30.aprill

Ny månad ska börja, en är över igen. Tiden bara går.
Nu har jag idag inte pratat med honom, och försöker att inte prata. Han är ute från Badoo, det är bra. Måste försöka, att inte störa honom varje dag. Måste börja chatta med andra med. Hittade en kille, som söker bara kompisar. Han oxå från Luxenbourg.Svarade bara nån fråga, han oxå ute ust nu. Måste komma över honom. Han tänker säkert, att jag är intresserad av honom. Jag tänkte att inte kontakta honom hela vecka, men kommer jag att klara det. Vill ju prata med honom. Imorrn är jag ledig ju.
ikväll var här vid parken. Det var valborg brasa. Träffa Aina och Sara. Hon sa, om du vill gå ut nån gång, kan lämna J till de. Det var bra ide, men vet inte om vågar göra så här. Jag vill gå ut , träffa nån, men det är jobbigt just nu. Jag tänker , jag hoppas på HONOM just nu. Måste komma över honom, men hur. J titta på filmen, då kanske kan sova imorrn lite längre.  Hon vila ca en timme, efter dagis.

29.aprill(samma dag)

Jag är galen i honom. Jag kan inte låta honom vara. Nu prata lite, att kanske han kan åka till Estland, att vi kan träffas där. Men bara , om han ska få billigt biljetterna. Fråga honom, om han har nån semester på sommaren. Han svara, att han måste jobba, samt skrev att han ska komma kanske på sommaren hit igen. Sen sa att han kan ta ledigt bara några dagar från jobb. Att kanske nån helg kan se honom i Estland. Men känner mig så konstigt , att prata med honom hela tiden. Han svara inte så mycket, jag kan inte låta vara, jag vet inte varför jag gör så. Kan inte vara ifrån data, hela tiden öppet, kolla om han är inne. Måste logga ut mig, och stänga data.
Började att lagga maten nu,
Jag får inte att hoppas så mycket för honom, men kan inte vara bara så här. Jag kan inte.....

29.aprill

Söndag idag. Tar det lite lugnt. Det ska bli fint vädret. Tänkte gå till parken, leka där lite , sen ska handla lite. Imorrn ny vecka, på kvällen ska der i ängen, det ska bli brasa . På tisdag ska vara ledig. Sen jobba som vanlig tills lördag. Som vanligt. Måste jobba ju mycket nu, att få in mycket pengar. För att jag tänker att ta semester. Skrev till mamma igår, att kanske ska skicka J till Estland en vecka. Vet inte. Att få min egen tid. Kolla igår resorna. Det finns bra priser, men men.
Om min honey. Idag ska försöka inte skriva med honom. Igår igen börja skriva med honom, bara fråga om han köpte boken. Han svara, att no honey...han ska läsa kommentarer på franska, svara att jag kan bli din guide. Han läste, men svara inte. Vill inte presse honom. Han vill prata med mig, få han göra det själv. Annars han ser att jag är stor intresse om honom. Då kan hända, att vi kommer inte att träffa. Det är många som vill prata med mig på badoo, men jag vill inte. Bara han.
Igår prata med M, han vill att vi ska ringa till honom skype. Jag kännde lite konstigt , när prata med honom. Jag vet inte, tiden går vidare, jag måste lämna honom. Nu har jag tänkt så här. Om jag ska träffa honom, och han tänker hålla kontakt med mig, vill träffa mig, sen ska göra slut med M. på riktigt. Måste gå vidare med liv.
Vi kommer att klara sig bra. Han kommer att vara kvar i J-s liv.

