17.januari

Idag hade dag, när Botkyrkabyggen har fixat ( nästan) alla fel. De kom klockan halv 10. Inte så tidigt, tyckte jag. Men men , det kom en stor problem.
M sov klockan 5 i morse, men sa till honom att kommer att väcka honom, när de kommer.För att de skulle ta en titt till sovrums klädskåp dörren. Ok, jag väckte honom. Han sa inget. Jag var hemma tills klockan halv 2. Hade tvättstuga, tyckte att jag var tyst. Men han kunde inte sova. Sen han prata med en kompis. Klockan 1 kanske han somna igen. Och nu efter klockan 4 , när han hade börjat jobba.Då skicka sms- jag kan inte jobba ,kanske ska komma hem.Nästa gång väck inte mig, om nån kommer eller ringer. Tack så mycket. Varför han sov så sent då.Fattar inte. Skicka tillbaka, att ok nästa gång ska säga, att de ska komma senare. Han har inte svarat eller ringt.Efter det bev igen så ledsen.Jag försöker att vara bättre, att lyssna mer honom, och nu börjar igen. Jag kommer att ta hemtelefon ut i väggen. Det är hans telefon. Jag vill inte svara .J svarar alltid. Vet inte om jag låter för mycket , när jag är hemma. Måste fråga honom. Då måste vara i j-s rum. Inte illa, då kan ta hans data. Och plugga där.
Idag har tagit engelska. Har läst och översätt en text, nästan 3 sida, jag har en kvar, men tar det lite senare.När J sover. Har lånat idag en engelsk boken. Kanske ska börja läsa det.
Ska kolla, om kan logga in , att söka skolplats till J.Försökte för halvtimme sen, det funkade inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0