15.juli

Söndag idag. Planerna ser ut såhär: Väntar när M kommer, och tar hand om J. Hoppas att han ska ta henne, och åker ut. Sen måste plockan sakerna här i vardagsrummet. Hans grejerna, som vill inte ha här. Det mycket att städa undan. Ska lämna i förrådet. Sen städa lite igen. Senare har jag tvättstuga.
Jag är lite trött, sov inatten ca klockan 2. Han kom före klockan 22.J sov inte, hon var vaken. Hon ville träffa honom. Sen lade J sova, att mamma ska ha vuxenprat. Han sa , att hon är så söt och gullig flicka. Vi mysa tills halv ett,sen promenerade med honom till station. Det känns bra, att vara med honom. Det var nu sista gången vi såg,innan han ska åka. Men han sa att vi kommer träffa efter han kommer tillbaka. Han berätta, att han fortfarande söker egen lägenhet,han ville inte prata , varför han ska inte till ex. Det hände nåt med de. Han skulle få en lägenhet i Sigtuna, men han sa nej. Det är så långt. Igår kännde jag, att det saknades nåt, han ville inte prata  om oss, byta ämne. Jag vet inte, eller kanske han vill inte visa, vad han känner. Men vi hade det mysigt. Mysa hela tiden hos honom. Hålla varandra.....Nu det är bara 4 dagar, sen åker han. Han måste nu få sälja sin bilen, innan han ska åka. När han ska tillbaka, då han ska vara utan bilen. Om han få lägenhet långt från Märsta, sen måste köpa,Det tar mycket pengar för bilen. Jag berättade inte att jag ska ta körkort, nu när jag har semester. Vill fixa det själv, och sen när är klar, ska berätta. Men det kommer att vara tufft tiden. Nu läser boken bara, sen ska börja läsa lite allvarligare. Den boken är lite lättare att förstå. Andra har mycket svårt att förstå. Ska sälja den andra boken. Få lite extra pengar.
Har börjat skriva kassabok nu, att ser var går pengar. Räcknar för maten nu ca 1500 krona. Tänkte ta ut kontakt, och lämna andra plånbok, och använda bara för maten.
Imorrn få lön, betalar för skola, och sen lite räckningar. Sen ska ta lån, behöver ca 7000 låna sen. Men det är mycket. vet inte om få bostadsbidrag, eller M betalar nån extra. Vill inte fråga själv.
Ska kolla runt här. Nej, ska betala vad tänkte att betala.
Senare på kvällen. Har tvättstuga, kyckling i ugnen. J på vägen hem. M tog ut henne lite. Skulle hämta henne föra klockan 7. Jag är så trött, vilade 1,5 timmar, läste boken, nu surfa runt. Skrev till honom. hur han mår. svarade själv att jag är trött, och ont i fötterna och rumpa. Jag väntar inte att han ska svara eller ringa, men håller min skype öppet. Ska tvätta mina hår, ducha J oxå, tvätta hennes hår. sen sova tidigt, men det går inte. Måste sluta tvättstuga först, sen kan jag ducha, torka håret. Kommer inte sova före klockan 10. Nästa vecka har J sista vecka i simskola. 4 dagar stressa med henne, sen det är lugnare. måste kolla trafik från jobb, tvärbana inställd.
Nu var M och J hemma ca 5 min. Och J ska sova hos honom. Packade väska. Det känns så tomt, att vara ensamma nu.Måste packa hennes simskola väska.och ta med sig till jobb.Och jag har mycket tvätt att fixa. nu är alldeles själv hemma. Det känns så konstigt, det händer inte ofta,men det är bra att vara ensamma. Tror inte att han tar kontakt med mig ikväll. Han sa att hans kompis ska komma på besök. Det betyder, inte tid för mig. Jag är inte besviken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0