11.juli

Morgon:
Imorrn ska få veta, om jag kommer in till skola eller inte. Men tror inte på det. Kan hamna på reservplats.
Jag sov sådär inatten. Tänkte på honom självklart. Han mår inte bra, men hoppas att han ska bli bra igen. Han vill inte prata med mig om, varför han mår dåligt, men det känns, att det är hans bostad, att han måste flytta. Nu vet jag inte, var är hans ex. Varför har han inte flyttat redan nu till henne? Är hon här?Tänkte lämna honom i fred,inga sms, kanske ska börja prata i skype om några dagar, hur är det med honom, om han mår bättre. Jag vill att M ska flytta ut, men tror att han ska flytta när han är ledig. Han ska fixa alla papper., byta adress. På lördag ska fixa alla mina papper. Sen kan posta till FK. Sen hoppas, att jag hat rätt till bostadsbidrag.
Ute det har regnat, ville inte springa om det är regn. Men det der ut , att det ska bli fint vädret.
Igår smörjade andra dagen med brun utan sol, och det ser lite brunare, men inte så mycket som förra gånger. Idag kanske ska få paket från Bodystore, beställde olja, och ansiktstvätt. Mina hår mår bra, jag vill ha ju lite ljusare , men vet inte om vågar färga. Men kommer att snvända samma färg , som nu sist. De slingora är inte så ljusa, det är som ljusbrun, och det kan passa till mig. För att frisör sa , att blond passar inte till mig så bra. Inte så blond, som jag var sist. Kollar de gamla bilderna, och ser själva, att det är inte fint. Måste börja räckna nu mina pengar ju, om kommer att klara.
Kvällen klockan 8.
Idag när gick till jobbet , träffade honom i alvik, han gick till tunnelbana, han var överaskad, när han såg mig, tänkte vilken väg tar jag. Nu börjar tänka på honom igen.
Jag skrev ju igår till honom på arabiska "jag saknar dig", han var offline, när skrev det. Då kollade hela tiden, om han har varit inne. Han var on online för ca en timme sen, sen offline. Tänkte att han kanske såg, när var online, då loggade han ut. Ok. Nu är han onlne, och nu han har läst det sista meddelande. Men jag ska inte börja skriva med honom nu. Jag vet att han är inte bre. Det är ingen ide, att börja prata igen. När han mår bra, kan själv skriva. Han är kvar där. Jag tänker på honom så mycket. Redan nästa vecka kommer han att åke, jag vet inte när, men efter fredag. Och det känns, att vi kommer inte träffa nu innan han ska åka. Kommer det vara slut mellan oss? jag vet inte. Han har inte sagt , att ring inte mig, eller skriv mer meddelande.Eller radera mig på skype. Men han mår inte bra, då det är ingen ide, att prata med honom, För att sist eller första gång, han var inte ok, då var han riktigt arg, då sa han att radera mitt nr, badoo, allt. Efter några dagar han ringer, som ingen har hänt.Men nu är han ( tvärbana ) kille tillbaka. Hoppas att ska träffa honom igen, och alla de dagarna, som ska jobba nu.
Igår berättade till Claudia, att jag och J-s pappa ska skilja sig. Hon sa inget.Ska gå och ducha, och tvätta hår,sen måste håret torka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0