28.aprill (morgon)

Jag har tvättstuga just nu, och städa hemma oxå nu. J tittar på bompa. Hon vaknade redan klockan 6, fick inte sova mer.
Igår fick prata med honom igen. Han vill träffa mig, och nu han börjar planera att komma nästa gång till mig.Fråga om han få stanna hos mig. Ingen problem för mig, men jag har M. Men jag har börjat fundera så mycket, vad ska göra med M. Och jag har bestämt mig, jag vill att han flytta ut. Jag vill inte vara med honom, om vi har bara J. Vill gå vidare med mitt liv, men kan inte. Han har sagt, att han kan flytta ut närsomhelst. Han ska flytta till S, han bor ju här i Tumba, då det är ingen problem , att han kan träffa J närsomhelst. Jag bara känner, att det är dags att släppa honom iväg. Vi kommer inte att bli ihop igen. Jag har försökt , men han kommer inte till mig.
Måste gå vidare utan honom. Jag vill att vara lycklig, men det är jag inte , när han är här. Jag bara hoppas , att han förstår. Måste bara prata med honom. Sen måste planera min semester, i augusti. Jag är osäker , om ska göra körkort eller inte. Jag vill klara det, men orkar jag med allt. Kanske ska skicka J till Estland. Då kan vara själv oxå. Jag vet inte vad ska göra. Planera mycket, om han ska flytta härifrån. Vill ändra här hemma, fixa fint här. Jag vet inte , vad ska göra.
Jag kan inte hoppas på honom. Det kan ju förändras allt med honom. Varför han ville adda mig i FB. Han har sett mig där, mina bilderna, min J. Han har inte frågat mig om J. Nu tänker inte att pressa mig, att nu skriva med honom själv. Bättre att inte visa att jag är intresserad av honom. Annars han förstår, att jag har känslorna. Idag han ska köpa boken om Stockholm. Kan inte tänka mig, att han ska komma. Eller att han ska komma redan i maj hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0