25 februari

Igen en vecka har gått. Jobbigt som vanligt. 
Jag jobbade idag och det var stressigt på morgonen när en person kom inte till jobbet på frukosten så att jag fick hoppa i jobba lite. Imorgpn är det ny vecka och så 'är det även februari slut. Tiden går så snabbt. 
Jag måste börja så nya tomatplantorna att de hinner växa, jag sådde några bara men redan mars på vägen så måste så fler plantor. Paprika har kommit upp, mest snackpaprika blir det iår. Det kostar extra nu att köpa plantjord och även fler krukor behäver jag. Och sen måste även köpa gödsel till bär , och de kostar ca 200kronor. Det är extra utgifter för mig, så att måste vänta tills nästa lön. Jag håller mig stark att klara mig nu de sista pengarna som jag har. Det är mest räkningar som ska betals nu via autogiro, och inte fått än underhållspengar, men han kommer skicka närsomhelst nu. Och sen ska rensa min sparkonto, räknar nu varje krona där. Att klara mig. Och att kunna betala av nu advida. Det är skitsvårt att med att bara betala räkningar, och kan inte köpa till mig ingenting. Inte heller hem. Dessuton väntar nu skatten, vet inte ju hur mycket jag kommer får tillbaka, men planen är att betala av en del krediter nu. 
Och så är D kommit hem, såg hans bil. Jag visste att han kommer hem idag.Men att han varit borta så länge. Jag får en känsla att det blir slutet av deras förhållande, kollat fortfarande runt i hennes sida, och hon byt profilbilden nu och D har inte mer kommenderat ingenting, som han gjort innan, och han tog bort bild med henne, så har han profilbilden ensamma. Jag tror att det handlar att han är på g redan nästa offer. Han börjar väl bli trött av henne och det räcker inte för honom. CC har inte heller hörst av sig, hon skulle hört av sig och hon upptäckt nånting nu på hans sida. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0