14. februari

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Men känner inte glad för det, för att jag har tappat mitt hjärta....
Mamma är här. Undviker henne helt. Lämnade J till dagis. Mamma ska hämta henne. Hon är så jobbigt. Jag mår inte ju ok. Jag ville inte att hon skulle komma, men hon ville. Kunde inte ju säga , att du får inte komma. Ska börja tvätta klockan 10. Sen klockan fem i två har jag körleksionen på stan. Ska säga till mamma, att ska till skolan.
Imorrn ska J fylla år. Bestälde Smurfarna cd, men det fanns inte i lager.Kanske kommer inom 2 veckor. Nu kan inte ge det för present. Köpte igår ny eltandborste.Men räcker det, Hon ville ju hello kitty data. Jag vet inte, ska prata med M, att kanske ska köpa själv det. Vet inte. Lämnade ut oxå inbjudninskort på dagis.Vi ska ha kalas nästa söndag. Mycket att göras och fixas. Kommer jag att klara med allt stress.
M frågade förigår, om jag vill byta lägenhet med Shaid. Hyra är ca 500 krona mindra. Att andra våning. Men sa, att vet inte, att det är långt bort. Han sa att vi kan gå titta. Men tror inte att vill flytta dit. Annars kommer han bo kvar här ju.Jag vet inte vad göra. Jag vill ju flytta härifrån. Jag vill inte bo här. Det börjar bli jobbigare och jobbigare nu.
Hur kommer se ut sommar. Mamma vill ta J för 2 veckor igen i juli. Men J vill att jag ska stanna med henne. Men jag kan inte stanna där, och vill inte att J stannar hos henne. Det ser ut att vi kommer stanna hela sommaren hemma. Vet inte. Måste oxå planera semester. Jag tänkte ta augusti 2-3 veckor, bara. Och jag vet inte om J kan vara kvar på dagis på sommaren. Kanske inte, att hon ska börja skolan.Hon kommer inte att ha nån semester ju. Jag måste ju skola in henne, kanske en vecka. Jag kommer inte hoppas på M. Han kanske flyttar från Sverige redan på sommaren. Då är jag ensamma.Vill inte tänka på det.
Ska fixa tvätten nu. Jag kommer inte att ha mycket tid, för att måste gå hemifrån klockan halv ett. Hinner inte tvätta allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0