28.aprill (morgon)

Jag har tvättstuga just nu, och städa hemma oxå nu. J tittar på bompa. Hon vaknade redan klockan 6, fick inte sova mer.
Igår fick prata med honom igen. Han vill träffa mig, och nu han börjar planera att komma nästa gång till mig.Fråga om han få stanna hos mig. Ingen problem för mig, men jag har M. Men jag har börjat fundera så mycket, vad ska göra med M. Och jag har bestämt mig, jag vill att han flytta ut. Jag vill inte vara med honom, om vi har bara J. Vill gå vidare med mitt liv, men kan inte. Han har sagt, att han kan flytta ut närsomhelst. Han ska flytta till S, han bor ju här i Tumba, då det är ingen problem , att han kan träffa J närsomhelst. Jag bara känner, att det är dags att släppa honom iväg. Vi kommer inte att bli ihop igen. Jag har försökt , men han kommer inte till mig.
Måste gå vidare utan honom. Jag vill att vara lycklig, men det är jag inte , när han är här. Jag bara hoppas , att han förstår. Måste bara prata med honom. Sen måste planera min semester, i augusti. Jag är osäker , om ska göra körkort eller inte. Jag vill klara det, men orkar jag med allt. Kanske ska skicka J till Estland. Då kan vara själv oxå. Jag vet inte vad ska göra. Planera mycket, om han ska flytta härifrån. Vill ändra här hemma, fixa fint här. Jag vet inte , vad ska göra.
Jag kan inte hoppas på honom. Det kan ju förändras allt med honom. Varför han ville adda mig i FB. Han har sett mig där, mina bilderna, min J. Han har inte frågat mig om J. Nu tänker inte att pressa mig, att nu skriva med honom själv. Bättre att inte visa att jag är intresserad av honom. Annars han förstår, att jag har känslorna. Idag han ska köpa boken om Stockholm. Kan inte tänka mig, att han ska komma. Eller att han ska komma redan i maj hit.

27.aprill

Nu skrev igår till N, att jag är lite galen i honom. Och vad svarade han?-yes att jag älskar honom , att jag ska nu skicka pengar till honom... Min dag blev besviken,tänkte fyfann vad han menar nu. Nej, det går inte. Och nu kom hem då svarade, att jag älskar inte honom, att varför måste skicka pengar till honom. Skrev att tyckte om honom, att han var snäll kille ibörjan och nu är han en annan personen. Och han svara att han han skojade, haha ....
Så har jag lugnat ner mig lite nu. Han är inne i badoo, men han prata inte med mig, eller han svarar inte fråga.
Ska vara lugnt med honom. Vem vet , kanske ska träffa honom. Men jag har börjat att få känslorna , att tänker på honom. Men det kommer inte gå vidare. Vet inte varför. Han letar efter inte flickvän, men man vet inte aldrig vad händer. Jag vill veta mer om det tjej , som han ska ta med sig till Stockholm. Tiina, du måste ta det lugnt, allt kan gå ju till helvete. Jag får inte hoppas så mycket.
M ringde idag, prata med honom lite i skype, men mest med J. Jag kände att jag ville inte prata med honom. Jag vet inte om jag känner nån mer mot honom. det börjar bli kallt. ...

26.aprill senare...

Jag klarar inte mer. Jag började gråta redan. Han läser inte alls, vad jag skrev.Eller jo , han svarar inte. Jag måste lämna honom nu, han är glömt mig redan,men vad gör jag. Varför det måste hända med mig, jag kan inte släppa honom. Måste komma över honom, radera hans meddelande. Men jag kan inte, tänker nu bara på honom. Nej, jag måste bara släppa honom. Han tänker att jag är galen.
Och nu för 10 min sen ringde M hem, prata med J, men hon bara gråter, för att hon saknar honom. Sen prata med mig, men jag klarade inte så mycket, bara lite. Jag vill inte prata med honom. Jag måste komma fram nu, att jag måste honom att lämna oss, jag klarar inte mera. Efter det min mamma har varit här , ska prata med honom. Jag orkar inte mer. Jag vill hitta nån , när han är bosta, men hur. Jag började kolla badoo andra länderna. Jag hoppade för N,men han är inte för mig ju. Nu måste jag bara släppa honom, för att han har ingen intresse för mig, tror jag. Han logga ju ut. ...
Måste börja lugna ner nu, och inte tänka på honom.

