5.maj

En dag har gått jag fyllde år, det var så tufft för mig.även jag fick grattis hälsningar, och även samtal, som jag kunde inte svara.. Bror skicka meddelande att kunde inte ringa osv, så " hittade på" att hade tappat mobilen som var på jobbet... det var fel att ljuga med hade inget annat val när jag klarar inte av att prata med min familjen. Jag saknar hela min familjen att inte kunna åka och besöka de. Det är så tufft, snart har det gått ca 7 år jag sist var i hemlandet. Jag håller mig stark, om någon kommer fråga hur jag firade så kommer hitta på att andra ska inte se hur jag firade min dag. Imorgon kan chefen fråga, det kan bli jobbig. 
Det kan bli igen tufft att överleva denna månaden med, räknade precis mina utgifter och det är just nu ca tusen lapp minus och sen minus tvåtusen en räkningen som kan inte heller att betala. Jag måste jobba extra nu så mycket jag bara kan, ska kolla hur det går nu ja hotell den första dagen , och hur mycket kan jobba där. Min tanke är att jobba minst 5 dagar i maj, 
På jobbet går det som vanligt, gnäll igen när jag inte var på jobbet. Allt handlar om just nu om den andra tjejen som bara ger mer jobb till andra, och ingen koll på andra. Det känns att vi är bara fyra som verkligen gör sitt jobb, och andra bara lättar sig att inte göra så mycket som vi gör. Och då är det ju chefen heller som inte lyssnar mig vad jag har att säga. Och nu är hårdare själv och är inte så snäll som alltid varit heller. Varför? Om det inte uppskattas vad jag gör och inte få något tillbaka.

4.maj

Det jobbiga dagen har kommit, ensmamt och tungt. 
På morgone fick en fin present från J- shampoo, balsam, handkräm och liten smyckeskrin av J. Det är min kärlek för henne. Vi var ute för en långpromenad , det var skönt att vara ute och alltid avslappnande när hon själv vill vara ute. Nu gick hon till stan, hon ska plugga i bibblan. Sen ska fixa hemmapizza och bakade muffins lite, ingen tårta. Mobilen är avstängd men då och då öppnar upp, men svarar inget , inte heller på Fb. Vissa skriver gratis hälsmingar ,men det är bara sociala media och inte som riktig känsla från riktiga vänner. Jag vet att mamm försökt att ringa , nu lade upp en inlägg med. Jag tänker inte visa någon reaktsion alls.Jag orkar inte med allt drama som går runt om mig. Jag behöver min egen energi till mig själv nu. 

3 maj

Det är fedag, en ledig dag. jobbig. Snart ska åka med C att vaccinera henne, sen ska handla. 
Imorgon planerade att beställa sushi, men nu bara känner att det kommer bli för dyrt, när det sliter i plånboken just nu. Så ska göra egen pizza istället. Och kanske ska ta sushi när jag fått lön. Vet inte. Såklart det känns för tufft att klara sig med alla räkningar och det blir värre nästa månad nu. Jag anmälde skada nu och hoppas att behöver att betala bara självrisken men det kommer ta J, för att det var hon som skadade toastolen, och hon måste ansvar nu för allt hon gör. 
Idag var hon så glad på morgonen, hon lyser av glädje. Med sitt liv, och hennes måede har blivit bättre. Hon ska komma hem direkt efter skolan och hon vill baka hemma och hennes bästis från skolan ska följa med. Det känns bra att hon umgås med sina vänner. Själv känner mig så nere nu när jag fyller år, att fira mig ensam är det jobbigaste som finns och efter de när alla kommer fråga hur jag firade, bla bla, men kommer hitta på svaret som alla blir tysta sen. Och nu ploppar in grattis mejl, att köpa den och den, här kommer din present osv. Jag kommer stänga av mobilen imorgon att ingen som kommer kunna nå mig, jag tänker bara på mig själv nu. 

2 maj

Det är bara 2 dagar kvar till jag fyller år,..det är jobbigt att tänka på såklart. Men håller mig fast i det som jag känner, att hålla mig i min egen värld, och inte ha inga kontakt med andra. Jag jobbar inte och det känns lättnad såklart, men blir jobbig på söndag om någon kommer fråga hur jag firade. På eftermiddagen tänkte åka träna och sen ska beställa mat hem, det kan bli sushi men inte än bestämt helt än. Jag vill vara ensam , känner själv för det. 
Imorgon är jag med ledig och kommer åka handla, och sen även vaccineras C . Ja det kostar 500kr men det måste man göra varje år, J bryr inte om det och kommer inte vaccinera henne när hon flyttar hemifrån. Hon mår bättre i sin sjukdomen och är på väg att bli frisk. 
Låt mig vara stark nu under de närmaste dagarna, så kan jag andas som vanligt. Tufft att vara ensam men jag har mig självkärlek och ingen som kan ta det ifrån mig. 

1.maj

Nu är det redan maj, solen skiner och känns lite som sommar. Igår var valborg jag höll mig inne, det var mycket folk ute vid brasan, såg även denn sjuka människa här ute. Han hade kommenterat en inlägg på Fb, och vissa hade riktigt smutskastat hans svar där. 
Jag blev själv så arg att de vågade skjuta fyrverjeri och så länge, många fåglarna klarade inte av de och det var riktigt illa när det är tiden för fåglarna att kläckas, och även husdjur. C blev så rädd att hon sprang under sängen här hemma, och kom till mig runt klockan 4 att gå ut med henne. 
Idag jobbade men dagen gick ganska snabbt. Imorgon ska jobba också men vill inte alls gå till jobbet, Vi har en möte med imrogon, och känner mer och mer att min chef lyssnar inte alls mig, och lyssnar bara den andra tjejen mer som är så lat och gör inte så mycket som jag gör. Men nu är det slut för mig att göra allt jobb själv. 
Det känns fortfarande så tufft att klara mig denna månad nu, kommer en räkning att hamna hos inkasso, har inte råd att betala den. Och väntar svaret om toastol räkningen, det är överdrivet pris. Jag hoppas att försäkringen tar det OM jag får nu papper från hyrevärden. 
Om två dagar kommer jag fylla år, det känns en jobbig dag och känner av redan den känsla. Men är fast att vill vara mig själv och inte ha någon kontakt med någon, inga meddelanden, inga samtal, ingenting. Jag känner mig vid gränsen att bryta ihop närsomhelst nu. Jag har på jobbet bara få arbetskollegor jag kan prata öppet lite mer. Men inte alla. Och vissa har redan med sig dåliga energier. 
Nu ska jag läsa lite boken att kunna slappna av här hemma, och att få lite renare energi. Senare måste gå ut o vattna mina plantorna med, när värmen har minskat. 

RSS 2.0