29.aprill

Söndag idag. Tar det lite lugnt. Det ska bli fint vädret. Tänkte gå till parken, leka där lite , sen ska handla lite. Imorrn ny vecka, på kvällen ska der i ängen, det ska bli brasa . På tisdag ska vara ledig. Sen jobba som vanlig tills lördag. Som vanligt. Måste jobba ju mycket nu, att få in mycket pengar. För att jag tänker att ta semester. Skrev till mamma igår, att kanske ska skicka J till Estland en vecka. Vet inte. Att få min egen tid. Kolla igår resorna. Det finns bra priser, men men.
Om min honey. Idag ska försöka inte skriva med honom. Igår igen börja skriva med honom, bara fråga om han köpte boken. Han svara, att no honey...han ska läsa kommentarer på franska, svara att jag kan bli din guide. Han läste, men svara inte. Vill inte presse honom. Han vill prata med mig, få han göra det själv. Annars han ser att jag är stor intresse om honom. Då kan hända, att vi kommer inte att träffa. Det är många som vill prata med mig på badoo, men jag vill inte. Bara han.
Igår prata med M, han vill att vi ska ringa till honom skype. Jag kännde lite konstigt , när prata med honom. Jag vet inte, tiden går vidare, jag måste lämna honom. Nu har jag tänkt så här. Om jag ska träffa honom, och han tänker hålla kontakt med mig, vill träffa mig, sen ska göra slut med M. på riktigt. Måste gå vidare med liv.
Vi kommer att klara sig bra. Han kommer att vara kvar i J-s liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0