26.aprill

Jag är i kär ....
Det är sant nu. Men det går inte vidare. Pratade igår länge med den kille från Luxenburg,som ska komma till Stockholm om 3 veckor. Adda honom i FB med. Han sa fina ord om mig, men men . Han letar inte efter flickvän, han är nöjd att vara ensamma. Men han ville träffa mig, när han kommer. Men problem är , att han ska komma med en annan tjej. Han sa att hon är bara kompis. Men varför ville han träffa mig. Det kommer inte hända, att vi ska träffas.
Han vill ha bara sex, igår prata vad ska han göra med mig. Jag blev så besviken, så ledsen. Sista ord var att måste gå lägga mig, och senare skrev att hoppas att du hittar en bra hotel, och du kommer att trivas i Stckh. Han svarade ingen. Tror inte att han prata med mig. Men jag är kär i honom, känner bara så. Nu frågade honom på badoo, om jag är galen, han har inte läst det. Tror inte att han kommer att svara, men jag hoppas på honom ju. Han vill ha bara sex, varför. Vill bara glömma honom, men kan inte. Tänker på honom, tittade igen hans bilderna....
Kan inte vara, varför det händer med mig. Jag hittar en trevlig kille, och sen inga känslor av honom.

24.aprill

M sitter på flyg till London nu. Tråkigt lite, men livet går vidare. Lite tufft kommer det att bli. J är ledsen lite, men vi kommer att prata med varandra varje dag. Om jag orkar.
Vill träffa nån nu när han är borta. Tänkte ta kontakt den kille på badoo, som bor i Luxenburg, kommer till Stockholm om 3 veckor. Jag skrev till honom, om han vill veta mer nån om Stockholm, eller bara chatta , då kan han gör det. Nu kollade att han hade läst, men inte svarat, kanske senare kommer han. Vet inte om han vill chatta med mig. Han ser ganska bra ut., kanske ska träffa honom, vem vet...
På måndag Jennicas dagis är stängd, och hon ska till andra dagis, för att jag kan inte ta ledigt 2 dagar i veckan. Hoppas att hon klarar där. Jag är lite rädd, att hon kommer inte att stanna där.
Våren är ute, vill ha en kille. Nästa vecka ska fylla år, jag vill inte tänks på   det. Jag vill ha min mobilen tillbaks. Det var en annonsen blocket, jag mejlade och frågade vart han köpte det, om han har kvar kartong, kvito. Vi skå få se om han svarar eller inte. Jag vill ha samma telefonen. Kan hända att jag kommer att köpa samma telefonen ju. Kollade tradera, det finns där.
Ska diska lite.

23.aprill

Vad har jag nu gjort?.
Han den andra fransk kille är borta. Han svarade inte. Han hade inte varit inne, och nu han var inne, och nu har han raderat sin profil. Han är borta, och jag hoppades ju så mycket att träffa honom. Var det jag, som gjorde fel eller. Han kan ju ändra sin profil. Men jag blev så ledsen, han var kille, som skulle vilja träffa. Han ville ju oxå träffa mig, och nu han gör så här. Tråkigt.
Imorrn kommer han att åka. Jag ville krama honom, men han gör ingenting. Jag saknar honom, och han är ingensting. Men det finns mera att träffa. En kille kommer från Louxenburg, i maj, kanske ska träffa honom.
Måste bara få bort Chris........
Jag ät trött, kanske ska sova snart.

