1.mars

Redan mars, tiden går snabbt. Det känns mer och mer vår ute, men fortfarande kan det vara kallt ute på morgonen. 
Jag är hemma ensamma just nu, kom hem och J åt mellis men sen hon bara gick när jag var på toa. Hon sade inget att hon skulle åka till stan. Men smsade henne om hon ska hem vid middag och hon ska hem då. När hon gick kände ja, är det nu när hon börjar gå sin egen väg. Hon är verkligen vuxen nu, och alla dörrarna är öppet för henne nu. Så klart vill jag att hon ska umgås med sina vänner, hon är oftast hemma på sina lediga dagarna. 
Det var mycket på jobbet i denna vecka och blir även på måndag för mycket att göra. Idag lyckades äntligen fixa reseersättningen , för resan till och från Lund. Om det stämmer verkligen så får jag utbetald över tusen lapp, jag trodde att får för bensin men för mer betald. Jag behöver de pengarna, men de får jag nu nästa månad. Jag försökt ju fixa att skulle fått i mars. 
Jag måste hålla mig stark nu när jag fick veta att D är lämnad av hennes ny supply, eller tvärtom, det vet inte jag. Jag kollar runt, och det står inte på hennes sida , " i ett förhållande". Så tolkar jag att det är slut mellan de, som jag trodde kommer hända inom närmaste månader. Först märkte att han tagit bort relationstatus, och ändrat sin profilbilden, när hon hade ändrat. Då tolkade att det känns för skumt. Och hade rätt. Han måste vara så desperat nu att hitta någon ny, han har kanske någon ny redan på g, eller han kan ju börja jaga mig, men " ser" inte honom. Idag gick ut, och såg honom men tittade inte allt mot honom, såg att han själv tittade på mig. Ute vände mig och tog vägen från annat håll. Han körde iväg. Han är ju så sjuk. Jag är frisk men jag är fortfarande så skadad. Jag tar det ganska lugnt just nu. Jag lever mitt liv, jag har träningen som är en del av min läkningen just nu. Saknandet är stor efter kärleken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0