7.detsember

Det händer mycket i sista tiderna.Tiden bara går.Men för mig inte så bra som har önskat mig.Jag menar med allt med honom.
Ska börja plugga nu ju nästa år.Jag ansökte oxå Naturkunskap,men måste betala det kurs nu:-( 2250 krona komer det kosta. Och igår ansökte nytt lån.Fick 20000 krona.Nu tänkte betala mitt kreditkort, jag har 9000 att betala.Tänkte att betala en Nordea lån, men det kredit är dyrare ränta,måste bort det. Sen tänker jag fortsätta med mitt körkort.Känner mig säkrare, och har kommit ut i trafiken. Jag bryr inte vad han säger, han är ingenting för mig.Pratar inte om det med honom.
Ingen bostad , ansökte en 2a till Tuna, men tror inte på det.Varje dag bara kollar, om det kommer nånt. Han prata inte så mycket om A just nu.Han kan inte ansöka , för att han har ingen svensk medborgarskap.
Jobbar kvar, men har sagt nu till chef, skrev ansökan, att tar tjänstledigt. Samt prata med Inez på jobbet.Hon var glad att jag vill gå vidare, inte stanna hela livet där.Hon sa att om jag vill kan jobba som husfru assistent, men kan inte jobba,sVÅRT att jobba helgen ju.
Ska sova snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0