22.aprill

Jag är ensamma hemma. M och J gick ute, köpa nån leksak till J. Nu har redan städat, och lyssnar på radio.
Igår var ute. Han kom till Badoo efter klockan 8. Så vi träffades efter klockan 23 . Han var ok, men kände ingen,att det ska bli mer än vänskap. Han försökte närma mig, men jag höll avstånd.Vi drack, vi dansa. Jag dansa mycket, tills.... nån stöld min mobilen i handväska. Jag blev arg, besviken. Hur kunde det hända med mig. Jag vet att jag dansade med honom, och  han flyttade min handväska bakom på rumpan. jag höll hela tiden handväska framme.
Sen gick till väktare, de sa att det händer inte ofta, och sen de pratade med varandra, att det finns ficktjuv här inne.
Han , min dejt sa att det ok, om du vill gå hem. Ok, sen jag gick hem, han sa ingen hejdå, bara försvann. Kom hem , spärra abonemangen, gjorde polisanmälan, och nu spärrade mobilen oxå. måste ta kontakt med försäkringsbolag, kanske få nån ersättning.
Jag är så ledsen, som hela mitt liv var i mobilen. Och nu har jag tappat de.
Kollade att han hade skrivit att det var tråkigt , att det hände. Berätta lite, inte mycket. Jag trodde inte att han kontakta mig mer.
Det var kul igår. När var ensamma, utan honom, bara killar kom, när dansa utan honom, var killar rund om mig.
Jag var nöjd, att träffa honom, men han är inte rätt till mig.
Chatta med en annan fransk kille här. Men kommer inte att träffa honom. Han stanna bara 6 månader, sen ska åka hem igen.
Nu har pratat med kille , som träffade igår. Han vill träffa mig, men sa att jag har inga känslorna, att tror inte att kan träffas. Han vill träffa, men hoppas att han förstår .
Nu chattar med en annan kille, kanske ska ses honom ikväll. Men han svarar inte. Frågade honom telefon, men han lämnar inte, ok, inga problem. Måste prata med M, vet inte vart är de. Att ska träffa kompis ikväll.
Han läser inte mitt meddelande. Han var ute, nu igen inne. Vad vill han. Jag kan träffa honom, ingen problem, men han ,.han ville oxå träffa mig. Fyfann, vad ska göra. Det regnar , och ska gå eller inte vet inte. Vad kommer M säga. Jag fryser lite, kan hända att blir sjuk lite. Fattar ingenting, han var inne , och nu logga ut igen. Fråga nu om han vill träffa mig ikväll eller inte. Jag måste få veta, om han vill träffa mig, så kan fråga M. Men han är inte hemma. Vad vill han.
Nu under dagen han är inte svarat och inte varit inne ante alls. Förstår inte. Tror att han är inne bara på dagen mellan 12-14 kanske. Vi skå få se , om han svarar imorrn. Kanske ska träffa honom imorrn. Min gammal telefon funkar badoo, men inte så bra.
Nu har tvättat hår, duschat.Tittar på filmen. Snart ska sova. Hoppas att han vill träffa mig....




21.aprill

Nu är jag osäker, om jag ska gå ut ikväll eller inte. Fick inte prata med honom igår. Frågade honom igår, om vi ska träffas idag, och klockan 12 hade han svarat att ok. Men nu han har inte varit inne på badoo. Vet inte kanske han undviker mig, vet inte. Jag har väntat så länge att träffa honom, och nu kanske vi ska inte träffas ikväll. Men allt kan förändras ju.
Pratade med en annan kille oxå lite här. Han oxå fransk. Men han har varit här bara 2 veckor. Han ser ut ganska bra, men känner att han vill ha bara sex. Han sa att han söker fliendly matches. Fråga då, om han söker bara vänner, sen svara att kanske mera, sex. Svarade då att söker kille att bli kär igen. att ha vän att ha sexpartner. Han fråga att sexpartner? sen svara att söker inte bara sexpartner. Efter det han logga ut. Sa inget.  Nu börjar komma killarna som vill träffa mig. Igår pratade med annan kille. Han vill träffa mig, och han lämna mobilnr, men har inte svarat honom. Ska inte träffa kille , som lämna ut så snabbt sin nr.
Jag vet inte vad kommer att hända. Om han ska inte svara , ingen kontakt kanske. Vill inte stanna hemma, och vill inte gå ut ensamm heller. Måste ha nån extra. Vem vet kanske det kommer nån annan , att kontakta mig, som kan träffa . Jag har väntat att träffa honom, och han är tyst nu. vet inte vad ska göra. Om han har inte kommit in til badoo senast klockan 7 sen, kan tänka att han vill inte träffa mig.

