25.mars

Det är måndag och är ledig idag, byte dag med en kollega idag. Jag är aldrig ledig på måndagar , men det känns bra att vara ledig efter helgjobb. 
Det händer inte så mycket, jag lever mitt liv, kämpar som vanligt. det är tufft ekonomisk nu när jag behöver pengar att leva, räknar varje krona, och väntar nu bara när skattpengar kommer. Jag bokade hotell redan men osöker om jag ska åka. Jag vill ju åka själv att bara komma bort härifrån, och att umgås med J lite extra. Hon är värd den tiden. Hon känns mer och mer som vuxen nu, vi har en bra relation men det går upp och ner ofta. 
Jag kämpar att inte tänka så mycket på en viss person, det är svårt, men känner själv att ser honom som luft. På morgonen var han här ute och plockade skräp, men inte alls allt som det ligger här ute. Nu såg honom köra iväg men han glömde nånting att han körde tillbaka. Igår var han bora hoppades att han åkte till sin supply men nej han var hemma senare. Det är påskvecka och vet inte om han ska åka bort, jag önskar att han är inte här. Jag kan andas när han är inte här i närheten. Men jag är inte fri. Jag började läsa en bok, den ska lämnas tillbaka redan imorgon, så har kag halva boken kvar att läsa. Det hinner jag under dagen nu, tvättar, har städat hemma redan. Helgen ska j bort så är alldeles ensamma helgen med C, det är jobbigt för mig alltid att vara själv, Men håller mig stark för att har ingen annan val. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0