24.aprill

M sitter på flyg till London nu. Tråkigt lite, men livet går vidare. Lite tufft kommer det att bli. J är ledsen lite, men vi kommer att prata med varandra varje dag. Om jag orkar.
Vill träffa nån nu när han är borta. Tänkte ta kontakt den kille på badoo, som bor i Luxenburg, kommer till Stockholm om 3 veckor. Jag skrev till honom, om han vill veta mer nån om Stockholm, eller bara chatta , då kan han gör det. Nu kollade att han hade läst, men inte svarat, kanske senare kommer han. Vet inte om han vill chatta med mig. Han ser ganska bra ut., kanske ska träffa honom, vem vet...
På måndag Jennicas dagis är stängd, och hon ska till andra dagis, för att jag kan inte ta ledigt 2 dagar i veckan. Hoppas att hon klarar där. Jag är lite rädd, att hon kommer inte att stanna där.
Våren är ute, vill ha en kille. Nästa vecka ska fylla år, jag vill inte tänks på   det. Jag vill ha min mobilen tillbaks. Det var en annonsen blocket, jag mejlade och frågade vart han köpte det, om han har kvar kartong, kvito. Vi skå få se om han svarar eller inte. Jag vill ha samma telefonen. Kan hända att jag kommer att köpa samma telefonen ju. Kollade tradera, det finns där.
Ska diska lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0