20.aprill

Tiden bara går och går.
Ledig idag, sitter hemma. Har varit i centrum, handlat lite maten, postat skorna. Det är snövädret oxå. Stanna hemma idag. Prata med honom igår. Att vet inte om vill komma , om det snöar till stan. Prata så länge länge. Och sen kolla Engelen hemsida, om dj. Imorrn det är en bästa dj där. Då fråga honom om han vill gå imorrn, han sa ok.
Jag vet inte vad ska göra med honom. Han känns ibland konstig, och  jag känns för honom konstigt. Han prata att han vill bygga ett liv med mig, det är därför han vill träffa mig. Jag svara att vill träffa om det finns plats för mig. Han sa först att det finns ingen plats för mig. Det är jobbigt ibland att prata. Vill inte prata med honom idag, annars kommer bli arga igen mot varandra. Men jag kollar hela tiden ju om han är inne på badoo. Jag vet inte vad håller jag på. Då ska bli fest imorrn. Det kommer bli min första efter alla de 7 år. M vet ingenting om det. Jag sa till honom, att kanske ska gå ut på fredag. Han fråga vart ska du ut. Svarade ingen. Han kommer fråga kanske med vem . men säger att med en tjejkompis.
Försöker inte tänka på det.

19.aprill

Nu har jobbat 7 dagar, och är helt slut. Trött trött.. Imorrn är ledig, ska sova imorrn mycket. Och.
Kanske imorrn ska gå en dejt. Har pratat med en kille ca en vecka på badoo. Han känns ok, att träffa. Men men vem vet, om det ska bli nån eller inte. Han ser ut ok, lite yngre än jag. Det finns många där på badoo, som vill prata med mig. En till , som bor i Luxenburg. Han ska komma till Stockholm om en månad, frågade om hotell. Förskökte hjälpa honom att hitta. Nu han hittade. Han kommer med en kompis, vill träffa mig , men han sa att nästa gång han ska träffa mig. Jag kan inte träffa , närsomhelst, måste hitta barnvakten, har ingen. Och bjuder inte honom hit ju. Varifrån kommer alla killarna nu , det är våren. Jag vet inte om vi ska träffa imorrn. Han vill gå till nån klubb, jag sa ibörjan att kan ta en fika. han sa, att han vill vara 2-3 timmar. Nu pratade sist, att ska en klubb. Kanske. vet inte. Kan inte prata med honom nu, väntar när M ska sova. Ah , jag vet inte vad kommer att hända med honom, jag ska inte hoppas så mycket. Det kommer bli min första dejt då, efter allt med M.

13.aprill

Idag är det 13 och fredag.
Har jobbat idag, sen kom hem, sen handla med M och J. Nu är vi hemma, utan M. Ätit donalds, bara surfa här,J tittar på bompa.
Ska jobba nu på lördag och på söndag, och nästa vecka Måndag till torsdag. Kommer att jobba då 7 dagar utan ledig dag. Det känns bra, att kan jobba mera nu.
Ah , om 10 dagar kommer han att åka. Jag känner mig ledsen, och samtidigt glad, att han åker. Vi ska få se om han kommer att sakna oss eller inte. Han kommer att sakna J, inte mig....
Har en ny kompis i badoo,kanske ska träffa honom. Vill först lära känna hobom ,sen ska få se.
Och idag M sa att Danny fick jobb till Åland, han ska inte komma hit.Men han ska söka vidare jobb.
Nu har börjat att titta mig själv. Har börjata att intressera av smink. Har nu börjat att sminka mig på riktigt. Ok. Måste bara hitta rätta färgerna, när ska beställa. Och nu kläderna, måste komma över blå färg. Jag har så många blått. Nu kommer att blanda blått mer. Jag har blivit stor...

12.aprill

Ledig igen idag. Jag vann en liten auktion tradera- en kajalpenna "Isadora". Nu håller på att betala med data tänker lite.
Ska gå ut snart till Skärholmen, ska köpa postpåsena i Clas ohlsson, och ny paket frimärkena. Sen ska handla lite mat.
Kolla mitt konto, har fått räckning Botkyrka Kommun 1400 krona, det måste vara Jennas dagis, men vilken räckning, kan inte öppna det heller. Vi betalar ca 400 krona varje månad. Kanske det är sista räckning 3 månad, som J ska vara på dagis. Jag vet inte. Ska försöka öppna det senare.
Har duchat imorse, tvättade håret, nu låter de torka, sen ska sminka mig, sen ska ut. Räckna pengar hit och dit. Ansökte igår 2 till dagar vab, som jag har rätt till.
På måndag står mycket kläderna, hoppas att kan sälja allt, men tror inte.
Om 12 dagar han ska åka. Jag vet inte hur kommer att klara mig, med ekonomisk menar jag. Räckna ut, att måste fråga honom 7000 krona det här månad, men det är bara räckningar.....
Hatar att vara utan pengar....

