7. februari

Jag vet inte vart ska börja. Jag hatar mitt liv så mycket nu.
Igår efter vår "samtal" , när jag gick sova gick han till Shaid. klockan 12 ringde Shaid, att vad hände att M är mycket ledsen , och bla bla, sen bara berätta vad hända, sen prata med honom. Han skrek till mig, att han gör bara till oss, att jobbar för oss. Att han kan jobba måndag till fredag på dagen och fuck alla tjejerna varje helg. Jag hade inga ord. Jag kan inte förklara. Han sa att han stannar hos honom. men han  hem. Nu när hämta J, han ringde, att han kan ta J till Lekplatsen. med Shaid. Sen när J var i bilen, frågade att jag kan följa med. Jag sa nej. Kom hem och bara gråter. nu smsade, om vi kan prata senare. Han kan inte jobba idag. mår så dåligt iGEN. Vet inte hur ka prata med honom .Ska vila lite.Stängde av ljud i mobilen. Större problem med honom. och sen .
Den kille som pratade i badoo, är bara fusk. Jag ville träffa den kille, som var på bilden, men det var nån John alabana.Sen han skickade riktiga bilderna. Namn är Nåt Ali tahir. Fyfann säger bara. Jag hatar alla killar nu. Vill inte mer prata med honom.
Tänkte säga till mamma, att hon ska inte komma hit. Vet inte hur kan jag förklara till henne, hon förstår ingenting. Jag vill inte att hon ska komma, men hon har köpt allt redan nu. Jag vet inte vad göra. Ska skicka mejl, berättar allt, , men jag vet att hon kommer hon förstår inte om säger att måste komma i fötterna igen. Vet inte vad kommer hända , när hon är redan här. Eller hur ska jag göra med M. Han sa igår, att han kan flytta direkt, om han ska göra så, då ska mejla till mamma.
Tar en tablett, att lugna ner nu lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0