobba då kommer han kolla Badoo eller Skype före klockan 10. Och jag bara kollar det nu. Nej ,det är så jobbigt nu. Vill gråta ut nu. .. hemma,men kommer vi att träffas ,jag vet inte. Nu måste bara lugna ner sig, inte ringa eller skicka meddelande. Låt honom vara.

21.august

Hemma som vanligt. J och M vilar. Efter skola handla gummistövlarna till J,sen handla. Lite läste boken,men måste läsa mera. I natten drömde - jag fick en sms av N ,att han kommer på torsdag klockan 11. Det måste betyda nåt,men vad. Ibland man drömmer ,och det kan uppfylla,men den drömmen kan inte ta allvar. Tänker på honom som vanligt. Redan en vecka mår så dåligt ,att saknar honom så mycket. Bara kan inte förklara det känsla. Idag ringde till bredband, de har inte öppnat det, de ska skicka nån mejl. När de ska öppna. Nu måste vara utan det ,surfar bara i mobilen. Och laddar mobilen redan två gången per dag. Torsdag o fredag har körning, hoppas att tänker inte på honom sen, måste tänks nån annan. Det kan ju hända att han kommer på torsdag. Han kan inte komma på söndag, för att på måndag han börjar oxå att jobba. Fyn hur jag saknat honom. Vill bara visa mina känslor till honom. Kollar hela tiden min Skype, men han är inte där. Om han kommer dit, då kommer efter klockan 8. Måste börja lagga maten. Vet inte vad M ska göra med J. Hoppas de ska ut lite. De ska åka till London om en månad. 5 dagar utan henne,vilken lyx kommer det bli.

20 august

Här sitter jag och mobilbloggar igen. Jennica är i skolan, första dagen. Tänkte hämta henne efter klockan 13. Tvättstuga står på schema, sen ska till bibliotek. Ska beställa Internet, M ska hämta sin data. Mår sådär som vanligt. Tänker ju på honom, kan inte vara att inte tänka på honom. Den här veckan kommer han hem. Men när kommer jag att träffa honom. Kommer att öppna min Skype hela tiden då. Att få höra honom,att se honom. Att bara få visa sin kärlek till honom,att vara med honom..men samtidigt tänker ju,att han ska till sin ex ju,när han kommer tillbaka. Jag vill inte tänka på henne....det är så jobbigt för mig. Jag vet inte,vad känner han med mig. Men det känns,att han har känslorna med mig. Senare: Har hämtat jennica ,ska ut snart att cyckla . Nu har beställt Internet, M ska hämta data tillbaka,hoppas kan använda Internet. En dag är slut, att vänta honom. Idag har tvättat,sen läst körkortsboken. Måste läsa det igen, på torsdag har körning igen. Jag hoppas att han kommer redan på torsdag ,men kan inte hoppas så mycket. Han kommer utan att säga till mig. Nästa vecka börjar jag jobba igen. Väntar besked från banken, att få lån eller inte. Sen ska betala halva lånet, och andra delen går till körkort . Tiden bara går. Om en månad har prov. Och samma vecka kommer J vara i London . M ska boka biljetterna idag. Han ska komma hit ikväll.imorrn kan han hämta henne, om han är ledig. Behöver vara utan henne oxå. Jennica saknar honom ,och han henne. Det känns jobbigt med henne ny. Hon börjat snälla mer.och nu är det skola.och jag börjar jobba,och nu har extra körkort. Ok,ska gå ut med henne lite. Det är fint ute.

19.august

Ska till Hågelby snart. Mitt sms gick fram. Sms a med Anja "ok". Det gick till N. Nu sms a ,att hoppas du har en skön semester,att saknar honom mycket, att hoppas att vi hörs snart. Det gick fram,men han svarar inte, jag är inte besviken .han kommer inte fler torsdag,för att Eid är 3-4 dagar .försöker inte tänka på honom så mycket,men det är svårt. Snart kommer han hem....

