22.aprill

Jag är ensamma hemma. M och J gick ute, köpa nån leksak till J. Nu har redan städat, och lyssnar på radio.
Igår var ute. Han kom till Badoo efter klockan 8. Så vi träffades efter klockan 23 . Han var ok, men kände ingen,att det ska bli mer än vänskap. Han försökte närma mig, men jag höll avstånd.Vi drack, vi dansa. Jag dansa mycket, tills.... nån stöld min mobilen i handväska. Jag blev arg, besviken. Hur kunde det hända med mig. Jag vet att jag dansade med honom, och  han flyttade min handväska bakom på rumpan. jag höll hela tiden handväska framme.
Sen gick till väktare, de sa att det händer inte ofta, och sen de pratade med varandra, att det finns ficktjuv här inne.
Han , min dejt sa att det ok, om du vill gå hem. Ok, sen jag gick hem, han sa ingen hejdå, bara försvann. Kom hem , spärra abonemangen, gjorde polisanmälan, och nu spärrade mobilen oxå. måste ta kontakt med försäkringsbolag, kanske få nån ersättning.
Jag är så ledsen, som hela mitt liv var i mobilen. Och nu har jag tappat de.
Kollade att han hade skrivit att det var tråkigt , att det hände. Berätta lite, inte mycket. Jag trodde inte att han kontakta mig mer.
Det var kul igår. När var ensamma, utan honom, bara killar kom, när dansa utan honom, var killar rund om mig.
Jag var nöjd, att träffa honom, men han är inte rätt till mig.
Chatta med en annan fransk kille här. Men kommer inte att träffa honom. Han stanna bara 6 månader, sen ska åka hem igen.
Nu har pratat med kille , som träffade igår. Han vill träffa mig, men sa att jag har inga känslorna, att tror inte att kan träffas. Han vill träffa, men hoppas att han förstår .
Nu chattar med en annan kille, kanske ska ses honom ikväll. Men han svarar inte. Frågade honom telefon, men han lämnar inte, ok, inga problem. Måste prata med M, vet inte vart är de. Att ska träffa kompis ikväll.
Han läser inte mitt meddelande. Han var ute, nu igen inne. Vad vill han. Jag kan träffa honom, ingen problem, men han ,.han ville oxå träffa mig. Fyfann, vad ska göra. Det regnar , och ska gå eller inte vet inte. Vad kommer M säga. Jag fryser lite, kan hända att blir sjuk lite. Fattar ingenting, han var inne , och nu logga ut igen. Fråga nu om han vill träffa mig ikväll eller inte. Jag måste få veta, om han vill träffa mig, så kan fråga M. Men han är inte hemma. Vad vill han.
Nu under dagen han är inte svarat och inte varit inne ante alls. Förstår inte. Tror att han är inne bara på dagen mellan 12-14 kanske. Vi skå få se , om han svarar imorrn. Kanske ska träffa honom imorrn. Min gammal telefon funkar badoo, men inte så bra.
Nu har tvättat hår, duschat.Tittar på filmen. Snart ska sova. Hoppas att han vill träffa mig....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0