11.aprill

Sitter vid data, och bara är. M var hemma för kvart sen. Han fick körning till Tullinge, kom hem ,äta, gå toaletten.
Imorse när hade lämnat J, kom hem blev ledsen igen och började bara gråta. Ca en  timme höll på. Känslorna är ju kvar, de går inte bort. Hur kan bevisa till honom, att jag älskar honom. Det är svårt.
Har postat idag brev till skola oxå. Skrev vilka tiderna kommer J vara på skola. I juni har hon inskolning. 3 dagar, måste ta ledigt. Såg hans visumansökan. Han skrev till juli sin visum. Tänker han stanna där så länge. Jag vet inte.
Jag är helt slut med mina känslorna. med allt. Idag har fixat kryddorna. Vet inte vad ska göra mera. Om bara ha pengar, men nej, ingen. Måste handla oxå, men men . FK har inte betalat, väntar att de ska betala idag eller imorrn. Kan betala a kassa avgift förra månaden.
Ingen som ringer om sängen. Jag skrev ju att det är lite sliten, måste ta bort det.annars ingen som köper, tycker att pris är bra, säljer för 200 krona ju det.
Ah, ska vara bara själv.

10.april

M jobbar, J är på dagis, och jag sitter hemma. Efter det att lämnade J till dagis, har städat förrådet, slängt hel del. Mycket plats,  några sakerna som måste slängas, med det måste M göra. Vi hade ju så mycket J-s kläderna. Nu finns det inget kvar i förrädet, har tagit allt in. Det finns en stor svart sopsäcken,med kläderna. I tradera finns ca 40 plagg, som säljer. Hittade oxå mina gravidajeans, och säljer de med. igår fick första bud. Glad jag är om kan sälja alla hennes kläderna. J-s babysängen oxå här, lade in ikea Köp och sälj.Hoppas kan säljas det snart. Vill inte bara slänga ju.
Blandade känslor, om han ska flytta inom ett år. Jag har bestämt mig, att flytta härifrån så fort har hittat andra lägenhet. Jag vill börja om allt. Alldeles själv, utan honom.
Ikväll ska laga kyckling, men vet inte hur. Jag har hela kyckling, tänkte att skära, och sen nån marinad. Måste bara hitta recept.

9.aprill

Jag mår kass igen. Det började igår,för att han pratar med nästan alla nånting om Australia, Canada, ellr New Zealand. Jag förstår ingenting, men tror att han ska flytta dit, men när. Jag vet inte. Han menar allvar. Han älskar inte oss, inte mig inte J. Annars han skulle inte lämna J. Jag vet att J kommer bli jätte ledsen, när han ska gå. Jag började igen tänka , att hur ska bo kvar här, men kommer inte att göra det. Jag vill flytta härifrån. Jag hoppas bara att vi ska flytta innan han ska gå. Jag klarar inte bo här. Kommer att sälja allt, vad vi har skaffat tillsammans, vill inte ha ingen vad påminner honom. Ingen. Och jag tänker inte att hålla nån kontakt med honom. Nej.
Den här vecka jobbar bara kanske 1 dag. Hoppas att kan jobba mera, väntar bara att de ska ringa. Jag behöver pengar. Nästa månad har jag igen så lite inkomst. Tänkte komma ut från a-kassa. Vet inte hur klarar att betala allt. Jag behöver spara ju för leksoner.
Fick sms, att M-s syster fick son:-(
Ska kolla i förrådet alla kläderna,som kan säljas nu. Jag klarar inte annars.


