3. detsember

Den här vecka har gått bra.Jag har jobbat 5 dagar.Och imåndags fick mejl.Jag kan börja plugga.Men bara mathe och engelska,inte naturkunskap.Där kom jag inte in.Jag skulle vara klar, på våren att söka till hösten, men nu. Jag kan plugga natur.,men då måste betala för kurs själv, det är ca 2000 sek.Berätta till M, han sa att han ska betala för det, men blev så arg på honom, att har inte pratat mer om det. Igår hittade den kurs 300 sek billigare, det är distans. Men det är svårt, om man har inga kunskapar.Då känns att kommer att betala den andra kurs, att gå i skolan. Det tar allt min pengar.För att jag kommer att fortsätta med mina leksioner, kommer ta mer lån,men berätta ingen till M. När blev arg på honom, då sa att jag är ingen för honom mer.Jag är stressad igen, arg på Jenna, skriker igen, om hon stör mig.
Ansökte en 2a till Tuna.Hoppas att vi ska få det lägenhet.Jag vill bara , att han ska gå, jag vill inte fortsätta att leva med honom, men han vill vara kvar för jenna innan han ska till A.
Ska klä på, måste gå handla lite mat, att äta nån. Imåndags, M glömde köpa många sakerna.nu kan bara bita ihop. Jag lever bara för det pengar, som jag bara säljer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0