3.januari

Klockan är snart 7 på kvällen.
Igår det var lugn kväll. Han kom hem, som vanligt prata lite. Men kände mig så konstigt. När skulle lägga mig, ge en kindpuss till honom. Jag bara kunde inte. Han kom sent till sängen.Klockan var 4 eller 5. Började igen krama honom,fick hålla lite honom, men inte länge.Han bar tog bort min hand. Det gör så ont, att mina känslorna kommer ut nu,att inte få ingen tillbaka. Jag kan inte prata med honom , vad jag känner. Han har inga känslor kvar mot mig.Tror jag. Har tänkt att skriva ett brev till honom, hur jag känner. Men kommer han att svara. Jag är rädd, att  det blir värre. Jag betyder inget för honom.
Idag kom hem, och igen började gråta, och blir så ledsen. Skickade sms, att ha en bra jobbkväll-natt. Sen J blev ledsen, att pappa var inte hemma, hon ville prata med honom.Då sms igen, att ring när du kan, j är ledsen. Hon saknar bara pappa. Han var hemma ca en vecka. Sen berätta , att man kan inte vara ledig ,man måste jobba. Fick prata med honom, men inte somjag önskade. Som att saknar honom eller, puss -kram.
Jag vet inte vart ska ta vägen, att jag började visa , vad jag känner. Jag vill ha bara honom tillbaka.Nu har vi betänkestid över, nu kan vi skicka sista ansökan, då är vi skilda. Men jag vill inte. Jag klarar inte.Jag kan inte släppa honom. jag älskar honom .Varför inte han?Varför ?Varför?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0