6.aprill

Ledig idag, för att det är påsk. J tittar på film,M vilar lite. Snart börjar hans film-Gladiator. Han skulle jobbat idag, men det fanns inte mycket jobb, då är han ledig 2 till dagar.
Det snöade idag hela dagen. Det är inte roligt. Vill ha solen och värme. Hoppas snart kommer.
M började att packa idag. Han ska åka om 3 veckor. Fint ju. Utan honom. Men vi måste klara oss.Hoppas bara att kan jobba mycket, för att måste jobba, att uppfylla drömmen. Och behöver money for that.....
Våran förhållande har inte förändrats, tänker inte börja pressa själv, vill ge honom att andas. Önskar att , när han är i Pakistan, att han tänker efter, vad han vill. Han vet att jag har känslorna, men jag visar inte ut. Jag får inte....
Det är jobbigt, men måste. Han kommer att sälja bilen nu oxå. Igår lade in i Blocket. Kanske innan han ska åka, är bilen såld. Och idag berätta han, att om D ska komma jobba här, att han kan bo hos S , när han är i Pakistan. Vad han menar med det? Kanske att jag o D, ska...eller. Jag vet inte, och frågar inte honom eller.
Vill att han ska komma tillbaka, att vara den M som jag blev kär i.

5.aprill

Jag hatar mitt liv just nu så mycket.
Jag var i Skärholmen vid öb, att köpa godis, påskägg, tvättmedel. Betala med kort. Funkade inte , köp ingenting. Kom tillbaka till Tumba, köpte godis till J, men behövde påskägg. Tänkte att In o Finn måste finnas, ingen. Nada.
Nu ska försöka att hitta, innan hämta J. Det ska bli överaskning till henne. Jag firar ingen påsk.Mår jätte dåligt, vill ju oxå fira, att äta god mat, men men. Jag har inte råd. Fick nästa vecka schema, och jobba bara 1 dag. Ska man bli glad. Nej, jag blev så ledsen, att börja gråta. Hur ska man klara sig, utan jobb. M ska inte hjälpa så mycket mig. Jag vill inte fråga honom pengar, men måste göra det. Fråga förra månad 9 tusen, fick 8 tusen. Fick inte betala en räckning. Han sa , att han fick inte så mycket pengar. Därför vill inte fråga honom igen. Nu bara ,måste fråga, att köpa maten lite hemma, kylskåp är nästan tom. Har inte ätit ingen lunch, han lagade bryiani, men ska äta ikväll. Fick räckning för el-362 krona för en månad. Fattar ingenting. Hur? Säljer kläderna, men har redan 4 som betalar inte. Kommer att anmäla de. Hatar att vara fattig, ska börja plocka ute snart pantflaskorna.Att klara mig. Börjar tänka mig , att byta jobb. Jag kan kanske jobba på Kista?

1.aprill

Ny månad har börjat. Idag fick veta via FB, att en kompis har blivit gravid. Jag blir alltid avundsjuk för alla , som blir gravida....Har inte grattat henne, för att det kan vara aprillskoj oxå. Jag känner mig så konstigt, att det är min drömm att få syskon till J,och det kommer inte hända., inte nu, det kan vara bara drömm. Men det gör så mycket ont i hjärtat.
Nästa vecka ska jobba bara 2 dagar. Fick schema i lördags, jag är besviken. Fyfann, hur man klarar nu , igen 3 dagar mindre i lön. Hoppas att nu de ska betala de dagarna, som har inte kunnat jobba januari-mars. Om inte de är jag i minus IGEN. Jag hatar att vara hela tiden MINUS. Säljer kläderna, det går upp och ner ju. Men det räcker inte. Hoppas att få nästa vecka vab pengar. Måste betala ju mars räckningar, vad kunde inte betala.
M är ute och handlar. Nu det är slut , att han jobbar på kvällar, på nätterna. Hoppas att nu börjar bli det bättre mellan oss. Jag hoppas, att nu kommer han se mig bättre. Igår laggade indisk köttgryta, och han tyckte om det. Det småkade gott. En plus jag har nu hans sida, att kunde lagga hans maten.
Idag började han att packa lite. Om 24 dagar kommer han att åka .Sen börjar lite tufft  för mig. Men sen kommer det bli bättre igen. Saknar honom, men kan inte visa .Han tar avstånd från mig, jag känner. Men varför han är kvar här, han har kvar nånting, annars han skulle hade flyttat.

RSS 2.0