17. februari

Nu har jag suttit vid data 2 timmar, och pluggat engelska. Tar lite paus. Sen ska göra mathe. Hade ju första prov i onsdags, och fick G. Bara en poäng, sen skulle haft VG. Och jag hade 2 övningar, som skrev rätt först, men sen ändrade. Dumma jag. Nästa gång måste ta allvarligare nu. Jag vill ha ju VG,mathe. Engelska kommer jag ha G, hoppas jag ju. Men måste plugga mycket. Nu är det bara en månad kvar, sen det är slut. Jag har inte fått svar om  nästa kurs. Men hoppas att kan fortsätta. Men kommer att börja jobba 2 dagar i veckan. Prata med M oxå om det igår.
Han fick igår brev, som skulle hämta från posten. Jag sa direkt, att det kan vara dokument om hans svensk medborgarskap. Och det var det. Och sen han tog ledigt från jobb. Så nu har han svensk medborgarskap, och han ska åka, men när. Han tänkte att åka nu redan i aprill, men han vill ta J med sig.Men J -s pass är hos Migratsion, vet inte när vi ska få svensk medborgarskap. M sa, att nu måste det gå snabbare med oss.Min pass är slut, och behöver göra ny pass, men vill inte göra estnisk pass, och sen svensk pass. Sen sa M , om han ska inte åka nu, då kommer han att åka i augusti. Men i augusti börjar J skola, men vilken datum det börjar, vet ju ingenting om det. Jag har ju tänkt att ta körkort, men när. Och vilken skola ska fortsätta. Var ju vid Globen, det leksion gick så där. Måste fixa några sakerna till. Det kommer att vara lite billigare, men det känns, att måste börja om där,men här i Tumba har kommit redan till landsvägen.Tror att väljer Tumba. Närmare. Men jag vet inte hur många leksioner behöver. Jag har 4 dubbla kvar. Sen har jag ju motorväg kvar. Hur många behöver där. Tänkte själv att ta 2 st 10 pack. Hoppas att det räcker. Jag tjänar ju nästan ingenting just nu, och jag vill inte ta nytt lån för det. Nu tänkte att ta studielån 5 veckor, efter det kan ju jobba, sen kommer lite mer inkomst. Vet inte hur ska göra. På fredag ska gå göra ju riskettan om 2 veckor.Jag vill ha körkort, men när kan boka tider. Det är långa köar.Kanske kan köra upp på sommaren, när jag jobbar.Vet inte, vad göra.
Måste gå handla mat hem.men vill inte gå ,med mamma. Men kanske hon ska betala. Vet inte. Ska äta lunch snart.men vad ska äta för middag, vet inte vad .
Ska äta lunch, sen ska ta mamma till centrum. Hon ska åka imorrn ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0