21.aprill

Nu är jag osäker, om jag ska gå ut ikväll eller inte. Fick inte prata med honom igår. Frågade honom igår, om vi ska träffas idag, och klockan 12 hade han svarat att ok. Men nu han har inte varit inne på badoo. Vet inte kanske han undviker mig, vet inte. Jag har väntat så länge att träffa honom, och nu kanske vi ska inte träffas ikväll. Men allt kan förändras ju.
Pratade med en annan kille oxå lite här. Han oxå fransk. Men han har varit här bara 2 veckor. Han ser ut ganska bra, men känner att han vill ha bara sex. Han sa att han söker fliendly matches. Fråga då, om han söker bara vänner, sen svara att kanske mera, sex. Svarade då att söker kille att bli kär igen. att ha vän att ha sexpartner. Han fråga att sexpartner? sen svara att söker inte bara sexpartner. Efter det han logga ut. Sa inget.  Nu börjar komma killarna som vill träffa mig. Igår pratade med annan kille. Han vill träffa mig, och han lämna mobilnr, men har inte svarat honom. Ska inte träffa kille , som lämna ut så snabbt sin nr.
Jag vet inte vad kommer att hända. Om han ska inte svara , ingen kontakt kanske. Vill inte stanna hemma, och vill inte gå ut ensamm heller. Måste ha nån extra. Vem vet kanske det kommer nån annan , att kontakta mig, som kan träffa . Jag har väntat att träffa honom, och han är tyst nu. vet inte vad ska göra. Om han har inte kommit in til badoo senast klockan 7 sen, kan tänka att han vill inte träffa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0