18.august

Nu är det lördag. Mår inte alls bra. Jag skickade sms till N,men det går inte fram. Saknar honom så mycket, det blir varje dag mera mera saknaden. Jag vill inte ,orkar inte göra iingenting hemma. Vill bara kramas pussas, bara vara med honom. Men när kommer vi att träffas. Han kommer nästa vecka,men vilken dag,vet inte. Bara att vänta ,men vi kommer inte att träffas direkt när han ska hem. Han ska till sin ex....han har ingenstans att bo. Men förstår inte,varför han flyttade inte direkt,när hon kom tillbaka. Men han letar efter egen bostad, och han har chans att få det snabbt. Han ansökte ca 2-3 lägenhet innan han reste bort. Och han fick visning ,men han gick inte,och tackade ja. Hoppas att han ska få ,när han kommer tillbaka. Jag drömmer om honom hela tiden,kan inte vara utan honom. Försöker samtidigt tänka på en annan,men alltid är han i mina ögon. Det är kärlek...varför annars tänker på honom. Om jag bara kan säga ,visa min kärlek.det kan göra .när han är hemma igen.

17.August.

Nu är jag här. Bloggar med mobilen. Ingen data, och iPad funkar inte mer. Så är jag utan Internet. Surfar bara i mobilen. Nu har lånat åtta tusen, betalade körleksionerna,men måste betala två och halv mer.nästa vecka fortsätta att hitta lån. Igår fick sms av M,att han kan inte bo hos S,att om han få flytta tillbaka. Jag sa att måste tänka. Nu imorse dödade,att jag har ledsen,att kan inte hjälpa honom mer,att jag har gjort mitt val. Jag vill inte att han kommer att förstöra min förhållande med N. Om han skulle flytta tillbaka,då är det slut mellan mig och N direkt. Nu idag han sa,att han ska till visning.hoppas han ska få lägenhet. Vill inte ha honom här. Jag är redo och ge allt till N. Sista dagarna är så jobbiga. Tänker bara på honom,orkar inte vänta när han ska hem. Tror att han ska komma nästa helg. Men hoppas att tidigare. Vill träffa honom nu,om jag få. Vill visa till honom hur mycket har saknat honom.han kommer inte Skype. Öppnade min Skype. Imorrn är det ramadan ,ville bara önska glad ramadan,eller hur man säger det nu.
Jag ringde idag,bara försökte. Imorse det var stängd. Nu ringde,och det kopplade ,men han svarade inte.självklart han svarar inte,men visste inte att han använder mobilen.men hur. Han är inte Skype online.,över 2 veckor .nu tror inte mer att han ska komma dit. Men vill veta när han ska hem.saknar honom så himla mycket. Min tant kom i onsdags,då är det lättnad,att det kom just nu,inte nästa vecka. Och jag är blond igen,tycker det passar till mig,men hur kommer det se ut i hans ögonen.

17.August. j

 

14.august

Laggar lunch. Vi var ute i parken, man kan inte bara sitta inne heladagen. Tänkte gå och handla idag, men min pengar kommer imorrn. Det skulle komma idag,men det står morgon datum. Låna bara tusen lapp, betalar det tillbaka, sen ansöker störrelån. Hoppas att funkar.
 Igår var M här, och nu han tog data. Jag sa att vi kan vänta en vecka,eller 2 att köpa ny data. Tänkte fråga N om dator. Han vet bättre om data, eller kanske han kan rabatt från jobb. Så nu har jag iPad, som använder hemma. Känns bra, men data är bättre.
När var i parken , kom ihåg. Idag för tre månad sen träffades jag och N , första gången. Kommer ihåg när han kom till mig, med blommorna...Jag saknar honom så mycket just nu, vill bara se honom. Tänker han på mig idag? Kommer han ihåg vår första kväll tillsammans? Om jag kan bara prata med honom ikväll. Om om,men jag får inte hoppas så mycket. Jag kommer att vara online, men kommer han dit ikväll. Jag vet inte det. Det har gått nu två veckor ,när han var där sist. Det är jobbigt, att inte kunnpratats med honom. Tiden går, att redan nästa vecka kommer han hem. Men vet inte vilken dag han kommer. Han har inte sagt. Kommer han att säga ,eller bara  han kommer. Kommer han sen att ringa mig, eller vill han träffa mig direkt. ??? Jag har ingen aning, men om vi kommer träffas, då kommer jag visa alla mina känslornavarur mycket har saknat honom. 
Nu är det kvällen. Pengarna kom idag, att har handlat redan idag. Vilade lite, J har ätit upp alla kanelbullarna. Blev arg på henne direkt, samtidigt tänker på honom, mår jätte dåligt just nu. Det känns så jobbigt utan honom, saknar hans kyssar,hans kramar. Om bara kan säga , vad jag känner. Jag har ingen aning, när han kommer hem. Och villinte tänka på det, att han ska till sin ex, för att han har ingen annan bostad. Men han sa till mig, att han söker egen lägenhet. Jag vill bara, att han kommer till mig. Att när han kommer hem, han bara tar raka vägen till mig, att överraskanig. Jag känner mig känsligs, min mens är på vägen. Hoppas det börjar redan nu den här vecka. 
Måste börja laga middag, men ingen ide just nu, för att J är mätt...ska städa hennes kaos, och lyssna musik. 

