2.januari

...började som vanligt.Vakna tidigt, sen lämna J till dagis, sen till jobbet. Igen jobba,men bara kanske 2 dagar kvar.
På jobbet började må dåligt igen. Eller dagen började redan illa. Tvärbana var inställd, fick åka till centralen. Hade inte tid att äta frukost. Sen började tänka igen mina tankar, bli ledsen, men bara bit ihop, tänka bara på jobbet. Och sen självklart kunde jag inte äta lunch. Nu är hungrig , ska äta snart.
Varför måste det vara så jobbigt, att släppa.Att han kan inte förstå mig. Jag saknar honom så mycket, bara vill krama honom, men jag kan inte.Efter jobb hämta J från dagis. Han sa, att han ska jobba idag.Skulle börjat då klockan 4. Men när kom hem, sen såg att han jobbar inte, hans jobbkläderna var hemma. Jag bara kom hem, började gråta, gråta. J kom till mig, såg att jag var ledsen, krama hålla mig. Vilken mamma är jag, om barn måste trösta sin mamma? Smsade, sen ringa, han svara inte. Nu när hade dold nr, då svarade honom. Han var bara i Skärholmen, fråga om han ska köpa nånting. Sen lugnade ner.
Jag har tänkt så mycket, hur kan prata med honom.Men det är ingen ide, att prata med honom, att jag har känslorna kvar. Han har sagt, redan för 6 månader sen, att vi kan vara bara vänner, ingen mer. Sa till honom, att han kommer vara kvar i mitt hjärta. Vi är så olika, att vi kan inte prata med varandra.
För några år sen tänkte han eller vi flytta till Storbrittanien,men det ville inte jag då. Och nu när hade pratat om skilmässa sa han, att allt skulle ha varit annorlunda, om vi hade flyttat dit. Vad menade han  med det?
Jag bara väntar, när kommer posten från tingsrätten, att vi är skilda, men måste skriva en papper. Sista dagarna har varit helt galna. Jag har haft ont i magen, jag vet inte , det är så konstigt känsla, hjärta slår annorlunda. Har tagit sista dagarna de lugnmedicin. Det hjälper lite, men inte som jag behöver.
Han ska hem snart. Idag har varit upp-ner. Hoppas det stannar mellan ikväll.Och jag är lugn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0