10.januari

Igår började med skola, och det var roligt. Det kändes konstigt att gå till skolan efter så många år. Först var engelska.Det kan vara lite jobbigt, för att jag har haft paus nu länge. Och har problem mycket med grammatik. Men mathe var bättre. Jag klarade mina övningar, och ville göra mera och mera. Inte så svårt.
Idag var ingen skola.Har varit hemma, hade tvättstuga, har städat lite hemma.Och fixat hemläxorna. Imorrn har bara mathe.Men det börjar klockan 1. Men får inte glömma, att jag har körning imorrn klockan 8.30. Har bokat tiderna, och vill klara körkort.Men det tar lite tid. Det kan hända att jag kommer att byta skolan. Fick erbjudande, 3 dubbelleksioner för 1200 krona, istället 2400. Nu på fredag ska gå boka tiderna.
Jag tror att han har läst mitt brev, men vi pratar inte om det. inget som har förändrats. Kanske han behöver tid, att tänka. Men jag kommer inte att prata om oss. Håller gränsen, att vara bara vänner. Det funkar , att vi är som bara vänner. men det gör ont i hjärtat ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0