28.juli

Tiden går fort, att man förstår det sent.
En månad har gått.Inget som har förändrats M-sida.Sista dagarna känner mig so ledsen.Saknar honom så mycket.Vill krama honom, men kan inte , får inte. Om 2 dagar ska åka till Estland,då är han alldeles ensam.Jag är säker att han tänker kanske samma sak som jag, men vill inte ta första steg.Jag har försökt en kväll, att sova i hans sängen, men han kommer inte, han sover på golvet...Jag vill bara en chans till, men det känns att det räcker inte.Varför det måste vara så svårt., så jobbigt.Är det bara jag som tänker-känner så, eller .Jag har ingen aning hur han tänker.Men vill veta.Tider rinner iväg.När ska komma tillbaka, då ska ta och prata med honom,kanske , om han vill kan.Att gå en dejt.Ta allt ibörjan.

18.juli

Tiden bara går. 2 veckor har gått, och ingen som har förändrats.Ingen ingen.
Idag hade M prov , och han klarade det. Jag blev glad, att jag kramade honom.Men det var bara från min sida. Han undviker mig.Jag klarar inte att leva så här. Jag vill ha tillbaka honom, men han gör ingen.
Semester har börjat och nu när J är i Estland kommer jag att ta den steg.Nån måste ta de första steget.

16.juli

Idag har vi-jag och J varit ute nästan hela dag. Imorse åkte till Ikea, och kom hem klockan 2 tiden. Ville köpa mera sakerna, mer har ingen bil, vad kan köra.Tänkte prata med M, om han kan följa med, att köpa för hemmet, men men jag tror inte att han bryr sig om.
Han har jobbat nästan 2 veckor, och han brukar aldrig ringa hem, att prata med mig eller med J.Men igår han ringde.Trodde inte mina ögonen, när såg att han ringer.
Allt går som vanligt.Lugnt och tyst.
Köpte till J pärlorna och pärlplattor, nu pysslar hon med de. Jag med.

13.juli

Imorse innan jag lämna J til dagis, prata lite med Pinky i FB. Bla bla bla säger bara. Hon sa att hon och Sweetie vill hålla kontakt med mig, efter skilmässa.Att jag kan prata med de,närsomhelst. Bla bla bla... Svarade ingen, för att måste iväg att lämna J. Men jag tror inte , att jag kan hålla eller vill nån kontakt med de. Jag bara kan inte.Det är jobbigt.Snart kommer plocka bort från FB,kanske. Jag vill bara tillbaka honom, ingen annat.Jag vet inte hur jag kan visa för honom.Han är så sur alltid.Jag saknar honom så mycket. Jag bara drömmer om , att han är med mig.Jag vet inte, det gör så ont hela tidern ,när jag tänker på det.Måste gråta nu igen...

12.juli

Har inte sovit nästan ingenting.Var så ledsen igår.Först somnade i soffan, sen i sovrummer, men kunde inte sova. Nu har jag huvudvärk. Jag har ingen aning, hur ska gå vidare. Om han ska skicka pengar till mig, kommer jag att skicka tillbaka de.Jag kan inte emot de från honom.Han vill inte rädda vår äktenskap.Jag försår inte varför.Varför han kan inte hjälpa till lite.Kanske han vill inte, men jag försöker visa honom, att jag älskar honom.
Idag ska jobba igen, men han sa att han kan hämta J själv. Lite lättare för mig.
Ska äta lite frukost.

11.juli

Och jag har pratat lite med honom. Och det känns att det är över med oss allt:-(((((
Frågade att om han klarar att betala sina räkningar, men han svarade att nej, att hans syster ska skicka lite pengar och sen vad sa han mer...JAG KAN BETALA TILL DIG 2000-3000 krona, att jag få bo här. Fyfan, hur det känns nu. Jag mår skit skit skit....Jag kan inte vara här, jag måste göra nånting snart, jag klarar inte mer.Men vad kan jag göra.j...a idiot är han , på riktigt.Nej, jag ska ta en cigarr, jag kan inte ....

10 juli

Ca en vecka har gått. Inget har förändrats. Jag skickade sms, om vi kan äta räkor imorrn.Han kan lagga de bäst.Han har inte sms-at tillbaks. Jag vet inte, hur han tänker. Han vill inte , eller han glömde, eller vad mera?
Idag har jag inte pratat med honom. Efter middagen gick jag och J ut, att ha picknick i parken, då hade vi borta ca 2 timmar. Han började jobba mellan 4-5.Det gör så j...a ont, att vet inte vad ska ta vägen. Känns att han bryr sig inte alls om oss.Jag ville bara vara med honom, men det vill inte han. Han har inte visat inga känslor.Men jag har skrivit till honom, att han har tagit nånting från mig, att jag kan inte förlåta honom;att vi har tid 6 månader att tänka, men jag ser att han har bestämt sig.(Han vill inte rädda oss)bara kasta oss.Ibland tänker, att varför jag träffade honom. Om vi skiljer oss, hur kommer vi vara vänner(som han vill).Jag klarar inte, jag kommer att hata honom.Jag vill inte ha ingen kontakt med honom.Varför det måste hända med mig, VARFÖR?????
Jag måste vara starkt nu, att inte prata till nån om oss, att vi kommer att skiljas.Pratade om oss bara till en kompis. Han har pratat med sina syskonen.Jag vet att om det kommer att bli så, att skiljas oss, då kommer jag inte må bra. För att nu har jag bestämt mig att säga upp mig. Sen måste börja med nytt liv. Det är mycket vad jag vill skriva, eller prata ut, men ingen som hör mig.
Ska gå titta på tv lite.

