21.oktober

Tiden bara rinner iväg.
Har jobbat hela veckan som vanligt. Imåndags fick mejl, att har fått visning.När kom hem, prata M oxå att han fick visning.Så nu igår hade han visning.Han tyckte om det lägenhet, men vet inte.För att han behöver bara tills juni bostad.Han kom fram, vad ska han göra.Han ska flytta till AUSTRALIA, plugga hotell.
Vi pratade om oss igår lite.Jag pratade om mina planerna,att ska börja plugga till sjuksköterka.Han sa, att det är bra ide.Han sa oxå att om han flyttar, då kommer han sakna J.Att kanske han ska ta Jenna, och sen när jag är klar med min utbildning, kan oxå flytta dit. Men jag sa, att jag kommer inte flytta dit.Om vi skulle inte skilja sig, sen kan jag tänka på saken,men när vi är skild, är det inte bra ide. Han sa att kanske allt slulle varit annorlunda, när vi hade flyttat till London för 5 år sen. Det här pratade han för 2-3 år sen.Men jag sa nej.Det skulle varit bra, om en åkt före,och andra efter, sen det är ok.Men tänkte inte att han ville riktigt att flytta dit.Han kommer inte att stanna här.
Vi är i olika kultur, att det funkar inte mellan oss. Jag förstår inte vad han menar med det.Frågar inte heller.
Han frågade oxå att . om jag ska gifta sig i framtiden med nån.Jag svara, att aldrig mer. Det räcker, när man har varit gift redan en gång. Jag vill att vi ska försöka att ändra oss, att vara familjen.Han är jätte snäll.Vi ska skilja sig. jag är inte så här, att nu måste du flytta härifrån.Han frågade , att kanske han kommer att stanna kvar här, tills han ska flytta till Austarlia.Jag frågade, om han klarar att bo med mig. Jag vet inte. Det gör ibland så ont. Jag drömmer, att han kommer tillbaka ,att vi ska ge en chans, att förändra.Men jag vet inte hur kan jag bevisa det, att jag har känslor kvar.Jag saknar honom så mycket.Gråt i halsen.
Kommer jag över honom.Svårt att säga just nu.
Imorrn ska shoppa med J lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0