17.juli

Morgon:
Igår han bytade sin profilbilderna i skype, skrev lite där, och sen jag bara ringde,och han svarade. Prata lite lite, ca 5 min.Han sa, att han ska sälja bilen nu kanske.En kille skulle kommit, men han kom inte. Han har nu bråttom att sälja sin bilen, innan han ska åka. Jag vill prata mer med honom, men han har inte tid ju. Jag vet inte, vad han tycker om mig. Känner han samma , som jag. Kommer vi att höra, när han är där. Jag kommer att sakna honom, men kommer han att göra det. Jag vet inte, kanske vi kommer inte att ha nån kontakt, när han är där. Jag vet inte, jag är bara kär i honom, och han vet, vad jag känner. Jag trodde inte att han skulle svara mig igår. men han var uppdagen. Jag måste pressa själv lite nu, att prata med honom de sista dagarna. Senare ikväll ska kolla, om han har mer tid, än igår.
Kvällen:
Idag när slutade öppnade min skype bara, att se om han saknar mig eller vill prata med mig. Jag var säkert, att han ska inte ringa, men han ringde. Prata ca 10 min, jag väntade bussen , han hade rast, ingen jobb.Han flyttar, igår han packa sakerna, och idag forsätter. Jag frågade honom, att vart han ska flytta, men han försod inte, eller hörde inte. Jag sa att jag kommer att sakna honom, han svarade att han kommer att sakna mig med. Han prata om J, att när han ska komma tillbaka, då vill han träffa henne, eller bjuda till henne nånting. Han säger, att hon är så söt, och gullig ,att han vill leka med henne. Jag tänkte inte prata med honom idag, öppnade skype, men han är offline just nu. Hittade inte honom badoo heller. Jag vill inte störa honom, när han har mycket att göra.Hoppas att imorrn kan prata med honom sista gången.Vet inte , om han har tid imorrn. Men nu jag vet efter det att han ringde mig, att han känner nåt hos mig.Annars skulle inte han ringt ju. Men han vill inte öppna sina känslorna. Jag vill säga till honom de ord( jag älskar dig), men vågar inte just nu. han säger inte, men tänkte att säga de på arabiska,när träffar honom , när han är tillbaka. Om bara kan ge en kram, en puss till honom, innan han ska åka,men det kan jag inte göra.
Imorrn ska börja klockan 9, inte klockan 8,då kan jobba bara 6 timmar igen. Han ska sluta redan klockan 2, för att han ska till läkare, han har ont i ryggen, han ska ta sjukskrivning 2 dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0