9.juli

Livet går vidare, som vanligt.
Nu i veckan har bara jag lämnat-hämtat J. Och det har gått bra.Men känner lite , att det är ibland mycket för henne. För att jag lämnar henne redan klockan 6.30 och hämtar mellan 5-6. Och hon är alltid så trött , när vi har kommit hem. Så att hon sover redan klockan 7 på kvällen. Men hoppas att det blir bättre. Hon är ingen liten flicka. Har börjat fundera så mycket, vad ska jag göra med jobb. Jag har tänkt att sluta efter ny år.Men samtidigt vet inte hur kommer klara mig.Självklart får man a-kassa, men det räcker inte. Och att hitta nytt jobb. Men tänker positivt.Sommar kommer, sen det kan vara lite lättare att hitta nån jobb ju. Om jag nu bestämmer att lämna mitt jobb, då behöver inte lämna J så tidigt, eller hämta så sent. Jag vet inte vad göra. Jag känner , att jag vill göra nån annat.Eller plugga lite.Vet inte vet inte.
Med M går det sådär. Som vanligt. Men jag känner att jag saknar honom så mycket. Men det är ingen bra ide, att visa sina känslor. Igår när vi var på väg till dagis, då jag pussade honom på kinden.Jag känner att han vill inte ha mig mer.Vet inte vad han känner. Ibland vill bara gråta , och det gör jag ofta nu. Men jag får inte visa det för honom, att jag är ledsen.J har blivit så mammig.Hon vill vara hela tiden med mig. Vi sover i hennes rum.M sover i våras sovrum, oh jag vill oxå sova där, men jag får inte ju.
Idag kommer vi att ha tvättstuga, och vi har mycket tvätt. Hoppas bara att tvättmedel räcker till allt.Nästa vecka ska få lön, ska handla mycket. Har inte fått lönebesked. Väntar bara. Igår betala räkningar ca 8000-9000 krona( betalar 15.07), och jag har kvar ca 2000 att betala. Har ingen aning, hur jag klarar. Ska ta ny lån oxå.För körleksioner. Men de kan vara sista, för att kanske ska köra privat. Måste hitta handledare.
Nu ska städa lite och fixa tvätt.

5. juli

Idag är jag ledig från jobb. Tid för mig själv.
Lämnade J till dagis klockan 9. Sen kom hem, diska lite, nu har jag suttit vid data ca 2 timmar.Tar det bara lugnt. M gick ut, inget har förändrats. Väntar min lönebesked, kanske kommer idag, kanske inte.Kollar mina räkningar.
Igår lämnade J redan klockan 6.30 till dagis, det gick bra.Men när vi kom hem, hon somade i sängen.Det är jobbigt lite för henne, att gå så tidigt.Nu det är bara jag som lämnar och hämtar. Ingen hjälp från M.Tänker hur det kommer att bli, om vi går skilda vägar.Jag vill inte tänka på det, men jag vet inte hur kan jag bevisa till honom, att vi kan klara oss., utan att skilja sig.Jag försöker inte tänka på det, men ibland man bara tänker. Lever en dag i taget.

3.juuli

är söndag, och är hemma idag. J har haft feber några dagar, och varit bara hemma. Imorrn ska jobba igen, hoppas jag. Och imorrn kommer jag att lämna J före jobb. Det är tidigt, men kan inte göra inget.
Försöker inte tänka på så mycket på honom.Att kanske han ska ta första steg, men vet att han gör inte det. Har börjat fråga honom , hur det var att jobba igen. Måste prata med honom, visa att jag är inte bara en vägg.
Ska lagga lite lunch.J var hungrig.

1.juli

Tiden går.Som vanligt. Men har börjat att ändra mig lite, eller försökt.
Idag ringde chef, och frågade om jag kunde jobba nu på söndag. Jag var på väg hem från affären.Svarade att måste prata med min man först, för att han kommer att jobba i helgen på nätterna.Kom hem, pratade med honom, men han sa att nej, han kan inte ta hand om J , när jag jobbar.Han skulle komma klockan 5 på morgon, jag skulle gå klockan 8.30.Då ringde tillbaka till chefen, och sa att kan inte jobba tyvärr. Han skulle sagt tidigare att, det är ok , om jag måste jobba, men nu är allt annorlunda. Senare sa till honom, om de frågar då kommer prata med honom först.Men jag är helt säker, att jag kommer inte att jobba på helgen. Jag förstår att det är jobbigt.Det skulle vara perfekt, om en vecka skulle jag jobba i helgen , andra skulle jobba han. Men han kan inte jobba så.
Idag har tagit ledigt, för att J har feber. Jag frågade inte honom inte alls, att kan jag få jobba idag. Bara tänkte, att det är bättre för honom, att jag kan ta ledigt.
Han börja jobba igen idag.Kanske han ska komma hem , att äta middag.
Nu ska jag och J titta Bean filmen.

RSS 2.0