13.august

Måndag morgon, redan vaken. Kollar runt dit och hit. Måste låna pengar, men jobbigt. Vill inte ta banken, vill inte betala igen varje månad, vill bara betala snabbt. Nu kommat runt smslån. Ja, det kostar extra, men men. Måste ta olika lån. På onsdag måste redan betala mina leksionerna, men har ingen aning hur kan betala. Hatar att måste räkna hela tiden mina pengar.
Idag kommer M, och tar J ut. De ska gå till Grönan, utan mig. Känns bra, att vara själv. Skickade mejl till chef, och det har gått fram. Nu kommer ju att jobba mindre, det betyder att kommer få mindre lön i oktober. Jag förstår inte varför FK betalar inte bostadsbidrag, kan inte logga in heller. Försökte , men funkar inte. Ska kolla senare igen.
Igår jag var i skype, men inte han. Nu känner jag, att han ska inte komma dit. Nu den här vecka, kommer vara ramadan slut på lördag, han kommer inte att hitta tid för mig.
Igår när M var här, berättade att han vill ta data, att han kan hämta ipad. Och sen sa , att han kan köpa ny data till mig. Att vilken jag vill ha. Jag sa , att ingen aning. Nu då köper han ny data till mig, frågade inte , hur mycket kommer att betala . Vet inte. Ok snart ska boka J till simskolan, ska försöka börja ringa, om de inte svara då ska gå dit själv.
Nu är klockan över 14, är äntligen ensamma, målade naglarna. Det blev brunt den här gången. Min chef svarade, önskade lycka till med körkort.och det är ok att jobba mindre timmarna.
Jag måste nu börja ta lån, men hur, att tar inte för många. Jag kan låna det tio tusen, men det är ca 3000 krona extra, men andra det är billigare, men kan inte ta nu. Nu tänkte låna först en lån, sen nästa, betala tillbaka , sen tar det tio tusen första lånet igen. Men hur mycket. Jag räknar dit och dit, det blev ca tjugotusen, som måste klara. Att hitta en bra lösning, är det inte det lättaste. Jag vet inte, ska kolla runt lite, hur kan göra.
M vill beställa data, och han ville att jag ska få en HP. Men vet inte ju nästan inget om dator. Tänkte att säga till honom, att vänta några veckor. Jag kan ju fråga min N, han jobbar i lager, de säljer datorer, kanske han kan lite om dator, om han skulle välja hp eller sony. Men när kan prata med honom, jag vet inte. Om 2 veckor, kanske.
Tänker bara , att om två veckor är han säkert hemma, kommer vi att träffa redan när han ska komma, kommer vi träffa mer eller inte. jag vet inte ju inget. Jag vill prata med honom, men när. eller hur. Och nu kommer M att ta data, men han lämnade ipad nu. Jag kan använda det, men utan hörlurarna. Men jag fick bra deal, och beställde hörlurar till ipad.

12.august

Söndag igen. Hemma ljuva hem. Igår började flytta tillbaka. Måste gå dit idag och städa upp där, sen hämta sista sakerna. Sen är vi hemma på riktigt.
Har surfat här över 1 timma, shoppat hem lite kläderna, inte just mycket, men lite till mig själv, och till Jennica med. Men J skulle behöva för skola regnkläderna, måste tänka vart ska köpa. Men kan inte köpa för dyra. Beställde klänning till henne. Måste tänka nu, om ska köpa nya skor eller inte. Hon ville ha ju nya skor. Vet inte, har inte det bästa ekonomi just nu. Kanske , när M ska skicka extra pengar kan köpa. Kommer inte att fråga honom själv.
Saknar honom så himla mycket just nu. Vill att han ska komma hem nu, orkar nte vänta honom länge. Kan inte prata med honom heller. Nästa vecka är Ramadan, sen han har inte tid säkert, sen kommer han. Bara 2 sista vecka, sen är han ju tillbaks. Det känns så lång tid. Han vet att jag saknar honom, samtidigt han vet att han kan inte prata med mig, min mobilen funkade inte sist. Det kan vara därför han 'är inte online i skype. Måste vara stark, och inte tänka på det så mycket. Han har varit borta 3 veckor, de sista veckorna går snabbt säkert.
Ska gå dit snart, eller senare, vet inte. För att kanske M är ledig, han kan köra hem oss, med cyckel. Vet inte om han är ledig.
Sen har jag tvättstuga oxå.
Klockan är snart 6 på kvällen,ska börja med tvätten snart. Har varit där och städat upp där, nu är vi hemma äntligen. Känns bra, att vara hemma. M är ledig idag, han skulle ta J ut, men det var regn idag. Nu handlar han, oxå till oss. Hoppas att snart kommer han. Frågade , om han är ledig imorrn med. Ja, han är ledig imorrn. Han sa, att han ska börja simskola imorrn. Och jag ska anmäla J till simskola, om jag ska få  plats.
Jag saknar honom just nu så himla mycket, att gråter, lite. Jag tänker nu hela tiden på honom, jag vill prata med honom, men tror inte att han ska till skype idag. Kanske han ska inte komma mer dit, jag vet inte. Om 2 veckor kommer han att vara hemma, inte just så lång tid,men men . När han är borta, är saknade efter honom större, än han skulle vara här. Hoppas att han tänker på mig med.
 

