17.september

Jag har börjat att må lite bättre.
Lättnad lite.
På torsdag hade Jennica första träning.Det gick bra.M skulle jobba, men han fick ledigt.Och han ville vara med.Då kom han.Jennica var glad, att han var med.
En dag frågade honom direkt, om han har hittat nån.Han svara ett nej, att det går inte i internet, att tjejerna är inte seriösa där.Det var lättnad för mig lite, men han hittar snart nån.Då har vi pratat om framtiden.Han planera att åka till Sweitzerland att plugga hotell 3 år.Och sen han sa, att skicka J till Pakistan för ca 2 månad.Och sen har jag bestämmd mig
Jag har pratat med min chef, och sagt att vill sluta.Han sa att det är ok, men du kan ta först tjänstledigt , och se, hur går det. Jag har bestämmt, att börja plugga. På måndag ska till vägledare. Behöver göra svenska prov, eller då plugga svenska mer att klara studier i Sverige.Men behöver en viktigt betyg, somm jag har inte.Säker att Mikration har.har mejlat de, Hoppas de ska skicka snart.Jag håller tummarna, att kan börja plugga redan efter nyår.Bara en betyg, sen kan börja.
idag ska till lekslottet kanske.Hoppas jag.Imorrn ska tvätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0