27.februari

Ännu en dag har gått. Tisdag idag . Ledig från jobbet. Jobbat hemma en del, städat, tvättat sått några till tomatfröna. Men har inte än kommit upp några plantor från förra veckan. Och märkte nu att det börjar bli slut med såjord. Nu måste spara de till gurkplantorna. Sen måste köpa plantjord med, och är lite osäker om hur många säckar jag skulle behöva. Vet inte heller om jag ska köpa fler stora krukor. 
Jag varit hemma mest av tiden, ute bara med C. Och såg D ute prata med en som även jag känner lite här ute. Jag såg de prata länge, säkert han pratade om sin tid hos sin supply. Den kille har alltid hälsat mig, men nu när jag lämnat D han hälsar inte. Och det bevisar bara att D har även sagt om mig skit, smutskastat mig. Men kommer inte mer att hälsa honom heller. Jag fundrar om även han är narc, han byter med ofta sl flickvänner. Så att han tror allt vad D hittar på och säger. 
Jag kämpar vidare som vanligt. Det går upp och ner hela tiden som mitt liv ser ute just nu. J s pappa betalat underhåll till mig, det känns lättnad men J kräver en del utgifter. Idag har även skrivit om ompröva beslutet av bostadsbidraget, ska posta imorgon. FK har räknat fel hyra, och vill veta hur de räknar det. Denna gång fick även J skriva under nu när hon blev 18. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0