12.august

Söndag igen. Hemma ljuva hem. Igår började flytta tillbaka. Måste gå dit idag och städa upp där, sen hämta sista sakerna. Sen är vi hemma på riktigt.
Har surfat här över 1 timma, shoppat hem lite kläderna, inte just mycket, men lite till mig själv, och till Jennica med. Men J skulle behöva för skola regnkläderna, måste tänka vart ska köpa. Men kan inte köpa för dyra. Beställde klänning till henne. Måste tänka nu, om ska köpa nya skor eller inte. Hon ville ha ju nya skor. Vet inte, har inte det bästa ekonomi just nu. Kanske , när M ska skicka extra pengar kan köpa. Kommer inte att fråga honom själv.
Saknar honom så himla mycket just nu. Vill att han ska komma hem nu, orkar nte vänta honom länge. Kan inte prata med honom heller. Nästa vecka är Ramadan, sen han har inte tid säkert, sen kommer han. Bara 2 sista vecka, sen är han ju tillbaks. Det känns så lång tid. Han vet att jag saknar honom, samtidigt han vet att han kan inte prata med mig, min mobilen funkade inte sist. Det kan vara därför han 'är inte online i skype. Måste vara stark, och inte tänka på det så mycket. Han har varit borta 3 veckor, de sista veckorna går snabbt säkert.
Ska gå dit snart, eller senare, vet inte. För att kanske M är ledig, han kan köra hem oss, med cyckel. Vet inte om han är ledig.
Sen har jag tvättstuga oxå.
Klockan är snart 6 på kvällen,ska börja med tvätten snart. Har varit där och städat upp där, nu är vi hemma äntligen. Känns bra, att vara hemma. M är ledig idag, han skulle ta J ut, men det var regn idag. Nu handlar han, oxå till oss. Hoppas att snart kommer han. Frågade , om han är ledig imorrn med. Ja, han är ledig imorrn. Han sa, att han ska börja simskola imorrn. Och jag ska anmäla J till simskola, om jag ska få  plats.
Jag saknar honom just nu så himla mycket, att gråter, lite. Jag tänker nu hela tiden på honom, jag vill prata med honom, men tror inte att han ska till skype idag. Kanske han ska inte komma mer dit, jag vet inte. Om 2 veckor kommer han att vara hemma, inte just så lång tid,men men . När han är borta, är saknade efter honom större, än han skulle vara här. Hoppas att han tänker på mig med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0