12.mars

Det känns just nu så jobbigt i magen...när jag räknade ihop allla utgifter och denna månad är jag back ca 2000kr..vart ska jag trolla den pengar. Ja nästa månad kommer skatt men den pengar försvinner på en gång. Jag hade inte räknat med den j.... Advida sista skulden som ska betala varje månad 1,8...i 4 månader, när sista meddelande stod att återbetalnings är 13 månader. Och skrev till de varör har inte jag den de 13 månader, men de svarar inget tillbaka. De stängde av helt min kredit nu. Jag har nu bara klarna kreditkort som jag måste använda men har inte råd. Jag går sönder.. Jag sökte en jobbannonsen men hittar inte den nu heller. En extrajobb i butiker, för att kommer inte får jobba extra på repan, tydligen, de har lagt ny datum för den jobb. De har inte hittat någonm för att nu är det tydligen Paulina som ska bestämma och känner mig mer och mer sviken att kommer söka helt nytt jobba nu. Det är gränsen för mig att hon bara trampar ner mig, jag går snart i attack med henne. Jag kommer inte mer att bry om andra medarbetare och kommer säga direkt ut, jag kommer säga till nu allt om jag hittatr en fel mer. På onsdag är vi många och vissa är på plats som gör inte sitt jobb. Nu räcker det. Jag är trött att jobba för andra. 
Jag vet inte hur ska klara av allt. J kräver mer och mer nu, att jag betala...ny serum 300kr, och s vidare Vi palnerade att åka till Malmö, utan C . En dag, det blir för mycket för C att sade att vi kan åka över en dag, att C ska följa med men nu när räknar allt ihop, nej det kommer inte räka för det. 
Just nu är jag i botten, och vet inte hur ska jag ta ut mig. Jag kommer fylla år i maj, jag behöver klippa hår, kan inte det heller. Lönehöjdningen blir tydligen max 500- 600 kronor bara. Vad är det dumheter. Jag kan inte använda bilen och är tvungen att köra halva vägen och sen gå till jobbet... eller gå från hem till jobbet. hela vägen. Jag orkar inte mer, jag måste hotta extra jobb nu eller helt annat heltidsjobb. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0