26. januari

Första månad börjar bli slut. Tiden bara rinner, det stannar inte. Önskar att kan gå tillbaka.Tillbaka när alla var glada, men nu...
Är livet ändrats så mycket. Kommer att bli det bättre eller kommer det bli värre. Hoppas att kan komma på fötterna, och bli glad igen.Men det tar tid.Kanske.Kanske inte. Vet inte just nu, hur livet blir om ett år.
I skola går det bra. Engelska är jobbigt. Nu måste skriva en uppsats, men det är så svårt. Imorrn har jag klockan 10 körning, sen ska komma hem. Sen plugga , plugga ,plugga. Måste göra det om jag vill ha betyg. Har mejlat till högskoleverket. De svara att min bedöminig ska vara klar snart. Hoppas att nästa vecka få. För att måste söka nya kurs. Kollar runt med högskolor oxå.Man kan börja ansöka i mars, då har jag lite tid, att kolla runt och kan bestämma. Att allt ska inte bli sista sekund.
Det kan hända , att jag o J kommer att bo kvar här. Men helst vill jag flytta till mindre 3-a. Hoppas att vi hittar en mindre innan han ska åka. Prata med honom, han sa att han ska inte till Australia.Han ska till Kanada eller Usa. Jag visste att han kommer inte att stanna kvar här. Om bara han kan komma , och fråga att vi alla kan flytta, men det går inte. Det är ingen förändring. Vi har ingen framtid.Men kommer han att klara , att vara utan J. Han har sagt, att det kommer bli jobbigt, att vara utan henne, men det är han , som vill det livet utan henne, inte jag. Jag har aldrig önskat att bli ensamstående, men det går ditåt. Ensamma med en dotter. Vilken liv kommer det bli. Kommer jag att hitta nån annan? Nej, det tror jag inte. När har jag tid, att träffa nån eller  jag är inte redo för det.
Ska surfa lite här.Imorrn det är fredag. På lårdag lovade till J , att gå till badhuset. Det ska bli kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0