22.februari

Det är torsdag, en till ledig dag. Som känns så tomt. 
Men har hunnit redan städa hemma, även städat extra köket, och snart ska fixa även tvätten. På morgonen var på gymmet. Igår köpte busskort, att kan åka buss nu närsomhelst. Men ska räkna att ha bil vissa dagarna hemma, att hinna träna innan jobbet. Men kan planera nu att träna även mina lediga helgen, istället att träna från måndag till fredag varje morgon. 
Dagens planering har kvar- läsa boken, skriva personlig brev och även om orkar skicka iväg ansökningen till tjänsten på jobbet. Jag har min chans nu att jobba mer i annan tjänst. Varför skulle inte jag får jobba på annan avdelningen extra. 
Jag är fortfarande fast i hans tankar, han finns kvar i mina tankarna och vet inte riktigt hur ska får ut i hans nät. Han är inte hemma, och det är väldigt skumt att han är i väg över en vecka redan, tror att han kommer hem på söndag. Att han stannat så länge hos henne handlar om bara att spela sitt sjuka spel, och använda henne i sin egen bästa, han bor gratis, han betalar inte för maten, han lever luxliv hos henne nu. Och allt detta handlar mest av att bara skada mig mer, när han är inte hemma. Jag vet inte hur länge det kommer hålla på såhär, att han finns i mina tankarna, och att se honom här ute drar alltid upp alla sår som jag läker nu. Det går inte att undvika honom helt här hemma, han finns här ute. och det finns inte på mitt liv, att jag skulle flytta härifrån. Men han har då hela tiden kontroll över mitt liv. J kommer med tiden flytta hemifrån och sen kan även jag börja söka nytt boende, men måste spara pengar då, 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0