10.august

Igen hemma, är här nu ofta, och imorrn kväll kommer att stanna.
Imorrn ska min mamma åka hem. Efter det kommer vi hem, sen på söndag ska gå och städa rent där. Sen är vi hemma igen.
Idag hade körning,det går upp och ner, men det går. Nu har bokat många leksionerna, och uppkörning den , 27 september. Igår hade halkan, och klarade det. Vilken tur, var rädd, att blir underkänd, men nej. Skickade mejl till chef, att kommer att jobba mindre timmar några veckor, nu måste bara skriva vilka dagarana. Skickade ny mejl, men det går inte fram. Vet inte vad är fel. ska försöka på måndag, om det funkar inte då kommer att ringa honom.
Just nu sitter här, och med hårfärg i håret. Jag bara kunde inte vänta, blev så sugen att färga håret nu. Tänkte, att sen när är klar med halkan, och klarade det. Tänkte vänta tills nästa vecka, men nej. Provade färga en liten hårbiten, det blev fint, men nu vill inte se mina hår, blev orolig, om det räckte till mina hår. Men kammade , sen det var ok. Jag hoppas , att det blev fint. När är klar, då ska hem. Smsade, att kommer efter klockaan 4, nu är klockan halv fyra. Måste handla lite, sen ska hem. Tvätta bara hår ,sen ska gå.
Börjar sakna honom så mycket just nu. Väntar honom till skype, men han kommer inte. Nu tror inte att han ska vara där i helgen. Men man vet inte aldrig. Och det är bara 2 veckor kvar tills , han ska vara tillbaka. Men när kommer jag att träffa honom ,vet inte ju. Jag hoppas att han ska få sin lägenhet snabbt. Tänker på honom.
 
 

8.august.

Hemma på Stenvägen. Ingen data hemma ju.
Körning går som det går, upp och ner. Nu har pratat med trafiklärare. Han berätta att jag skulle behöva ca 10-15 leksioner, att klara min utbildning. Bokade nu 3 extra leksioner, sen kommer att vara paus en vecka, sen kan boka tiderna,men måste ta ledigt från jobb. Kommer att jobba 5 timmar, om jag kan. Mejlade till chef först, att få godkänt det. Ingen ide att köra en gång i veckan.Hoppas hoppas, men det tar extra pengar, igen. Måste klara mig nu, eller aldrig. Om det nu går, kommer vara jätte glad. Jag har inte berättat till N eller M, men vad kan de säga. Varför har inte berättat för N, för att han kommer att skratta på mig säkert. Eller kommer han att hjälpa mig.? Jag vet inte.
Ska gå hem klockan 4, smsade till mamma, att kan läsa min boken. Inte just mycket, men måste göra det.
Imorrn har jag halkan, det måste jag klara.Det kommer alla att klara, som kan köra bilen.
Saknar honom så mykcet. Igår var så ledsen, att gråt lite. För en vecka sen fick "se honom" , och höra hans röst. Jag har ju öppet skype, varje kväll efter klockan 8. Han vet när kan jag vara där. Men hoppas inte så mycket att han ska vara online.

