4.september

Jag fick sova inatten.Jag gråt så mycket igår, att tänkte ge upp.Men det känns tungt.Och det måste bli bättre, för Jennica.Måste vara stark.Men alla dagar är bara lika.Måste ta det bara lugnt.Jag kan vara ledsen, jag kan gråta ut det allt, men det är mitt liv, måste hitta mig själv.Jag har tagit första steg.Jag började sälja Jens kläderna.Jag hade täkt spara till hennes syskon, men det är ingen ide att sparajust nu.Och har lite såld, att får lite pengar, inte just mycket, men det finns då mera plats.kastade oxå bebisvagnen, ingen ide att spara.har en sittvagn kvar, vågar inte sälja nu, men kanske sälja det oxå.Vet inte.
Imorrn ska börjar ny vecka, och jobbar som vanligt 5 dagar , yes.Måste jobba  mycket, att få pengar, att klara sig.M betalar oxa lite varje månader.När han ska flytta , få bostadsbidrag,plus socialen.Nästa månad ska ansöka svensk medborgarskap,kostar 1500 sek.Men det är bättre, för oss.Har ju planerna att säga upp mig.Ska kolla, om hittar nån annan jobb, eller börjar att plugga.Då ser han kanske, att jag är nånting, men det spelar ingen roll.Har slutat dejtingsajten, är inte redo att träffa nån.Måste hitta mig själv, och må bra, men det är just nu som i helvete, men efter det kommer himlen, det finns nytt liv.
Idag ska till Hågelby , Adriana ska oxå dit, men vi ska inte tillsammans, De ska ta bilen, och hon ska bli med pappa. Då det är bättre , att inte vara hela tiden med henne. De bråkar så mycket, att J är ledsen. Det är bara A som har lite problem.Vill inte att J ska bli som hon.Hon är lugn och snäll, min Jennica.
Hoppas nästa vecka ska få lönbesked, och hoppas de betalar bra, att köpa ny paket körleksiner.Ska köra nu så mycket , att vara klar snart.Jag tänkte att är klar efter nyår.Men hoppas att klara körkort , innan jag ska fylla år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0