26.november

Tiden bara går och går.Ingenting har hänt.Livet går vidare. Just nu är ganska uppdagen med Tradera.Har rensat nästan alla Jennas kläderna och säljer allt vad kan.Behöver extra inkomst.För att jul närmar sig, och måste köpa klapparna. Har köpt bara lite lite.
Jag och Jenna ska åka till Tallinn 17 dets, ska träffa hennes mormor.Jag mejlade ju henne, att vi ska åka till London. dumma jag, jag ljuger, för att jag ville inte att hon ska komma hit, när vi har det jobbigt redan hemma. Vad kommer hända nästa år, vet ingenting. M väntar sitt pass, att få ansöka svensk pass, sen han kan ansöka till Australia. Vet inte hur lång tid det kan ta. Kan hända, att han ska inte åka nästa år....
Själv väntar besked om kurs, jag hoppas, att kan börja plugga igen, att lämna mitt jobb. Om han ska inte åka dit, då kommer han att stanna med oss,men det vill inte jag.Om vi har skild oss.Det bara går inte.Och han vill åka till Pakistan , när Pinky ska födda barn.Jag bryr inte om hans familjen.
Ska kolla mitt Tradera. Känns att få in den vecka ca 100 krona.Lite men det är nånting extra för mig.

15.november

Tiden gar som vanligt.
Igar ansokte till skolan, hoppas att kan komma in till de kurs.Sen det ar skola som galler, da kan man spara lite pengar,hoppas jag.
Ingen nu bostad.Det var 2 lagenhet i Segersjo , men vi var plats over 20.
Julen narmar, vill inte tanka pa det.Ingen kansla, att vara glad over. For det finns ingen familjen....Vill inte traffa ingen , undviker allt, inte prata med nan sa lange.jag ar i helvete.Kommer det att bli battre, vet inte.jag hoppas.
Ska sova nu, imorrn ny dag.

4.november

Igen hemma,ensamma J sover redan.
Livet går vidare, som vanligt.Vill bara flytta härifrån, men hittar ingen mindre bostad.Annars mår ok, men ibland kommer det känsla, att orkar inte vara. Känner mig ensam, vill inte prata med andra, inte träffa.Ska stänga av mobilen i helgen.
Nästa vecka ska till skola göra engelsk nivåtest.Jag var i måndags där, men det var problem med datorer.Nu måste gå igen, sen efter en vecka ska träffa lärare, ska prata min engelska med henne. Sen kan ansöka, men jag vågar inte att lämna allt på sista dagen. M stressar hemma, när ska jag ansöka till skolan.Vänta inte med engelska, säger att du kan göra när skola börjarar.Bara stressa stressa....
Jul närmar, men mår inte ok, att fira nånting.Måste säga nån till mamma, att hon ska inte komma hit.Att vi ska åka till London(det kommer jag inte att göra).Vill göra så mycket, men kan inte. Nästa år kan inte planera ingen semester. Har ingen aning hur kommer det bli. tufft.
Ah ska sätta på filmen 2012, ska lämna tillbaka på söndag.
love u

RSS 2.0