7.august

Hemma på Stenvägen efter körning.
Måste plugga lite här, innan ska hem. Igår hade M Jennica, nu idag lämnar henne tillbaka. Men vet inte när. Mellan 2-3. Han ska ringa först.
Min körning går inte så bra, känner mig helt slut. Måste vara lite mer positivt. Gör fel med kopplingen, måste lära mig det först, sen kan bli bättre, om det inte funkar, måste lämna min körning. Teori går nu bättre. Jag har fixat fas a och b med 65 av 70 rätta. Måste fixa nu fas c oxå, sen kan börja tänka på teoriprov på riktingt. Sista körning har jag nu på fredag. Men jag är inte klar med min utbildning. Det kommer att ta extra tid. Nu tänkte att börja boka mer tiderna., då måste räkna ca 3800 krona fattigare kommer att bli. Och det kommer vara sista , inte mer. Det är jobbigt, att vara så spänd hela tiden. Jag är för mycket försiktigt, måste våga mer. Mamma ska åka redan på lördag, vet inte hur kan planera min körning sen. Sen börjar jobba igen, då kommer bli paus, men men.
Ska läsa min boken nu lite.

5.august

Söndag idag, är hemma. Pluggade lite, men mycket kvar. Måste gå och handla igen. Tänka vad ska lagga för maten för några dagarna.
Sista pengar kvar, måste klara mig tills 15 aug, då får lön, men det går bort, med alla lån pengar, och räkningar. Kanske få pengar av M, vet inte. Han betalar ju lite extra än frågar.
Bara en vecka kvar, sen kurs är slut, känns att behöver mer att ta körleksionerna då kan köra bara när J har skola. Kollade schema lite. Men då måste räkna med 3800 krona extra. Låna igen. Vill inte tänka på det. Men måste klara det, vad jag har väntat så länge.
Tänker varje dag på honom, drömmer om honom.Tiden går, nu det är 3 veckor kvar, sen kommer han tillbaka. Och jag vet att nästa vecka kommer han till skype igen. Jag känner honom, och det är efter klockan 8.han vet när jag har skype öppet.
Måste skriva upp, vad ska handla, att inte behöva handa varje dag.

3.august

Tiden bara rinner iväg. Det regnade imorse, det känns så fräch ute nu, men det är solen.
Lånade igår sista pengar, kommer efter klockan 17. Betalade hyra.
Just nu är hemma vid data. Gjorde tester, men jag är U(underkänd), måste få 63 rätta av 70, att få bli godkänd av skola, att de ska boka teoriprov. Jag är lite oroligt,med min körning, att klarar inte de leksioner som har kvar. Kankse måste ta mer leksioner, innan kan uppköra, vet inte, då tar det mer tid och mer pengar.
Tänker på honom så mycket igen, men det kan ta igen en vecka, när han ska komma till skype,men igår lämnade meddelande där, att ska vara hemma vid data efter 13.august. Så , om han kommer in där, kan han läsa det. Men tar det lugnt.
Ska börja klä på mig, Har körning klockan 12, 50, men ska gå tidigare att göra tester, och måste skriva upp mina fel. Det är bättre, sen förstår kanske bättre.

2.august

Länge sen när kan skriva här.
Nu det är torsdag, är uppdagen, måste plugga mycket teori, men har inte så mycket tid.
Körning går sådär. Vissa saker går bättre, vissa saker inte så bra.Men måste klara mig, annars det är kört för mig. Snart ska gå igen, men måste hinna att läsa boken först, äta , byta kläderna.
Igår kväll , när pluggade, laddade mobilen, hade skype öppet, skrev lite med kristi, sen lämna öppet. Sen hörde, att nån hade skrivit. Tänkte kanske Sweetie, eller M. Men det var min N, som skrev. Inte mycket, bara hur går med varandra. Sen skrev att jag saknar dig, sen frågade hur hans familjen mår. Han svarade bra, jag trodde inte det, att han ska ringa mig, men han ringde. Men han hörde inte mig, det var fel med min mobilen, han hade kamera öppet, jag med, visade runt, var jag bor. Han såg lite ledsen ut, eller han var besviken att fick inte prata med mig. Jag vet inte,det var allt, sen var han bara offline. Men jag fick se honom, jag var så glad, trodde inte att han kan ringa mig, men han gjorde det. Jag vill prata med honom,men hur, om problem med min mobilen. Han saknar mig med, varför annars han kom till skype. Hoppas att vi hörs igen, vet inte när han ska komma igen skype, han vet nu att jag har skype öppet på kvällen, kanske ikväll, kanske inte vet inte.
Nu måste plugga det sista innan ska gå till skola. lång dag kommer det bli.

RSS 2.0