9.juli

Livet går vidare, som vanligt.
Nu i veckan har bara jag lämnat-hämtat J. Och det har gått bra.Men känner lite , att det är ibland mycket för henne. För att jag lämnar henne redan klockan 6.30 och hämtar mellan 5-6. Och hon är alltid så trött , när vi har kommit hem. Så att hon sover redan klockan 7 på kvällen. Men hoppas att det blir bättre. Hon är ingen liten flicka. Har börjat fundera så mycket, vad ska jag göra med jobb. Jag har tänkt att sluta efter ny år.Men samtidigt vet inte hur kommer klara mig.Självklart får man a-kassa, men det räcker inte. Och att hitta nytt jobb. Men tänker positivt.Sommar kommer, sen det kan vara lite lättare att hitta nån jobb ju. Om jag nu bestämmer att lämna mitt jobb, då behöver inte lämna J så tidigt, eller hämta så sent. Jag vet inte vad göra. Jag känner , att jag vill göra nån annat.Eller plugga lite.Vet inte vet inte.
Med M går det sådär. Som vanligt. Men jag känner att jag saknar honom så mycket. Men det är ingen bra ide, att visa sina känslor. Igår när vi var på väg till dagis, då jag pussade honom på kinden.Jag känner att han vill inte ha mig mer.Vet inte vad han känner. Ibland vill bara gråta , och det gör jag ofta nu. Men jag får inte visa det för honom, att jag är ledsen.J har blivit så mammig.Hon vill vara hela tiden med mig. Vi sover i hennes rum.M sover i våras sovrum, oh jag vill oxå sova där, men jag får inte ju.
Idag kommer vi att ha tvättstuga, och vi har mycket tvätt. Hoppas bara att tvättmedel räcker till allt.Nästa vecka ska få lön, ska handla mycket. Har inte fått lönebesked. Väntar bara. Igår betala räkningar ca 8000-9000 krona( betalar 15.07), och jag har kvar ca 2000 att betala. Har ingen aning, hur jag klarar. Ska ta ny lån oxå.För körleksioner. Men de kan vara sista, för att kanske ska köra privat. Måste hitta handledare.
Nu ska städa lite och fixa tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0